Bij Keukenhal Tilburg zijn we enorm prettig geholpen door dhr. Onur. Hij nam uitgebreid de tijd, dacht eerlijk met ons mee en gaf professioneel advies. Door zijn vriendelijke en kundige begeleiding he... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Een heel fijn gesprek gehad met Carlo in Heerlen. Geen mooie verkooppraatjes, geen pushen, geen als je NU beslist dan… En de eerste die zich aan het genoemde budget hield. Gewoon een duidelijk gespr... Se mere
We werden vriendelijk onthaalt nadat we rond hadden gekeken. Er werd gevraagd wat onze wensen waren. Samen de wensen door genomen, onze wensen visueel gemaakt en vakkundig begeleid om onze keuken zove... Se mere
Door toeval bij de Keukenhal in Tilburg gekomen. Direct goed geholpen door Marcel, die Nicole aanwees als onze persoonlijke verkoper. Wat een service. Niets was teveel, alles werd uit de kast gehaald... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Grote collectie keukens in diverse stijlen. Ontdek het unieke concept van KeukenHal. Altijd de laagste prijsgarantie en de beste service. Bezoek onze showroom!
Kontaktoplysninger
Holland
- www.keukenhal.nl
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
De keuken is inmiddels geleverd en…
De keuken is inmiddels geleverd en geplaatst. Wat ben ik blij met deze fantastische keuken. Na een bezoek aan de showroom in Tilburg, waar ik erg goed en vriendelijk ben geholpen en goede adviezen heb gekregen van Marco een mooie keuken uitgezocht met al mijn wensen. Dit is mijn 2e keuken van Keukenhal. En dat mijn zoon hier 1,5 jaar geleden ook een keuken heeft gekocht zegt denk ik genoeg over hoe tevreden wij zijn over de Keukenhal. 🙏🏼😊
Hele fijne service
Via mijn verkoopmakelaar bij Keukenhal Heerlen terecht gekomen. Vorige jaar eerste gesprek gehad. Carlo heeft tijd en moeite genomen. Carlo heeft super fijn meegedacht waardoor ook een kleine keuken super terechtkomt. Geen vraag was teveel. Ik zal keukenhal aan iedereen aanbevelen vooral als je niet houd van verkooppraatjes want die zijn er gelukkig niet. Transparant meedenken en eerlijke prijzen. Daarvoor moet je bij Carlo van Keukenhal zijn.
Zeer good geholpen door Dustin (…
Zeer good geholpen door Dustin ( werkzaam in Heerlen). Heeft veel moeite en tijd erin gestoken om aan mijn wensen te voldoen. Zeer tevreden!
Omdat we vriendelijk zijn geholpen,en…
Omdat we vriendelijk zijn geholpen,en ondanks een fout met de keuken alles heel goed is opgelost.
Geweldig geholpen door Marcel bij…
Geweldig geholpen door Marcel bij Keukenhal Tilburg! Hij dacht direct met me mee en dankzij zijn professionele aanpak hebben we samen een keuken samengesteld die mijn verwachtingen overtrof – in een indeling waar ik zelf nooit aan gedacht zou hebben. Marcel heeft echt oog voor jouw wensen en zoekt altijd naar de beste oplossing binnen elk budget. Een absolute aanrader voor iedereen die een keuken wil kopen!
Via vrienden terecht gekomen bij…
Via vrienden terecht gekomen bij Keukenhal Tilburg. Gelijk heel anders dan andere keukenzaken. Marco hielp ons fantastisch. Kwam zelf inmeten en nog een keer terug, gaf eerlijke tips en adviezen. Bij de tekening van een andere zaak vertelde Marco hoe hij het zou doen en zag punten waar we zelf nog niet aan gedacht hadden, top! Wij kunnen niet wachten op onze nieuwe keuken!!
Top ervaring
Verschillende keukzaken bezocht. Maar uiteindelijk bij de Keukenhal Tilburg terecht gekomen. Bij binnenkomst werden we door Ralph geholpen. Afspraak gemaakt voor het inmeten van de keuken en daarna met de wensen die wij hadden een keuken ontworpen. Via de Keukenhal zijn we in contact gekomen met Aannemersbedrijf Corsten. Zij hebben de oude keuken verwijderd en de leidingen aangepast.Bij het slopen van de oude keuken zag de aannemer dat er een leidingkoker achter een wand zat. Hij heeft gelijk contact opgenomen met Ralph. Binnen 't uur een aangepaste tekening. Door Thomas, installateur van Keukenhal, is de keuken in 2 dagen geplaatst.Soepele communicatie, duidelijke afspraken die worden nagekomen. Ook de "nazorg" vanuit de Keukenhal is prima. Complimenten voor alle betrokkenen. Wij ontzettend blij met het resultaat.
Na heel wat keuken zaken te hebben…
Na heel wat keuken zaken te hebben bezocht zijn we uit eindelijk bij keuken hal heerlen terecht gekomen .
En daar ook een keuken voor mijn moeder gekocht
Geen verkooppraatjes
Maar heel goed geadviseerd door Carlo
Heeft te tijd voor ons genomen
Zeer deskundig
Eerlijk
Zeer zeker een aanrader
Zeer vriendelijk
Gisteren even binnen gelopen bij de KeukenHal om eens te kijken wat er allemaal is op het gebied van keukens.
Dhr. Marcel vroeg of hij iets voor ons kon doen?
Vanaf het eerste contact was de service meer dan super. Zeer vriendelijk en nam alle tijd voor ons.
Marcel heeft ons deskundig geholpen met het maken van alle keuzes van de nieuwe keuken.
De positieve punten van de Keukenhal zijn dan ook de ruime keuze, persoonlijke aandacht en het zeer goede advies wat je er krijgt.
Wij raden dan ook de Keukenhal aan iedereen aan.
Nieuwe keuken!
Gisteren een afspraak bij keukenhal Tilburg met Marcel. Vanaf het eerste contact was de service uitstekend.
Marcel heeft ons deskundig begeleidt met het maken van alle keuzes rondom het proces van een nieuwe keuken aanschaffen.
Wij zijn erg blij met onze nieuwe keuken en kunnen keukenhal dan ook van harte aanbevelen.
Onze positieve punten zijn daarin de ruime keuze, de deskundige begeleiding en de persoonlijke aandacht en advies.
Dus iedereen die hieraan waarde hecht, ga vooral eens kijken bij keukenhal.
Een nieuwe keuken gekocht!
Vandaag een nieuwe keuken gekocht. Heel goed geadviseerd door Carlo. Hij gaf goede tips en adviezen. Hij is zeer deskundig!
Zeer positieve ervaring
Via recensies op het internet kwamen we bij Keukenhal in Tilburg terecht. Zaterdag zijn we er zonder afspraak heen gereden en we hadden geluk dat er mensen afgezegd hadden.
We zijn zeer goed geholpen door Marcel. Hij is vriendelijk, kan goed luisteren en denkt echt met je mee. Hij nam alle tijd voor ons. Marcel kwam met een aantal goede en bruikbare ideeën waardoor wij door hem onze droomkeuken hebben kunnen samenstellen.
We hebben gelijk die middag de orderbevestiging getekend.
We zijn heel erg positief over Keukenhal en zullen Keukenhal dus ook zeker aan onze vrienden aan bevelen.
super tevreden
we zijn door Ralph van Keukenhal Tilburg erg goed geholpen. konden met vragen steeds bij hem terecht. Iedereen waarmee de keukenhal samenwerkt (aannemer, stukadoor, schilder, en monteur) heeft perfect werk geleverd.
Droomkeuken gevonden
Na recent een keuken te hebben gekocht bij Keukenhal Heerlen, zijn we ontzettend tevreden over de service en het resultaat. Dustin heeft ons perfect geholpen en dacht geweldig mee over oplossingen, waardoor we met onze droomkeuken de deur uitliepen. Hij gaat echt een stapje verder in de klantbeleving. Keukenhal Heerlen is zeker een aanrader!
Aankoopervaring
Goed advies gekregen door Dustin in de showroom Heerlen, vandaag onze nieuwe keuken aangeschaft met super hulp en uitleg. Geen verkooppraatjes maar duidelijke uitleg. Wij verheugen ons op de plaatsing
Aankoopervaring
Vandaag een 2e adviesgesprek gehad met Dustin van Keukenhal Heerlen over de aankoop van een keuken voor ons nieuw te bouwen appartement.
Dit gesprek verliep super en Dustin (en zijn baas) dachten volledig met ons mee.
Uiteindelijk een prachtige keuken gekocht voor een faire prijs. Nu nog afwachten of de levering en plaatsing op dezelfde vakkundige manier plaatsvinden! Tot nu toe in ieder geval zeer tevreden!
Goed advies en prettige communicatie
Na ons georiënteerd te hebben bij diverse keukenzaken en een tweetal offertes te hebben ontvangen, is onze keuze gevallen op de keukenhal. Carlo (adviseur Heerlen) was eerlijk over de do's en dont's van bepaalde materialen en gadgets ondanks dat dit mogelijk minder geld voor hen opleverde. Dit ervaarde wij als zeer prettig. Hij is niet iemand met verkooppraatjes.
Goed advies gekregen van Carlo en ook de mogelijkheid om stalen mee naar huis te nemen om goede keuze te kunnen maken. We raden iedereen aan om naar Keukenhal te gaan. Keuken gekocht en nu wachten op de levering in het voorjaar. We kunnen niet wachten.
Vandaag een keuken gekocht bij…
Vandaag een keuken gekocht bij Keukenhal Heerlen. Goed en eerlijk advies, wij kijken uit naar de nieuwe keuken.
Fijn gesprek!
Was een paar dagen geleden al gaan kijken bij Keukenhal Heerlen en was aangenaam verrast over de benadering van Dustin. Hij nam alle tijd om vragen te beantwoorden ook al had ik geen afspraak.
Vandaag terug geweest, had nu wel een afspraak. Prettig gesprek gehad met Dustin, die al véél voorwerk had gedaan nav mijn eerdere bezoek aan Keukenhal Heerlen. En uiteindelijk ook een keuken besteld.
Dit is onze 2e keuken die wij hebben…
Dit is onze 2e keuken die wij hebben van Keukenhal, zowel bij de 1e als bij de 2e liep alles volgens plan, levering op tijd. Nemen de tijd tijdens het bespreken. Plaatsing goed verlopen.
Achterwand was verkeerd geleverd, geen probleem nieuwe werd besteld en binnen 2 weken geleverd en geplaats.
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.