Kenjan Hundeartikler Anmeldelser 88

4,4

Et sted hvor du kan få det du skal bruge til træning og rigtig gode priser 🇩🇰 og det hundefoder er i top siger mine schæferhund og når du bestiller kommer det inden får få dage, der er styr på tinge... Se mere

Jeg bestilte en vare, som kom lynhurtigt. Desværre var min forventning ikke helt i overensstemmelse med varen, men returnering gik ligeså glat som modtagelsen af varen.

Købte foder på hjemmesiden og valgte afhentning i butik...Winnie kontaktede mig og vi aftalte hvornår jeg kunne hente...Da jeg hentede foderet fik jeg god vejledning om foderet, da det var første gang... Se mere

1. nr. 24 af de 31 bedste virksomheder i Dyrehandel
  2. nr. 45 af de 52 bedste virksomheder i Butik med kæledyrsudstyr

Hos Kenjan arbejder vi udelukkende med hundeartikler, der er skabt til daglig brug – ikke til pynt. Vores produkter er udviklet med fokus på funktion, slidstyrke og komfort, og vi anvender kun materialer, vi selv kan stå inde for. Det betyder kraftigt læder, solide metaller som messing og stål samt gennemtænkte konstruktioner, der holder til gentagen brug over mange år. Kenjan har rødder i professionelt hundearbejde, hvor udstyr skal fungere hver gang. Erfaring fra tjenestehunde, træning og konkurrence danner grundlaget for vores sortiment. Vi ved, hvad udstyr bliver udsat for i praksis – træk, fugt, snavs og belastning – og vi designer derefter. Det gælder alt fra liner og halsbånd til seler og specialudstyr. Alle produkter er håndlavet eller færdiggjort med stor omhu. Læderet udvælges for sin styrke og evne til at ældes smukt, og metaldelene er valgt for deres holdbarhed og sikkerhed. Mange af vores kunder vælger Kenjan, fordi de ønsker hundeudstyr, der ikke skal udskiftes hele tiden, men som bliver bedre med brug. Vi lægger vægt på ærlig rådgivning og realistiske forventninger. Vores produkter er udviklet til aktive hunde og hundeejere, der stiller krav til deres udstyr – uanset om det bruges til træning, arbejde eller hverdagsbrug. For os handler det ikke om trends, men om løsninger, der fungerer i virkeligheden. Kenjan er for dem, der prioriterer kvalitet, funktion og lang levetid – og som ønsker hundeudstyr, der er lavet med faglighed, erfaring og respekt for hunden.

4,4

Det tager typisk over 1 måned at svare

Dårlig stil

Jeg købte 2x tandpasta til hund&kat. Jeg får en helt anden tandpasta tilsendt end den jeg bestilte, en som kun er til hund. Jeg skriver pænt til Kenjan for at høre om tandpastaen også kan bruges til katte. Åbenbart synes Kenjan ikke de behøver at svare på dette, samt at det er ok at sende et andet produkt end det jeg bestilte. Tak for denne “gode service”!!

15. oktober 2020

Ikke helt optimalt

Ikke helt optimalt, men de redder den på målstregen.

Havde bestilt en del ting til vores hund. Der var lidt forskellige problemer.
1) En varer var en helt anden da den ankom.
2) En varer manglede i pakken
3) En varer manglede noget som man skulle tilkøbe, men det er svært at vide hvis man ikke kender varer, og det fremgik ikke tydeligt nok, efter min mening, af beskrivelsen på varen.
4) Forsendelsen var lidt langsom

Der reddede dog situationen og det gør at jeg alligevel giver dem en 4.
1) De eftersendte en ny vare i stedet for den der var forkert.
2) De eftersendte den vare som manglede
3) De sendt den manglede del som jeg selv skulle have købt U.B.

Så har de også bare nogle fede varer som er deres egne, så der er ikke andre steder at gå hen.

13. maj 2020

Aldrig mere om jeg handler på Kenjan…

Aldrig mere om jeg handler på Kenjan igen! Bestilte varer d. 29 som først er kommer idag, efter vi har ringet og spurgt hvor tingene blev af. Idag d. 11/12 fik vi endelig vores ting. MEN forkerte produkter og størrelser. Det vi ville have er åbenbart ved at udgå. Tak for info og dårlig service.

11. december 2019

Verdens bedste produkter til mennesket…

Verdens bedste produkter til mennesket bedste ven - vi oplevede desværre at spændet på vores sele gik i stykker efter 8 mdr, men det var intet problem - den fiksede de, uden beregning!

Dét er kundeservice!
Tak for jer!

15. november 2018

Fantastiske produkter

Fantastiske produkter. Så køber fremover de hundeliner og halsbånd, vi skal bruge her. Selv om, at der nok kommer til at gå år, før den vi har nu er slidt op😊

7. maj 2018

Kenjan har styr på det!

Har købt flere Kenjan produkter, hos forhandlere.
Plejer man dem, med lidt læderfedt hist og her så holder de for evigt - super kvalitet!
Var forleden i kontakt, med selve virksomheden, for første gang og fra nu af handler jeg kun med dem!

18. februar 2016

Fantastisk kundeservice

Jeg fandt butikken på nettet men da jeg var i tvivl om størrelsen på de sko jeg skulle bruge til min hund valgte vi at køre dertil og det fortrød vi ikke. Fantastisk kundeservice. Hun hjalp med at finde den rigtige sko til vores lille hund med lang pels og det endte faktisk med de billigste sko. 😊
Alt i alt en forretning vi kan anbefale.

27. november 2015

Havde bestilt to IPO apporter, en alm og en med snore i. De kommer hurtigt efter bestillingen. Den ene er dog den forkerte, jeg ringer derover og får en god service af Susanne i telefonen, hun vil straks sende den rigtige, jeg kan bare sende den forkerte med brev post tilbage og de vil returnere min porto.
Fik også en mail på at de havde modtaget den apport jeg havde sendt retur. Super betjening, nemme at få fat på og god service.
Det er IKKE sidste gang jeg handler der. ;-)

24. april 2015

Superlækker kvalitet - stjerne kundeservice

Min kæreste og jeg besøgte i dag forretningen, som bedst af alt kan betegnes som et paradis for den kvalitetsbevidste hund og dennes ejer. Virksomheden har tilknyttet eget læder-værksted, hvor man laver seler og liner i kvalitet, som ikke tåler sammenligning med NOGET andet på markedet. Vi fik en supergod betjening og kompetent produktrådgivning af virksomhedens kvindelige-ejer, mens manden arbejdede i værkstedet. Vi følte os ikke som kunder, men som velkomne gæster. Vi glæder os meget til at besøge forretningen igen.

7. februar 2015

Fantastisk lækker kvalitet!

Helt fantastiske håndlavede hundesnore. Vi købte for 2½ år siden det lækreste læder sæt til vores Mastiff pige. Efter 2½ års brug er læderet kun blevet mere og mere lækkert og blødt. Efterfølgende har vi købt "bytte"kæde halsbånd og kort snor til udstilling. God service og vejledning personligt i butikken og med garantien for at deres egen håndlavede produkter minimum holder hele hundens levetid.
Vil helt sikkert købe halsbånd og især hundeliner hos Kenjan igen. Unik kvalitet og daglig brugsglæde.

11. august 2014

Man kommer hjem med en meget lang ønskeliste

Sidste gang jeg var i Kenjan, skulle jeg bare lige have en bidepølle, men jeg endte med at komme hjem med alt muligt andet.

Som andre også har skrevet, kan man bruge timer i butikken. Der er en god rar stemning, eminent betjening og et suverænt udvalg, til virkelig gode priser. At butikken så også har nogle åbningstider der gør at man helt generelt altid lige kan nå derind er jo ekstra suverænt.

De sender med GLS, for mit vedkommende har det fungeret perfekt, da der er et drop-in sted næsten rundt om hjørnet - varer bliver sendt hurtigt og er i perfekt stand ved modtagelse.

Hjemmesiden er overskueligt bygget op, nem at finde rundt på og med nogle virkelig fine produktbeskrivelser. Bestilling og betaling fungerer hurtigt og fint - ingenting der.

Fem stjerner herfra.

27. maj 2014

Et farligt sted at handle...

Men mest fordi de har så mange dejlige ting. :) Efter at de har åbnet fysisk butik ved Hjembæk ved Jyderup er jeg begyndt at handle Acana foder der, istedet for at køre helt til Roskilde, hvor jeg ellers handlede ved Porcani.

Med et kæmpe udvalg af legetøj til hund, et slaraffenland af læderlinier og udstyr til den arbejdende hunde, så forudser jeg at jeg vil være en trofast kunde her mange år fremoier.

24. oktober 2013

Man kan ikke engang kalde det kundeservice

Aldrig skal du handle på Kenjan.dk. Jeg har aldrig i mit liv oplevet så dårlig kundeservice som der.

Jeg købte et vinterdækken til min hund på deres hjemmeside, og da jeg modtog det var det fyldt med hundehår fra mindst to forskellige hunde. Udover det kunne jeg se at det var alt alt for stort til min egen hund. Jeg ville aldrig lade min hund prøve et dækken der er andre hunde der har brugt, det kunne være fyldt med lopper!

Jeg skriver til kenjan.dk for at fortælle dem, at jeg har fået en brugt vare og får et meget grimt svar igen. Kenjan.dk beskyldte mig for at lyve, de mente at det var et trick jeg brugte for at få gratis fragt på dækkenet.
Efter flere mails frem og tilbage går Kenjan.dk modvilligt med til at jeg kan sende varen tilbage, men de vil ikke betale min fragt retur.

Så jeg har spildt næsten 100 kr, været to gange på posthuset, modtaget en brugt vare og blevet kaldt en løgner.

Aldrig vil jeg anbefale nogen at handle ved Kenjan.dk !!!!

3. januar 2013

Et sted hvor man tager sig tid til kunden

Kenjan har både fysisk og online butik. Jeg har handlet begge steder med succes. Udvalget er enormt og kvaliteten i top. Hvad enten man ringer eller dukker op i butikken, får man gode råd og en betjening der betyder du altid kommer hjem med det helt rigtige. Her ved de noget om hunde...

Det er sjældent at en butik både mestrer at ligge inde med et stort udvalg, og samtidig formår at holde en høj kvalitet.

22. juni 2010
Vis anmeldelser på alle sprog. (88 anmeldelser)