Kenjan Hundeartikler Anmeldelser 82

4,3

Helt fantastiske håndlavede hundesnore. Vi købte for 2½ år siden det lækreste læder sæt til vores Mastiff pige. Efter 2½ års brug er læderet kun blevet mere og mere lækkert og blødt. Efterfølgende ha... Se mere

Men mest fordi de har så mange dejlige ting. :) Efter at de har åbnet fysisk butik ved Hjembæk ved Jyderup er jeg begyndt at handle Acana foder der, istedet for at køre helt til Roskilde, hvor jeg... Se mere

1. nr. 26 af de 32 bedste virksomheder i Dyrehandel
  2. nr. 47 af de 51 bedste virksomheder i Butik med kæledyrsudstyr

Hos Kenjan arbejder vi udelukkende med hundeartikler, der er skabt til daglig brug – ikke til pynt. Vores produkter er udviklet med fokus på funktion, slidstyrke og komfort, og vi anvender kun materialer, vi selv kan stå inde for. Det betyder kraftigt læder, solide metaller som messing og stål samt gennemtænkte konstruktioner, der holder til gentagen brug over mange år. Kenjan har rødder i professionelt hundearbejde, hvor udstyr skal fungere hver gang. Erfaring fra tjenestehunde, træning og konkurrence danner grundlaget for vores sortiment. Vi ved, hvad udstyr bliver udsat for i praksis – træk, fugt, snavs og belastning – og vi designer derefter. Det gælder alt fra liner og halsbånd til seler og specialudstyr. Alle produkter er håndlavet eller færdiggjort med stor omhu. Læderet udvælges for sin styrke og evne til at ældes smukt, og metaldelene er valgt for deres holdbarhed og sikkerhed. Mange af vores kunder vælger Kenjan, fordi de ønsker hundeudstyr, der ikke skal udskiftes hele tiden, men som bliver bedre med brug. Vi lægger vægt på ærlig rådgivning og realistiske forventninger. Vores produkter er udviklet til aktive hunde og hundeejere, der stiller krav til deres udstyr – uanset om det bruges til træning, arbejde eller hverdagsbrug. For os handler det ikke om trends, men om løsninger, der fungerer i virkeligheden. Kenjan er for dem, der prioriterer kvalitet, funktion og lang levetid – og som ønsker hundeudstyr, der er lavet med faglighed, erfaring og respekt for hunden.

4,3

Det tager typisk over 1 måned at svare

Gode tilbud og fin service.

Gode tilbud og fin service.

2. april 2026

Hej Heidi

Håber på 5 stjerner næste gang :-)

Tak for de fine ord. De varmer.

Alt fint

Nem og overskuelig hjemmeside
Hurtig ekspedering - alt fint

31. marts 2026

Hej Camilla

Tusind tak for de mange stjerner og de fine ord.

God vejledning

Købte foder på hjemmesiden og valgte afhentning i butik...Winnie kontaktede mig og vi aftalte hvornår jeg kunne hente...Da jeg hentede foderet fik jeg god vejledning om foderet, da det var første gang jeg prøvede det på mine hunde

17. februar 2026

Hej Rikke

Tak for de flotte ord og det er altid hyggeligt når i kommer i butikken.

Rigtig God service

Rigtig God service

16. marts 2026

Hej Søren

Tusind tak for alle stjernerne og de fine ord.

Det betyder meget.

Super god service og rigtig hjælpsom

Super god service og rigtig hjælpsom

20. marts 2026

Hej Freya

Tak for de søde ord jeg prøver at gøre mit bedste hver eneste dag.

Fantastisk service og kvalitet

Fantastisk service og mega god betjening.
Fede
Kvalitets produkter kan klart anbefales

29. januar 2026

Hej Hanne

Tusind tak for de fine ord. Det varmer mig meget og gør mig glad.

Bestilling af 5 bandana

Bestilling af 5 bandana, hvoraf der kommer 3, da de 2 af dem efter bestilling var udsolgt. Af de 3 som jeg modtager, er 2 af dem forkert. Jeg handler ikke der igen.

17. marts 2026

Hej Pernille
Jeg er ked af at få en 1 stjernet anmeldelse inden jeg har fået svaret på den mail som du har sendt. Jeg er ked af at jeg kan lave fejl. Jeg er kun et menneske der heldigvis laver fejl. Jeg har svaret dig på mail.

Håber du får en dejlig dag

Altid fin betjening

Altid fin betjening

10. marts 2026

Hej Heidi

Tusind tak for stjernerne og at du synes om betjeningen i butikken.

Fik hvad jeg forventede

Fik hvad jeg forventede og kvaliteten var god

8. marts 2026

Hej Anders

Tak for dit svar. Det betyder meget for mig.

Kæmpe anbefaling herfra

Hurtig levering og rigtig fin vare. Sødt af jer at sende godbidder med, tak.

3. marts 2026

Hej Rikke
Tusind tak for den fine anmeldelse. Altid en fornøjelse når kunderne bliver glade.

Hav en dejlig dag