Jeg har oplevet en god handel med kc-smoke selv om de ikke har været på laget men at der bliver fundet ud af noget det nyder jeg
...kan jeg ikke gi' flere end en enkelt stjerne for dette bekendskab, som med sikkerhed bliver det sidste. At forlange vildt overpriser for forsendelse...54,- for latterlige 300g for at opnå "m... Se mere
Jeg fik nøjagtigt det jeg havde bestilt. Ikke nogen misforståelser, fejl i leveringen eller hvad man ellers kan blive udsat for når man handler online. Alt gik som smurt. Bestilte tirsdag aften, onsda... Se mere
Efter 3-4 mails frem og tilbage besluttede jeg mig for at købe en Nautilus Mini og afprøve noget af e-væsken fra KC-Smoke. Jeg bestilte mine varer fredag omkring kl. 14 og modtog min levering kl. 11 o... Se mere
Violvej 2, 3300, Frederiksværk, Danmark
- Info@kc-smoke.dk
- www.kc-smoke.dk
Andre kiggede også på
Bedste E- smøg online hallen
Det er billigt Kommer indenfor to til tre dage jeg er i hvert fald fuld tilfreds med mine handle servicen den er også god
Super god service
Har handlet hos KC-Smoke flere gange og hver gang kommer varerne hurtigt .. og hvis der en enkelt gang har været problemer med varen , så er der altid hurtig svar tilbage og servicen lige så god. Ville ønske der var flere firmaer i DK med samme gode kundeservice som hos jer
Skæv låg på træ mod
hej kc-smoke
Jeg købte et tesla træ mod
Den er skæv i låget den vipper en del
Men det er nok svært at gøre noget ved
Da træ jo kan arbejde
Så jeg må bare lade være med at købe mod i træ
Hilsen jan mikkelsen
hmm skidt
købte 5 bvc til aspire mini og 3 gange 50 ml juice .de 2 juice var perfekte og den ene er total skilt med en sterin ligende top i flasken og fik svar fra kc at det var en super juice der bare skal varmes op inden brug ? men den står på bordet og jeg tænker på hvad det mon er i den mentol juice ?
købte de der bvc coils og de er alle smidt ud og ingen af dem passede i min aspire og det var helt klart tale om kopi da æsken ikke ligner den orginale aspire kasse ? men igen et svar fra kc at de skam ikke handler med kopi vare men det skete for mig :-( og til sidst efter min klage fik jeg kun en dårlig oplevelse og en del produkter der kun havner hos forbrænding og ikke til at glæde mig :-(
Meget god service
Det skal lige siges at de 4 stjerner hurtigt blev til 5+++ ;)
Jeg havde bestil et vamo v7 kit og 5*10 ml. Juice på kc-smoke. Jeg fik pakken nogle dage efter (pga jeg skrev forkert adresse), lukkede pakken op og opdagede at mit juice, lader og batterier manglede - øv. Jeg skyndte mig at skrive til kc-smoke for at høre hvad vi kunne gøre ved det og uden det mindste besvær fik jeg tilsendt lader, 2 batterier, det juice jeg havde bestilt OG 130 gratis juice pga fejlen (tommel op!!)
I starten af sidste uge bestilte jeg igen 5*10 ml. Juice og det var der dagen efter.
Kan klart anbefale kc-smoke! God service og hurtigt levering!
Fint firma
Fin service og hurtig levering kan klart anbefales.....
Helt i top shop
Har nu bestilt her igennem 3 gange og alle 3 gange har det været helt perfekt. Gode tilbud, gratis fragt og hurtig levering. uden fejl :-)
Bliver ikke sidste gang jeg bestiller der fra.
Der er en hurtig betjening og en overskuelig hjemmeside
Har kun handlet der den her ene gang, men ingen fejl i ordren og lyn hurtig levering så derfor 5 stjerner
Ganske udenmærket.
KC er billig med rigtig mange ting, og ordreren bliver behandlet og afsendt hurtigt. Jeg har helt sikkert været tilfreds.
En forhandler med produktkendskab!
Benyttede mig af et pakketilbud der var væsentligt billigere end hos andre (hvor varerne kun findes som løskøb). Stor ros til prisen - og ikke mindst sammensætningen af mod/tank der fungerer supergodt.
De ved hvad de har med at gøre - og så holder de leveringstiden.
i har en ny, trofast kunde ;-)
Nemt og hurtigt
Bortset fra enkelte varer der har været udsolgt et pænt stykke tid, er der intet overhovedet at udsætte på KC-Smoke.dk
Overskueligt site, rimeligt udvalg, og gnidningsfri og hurtig levering !
perfekt
De gjør alt for kunden...billigst og tar max 3 dage før det ankommer😀
Hurtig levering, fine priser!
Hurtig levering og fine priser, jeg vil bestemt anbefale KC-Smoke til andre...
...faktisk har jeg lige lagt endnu en ordre hos KC. :0)
Fin service
Modtaget pakken - i fin stand. Hver ting pakket forsvarligt ind. INGEN problemer.
KC-smoke kan så ikke gøre for at juice-aromaen ikke helt faldt i min smag.
Har ingen klager på kvaliteten af det solgte.
Grunden til at jeg ikke giver 5 stjerner er at varen først blev afsendt dagen efter, til trods for at jeg afgav ordren kl.11 (og nej det er ikke kl 23 :-) )