Jeg har oplevet en god handel med kc-smoke selv om de ikke har været på laget men at der bliver fundet ud af noget det nyder jeg
...kan jeg ikke gi' flere end en enkelt stjerne for dette bekendskab, som med sikkerhed bliver det sidste. At forlange vildt overpriser for forsendelse...54,- for latterlige 300g for at opnå "m... Se mere
Jeg fik nøjagtigt det jeg havde bestilt. Ikke nogen misforståelser, fejl i leveringen eller hvad man ellers kan blive udsat for når man handler online. Alt gik som smurt. Bestilte tirsdag aften, onsda... Se mere
Violvej 2, 3300, Frederiksværk, Danmark
- Info@kc-smoke.dk
- www.kc-smoke.dk
Super service og kvalitetsvarer.
Stoppede med at ryge 30 cigaretter om dagen, . for 2 år siden , efter at have røget i 45 år.Jeg fik k.o.l. medicin dagligt i 4 år , men kunne kvitte den , efter jeg gik over på e - cigaret. Jeres e- juice og varer er super kvalitet , og kan kun anbefale dem .Har prøvet flere firmaer.
Simpelt og ligetil!
En dejlig nem webshop, med et stort udvalg, og nogle fantastiske priser. God kontakt, og en leveringstid der ikke er til at konkurrere med!
Desuden fulgte der en rabatkode med til mit næste køb, så der er virkelig ikke noget at sætte en finger på. Vil bestemt vende tilbage!
Superb!
Køb af e-væske
Hurtig levering, rigtig god smag og lever helt op til forventningen.
Har handlet før hos KC-Smoke og har ingen klagepunkter, overhovedet.
Fin hjemmeside men men men
Fin hjemmeside og leveringstid, samt priser.
Havde bestilt noget jeg troede var Evod Kangertech, men ved modtagelse er det uoriginalt, som ikke holder tæt og er af anden dårlig kvalitet.
Man får super service og man kan stole på at det kommer indenfor tidsfristen Så super service Godt arbejde fortsæt med det.
Aldrig problemer. .
Har mange gode varer,mail ved ordre og mail ved afsendelse,10 ud af 10 gange kommer pakken dagen efter afsendelse.. Anbefales klart herfra.
Det sikre og gode sted at handle
Jeg er mere end tilfreds med KC-smoke. Virksomheden har bevist et serviceniveau der er helt i top. Kvalitet og pris er bestemt konkurencedygtig. En virksomhed jeg mere end gerne anbefaler andre at benytte
Nemt at bestille og hurtig levering
Grunden til jeg giver 4 og ikke 5 stjerner, er at jeg syntes der godt kunne være en dansk brugsanvisning med til produkterne, det kan godt være lidt svært at finde rundt i hvad man skal når man er ny begynder. Men ellers godt og hurtig service!
Hurtig forsendelsen og gode produkter
De har en lynhurtig forsendelse. Og produkterne er billige og helt i top. Jeg kan varmt anbefale dem.
Rigtig god service
Jeg købte fem clearomisiers, kun to af dem virkede. Derefter købte jeg fem e-liquids, og dem skal man godt nok suge meget i. Efter det blev jeg så kontaktet af kc-smoke, og da jeg havde forklaret min situation sendte de med det samme, ikke tre, men fem nye clearomizers, og ikke nok med det, sendte de også en ekstra 30ml e-liquid. Det kalder jeg rigtig god service, og jeg vil helt klart handle hos dem fremover.

Besvarelse fra KC-Smoke.dk
KC-smoke opfylder aftalen
Pris, levering og produkt- alt lever op til forventningerne.
Perfekt
Fik hurtigt min vare, den stemte overens med beskrivelsen på hjemmesiden. Er rigtig glad for den og det er af god kvalitet.
Det eneste der dog irriterer mig er 2 ting:
1) som nybegynder er det lidt svært for mig selv at regne ud hvilke tanke der passer til den e-cigaret jeg har valgt. Det ville have været dejligt hvis man havde lavet en slags "forslag" til tanke der passede til den pågældende model, (lige under selve modellen) ligesom de gør på andre sider.
2) Super ærgeligt at i kun vælger at sende med Post DK. Det er egentligt det der i bund og grund lander jer på 4 stjerner i stedet for 5. Da jeg fik min pakke var den godt og grundigt medtaget, næsten åbnet. Og på trods af at jeg var hjemme da de ville levere den, smed de en seddel i min postkasse. Hvilket er typisk for post dk. Da man som kunde alligevel selv betaler fragten ville det være optimalt at man lod kunden vælge om man foretrækker post DK eller f.eks. GLS
Intet svar på dårlige brændere
Jeg havde købt en sending med 6 clearomizere, som i beskrivelsen fik ordene "Et utrolig godt Kvalitets produkt" med på vejen. Af de 6 gik 3 i stykker på de første 2 timer. Senere er 2 mere i øvrigt også gået i stykker. Det er hvad det er, og sådan kan det vel gå.
Jeg skrev dog til KC-Smoke med min reklamation og sendte sågar et foto med af brænderne. I formularen står der, at de bestræber sig på at svare inden 24 timer. Det er nu ved at være en uges tid siden, og jeg har endnu ikke hørt fra KC-smoke.
Om de har for travlt til at leve op til deres 24 timer eller de bare generelt ikke gider bruge tid på reklamationer, det ved jeg ikke. Jeg er stadig for ny kunde til at kende dem godt nok. Men det er da i hvert fald ikke måden at få kunder til at blive hængende på....

Besvarelse fra KC-Smoke.dk
God kundeservice og HURTIG levering
Efter 3-4 mails frem og tilbage besluttede jeg mig for at købe en Nautilus Mini og afprøve noget af e-væsken fra KC-Smoke. Jeg bestilte mine varer fredag omkring kl. 14 og modtog min levering kl. 11 om lørdagen, imponerende!! Er ganske tilfreds med mit køb og glad for den service jeg fik før købet, da det gjorde det nemmere at beslutte mig omkring hvad jeg skulle vælge.
Tilfredsstillende
God oplevelse af handlen. Et godt alternativ til tobak
Jeg er vild med jeres Kaffe e-juice, med den er det let at undvære den rigtige tobak. Jeg kan allerede føle de samme fornemmelser som passive ryger får, for rigtig tobak stinker langt væk.
Bestilte mine varer mandag eftermiddag og de landede i min postkasse onsdag morgen...Det er dejligt når det går så snapt :-)