0 stjerner ville være mere passende. Havde bestilt varer over 500 kroner og modtog dem aldrig. Har haft skrevet e-mails og prøvet at kontakte dem via telefon. Intet respons. Virkelig dårligt!!!
Har bestilt en vare som var på lager. Ser at andre som har bestilt flere dage senere end mig har fået deres varer inden for 1-2 dage, og derfor anmelder positivt. Har derfor prøvet at ringe til k... Se mere
Fejl i denne ALT for SLØVE hjemmeside ved ordreafgivelse - ordre gik åbenbart ikke igennem (køber IKKE her igen hvis den fortsat er SÅ sløv!!). Blev kontaktet på telefon og måtte (TUNGT... Se mere
Jeg bestilte en kattebakken der passede rigtigt godt under håndvasken på mit gæstetoilet, smart trekanter og tilpas i størrelsen. Men da jeg pakkede det ud manglede der et af 2 håndtag, som gør at låg... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Vi er et 100% Dansk ejet familie firma. Vores mål da vi overtog virksomheden i 2011 var at bruge udelukkende Danske grossister og leverandører. Det er lykkedes til fulde. Vores politik er stadig at støtte og beholde de danske arbejdspladser som der stadig bliver færre af.
Bagsværd Hovedgade 83, 2880, Bagsværd, Danmark
- info@kattespecialisten.dk
- www.kattespecialisten.dk
Dejlig service, tingene i orden
Nem hjemmeside, hurtig levering, god service.. mere kan man ikke forlange.
Der var ekstra legetøj og andet godt med i pakken selvfølgelig :)
Helt utrolig god service
Vi var inde i den fysiske butik og fik os en snak med dem derinde om det produkt vi gerne ville købe og tog derefter hjem og bestilte det vi gerne ville have. Jeg synes vi blev vejledt rigtig godt og de var super flinke derinde. Varerne fik vi inden for den lovede tidsgrænse, men jeg så at der manglede skruer og jeg ringede derind. Han forklarede mig at det var nogen jeg selv skulle have bestilt ved siden af, da det ikke var en samlet pakke - det står også på hjemmesiden, men det havde jeg fuldstændig overset. Han siger så bare at dem vil han sende afsted med det samme og at de burde være der i morgen. Dét er da virkelig god service! Og tilmed viser det sig at der ikke var et girokort i brevet med skruerne, så det var helt uden omkostninger for os. Det er klart et sted jeg gerne vil anbefale og støtte med køb i fremtiden.
Helt i orden
Hurtig levering og en fin side med gode beskrivelser/billeder
Fantastisk!!
Fantastisk sted at handle. Jeg havde bl.a. bestilt en transportkasse og da de ikke havde den i den farve, som jeg havde valgt, blev jeg kort tid efter ringet op, så vi kunne finde en anden farve... og alle varerne havde jeg den næste dag :o)
Alt godt ;)
Hurtig levering og super service .. Tingene jeg bestile var der 4 dage efter, og var lige som det skulle være (havde bestilt en jakke til min lille hund), og den passede perfekt + var i super god stand! :-) Kan klart anbefales.
Super service. Intet mindre!
Jeg kan varmt anbefale Kattespecialisten.dk som indkøbssted, når dyrene skal plejes og/eller forkæles.
Kattespecialisten.dk er ikke blandt de billigste, det må man sige ærligt. Til gengæld har jeg aldrig oplevet andet end perfekt service, hurtig levering og overholdte aftaler.
Og så er de små ellevilde, fordi der altid ligger et par stykker chokolade i pakken, når man modtager dem :)
Hurtig levering - god kvalitet
Købte en cykelanhænger den er bare fin. Lidt svær at samle første gang. Nem og ubesværet handel og så var der lidt chokolade med i kasse. Hyggelig lille overraskelse.
God opfølgning
Jeg er meget tilfreds med servicen. Jeg bestilte en kattebakke og det viste sig, at de ikke havde produktet på lager i den bestilte farve. Jeg blev hurtigt ringet op, og fik mulighed for at vente på den angivne farve eller få tilsendt en anden. Jeg valgte at vente på den rigtige farve, hvilket blev bestilt hjem med det samme.
Det viste sig så, at de fik farven hjem langt hurtigere end antaget, så der kun gik et par dage alligevel. Jeg har det sådan, at selv de bedste butikker kan stå i en situation, hvor man mangler en farve eller model. Derfor får de topkarakter for deres effektive behandling af udfordringen, og jeg vil helt sikkert handle der igen.
Levering til tiden
Vores bestilling ankom som aftalt og i perfekt stand. Vil helt klart anbefale kattespecialisten.dk
Hurtigt, perfekt, kan anbefales.
Alt til ug og kryds og slange
Intet at udsætte
Intet at udsætte, hurtig levering af korrekte varer..:)
Elendig kundeservice
Det er 8 hverdage siden jeg bestilte mine varer, og jeg har de sidste 3 dage prøvet at få fat på firmaet.
Efter 10 opkald, hvor jeg bliver stillet i kø i op til 15 minutter, hvorefter jeg giver op, må jeg erkende, at firmaet ikke overholder almindelig og høflig kundeservice.
Jeg har yderligere skrevet 2 mails, hvor jeg beder firmaet kontakte mig. Ingen lyd fra firmaet.
Det eneste jeg vil snakke med firmaet om er leveringsdatoen for de bestilte varer, da de skriver at langt de fleste varer bliver leveret efter 2-3 dage.
Jeg har mistanke om at firmaet er nogle svindlere, og overvejer at kontakte Kontant, da det er urimeligt at de som tilsyneladende eksperter på området ikke kan kontaktes. Hvilket type firma er det, som ikke vil snakke med kunderne?
Der kan selvfølgelig være en grund til at butikken ikke tager imod henvendelser(Dødsfald, sygdom), men som førstegangskunde er indtrykket så dårligt, at jeg aldrig vil handle der igen, og jeg forventer heller ikke at modtage mine varer..
Elendig service
Har bestilt en vare som var på lager.
Har derfor prøvet at ringe til kundeservice. Selvfølgelig er der ingen som gider tage telefonen trods flere opkald på forskellige tidspunkter. Utroligt dårligt indtryk. Ingen service overhovedet.
Har stadig ikke modtaget mine varer. Handler aldrig mere hos Kattespecialisten!
Speed op på leveringshastighed - ellers ok
Super
Det har været en serdeles god oplevelse at handle med
kattespecialisten.
Jeg købte en kattehule i flettet materiale og katten tog glad
imod hulen, hvor den tilbragte en del timer allerede 1 dagen,
og den bliver brugt mange gange daglig
Fin side.
Lige efter bogen, med bestilling og forsendelse og betaling, dog syntes jeg det er misvisende at man bestille en madskål med en diameter på 14 cm til en hund, og får en der passer til en hamster da de 14 cm er diameteren i bunden og den er kegleformet. Det syntes jeg man bør oplyse om ved varebestilling.