KarlasAnmeldelser

4,9

Hurtig levering. Bestilte en vare tirsdag aften og fik leveret i box torsdag. Nemt, hurtigt og enkelt. Varen var ligeledes væsentligt billigere end andre steder. Jeg vil handle her igen👍

Helt fantastisk netshop som er både inspirerende og overskuelig. Rigtig godt udvalg af mærker til priser, hvor alle kan være med. Jeg køber næsten alt mit tøj hos Karlas og hver gang er deres service... Se mere

Fed netbutik som er nem at anvende. Super service, KARLAS.DK er altid hjælpsomme hvis man har spørgsmål ang størrelser eller sammensætning af tøjet. Altid hurtig levering af varerne. Personligt els... Se mere

1. Events og underholdning

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

På Karlas.dk finder du lækkert modetøj til den prisbevidste kvinde. Det er tøj i gode kvaliteter, som blot ikke koster en formue. Du finder mærker som Saint Tropez, Culture, Soya, b.young m.fl. Tøj sættes sammen i sæt - ofte kombinationer af flere mærker. Desuden er der pakketilbud, restmarked og outletkategorier.

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Supergo netbutik,lynhurtig forsendelser og yder en rigtig god service.

Karlas.dk vil jeg varmt anbefale til alle ,lækre tøjmærker , ingen problemer med forsendelser eller evt.hvis noget skal byttes. Jeg bestilte nogle varer en dag kl ca.13 og bad Karlas.dk om de ville være søde at sende det hurtigst muligt, jeg modtog varen næste dag med posten til middag, det kan man da kalde go`service.

25. marts 2010

En netshop som jeg har brugt en del. Der er altid god service, hurtig levering, og varen svarer næsten altid overens med hvad min opfattelse har været efter billede og beskrivelse. Desuden fungerer deres returret/bytteret ganske fint. Har tit benyttet mig af at få leveret i arbejdstiden hos arbejdsgiver, så jeg heller ikke har skullet på posthuset. :)

En favoritside

Jeg har handlet hos Karlas flere gange og været helt tilfreds. Smutter ofte forbi og kigger, om der sulle være noget, der kunne friste; Noget, som jeg bar MÅ købe : ) Jeg har glædet flere med info om siden.

25. marts 2010

Super service, godt udvalg og gode priser og tilbud

Jeg har handlet hos Karlas.dk mange gange, og har hver gang været MEGET tilfreds. Der svares hurtigt tilbage på e-mail forespørgsler, de leverer altid (med et smil) ekstra mål hvis man ønsker det, og de er i det hele taget utrolig serviceorienterede. Varer afsendes hurtigt, og byttes uden problemer til anden størrelse, hvis det ønskes. De har et godt og stort udvalg, og har som regel rigtig mange gode tilbud. Jeg har kun positivt at sige om Karlas.dk

Fantastisk service

Karlas.dk er en rigtig god netbutik med utrolig god service og hurtig levering. Jeg købte forskellige stykker tøj og var i tvivl om størrelsen, men via mail fik jeg god hjælp til at købe de rigtige størrelser. Det er altid dejligt, at man ikke skal vente længere end max 2 dage på levering.
Kan kun anbefale Karlas.dk - som jeg allerede har gjort til veninderne. ;o)

25. marts 2010

Lækre mærker og super udvalg

Altid hurtig levering af varerne. Personligt elsker jeg Deres Auktioner:-)
Kan varmt anbefales at handle hos KARLAS.DK

Tøj til alle kvinder.

Karlas.dk er en hjemmeside med tøj, som alle kvinder gerne vil købe og gå i.
Jeg har selv handlet på Karlas og mange andre jeg kender er også glade for hjemmesiden.
De kører hele tiden med gode tilbud, som kan lokke enhver til. Deruodver er det også tøj man kan betale.
Karlas.dk yder en god service og man bliver guidet godt igennem på hjemmesiden. Ens bestilling får man hurtigt, så det kan ikke være bedre.

KANON SERVICE!!!

Jeg havde købt nogle varer der blev væk i posten - Karla svarede med det samme på mine mails og der var ingen problemer med pengene. Jeg vil være helt tryg ved at handle der en anden gang.

Bedste modeshop på nettet

Skøn netbutik som varmt kan anbefales! Jeg har handlet hos karlas.dk mange gange og har hver gang været meget tilfreds. Der er masser af gode tilbud, lynhurtig levering, hurtig respons på e-mailforespørgsler og varer der i høj grad lever op til mine forventninger. Stort og godt udvalg indenfor de forskellige mærker.

24. marts 2010

En netbutik efter mit hjerte

Karlas.dk er efter min mening en netbutik, som en netbutik skal være, når den er bedst. Jeg har købt modetøj til lave priser og alligevel fået en usædvanlig flot service. F.eks har jeg fået telefonisk gode råd, når der var noget, jeg var i tvivl om. Andre gange har jeg uden mindste problem fået varer byttet, der ikke helt passede. Alle varer er blevet sendt hurtigt efter bestilling. Jeg kan kun varmt anbefale Karlas.dk.

22. marts 2010

Kan bestemt anbefales

Dette er en net shop, som jeg trygt anbefaler til alle mine veninder. De sælger utrolig lækker vare, i den pris rigtige ende. Har efter hånden handlet her en del gange. Har altid kun oplevet at varerne, er blevet sendt lyn hurtigt. Ved ombytning eller returnering er dette også sket inde for et par dage. Servicen har altid været i top.

Kan bestemt anbefales.

22. marts 2010