KarlasAnmeldelser

4,9

Hurtig levering. Bestilte en vare tirsdag aften og fik leveret i box torsdag. Nemt, hurtigt og enkelt. Varen var ligeledes væsentligt billigere end andre steder. Jeg vil handle her igen👍

Helt fantastisk netshop som er både inspirerende og overskuelig. Rigtig godt udvalg af mærker til priser, hvor alle kan være med. Jeg køber næsten alt mit tøj hos Karlas og hver gang er deres service... Se mere

Dette er en net shop, som jeg trygt anbefaler til alle mine veninder. De sælger utrolig lækker vare, i den pris rigtige ende. Har efter hånden handlet her en del gange. Har altid kun oplevet at var... Se mere

Fed netbutik som er nem at anvende. Super service, KARLAS.DK er altid hjælpsomme hvis man har spørgsmål ang størrelser eller sammensætning af tøjet. Altid hurtig levering af varerne. Personligt els... Se mere

1. Events og underholdning

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

På Karlas.dk finder du lækkert modetøj til den prisbevidste kvinde. Det er tøj i gode kvaliteter, som blot ikke koster en formue. Du finder mærker som Saint Tropez, Culture, Soya, b.young m.fl. Tøj sættes sammen i sæt - ofte kombinationer af flere mærker. Desuden er der pakketilbud, restmarked og outletkategorier.

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

4,9

Varen var ligeledes væsentligt billigere end andre steder.
Jeg vil handle her igen👍

30. januar 2020

Kanon service

Jeg har byttet en vinterjakke til en større størrelse og var spændt på, hvor længe det varede inden pengene gik retur. Jeg har bestilt ny vare og sendt forkert vare retur på samme dag. Ny vare modtaget efter 2 dage, og ditto med penge retur. Jeg fik mail med kreditnota straks min returvare var modtaget og pengene står med det samme på kontoen. Tak for god service. Jeg vender helt sikkert tilbage.

15. november 2016

Kan absolut anbefales!

Karlas.dk er en netbutik som absolut kan anbefales. Priserne er lave og servicen er formidabel. Det er nemt at finde rundt på siderne, den er overskueligt opbygget, og der er altid gode tilbud.

28. oktober 2013

Hurtig levering og gode priser

Har bestilt 2 gange gennem karlas.dk. Begge gange er handelen gået problemfrit, og varerne er hurtigt dukket op ved mig. Dejligt med billige leveringsomkostninger, det kunne flere netbutikker lære noget af.

30. august 2012

Dejligt

Jeg fik den kaninponcho der var udsolgt alle andre steder! Den kom hurtigt og servicen var helt fin. Dejligt sted at handle.

28. februar 2012

Karla

Super netbutik med stort udvalg og mange nye varer ofte dagligt! Hurtig levering og perfekt service !!

Pernille

23. januar 2012

Perfekt

Rigtigt god butik! De får ofte nyt tøj, forsendelsen er hurtig og billig og der er ingen problemer ved returnering el. lign.

27. december 2011

Super :-)

Superfine varer til fine priser. Hurtig levering vedlagt returseddel som god service. Ved returnering af en vare er der hurtig kredittering. Superflot!!
Jeg kan varmt anbefale Karlas.dk

15. november 2011

Super Netbutik

Super Netbutik, med godt udvalg og fornuftige priser... hurtig levering... hjemmesiden er overskuelig og nem at bruge... kun én fejl: alt for meget lækkert tøj til fornuftig pris, så man ender med et overfyldt klædeskab ;-)

3. november 2011

Marianne

Flot tøj, god kvalitet og priserne er der hvor alle kan være med. Hurtig levering og billig forsendelse. Det er første gang jeg handler her men bestemt ikke sidste.

31. oktober 2011

super god netbutik

har købt en bluse, som jeg er rigtigt glad for:o)Super hurtigt levering:o)Et super godt sted og handle:o)
Maria Iwers

11. oktober 2011

Fantastisk service på Karlas.dk !!

Bestilte Saint Tropez tøj tirsdag eftermiddag og modtog det onsdag med posten! Super hurtig levering og alt var som det skulle være - bare dejligt. Nåede endda at maile et spørgsmål om størrelsen. Fin overskuelig hjemmeside. Mine bedste anbefalinger.

22. juli 2011