KarlasAnmeldelser

4,9

Hurtig levering. Bestilte en vare tirsdag aften og fik leveret i box torsdag. Nemt, hurtigt og enkelt. Varen var ligeledes væsentligt billigere end andre steder. Jeg vil handle her igen👍

Helt fantastisk netshop som er både inspirerende og overskuelig. Rigtig godt udvalg af mærker til priser, hvor alle kan være med. Jeg køber næsten alt mit tøj hos Karlas og hver gang er deres service... Se mere

Dette er en net shop, som jeg trygt anbefaler til alle mine veninder. De sælger utrolig lækker vare, i den pris rigtige ende. Har efter hånden handlet her en del gange. Har altid kun oplevet at var... Se mere

Fed netbutik som er nem at anvende. Super service, KARLAS.DK er altid hjælpsomme hvis man har spørgsmål ang størrelser eller sammensætning af tøjet. Altid hurtig levering af varerne. Personligt els... Se mere

1. Events og underholdning

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

På Karlas.dk finder du lækkert modetøj til den prisbevidste kvinde. Det er tøj i gode kvaliteter, som blot ikke koster en formue. Du finder mærker som Saint Tropez, Culture, Soya, b.young m.fl. Tøj sættes sammen i sæt - ofte kombinationer af flere mærker. Desuden er der pakketilbud, restmarked og outletkategorier.

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skønne karls

Masser af fede mærker og lækre tilbud. Hvis du melder dig ind i deres kundeklub får du flere rabatter ;)

25. marts 2011

Super god service.

Har handlet hos Karlas.dk 2 gange og begge gange fået utrolig god service. Der er hurtig respons på mails og varerne kommer hurtigt.
Desuden er hjemmesiden let at finde rundt på og ganske informativ og med gode priser (((-:

Havde lidt problemer med hjemmesiden i min browser og da jeg gjorde Kralas.dk opmærksom på, at det bla. betød at jeg ikke fik oplyst leveringsbetingelser før køb, så fik jeg meget hurtigt et svar, med forklaring og der gik ikke lang tid inden fejlen var rettet.

19. marts 2011

FREMRAGENDE NETBUTIK

Efter flere indkøb af tøj på Karlas.dk, kan jeg varmt anbefale denne netbutik.
Der er hurtig levering, hurtig tilbagemelding ved forespørgsler, man kan følge varen undervejs og har eget log-in, hvor man kan se alle sine ordrer og hvor Karlas.dk kan skrive evt. bemærkninger vedr. ordre og forsendelse.
Alt i alt et rigtig godt sted at handle. Smut bare forbi Karlas.dk og find noget lækkert tøj.

Pia Engbo :-)

26. januar 2011

Super netbutik

Hej - jeg har handlet nogle gange hos Karlas.dk og det er bestemt ikke sidste gang. Finder altid noget interessant på hjemmesiden. God service og hurtig levering. Får pakken senest 2 dage efter bestilling med Posten.
Karlas.dk kan bestemt anbefales.

3. november 2010

Altid gode tilbud

Lækkert tøj og ass. til gode priser og er man medlem får man en endnu bedre pris på meget af tøjet (eller det hele, kan ikke lige huske det). Hurtig levering. Det er altid gode tilbud.

26. oktober 2010

Bedste netbutik.

Jeg har nu handlet hos Karlas.dk flere gange,og har hver gang været meget tilfreds,da det er dejligt velsiddende tøj,og til en rimelig pris. I sidste uge købte jeg en cardigan hos Karlas.dk,men den var desværre for lille,så jeg sendte den retur,og har nu modtaget en ny et nummer større uden nogle problemer.
Dejligt de er så flinke til at orientere pr. mail,så man har meget nemt ved at se hvor langt varen er kommet.
Jeg kan på det varmeste anbefale Karlas.dk :)

12. oktober 2010

Fantastisk sted at bruge penge :-) :-)

Hvad kan man skrive, andet end alt er perfekt. Fik anbefalet hjemmesiden af en veninde og måtte ind og kigge. HOLD OP jeg blev overrasket over alle de vare som var til salg. Måtte eje et par bukser fra culture og bestilte. Levering var bar hurtig og buksen var perfekt. Nu har jeg handlet 3 gange hos karlas.dk og ALT HAR VÆRET PERFEKT. Kan kun anbefale denne side til alle jeg kender

10. oktober 2010

Super Service og hurtig levering fra Karlas.dk

Jeg havde bestilt 3 ting, men desværre var kun én af tingene på lager. Til gengæld fik jeg hurtig en mail med besked herom samt en kompensation.

Ved on-line køb er det vigtigt for mig, at følgende ting er i orden:

1) Hurtig tilbagemelding, hvis ikke alle varer findes i lager
2) Hurtig levering (jeg gider ikke vente en uge med at modtage de nyindkøbte ting)
3) En lækker og overskuelig hjemmeside

Alle kravene er opfyldt hos Karlas.dk og jeg kan uden skrupler anbefale at handle her :-)

16. juli 2010

hurtig levering!

jeg har købt hele min nye sommergarderobe,og hver en ting har givet mig fuld tilfredshed, det er lige før at man har varen 5 timer efter bestilling...skønt,aldrig mer stå i en tøjforretning,det her er bare meget nemmere og mere tilfredsstillende...tusind tak og vil bestille min vintergarderobe til den tid..

13. juli 2010

Lære varer og super service

Jeg har efterhånden købt meget lækkert tøj hos Karlas dk, og jeg er sikker på at jeg kommer til at købe meget mere lækkert tøj samme sted;-)
Super sted som klart kan anbefales.

30. juni 2010