Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Find udstyr, karton, skabeloner og guides til alt i papirhobby
Bomhusvej 3, 6300, Gråsten
- www.karenmarieklip.dk
Min absolut favorit krea-butik
Min absolut favorit krea-butik. Hurtig levering og gode produkter
Er man kreativ, er det stedet at handle
Her er et sted man kan bruge mange penge, hvis du er kreativ.
Der er er et STORT udvalg i Quilling strimler og tilbehør. man kan nemt købe sig fattig.
Varerne er altid pakket godt ind.
Altid go og venlig service.
Super service, burgervenlig side og hurtig levering:)
Jeg blev tilfældigt opmærksom på Karenmarieklip.dk, og da jeg elsker at være kreativ synes jeg det var en fantastisk hjemmeside med mange rigtig spændeprodukter og muligheder. Noget andet jeg synes er rigtig fedt er at der til mange af produkterne er videoer som viser hvordan man kan lave forskellige proukter.
Klart en anbefaling værd og en side jeg vil bruge igen.
Dog lidt dyrt.
Vilede kunderne
Jeg bestilte stjernestrimler på 5 cm og modtog dem også.
Hvilket jeg ikke kunne vide var at jeg selv skulle forlænge disse strimler yderligere
Før jeg sad med produktet i hånden
Der stod bemærk 8 strimler i pakken på hjemmesiden. Jeg mener klart der skulle have stået du skal selv forlænge dem yderligere derfor er der ekstra strimler med
Første og sidste gang der er handlet med dem
Rigtig godt
Jeg bestilte nogen ting inde hos Karen Marie Klip.
Jeg var noget spændt på hvor hurtigt det ville komme fre, fordi der stod at det ville blive afsendt inden for 3-8 hverdage. Det er jo en noget lang tidsfrist.
Men jeg bestilte mandag, og det er kommet i dag onsdag, så det er jo gået super hurtigt :)
Desværre har det været begrænset med specifikationerne på produkterne, hvilket er en smule problematisk, hvis man også skal ud og købe ting andre steder, til f.eks. invitationer.
Her ud over er de en smule pebret i pris. Det er ikke fordi de koster mere end så mange andre der laver produkter i samme kategori, og det er da også kvalitet de laver. Men derfor kunne man godt ønske at prisen var en smule lavere.
Der er dog produkter til en helt fornuftig pris der inde.
Fragten er en standard på 70kr. Man kan ikke vælge hvem man vil have sendt med, eller købe over et vist beløb som privat, og så få gratis fragt. Dog er tingene pakket rigtig flot ind, og ankom uden den mindste antydning af foldet papir e.l.
Så alt i alt er jeg rigtig godt tilfreds, og glæder mig til at komme i gang :)
Hobbyshoppen der har det du lige står og mangler
Jeg kunne bruge en formue på karenmarieklip.dk.
Hvilket jeg så også gjorde :)
De har så mange flotte ting. uanset hvad det er for en hobby du har, så har de lige det du står og mangler.
Desuden finder man god inspiration til alt mellem himmel og jord.
ANBEFALES ANBEFALES ANBEFALES
En dejlig hobby butik
Flot og nem hjemmeside... Masser af gode ider til masser af gør det selv ting..