Virksomhedsoplysninger

Skrevet af virksomheden

iGuard™ er en ledende leverandør av skjermbeskyttere til mobiltelefoner, kjent for å tilby produkter som kombinerer holdbarhet, funksjonalitet og enkel installasjon. Vårt sortiment består av skjermbeskyttere i herdet glass som er utviklet for å beskytte telefonen mot riper, smuss og støt, samtidig som berøringsskjermens følsomhet opprettholdes på et høyt nivå. Vi er stolte av å kunne tilby innovative løsninger som gjør det enkelt for kundene våre å installere skjermbeskyttelsen uten å risikere luftbobler eller feilplassering. Vår applikasjonsramme sikrer en perfekt installasjon hver gang. For oss i iGuard™ er det viktig at kundene våre føler seg trygge og fornøyde med kjøpet. Derfor tilbyr vi tilfredshetsgaranti og rask kundeservice for å løse eventuelle problemer. Alle produktene våre er nøye utvalgt for å gi best mulig beskyttelse uten at det går på bekostning av design eller funksjonalitet. Vi tror på langsiktig holdbarhet, og at produktene våre skal utgjøre en forskjell for brukere som ønsker å gi telefonene sine pålitelig beskyttelse. Med iGuard™ får du ikke bare beskyttelse for telefonen din, men en løsning som hjelper deg med å holde den i topp stand i lang tid. Besøk nettstedet vårt for å finne ut mer om produktene og tilbudene våre!

Kontaktoplysninger

2,2

Under middel

TrustScore 2 ud af 5

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Overpriset Temu drit!

Overpriset Temu drit!

Her er det noen som har tjent godt på å lure folk. Være drit enn dette skal du lete lenge etter!

Styr unna, det er en grunn til at kvalitet koster penger, kjøp ordentlig på Elkjøp, power elns…

Her betaler du dyrt for mannskjit som funker 1-2 uker. Meget skuffet over at de får lov å markedsføre denne driten!

13. februar 2026

Ikke kjøp

Veldig lett å påføre. Knust etter en dag i lomma. Dessverre ikke den kvaliteten som blir lovet. Kjøpt 5 skjermbeskyttere fra Kina for under halve prisen med bedre kvalitet.

2. april 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Dårlig produkt, useriøs selger.

Skjermbeskytteren ble ødelagt under påføring selv om jeg fulgte bruksanvisningen, og fingeravtrykksensoren sluttet å fungere med skjermbeskytteren på.
Tok kontakt for å få nytt produkt eller pengene tilbake, men får ikke svar fra "kundeservice". Styr unna.

26. januar 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Elendig kvalitet- STYR UNNA!!

ELENDIG kvalitet. FILMENE DU SER HVOR DE SLÅR SKJERMBESKYTTEREN MED EN HAMMER ER REN SVINDEL.
Jeg kjøpte 2 stykker, en til meg og en til min datter… De ble ødelegg etter få uker, og ikke fikk vi nye heller. De reklamerer jo med fornøydhet garanti, men de var kjempe uhøflige og mente at JEG ikke var ærlig når jeg sende bilde av telefonene med skjerm på.
Til slutt kunne de gi meg 1 ny skjerm, men mente jeg måtte stå for frakten selv som var på over 100kr…

Vi kastet skjermbeskytterene og kjøpe billige skjermbeskytter på clas ohlson. De er like fine ennå…

Dumt at man ikke kan gi NULL STJERNER, for de fortjener ikke en eneste stjerne fra meg!!

27. august 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Langt fra hva reklamen tilsier

Langt fra hva reklamen tilsier. Blir lettere riper i denne enn det gamle fra AliExpress. Har nå brukt erstatningsdekselet jeg fikk etter første klagen i 2 uker, og allerede masse småriper og sprekker.
Positivt, bra innsynsskjerming, lett å ta på, kjapp respons på support.

Men med nå 2 av 2 deksler som har så dårlig kvalitet på ripemotstand, så vil jeg ikke kjøpe herfra igjen.

27. maj 2025

Søppel

Søppel. Venter nå på min 3 skjerm (Som kommer fra Kina) Er du heldig så holder den i 2 uker. Skal kjøpe ny fra Temu, har gjort det før og de var i mye bedre kvalitet.

16. maj 2025
Uopfordret anmeldelse

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.