Kaffekompagniet Anmeldelser 36

2,2

Kaffekompagniet: Kaffekompagniet sælger kaffepuder (Senseo) der ikke passer til Senseo maskiner, ”den bøjede”! Jeg gjorde firmaet opmærksom på problemet, en tynd og smagløs kaffe – kaffe-puden... Se mere

Bestilte kakao til min Nespresso maskine, og det blev sendt samme dag, leveret næste dag. God service! Desværre må jeg dog konstatere at min maskine ikke altid kan få hul på kapslerne, og ofte ryge... Se mere

Kaffekompagniet Jeg bestilte en Senseo kaffebøtte til at opbevare mine kaffepuder i. Men da jeg modtog varen var det ikke den samme varer som var vist på hjemmesiden. På hjemmesiden var der et st... Se mere

2,2

Under middel

Kaffekompagniet:

Kaffekompagniet:

Jeg gjorde firmaet opmærksom på problemet, en tynd og smagløs kaffe – kaffe-puden er for lille.
Kompagniet mente det var mit problem, og ville ikke sende den nødvendige indsats til min maskine, maskinen er også købt hos Kaffekompagniet i 2023.
Otto Rasmussen.

7. december 2025

Modtager ikke den kaffe jeg har bestilt og betalt for

Har tidligere oplevet en rigtig god service med hurtig leveringer af kaffe og chokolade men ikke denne gang. Venter på tredje uge på at få min kaffe leveret. Får en sludder for en sladder når jeg ringer og skriver til dem- men stadig ingen kaffe. Det bliver vist min sidste handel her! 😡

5. juni 2023

Har handlet med Kaffekompagniet i flere…

Har handlet med Kaffekompagniet i flere år nu. Altid været yderst tilfreds. Men nu er service dalet ;-) (ironi kan forekomme) Der har altid været et lille stykke slik med når vi åbne pakken. Det er desværre ikke tilfældet længere. :-)

14. februar 2023

Ikke leveret

Bestilte min kaffe d. 6/12 og har hverken modtaget eller hørt fra dem endnu. Har forsøgt at rykke, men intet hørt endnu. Købte pga. god pris, den rigtige bønne og at kaffen var på lager.

Køb et andet sted.

13. december 2022

Jeg bestilte min kaffe for 2 uger…

Jeg bestilte min kaffe for 2 uger siden, og den er endnu ikke modtaget. Jeg fik først de forkerte varer. Jeg skriver til kundeservice, og de lover at sende de rigtige vare med hjemmelevering dagen efter. Jeg modtager intet. Jeg kontakter dem igen, og de lover at finde ud af det. Jeg modtager stadig intet. Pludselig i dag kan jeg se, at 3 pakker fra kaffekompagniet er på vej til en pakkeboks, og jeg bliver ringet op af kundeservice, som beklager deres fejl, og som vil sende chokolade med som undskyldning. Efterfølgende finder jeg ud af, at de sender chokolade med i alle deres pakker. Sikke en undskyldning! De giver også en gratis pose kaffe - fair nok. Det er det mindste de kan gøre. Så nu skal jeg først hente min pakke (som skulle have været sendt med hjemmelevering), så skal jeg returnere de forkerte varer, og så skal jeg lade være med at hente de 3 andre pakker, som også er sendt til mig. Nu der ikke andet at gøre, end at krydse fingre for, at min rigtige kaffe snart dukker op. Sikke et bøvl. Sidste (og første) gang jeg er kunde her!

5. december 2022

Nok den bedste oplevelse jeg har haft…

Nok den bedste oplevelse jeg har haft længe, super hjemmeside, hurtig reply og fakturabekræftelse, hurtig fremsendelse og tilmed var kassen fyldt med gode overraskelser i form af snaks, kaffeprøver, chokolade - og så fik man tilmed gavekort på 100.- til næste handel - kan ikke få armene ned da prisen sammenlagt var ca. 50% af prisen i varehuset Bilka - kære Kaffekompagni i har fået en ny fast kunde fremover - tak for den oplevelse

16. april 2021

Fantastisk god service

Fantastisk god service! Jeg havde bestilt 5 kg kaffe og det blev leveret allerede 2 dage efter, men til min skræk ser jeg at jeg har bestilt den forkerte kaffe. Og da vi var løbet tør for bønner, ringer jeg til kundeservice, for at høre om det var muligt at komme forbi deres adresse og bytte dem, hvilket jeg fik lov til, og aftenskaffen var reddet. Vil klart anbefale at bestille kaffe hos dem :)

21. august 2020

Bestilte min kaffe den ene dag....

Bestilte min kaffe den ene dag, dagen efter var den der på posthuset, så jeg ikke skulle tørste weekenden over.

Dog savnede jeg min sædvanlige kaffe chokolader, de var ikke med i pakken - tror pakkeren var gået kold på koffein, da de aldrig har manglet de andre gange - på trods af de manglede, håber jeg de er med næste gang jeg bestiller, da de gør første kop af det ny bestilte kaffe så meget bedre at drikke - helt klart et sted jeg vil anbefale at købe fra til folk.

Glad og tilfreds kunde med bønner til de næste par uger/måned!

6. august 2020

God kundeservice

Jeg havde bestilt en kaffemaskine med diverse kapsler. Denne var i restordre, som de også havde gjort opmærksom på. Jeg skulle bruge den til en fødselsdagsgave, og skæbnen ville så, at fødselaren fik den af en anden, inden jeg havde modtaget min.
Jeg kontaktede kaffekompagniet og det var intet problem at annullere min bestilling, selvom de skulle til at sende den.
Meget rar og hjælpsom kundeservice.

16. august 2019

Er dette din virksomhed?