KAB Anmeldelser

1,7

Pas på derude, KAB tager rumpen på deres lejere når de fraflytter lejligheden, de sender sky høje regninger for istandsættelse, dog er halvdelen ikke udført, besøgte den nye lejer og tog billeder af... Se mere

Hvad får man får ca. 20 års anciennitet? En containerboks med træbelægning. Se cowboybyen, hvor man kan høre naboerne snakke og derudover ingen have, selvom man blot ønskede bare 5 m2 el. noget lign... Se mere

Fantastisk hjælpsom, tålmodig og med et smil der når ud gennem telefonen. Min ros drejer sig - i denne anmeldelse - om den person der sidder i receptionen. Sjældent man oplever SÅ skøn en oplevelse... Se mere

Hæver de er profesionelle, miljøbevidste , strukturet mm Min opfattelse er det stik modsatte Der hvor jeg var i Rødovre , havde jeg efter 3 måneder stadig ikke brugbart it udstyr og telefon... Se mere

1. Ejendomsudlejning

KAB er en almen administrationsorganisation, der er ejet af en række boligorganisationer i hovedstadsområdet. Vi administrerer mere end 65.000 boliglejemål i København og omegn, og er med til at skabe levende beboerdemokratier, gode boligforhold og spændende bomiljøer, der skaber trivsel. Vi har fokus på kernedrift, bæredygtighed og trivsel - med henblik på at skabe bedre boliger for alle.

Dårlig

Svarer typisk inden for 2 uger

36 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Dårligt sted

Dårligt sted, dårlig service.
Jeg flyttede fra jeres lejlighed for ca. over 1 år siden.
Men i sender hver måned en ny regning til mig.

I er korrupte tyve, i bare stjæler fra folk i lovens navn. Stop med at stjæle fra folk

SVIN

9. april 2024

Hej BaMo,

Hvis du ringer eller skriver til os, kan vi finde fejlen og løse problemet.

Her er et link til vores åbningstider.

Du kan ringe på T 33 63 10 00 eller skrive til kontakt@kab-bolig.dk

Mark - KAB

Er mega tilfreds med min KAB-bolig.dk

Er mega tilfreds med min KAB-bolig.dk.
Har været deres lejer siden 2005. Har det bedste udsigt til vuggestue, børnehave, skole og ældreboliger.
Elsker lyden af glade børn og se ældre der trive.

24. marts 2024

Hej Dorthie,

Dejligt at høre, at du trives i din bolig og i dit boligområde.
Det lyder som om, du bor et rigtigt skønt sted.

Mark - KAB

Dårligste kundeservice jeg nogensinde har oplevet.

Har aldrig oplevet dårligere kundeservice før. Ringer for at spørge ind til om man kan skrive sig på på intern venteliste på de boliger jeg er skrevet op på ekstern venteliste. Til det svare receptionisten ja, men kun på de afdelinger hvor man kan skrive sig op på intern liste. Jeg spørger hvordan man gør, da jeg har prøvet at skrive mig op flere gange uden at de ryger over på den interne liste. Herefter svare hun meget flabet at det måtte jeg selv prøve at finde ud af. Derudover kunne jeg høre hende tage headsættet af og råbe “FUUUCK” fordi jeg sad i en bus der sagde en bip lyd hver gang dørene åbnede. Generelt meget flabet og umoden opførsel af receptionisten, som gav et indtryk af at hun ikke gad at hjælpe og hurtigt ville slutte samtalen af. Har aldrig oplevet ringere kundeservice

21. marts 2024

Hej Hamza,

Jeg beklager, at du har haft en dårlig oplevelse, da du ringede til os for at få hjælp.

Hvis du både har et internt og et eksternt ventelistenummer, bør dine boliggrupper blive tilføjet din interne liste, når du tilføjer nye boliger til din opskrivning. Det lyder som om, at det ikke er tilfældet her, og at du oplever det modsatte.

Vi kan hjælpe dig på to måder. Du kan ringe til os igen på T 33 63 10 00, eller du kan udfylde denne formular, og så kontakter dig på mail. https://www.kab-bolig.dk/hjaelp-og-kontakt/paa-venteliste/spoergsmaal-til-ventelisten

Hav en fortsat god dag.

Mark - KAB

Hvis de kunne få nul stjerne havde de fået det

Jeg fik tilbudt en bolig i Hvidovre, men jeg kunne trods mange forsøg ikke se den før svarfristens udløb så jeg kontaktede boligselskabet og sagde det. De sagde jeg kunne sige ja med forbehold, og det gjorde jeg så. Jeg forsøger stadig efter jeg har sagt ja at kunne se boligen ved at skrive til ejendomskontor som desværre ikke kan fremvise der ikke har været fraflytningssyn endnu og de har ikke fået nøglen. I mellemtiden får jeg tildelt boligen og jeg skriver til KAB og siger det ikke har været muligt, at se boligen endnu og derfor vil jeg ikke underskrive lejekontrakten. KAB skriver tilbage det er helt forståeligt. Jeg får så set boligen og der er desværre svamp i boligen og derfor vælger jeg at springe fra. Går så efter nogle dage ind og kigger på min opnotering og kigger og kan se der står sprunget udefra den bolig jeg havde sagt ja men derefter nej til. Ringer til KAB og spørger hvad det har af betydning og medarbejderen fortæller mig, at tidligere blev det skrevet fordi folk fik karantæne på 6 måneder, men da der har været usikkerhed omkring om det er lovligt er KAB stoppet med det. Jeg tror bare ikke på det for min veninde der skrevet op senere end mig får tilbud fra flere steder og jeg får ikke tilsendt de tilbud. Havde det kun været hende havde jeg tænkt det er bare sådan det er, men det samme gælder min x-mand - han får os tilbud med ikke mig. Et råd fra mig til folk lad være og sig ja med forbehold medmindre i er indstillet på at hvis i ender med at få boligen uden at se den at i vil have den for ellers bliver der skrevet ‘sprunget’ også får man ikke tilbud.

En besvarelse til din kommentar på min første anmeldelse: Det er ikke muligt hvis fraflytter ikke besvarer ens henvendelse og ejendomskonteret ikke har nøglerne. Jeg har altid fået oplyst, at man kan skrive ja med forbehold - så tænker i skal ændre jeres information til jeres boligsøgende så de ikke får af vide de godt må skrive det når de faktisk ikke kan.
Det undre mig bare, at jeg kender en del der er skrevet op i 3B samtidig med mig og jeg opfylder kriterierne mere end dem, men de får tilbud og ikke mig.

13. januar 2024

Hej Elisa,

I forbindelse med udlejning af en bolig er der mulighed for at besigtige boligen, inden der takkes ja. Det er desværre ikke muligt at takke ja til en bolig med forbehold. Jeg beklager, hvis du har fået dette at vide.

I dette tilfælde har vi nået at fremsende en lejekontrakt til dig, hvor du efterfølgende takker nej til boligen. Derfor kommer det til at fremstå som om, du er sprunget fra. Det har ingen betydning for din videre boligsøgning, og det heller ikke nogen betydning for din placering på ventelisten.

Du kan altid logge på www.mitkab.dk og tilpasse din boligsøgning.

Mark - KAB

Har skrevet mig op til en bolig i KAB

Har skrevet mig op til en bolig i KAB, som kun havde en ventetid på mellem 1 og 4 år. Da jeg modtager mit ventelistenummer er jeg nummer 4375.
Med det nummer skal der cirka være 3-4 fraflytninger hver dag, for at man kan få en lejlighed om 4 år. Det er rent bondefangeri, og overvejer at melde det til politiet. Det er sgu at stikke blår i øjnene på folk.
Opdatering: Jeg har har ringet til jer, og derefter skrev jeg anmeldelsen. I gir folk en latterlig sang om corona, hvorfor ikke bare opdatere jeres ventetider?
Der er 30 boliger i den ejendom
(Thorsgård) jeg skrev mig op til, med en ventetid på 1 til 4 år. Prøv at dividere ventelistenummer 4375 med 30 boliger på 4 år.... Hvad bilder i jer ind?

12. marts 2024

Hej Jens,

Det vil vi gerne undersøge nærmere. Du må meget gerne ringe til os på T 33 63 10 00, så vi kan slå dit ventelistenummer op i vores system og tjekke, hvorfor tallet er så højt, når du har skrevet dig op til en bolig med kort ventetid.

Mark - KAB

Knap 30 års anciennitet men håbet er lysegrønt :)

Når der står minimum 20 års venteliste, så regn med 37-40 år.
Brug ikke KAB hvis I skal søge lejebolig i KBH, men vælg en organisation hvor I rent faktisk kan få en bolig inden I fylder 55.
Deres liste må være helt mættet, men er dog fortsat åben?

Jeg blev opskrevet på en enkelt liste i det der senere blev paraplyen KAB.
Altså dengang inden sammenlægningen i 90´erne.
Jeg har derfor hele 27 års anciennitet og mange fleksible, som skulle fordelagtiggøre min søgning, men nej:

Jeg stod som nummer ca. 250 til 2 boligafdelinger i 2023.
Hér, ét år senere, står jeg så som nummer 700 til samme boligafdelinger.
Hver uge jeg logger ind, er jeg røget 5-10 numre op af listen: den forkerte vej, vel at mærke.

Står opskrevet til 1/3 af de mulige boliger på listen - søger altså bredt i både NV, Vanløse, SV med mere. Søger også småt, da 3V er helt umuligt at komme i nærheden af (har nr 1600 til 3V)
Alligevel er jeg minimum nummer 450, på simple 52 kvm boliger. De fleste er jeg 600-1100 på. Afdelinger, i medium attraktive boligområder, ikke noget med K, V og N hér.
Hver måned kommer jeg længere bagud, dvs. højere nummer.

Jeg blev opskrevet i 1996 eller 1997, altså for meget længe siden - i sidste århundrede :-D.
Og må derfor ud fra min kø-placering konkludere, at når man skriver sig op i KAB som 18 årig skal man ikke forvente bolig før man er 55 +

Find på noget andet end KAB når I overvejer at opskrive jer til en lejebolig.

26. februar 2024

Hej Charlotte,

Jeg skal bede dig sende dit ventelistenummer, dit fulde navn og din fødselsdato til kommunikation@kab-bolig.dk

Vi har brug for tjekke, hvilke afdelinger du er skrevet op til, hvilke søgekriterier du har valgt, og hvilke svar du har givet under fleksible kriterier. Det tager lidt tid at få dette overblik så tak for din tålmodighed. Vi sender dig et uddybende svar på mail.

Mark - KAB

Jeg har skrevet mig op i…

Jeg har skrevet mig op i Firkløverparken og stod som 810- men hverdag stiger tallet og nu er der gået et år og jeg er på 910✌️✌️ KAB overrasker mig hver måned😆👎👎👎👎👎👎👎👎

2. marts 2024

Hej Canan,

Din ventelisteplacering er et øjebliksbillede, og kan kun betragtes som vejledende. Tallet bliver fx højere, når ansøgere med længere anciennitet end dig skifter status fra passiv til aktiv boligsøgende. Tallet bliver også højere, når ansøgere med længere anciennitet end dig opfylder fleksible kriterier, som gør at de kommer i betragtning til boliger, du også står på venteliste til.

Mark - KAB

Meld dig ind hvis du ønsker ældrebolig - ellers så spar pengene

Jeg har 29 års ancienittet i KAB.
Står skrevet op til små boliger (glem ALT om 3 rums når du er på ekstern listen), og har mange fleksible kriterier. Søger bredt i Københavns området. Men nej: Jeg står nummer 1000-og-noget til mange afdelinger, og nummer 400 - 650 er min laveste nummer placering.
For halvandet år siden stod jeg nummer 200 og noget, men det går bare den forkerte vej- hvorfor?
Når man formaster sig til at spørge dem om muligheden for en bolig engang hvert 5. år, får man samme vævende svar: Vi kan ikke fortælle dig noget, da listen afhænger af mange faktorer. Intet estimat eller kvalificeret bud.
Skriv jer op et andet sted, og er du på 8. år - så meld dig ud, og spar gebyret.
Personligt har jeg været skrevet op siden 1995 (!) KAB burde vitterligt have lukket listen for LÆNGST.

Update 2: Jeg står som nummer 6-700 på alle de 9 ud af de ca. 10-11 afd. jeg er skrevet op til.
Er på SAB’ s liste, ikke bolignøglen (pga. min opskrivning fra 1995) - kan jeg forvente tilbud som nummer 700 på en liste, med 29 års ancinittet og fleksible kriterier? Hvis ikke, hvor langt skal man så ned på listen, før man får tilbud?

26. oktober 2023

Hej Karen,

Hvis du har 29 års anciennitet, er der mange steder, du har mulighed for at søge bolig. Også selvom du står på ekstern venteliste. Jeg synes, du skal ringe herind på T 33 63 10 00, så vi kan tjekke, om der er boligafdelinger, du kan tilføje dit ventelistenummer, som du ikke er skrevet op til i dag.

Update: Når du logger på Mit KAB, kan du se en estimeret ventelisteplacering, som er beregnet ud fra tidligere års fraflytninger. Men placeringen er et øjebliksbillede, og kan kun betragtes som vejledende da ventelisteplaceringen varierer op og ned når ansøgere fx skifter status fra passiv til aktiv boligsøgende, eller hvis ansøgere pludselig opfylder fleksible kriterier, som gør at de kommer i betragtning til boliger, du også står på venteliste til.

Forkerte ventetidsangivelser

Synes ventetidsangivelserne er misvisende. Min søn blev skrevet op da han fyldte 15. Nu fylder han 25. Dvs. næsten 10 år. Han søger på små 1 værelses hvor ventetiden er angivet til 5-8 år. Men det kan da ikke passe, for så ville der vel ikke være så mange hundrede foran ham i køen...
Hvorfor skriver I ikke den rigtige ventetid?

30. januar 2024

Hej Mie,

Tak for dit spørgsmål, som jeg godt kan forstå, du undrer dig over. Ventelistetiden som vi oplyser på hjemmesiden er vejledende, og kan ændre sig løbende. Der bliver foretaget et estimat baseret på tidligere års fraflytninger (hvilket svinger fra år til år), så der vil altid være en margin eller en vis usikkerhed forbundet med ventelistetid.

Derudover kan boligsøgende, der har længere anciennitet end den søn skifte status fra passiv til aktiv boligsøgende, hvilket igen kan forlænge ventetiden.

Du er velkommen til at skrive eller ringe til os på T 33 63 10 01, hvis du har flere spørgsmål om din søns venteliste. Her er et link til 1-rums boliger, hvor den estimerede ventetid er 1-4 år.

730 kr om måneden for antenne

730 kr om måneden for antenne. Det er ren röveri. Jeg har ikke engang fjernsyn og har aldrig haft det. Man kan vist ikke vælge det fra. Man bliver snydt i hoved og röv.

23. januar 2024

Hej Bob

Er det en tv-pakke, du betaler til? Den har du mulighed for at fravælge. Du kan læse mere om reglerne via linket her. https://www.kab-bolig.dk/beboer/beboer-i-kab-faellesskabet/frit-valg-af-tv-pakker

Du kan også kontakte dit ejendomskontor, hvis du er i tvivl om, hvordan du afmelder dig.

Mark - KAB

KAB har været udlejer af min fars…

KAB har været udlejer af min fars plejebolig og den hjælpsomhed og fine behandling jeg har fået ved opgørelsen af boligen m.v, som de har givet efter hans bortgang, har været fantastisk.

22. januar 2024

Hej Pia
Tak for den flotte anmeldelse.

Mark - KAB

Nyttelyst at stå på deres venteliste (KBH)

Kan ikke anbefale at skrive sig op på KAB's venteliste hvis du vil bo i KBH. Brug pengene på en venteliste, hvor du reelt har en mulighed for at få en bolig, når du har brug for det. Har sat mig aktiv som boligsøgende - med ancinnitet på meget tæt på 20 år OG opfylder også fleksible kriterier. Selv i de boliggrupper, hvor der er 5-8 års ventetid, er mit ventlistenummer så højt, at jeg ikke skal gøre mig nogen forhåbninger om nogensinde at få en bolig. Og ventelisterne bliver jo kun længere og længere. Mit gæt er, at du skal stå på ventelisten 30-40 år før du bliver tilbudt noget i KBH og omegn. Det må være MEGET gamle mennesker, der får tilbudt boliger hos KAB - eller nogen der har været skrevet op siden de blev født :-) Talte med en venlig medarbejder, der bekræftede, at det for mig "havde lange udsigter"

20. december 2023

Hej Dorte,

Du har helt ret i, at ventelisten på boliger i København er lang. Særligt de ældre boligafdelinger, hvor huslejen ofte er lavere end ved nybyggeri, er attraktive for mange boligsøgende at skrive sig op til.

Du skriver, at du har næsten 20 års anciennitet og søger bolig i afdelinger med en estimeret ventetid på 5-8 år. Du skal ikke lade dig afskrække af, at du har en høj placering til en bolig, når du modtager orienteringsbreve om ledige boliger.

Orienteringsbrevene bliver sendt til mange boligsøgende, da en del boligsøgende ikke er interesserede i at flytte, når det kommer til stykket. Jeg vil derfor opfordre dig til at fortsætte din boligsøgning og måske endda brede den endnu mere ud. En god vej ind i KAB-Fællesskabet kan være at sige JA-tak til en bolig med kortere ventetid og så via internt ventelistenummer rykke tættere på det, du drømmer om.

Mark - KAB

KAB vælger meget koordineret at fjerne…

KAB vælger meget koordineret at fjerne både varme og vand fra min lejlighed i nu 3 dage. Jeg kan ikke gå på toilettet derhjemme men er nødt til at benytte et centers toilet 700 meter væk! I skal være glad for jeg ikke får tynd mave om natten hvor centret er lukket..

9. december 2023

Hej Julia,

Er der håndværkere i din bolig som gør, at de har været nødt til at lukke for vand og varme? Det er svært for mig at give dig et konkret svar, da jeg ikke kender årsagen til, hvorfor vand og varme er blevet afbrudt. Uanset hvad skal du selvfølgelig varsles i god tid og have et alternativ til rådighed, som ligger tættere på din bolig.

Jeg synes, du skal henvende dig til dit ejendomskontor, da de står for drift og vedligeholdelse af din bolig og kan svare på, hvorfor der har været lukket for vand og varme.

Mark - KAB

Dette selskab er bare for sjovt

Dette selskab er bare for sjovt. Min nabo har chikaneret mig og presset mig til at fraflytte i årevis. Men KAB vil helst smide mig ud. De har skrevet til mig, at de ikke vil besvare mine henvendelser, medmindre de er underskrevet af andre naboer. Men når jeg prøver at hente underskrifter fra andre naboer, får jeg en skrivelse, at jeg har alvorligt overtrådt husorden og god skik og skal snart ud. Det var da jeres krav, KAB!!

Hvis man gerne vil chikanere sin nabo og har venner i afdelingen, som kan “bevidne forholdene”, så er KAB meget behjælpelig i processen. Hvis man ikke har venner, som kan “bevidne forholdene”, så er der ingen hjælp fra KAB. Så skal man ud frivilligt eller ufrivilligt.

9. oktober 2023

Hej Da Ma,

Som du ved, så har vi og dit lokale ejendomskontor brugt store mængder af tid og ressourcer på at undersøge alle dine henvendelser.

Vi behandler naturligvis dine henvendelser, og når der er tale om en berettiget klage med underskrifter fra andre beboere, der kan bevidne forholdene, behandles disse i fuld overensstemmelse med vores klageprocedurer.

Vi kan dog ikke genkende det af dig beskrevne forløb.

Mark - KAB

det værste snydeboligselskab nogensindeVirksomhedens praksis er yderst…

Virksomhedens praksis er yderst problematisk. De benytter konstant sig af bedrageriske metoder, undlader at sende fakturaer og fjerner vilkårligt kunder fra deres venteliste. Når man forsøger at løse problemerne med dem, påstår de, at manglende betaling er årsagen til fjernelsen og tvinger kunderne til at starte processen forfra, selvom de betaler den udestående regning. Denne cyklus af dårlig service fortsætter, da kunder gang på gang bliver ekskluderet efter et år. Og den dårligste kundeservice, de nogensinde har haft.

28. september 2023

Hej Allan,

Det lyder, som om dit ventelistenummer er blevet slettet på grund af manglende betaling.

Jeg kan godt forstå, at du ærgrer dig, men vi er nødt til at være konsekvente ift. den årlige betaling af ventelistegebyret. Derfor oplyser vi, alle de steder vi kan (hjemmeside, breve, mails, indbetalingskort etc.), hvor vigtigt det er at betale til tiden, og vi anbefaler, at man tilmelder sig Betalingsservice.

Hvis du mener, der er sket en fejl, er du velkommen til at ringe på T 33 63 10 00. Så har vi mulighed for at undersøge, hvad der er sket og rette op på evt. fejl.

Mark - KAB

Har aldrig oplevet noget lignende

Har aldrig oplevet noget lignende. Ringer idag til KAB for at klage over en af deres lejere.
Det skal siges denne lejer har fået hende 11-12 årig søn til at skyde fra 3 sal ned til os på 1 i en anden blok med en hardball pistol…
Sådan en våben er ulovligt at bruge udenfor bestemte baner og må slet ikke bruges at en lille dreng… Det er totalt ulovligt…
Hende jeg taler med i KAB fortæller mig at de selvfølgelig kigger på sagen men hun kan ikke love at der bliver gjort noget!!??? Da vi ikke er i samme boligforening… undskyld mig! Men hvordan i alverden kan man sige sådan noget? Spøger om vedkommendes navn som faktisk os er lovpligtigt.. hun siger at de alle sammen er anonyme? Hvorfor er de anonyme spørger jeg? Hvortil hun svare fordi der har været sket noget? Min intuition fortæller mig at det nok fordi de ikke gøre deres arbejde godt nok. Jeg fortæller enda adressen 3 gange til den anonyme i KAB og hun havde allerede skrevet det forkerte nummer på adressen hvor hændelsen tog sted med skyderiet… jeg er selvfølgelig gået videre med denne sag og stopper heller ikke før vedkommende på den adresse bliver smidt ud… For det kan ikke være rigtigt at man ikke kan føle sig tryg i sit eget hjem eller altan.

Det skal os siges at vedkommende som fik sin lille søn til at skyde på vores altan og ramte en af vores gæster altid har hoveddør åben? Når vi er ude på vores altan… men da jeg kommer op for at konfrontere hende er alt andet lukket, spørger hvorfor hendes hoveddør altid skal være åben? Hvortil hun svare de vil have frisk luft??? Hvorfor står hendes altan dør og vinduer så lukket? Der er helt stille i lejligheden, ingen musik eller TV er tændt??? Man har godt nok et sørgeligt liv hvis man skal stalke andre naboer med dårlig energi… istedet for at gør sit eget..
skal os siges hun smækker døren i hovedet på mig da jeg konfrontere hende stille og roligt..

17. september 2023

Kære Nina

Vi kan forstå, at du har haft en dårlig oplevelse, da du kontaktede os via telefon. Det er altid vores hensigt at hjælpe, men vi kan nogle gange opleve, at der forventes en anden hjælp, end den vi umiddelbart kan tilbyde, og det kan opfattes som en dårlig oplevelse for den enkelte. Det er vi naturligvis kede af, og det er derfor vigtigt for os at få tid og mulighed for at kunne forklare det komplekse regelsæt, vi er underlagt af lovgivningen.

Du skriver, at du og den person, du klager over, ikke er i samme boligforening. Det kan i sig selv give anledning til en endnu mere kompliceret sagsbehandling, da der kan være tale om forskellige lovgivninger og begrænsninger for, hvad udlejer har af sanktionsmuligheder.

Vi vil meget gerne uddybe ovenstående, men det er i den forbindelse vigtigt, at du retter skriftlig henvendelse til os – gerne med underskrifter fra andre beboere, da det er meget vigtigt, at din klage og dermed påstand mod en nabo kan underbygges og dokumenteres.

Du er velkommen til at skrive til jura@kab-bolig.dk

ALDRIG SKRIV JER OP.

ALDRIG SKRIV JER OP.
Jeg boede i en studiebolig i under et år, og lejligheden blev afleveret i den stand jeg flyttede ind med små enkelte brugspor. Det første viceværten siger, da er til fraflytningssyn er “det ser jo fint ud, det virker ikke til der er de store fejl”. Vi har været 3 mennesker om at rengøre lejligheden og brugt min. 3 time på det, og det var et værelses. Jeg fik så overslag, hvor de skrev, at de trak stort set hele mit depositum. Der er så uretfærdigt. Så aldrig forvent at få det tilbage i hvert fald.

1. april 2023

Hej Natascha

Hvis du vil klage over din fraflytningsrapport, skal du skrive en mail til ejendomskontoret. Det er vigtigt, at ejendomskontoret modtager din klage på skrift, så de har mulighed for at svare på klagen.

Hvis du er uenig i deres svar, har du mulighed for at bringe sagen videre til Beboerklagenævnet. Men lad os ikke håbe det kommer dertil. Så start med en skriftlig henvendelse og se om I kan nå til enighed.

Altid hjælpsomme og imødekommende

Altid hjælpsomme og imødekommende
(Telefontider og ventetid på "linjen"kunne være meget bedre)

13. maj 2023

Hej Ellie
Tak for den flotte anmeldelse. Næste gang du ringer, og der er lang ventetid på telefonen, kan du via telefonmenuen vælge at blive ringet op senere på dagen.

Mvh Mark - KAB

HOLD jer langt væk fra KAB

HOLD jer langt væk fra KAB, de er kun ude på og snyde folk og lade folk bo i nærmest ubeboeligt. Udover det skal i aldrig regne med og få depositum tilbage om i så hyrede et rengøringsfirma er det ikke godt nok til dem. trods af der ikke er gjort rent når man flytter ind det betyder de penge de STJÆLER fra jeres depositum propper de bare i lommen

10. maj 2023

Hej Kristian
Hvis du uddyber din anmeldelse, har vi mulighed for at handle på din kritik. Du er velkommen til at sende en mail til kommunikation@kab-bolig.dk

Mark - KAB

Lad være med at skrive dig op!!!!!

Lad være med at skrive dig op!!!!!
De holder ikke hvad de lover.
Kan virkelig ikke anbefale det selskab.
Har 2 opnoterings numre hhv. 40 år og 30 år og jeg kan stadig ikke få den type bolig jeg vil have.
Vælg eks. Almenbo i stedet for. Hold jer lang væk fra KAB.

24. april 2023

Hej Pernille
Hvis du har 30 og 40 års anciennitet, kan du komme i betragtning til rigtig mange boliger i KAB-Fællesskabet. Der er er dog nogle afdelinger, hvor ventetiden er +30 år. Ud fra din beskrivelse kunne det tyde på, at du søger bolig i nogle af de afdelinger. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for hjælp til din boligsøgning. Det kan fx være, at du opfylder ét eller flere fleksible kriterier, som giver dig fortrinsret til en bolig. Det kan du læse mere om her. https://www.kab-bolig.dk/boligsoegende/venteliste-og-ventetid/fleksible-kriterier