Jyskfliserens Anmeldelser 29

4,7

En helt igennem god, seriøs og kvalificeret oplevelse. Et mindre kiks i fliserensen blev prompte - og uden diskussion - udbedret. Desuden opfatter vi såvel fliserenseren som chefen som sympatiske og... Se mere

Vi har fået renset vores fliser og fået algebehandlet tag og fliser. Arbejdet blev udført venligt og professionelt. Det blev et super flot resultat. Vi er meget glade 😁

Vore flise terrasser er blevet fuldstændig som nye - det samme er vores træterrasse ! Hurtig, venlig og professionel fra kontakt til udførelse ! Kan varmt anbefales !

Vi har fået renset og imprægneret fliserne i vores indkørsel. Resultatet er virkelig godt. Rene og pæne fliser uden alger og flisepest. Super arbejde 👍👍

4,7

En helt igennem god oplevelse

En helt igennem god, seriøs og kvalificeret oplevelse.
Et mindre kiks i fliserensen blev prompte - og uden diskussion - udbedret.
Desuden opfatter vi såvel fliserenseren som chefen som sympatiske og behagelige bekendtskaber.

19. maj 2026

Flot indkørsel

13. marts 2026

Gode priser

Effektivt og gode priser. Blev kontaktet med det samme der var ændringer i leveringsdato. Resultatet er en super flot træterrasse. Jeg planlægger at bestille igen i 2027

12. marts 2026

Super flot terrasse

Jeg har fået en super flot terrasse efter Jysk Fliserens & Algebehandling var forbi. Terrassen havde en del ukrudt, som blev fjernet, og jeg er meget tilfreds med arbejdet.

7. maj 2025

Meget fint hurtigt arbejde og behandling

Fint arbejde
Jeg købte fliserens og algebehandling gennem Deal.dk, og efter 18 dage var alt udført af Jyskfliserens med et meget fint resultat.
Tilbagemeldingen og korrespondancen var optimal.
Prisen, medarbejderne og arbejdet var helt fantastisk,
Jeg anbefaler på det varmeste firmaet, og har tegnet den tilbudte årlig flisebehandling til vedligeholdelse.
Mange tak.

14. april 2025

Mine fliser blev sååå flotte😍

Professionel og rigtig god information. I det hele taget har der bare været en super god service helt fra starten af, hvor jeg bestilte tiden til færdig udførelse af opgaven. Er vildt godt tilfreds med resultat og behandling🤩

17. marts 2025

Fantastisk arbejde !

Fantastisk arbejde !
Jeg er superglad for flise rens af mine fliser i mit sommerhus. De fremstår nu som helt nye.
Virkelig godt stykke arbejde.

22. maj 2024