JydsktagbygAnmeldelser

Under middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Hold jer fra Jydsk tagbyg

Hold jer fra Jydsk tagbyg. Vi fik lagt nyt tag på i 2013. Vi havde forinden fået lavet en beskrivelse af, hvordan taget skulle lægges samt andre tilstødenede opgaver med ny gavl mm. Da det var næsten færdiglagt fandt vi ud af, at tømreren som lavede taget (helt alene) aldrig havde fået denne beskrivelse (som vi havde betalt en rådgiver for at lave), så der var en del, som ikke var lavet ifølge beskrivelsen. Vi havde den gang mange problemer med at få udbedret en del mangler, men endte med at acceptere en afslutning. 4 år senere regnede det i stride strømme ned i huset i et af de midterste værelser og et mindre vandindtag i stuen. Vi måtte betale jydsk tagbyg for at undersøge årsagen og de er bare lynhurtige til at give solcellerne (som vi fik samtidig) skylden for alt. Bauhaus som satte solcellerne op via underleverandør har været fantastiske og stillet gratis op flere gange for at finde årsagen til vandindtrængning. Og ja, der var en knækket tagsten, men undertaget burde have fanget vandet og ingen forstod den gang, hvorfor det ikke var tilfældet. Taget blev kun undersøgt indefra på det tidspunkt og det endte med at Bauhaus´s tømrer ordnede tagstenen og fugede nogle steder for at forebygge det skulle ske igen. Men så skete det igen i sommers og denne gang nægtede jydsk tagbyg at komme fordi der nu er gået 1 år ud over garantien. Bauhaus stillede op med en tømrer igen og foreslog denne gang at pille 4 solcelleplader af og alle tegl og vi havde samtidig forsikringens tømrer med i processen, så der var uvildige øjne på. Det endte med at begge tømrer var enige om, at undertaget var lagt forkert, sømmene var for korte og vandet kunne trænge ned gennem undertaget - og jo der var også denne gang en knækket tagsten, men undertaget burde havde taget vandet. Der blev fundet en luftcirkulation dims, som kun sad fast i den ene side, så vandet kunne løbe frit ind og lægten på tværs af taget helt nede mod tagrenden er sat helt ned mod undertaget, så vandet ikke kan løbe fra. På trods af vi gentagne gange har fortalt dette til Jydsk Tagbyg giver han blot skylden til solcellerne og at garantien er udløbet så det vedkommer ikke ham. På trods af, at vi gjorde alt hvad vi kunne efter 4 år for at finde problemet. Magen til dårligt arbejde og service skal man lede længe efter. Vi endte med betale forsikringens tømrer for at skifte sømmene og fastgøre udluftnings dimsen, men hvordan ser det mon ud under resten af taget? og hvornår rådner lægten på tværs af taget (som jo også holder på vandet, så det ikke løber fra). Hvis I bruger Jydsk tagteknik, så sørg for at hyre en uvildig rådgiver som løbende gennemgår deres arbejde og forvent INGEN service fra dem efterfølgende. Jeg ved allerede at de har en masse gode forklaringer på denne anmeldelse, men tro ikke på dem

5. januar 2025

Nyt naturskifertag

Struktureret gennemgang af alle nødvendige trin forud for udskiftning af større tag. Detaljeret tilbud. Ingen overraskelser. Alle aftaler i byggeperioden blev overholdt. Fejl og mangler afhjulpet med det samme. Intet besvær med kontakt til firmaet, hverken telefonisk eller skriftligt. Professionel fra start til slut - hvor det blev til et flot nyt naturskifertag.

29. november 2022

Vi fik udskiftet vores tag og monteret…

Vi fik udskiftet vores tag og monteret to nye kviste. Vi anvendte Jydsk tagbyg, og har været rigtig godt tilfreds med resultatet. Der er været god dialog hele vejen igennem byggeriet, og kvalitets af arbejdet er blevet rigtig godt. Jeg kan helt klart anbefale dem.

1. oktober 2022

Stor ros til Jydsk Tagbyg A/S

I forbindelse med komplet udskiftning af tegltag, har vi haft Jydsk Tagbyg A/S til at udføre opgaven.
Lige fra starten af projektet, hvor vi indgik aftale med medarbejder Jonas fra virksomheden, har alt forløbet hurtigt, effektivt, præcist og håndværksmæssigt perfekt. Samtidig har samtlige håndværkere inkl. stilladsfolket været yderst venlige og kompetente. Alle delopgaverne er afsluttet med pæn oprydning, ligesom alle håndværkerne har holdt os orienteret under projektet.
Opgaven blev udført hurtigt og med arbejde effektivt hver dag. Kun en dag måtte aflyses på grund af tæt regn. Trods regnen prøvede håndværkerne at arbejde videre, men måtte ophøre da de blev gennemblødte.
Under forløbet har der endvidere været tæt og fin kontakt til Jydsk Tagbyg A/S, hvor vores kontaktperson Jonas har fulgt tæt op på opgaveløsningerne.
Vi kan kun anbefale Jydsk Tagbyg A/S, der har udført et flot stykke arbejde, hurtigt og effektivt og til aftalte pris.

22. april 2022

Effektivt, god kommunikation og et flot resultat

Vi fandt i sommers ud af at vi var nødt til et skifte vores tag, da de gamle eternitplader var gået på datoen for længst. I den forbindelse havde vi flere forskellige firmaer ude og kigge på vores tag og give tilbud. Her kom Jydsktagbyg, med det klart mest attraktive tilbud og i en særdeles travl tid kunne de også nå at gøre det i år i løbet af efteråret.
Så med en byggeproces på 3-4 uger, og i begyndelsen af november måned havde vi et færdigt tag, som vi er meget glade for.
En af styrkerne, som vi ser det, er at vi hele tiden har kunne sparre og kommunikere med projektlederen Jonas, så vi har været opdateret i processen og kunne spørge indtil de forskellige byggetekniske anliggender. Det har gjort byggeprocessen væsentlig mere behagelig og overskuelig.

3. december 2021

Elendig service

Hætten er blæst af en af udtrækskanalerne på vores nyere stag, som stadig er under garanti. Jeg kontakter dem mandag for at få udbedre skaden. Han meddeler mig at det er et kendt problem med deres Decra tag. Desuden kan han ikke give nogen tidshorisont på, hvornår det kan løses. Torsdag ringer jeg og følger op. Han nægter at gøre noget før han har svar fra sin underleverandør på om de vil tage regningen - og meddeler at jeg selv må løse problemet hvis jeg vil holde regnen ude.

Det var planen at bede dem om tilbud på nyt garagetag, men jeg holder mig lagt væk.
Jeg begriber ikke, at man løber fra sit ansvar og brænder broer for at spare håndører.

18. februar 2021
Jydsktagbyg-logo

Besvarelse fra Jydsktagbyg

Hej Stefan
Vi er dog ikke enige i din udlægning af sagen.
Som vi forklarede dig i telefonen, er aftrækshætten du omtaler, ikke omfattet af vores håndværkergaranti men af vores leverandørs produktgaranti.
Til trods for at du henvendte dig i vores vinterferie og delvise Covid 19 nedlukning, tilbød vi dig alligevel assistance mht. erstatning af din defekte taghætte, indenfor 2 arbejdsdage.
Desværre kan vi så nu konstatere, at du ikke er i besiddelse af så lang tålmodighed, siden du nu har valgt af give os en negativ anmeldelse.
Dette til trods for, at det tydeligt fremgår på det salgsfoto af dit hus, som stadig ligger på nettet, at hætten var beskadiget for mindst 9 måneder siden, da du overtog huset fra den tidligere ejer.
Hvorfor du ikke i den mellemliggende tid har reageret på dette før nu, har vi ingen anelse om.
Vi vil derfor anbefale, at du selv tager direkte kontakt til leverandøren (Icopal) da det af deres ”Vilkår for Entreprisegaranti” § 5.1 fremgår, at skader omgående skal anmeldes, og direkte til leverandøren såfremt skaden er over 1 år gammel.

Jydsk Tagbyg A/S

Brug aldrig firmaet Jydsk TagByg

Brug aldrig firmaet Jydsk TagByg, hvis du vil spare dig selv for ærgrelser og spildte penge. Klamphuggeri er nok den bedst dækkende beskrivelse af arbejde udført af Jydsk TagByg A/S.

Jeg fik lagt nyt Decra ståltag på 54 kvm. og udskiftet terrassetag til Plastmo Twinlite thermoplader i 2014, i alt kr. 80.440. Ved afleveringen med tilbudsgiver/byggeleder den 7.2.2014 havde jeg nogle specifikke indvendinger bl.a. vedr. thermotaget og at tømrer under lægning af decrataget havde trådt igennem tagpappen på skotrenden syd (men jeg fik at vide at det var uden betydning).
I oktober 2017 skulle jeg udvide huset og i den forbindelse skulle det ene hold vindskeder nedtages, hvilket (til alt held) afslørede at de ikke-imprægnerede lægter under stålpladerne var drivende våde og at man flere steder under ståltaget kunne kigge ud på himlen. Da jeg selv kravlede op på taget kunne jeg konstatere stående vand og bagfald på flere af stålpladerne selvom de jo i sagens natur skulle være med fald, og lægterne var lagt forkert og uden hældning (jeg har fotodokumentation).
Samtidig havde jeg lige konstateret at der kom sorte nister og skjolder på mit hvide stueloft præcis hvor skotrende syd løb ned.
På taget var der 5 års lægningsgaranti og 15 års garanti for decra taget, og jeg kontaktede derfor straks Jydsk TagByg og bad om at de kom og besigtigede samt udbedrede fejlene.
Samtidig kontaktede jeg producenten af Decra ståltaget Icopal Danmark, da de jo har en monteringsvejledning og garanti på produkt. Icopal medvirkede venligt uden udgift for mig og udpegede en specialist til at besigtige og vurdere fejlene på Icopals vegne. Specialistens udtalelse var, at det var ringe arbejde, og hvis han havde besigtiget arbejdet mens det var i gang, så ville han have beordret arbejdet gjort helt om, men da det nu havde ligget i 4 år, så ville han nøjes med at sige, at fejlene skulle udbedres bedst muligt.
Byggeleder fra Jydsk TagByg kom 24.10.2017 og besigtigede og kunne også konstatere at taglægterne var helt opfugtede og at der var bagfald på nogle af pladerne, samt at der manglede inddækning ved skotrenderne og dermed udsigt til fri himmel indefra (byggeleder kom den 24/10-17 helt uden værktøj og forsøgte med hænderne at hive lægterne lidt op, indtil jeg tilbød ham at låne mit eget koben …!).
Efter Icopal-specialistens vurdering var det nødvendigt at Jydsk TagByg kom med et par tømrere og udbedre fejlene:
Den 26.10.2017 kom et par tømrere for at udbedre fejl, sømme plader efter en del steder, bl.a. langs skotrender.
Den 26.10.2017 blev også inddækning fastgjort igen på overdækket terrasses thermoplader, så det ikke regner ned. Samtidig påpegede jeg at der stod vand mellem OG under de to lag plast i thermopladerne og at der derfor var kondens og ikke kunne være meget thermovirkning i taget, hvilket byggeleder efter besigtigelse 2.1.2018 løste ved at få en tømrer til at bore huller ved enden af pladerne ….. og det er nu et år siden (og der står endnu mere vand imellem pladerne nu, suk).
Byggelederen lovede at på skrift at bekræfte vores aftale om at holde øje med evt. udvidelse af skjolder og sorte pletter på stueloft under skotrende vest, samt at gavlafslutning af rygning holder tæt - selvom den ikke er udført iflg. Icopalvejledning for tage under 20 graders hældning, og at terrasseoverdækningen nok skal holde trods lægternes nedbøjning og manglende udskiftning som ellers lovet (men ikke specificeret).
Jeg behøver vel næsten ikke at sige, at pr. februar 2019 har jeg stadig INTET modtaget på skrift fra byggeleder/Jydsk Tagbyg som bekræftelse og ellers lovet, - og fotos der blev taget af mit loft af byggeleder i 2017 er åbenbart slettet blev jeg oplyst, da jeg ringede og efterlyste dem. Det var heller ikke muligt at få Jydsk TagByg til på mit krybeloft at undersøge, hvor opfugtet trækonstruktionen er under skotrende syd.
Efter min anmeldelse på TrustPilot lykkedes det omsider i maj 2019 at indgå en aftale med firmaejer om fejlafhjælpning - jubiii: Han ville sende en tømrer,, der skulle tage plader mv. af ved skotrende og lægge nyt – aftalen var, at hvis det IKKE kunne konstateres at forrige tømrer var trådt gennem tagpap i skotrende, så skulle jeg selv betale for arbejdet og matr. Det var jo fair og jeg sagde med sindsro ja til aftalen. Men … i stedet for en tømrer ankom en NY byggeleder (uden matr./værktøj) og startede ny diskussion om årsag til mine nye skjolder på de 25 år gl. loftplader – så ingen overholdelse af aftalen med firmaejeren og ingen svar på min fornyede henvendelse om hvorfor vores aftale ikke gælder!
Det ligger ellers ikke til mig - men jeg opgiver nu!

24. juni 2019
Jydsktagbyg-logo

Besvarelse fra Jydsktagbyg

Hej Margit
Grunden til vores sene svar på din anmeldelse, skyldes at vi først nu har kunnet afslutte sagsforløbet, da vores indbyrdes aftale omkring din påståede tagskade, skulle afvente tegn på om skjolder og sorte pletter på dit stueloft, ville udvikle sig.
Du er bare aldrig vendt tilbage med et bevis på hverken opfugtede loftsplader, synlige tegn eller lugte fra dit loftsrum, som kunne indikere utætheder i dit tag.
Efter vores mening skyldes de sorte nister på dit stueloft som du beskriver, ikke et utæt tag, men afskallet maling på de blanke søm dine gamle loftsplader er fastgjort med. De få skjolder der er på dit loft, er derimod et levn fra tidligere vandskader fra dit gamle pap tag, som jo også var årsagen til dit ønske om et nyt ståltag, oplagt oven på dit gamle pap tag.
Vi har på hvert et møde vi efterfølgende har afholdt på stedet, foretaget kamerainspektion af dit svært tilgængelige loftsrum, uden at finde bare antydning af utætheder i dit gamle pap tag. Både isolering og bræddeunderlag er knastørt og uden synlige mærker efter fugt. Det har ikke været muligt for vore byggeledere ved vores besøg, at af-og påmontere nok Decra tagplader for en udvendig inspektion. Processen vil kræve et par tømrere over et par dage da det halve af taget og skotrenden, i så fald skulle afmonteres. Dette tidskrævende arbejde vil skønnet beløbe sig til ca. 20-30.000 og er efter vores mening, ikke et tiltag der bør udføres uden begrundet mistanke om behov derfor.
Vi har dog alligevel tilbudt dig denne løsning, uden beregning, flere gange undervejs i forløbet, mod at du naturligvis selv dækkede omkostningerne, såfremt der ikke var hold i dine påstande. Dette tilbud har du ikke ønsket at gøre brug af.
Det er korrekt at der ifm. et senere tilbygningsarbejde, kunne konstateres tilbageløb under tagpladerne i skotrenden, med opfugtede taglægter til følge. Udbedringen heraf blev udført af vore tømrere 2 dage efter besigtigelsen.
Det er derimod ikke korrekt at den tilkaldte byggesagkyndige fra Icopal, skulle have udtalt sig negativt omkring det af os udførte arbejde. Han har overfor os benægtet sådanne negative udtalelser og derimod fremsendt en rapport, der beskriver det udførte arbejde, som veludført. Også her har vi tilbudt et nyt møde med den pågældende byggesagkyndige, for at få afklaret evt. misforståelser. Men igen uden du ønskede denne mulighed.

Du har også klaget over de termo tagplader vi har monteret til afløsning af dine gamle pvc trapezplader. Den kondens du har observeret inde i termopladernes nederste del, er et helt normalt fænomen, der skyldes kuldenedfald på termopladerne, ved større temperatursvingninger. Dette opleves særligt i overgangen fra nat til dag og kan ikke undgås, da termopladerne ikke er helt forseglede i enderne, som f.eks. termoruder. Dette kan delvis løses ved etablering af ventilationshuller i ende profilerne, hvilket også er gjort (og igen senere, med endnu flere ventilationshuller). Vi har for en sikkerheds skyld henvendt os til producenten Plastmo`s tekniske afdeling for en bekræftelse af vores forklaring og arbejdsudførelse, og vi kan kun, som vi også har gjort det tidligere, anbefale dig selv at kontakte Plastmo, for at få dette bekræftet.

Vi har nu, 7 år efter vi udførte arbejdet, afholdt 3 møder med dig på pladsen og vi har forlænget vores skriftlige garanti 2 gange. Efter hver gang har vi været i den tro, at vores forklaringer havde været både fyldestgørende og tilfredsstillende for dig og samtidig opfordret dig til straks at vende tilbage, såfremt der, mod forventning, skulle opstå problemer eller tegn på utætheder, fra dit tag.
Vi har efter vores sidste møde, forsøgt at kontakte dig adskillige gange pr. telefon og mail, for din respons herpå. Desværre uden held. Vi har absolut ingen hensigt om at lade vore kunder i stikken eller løbe fra vores ansvar og kan kun opfordre dig endnu engang til at kontakte os, for en løsning af evt. problemer.

Jydsk Tagbyg A/S