Junk de Luxe Anmeldelser

1. Herretøjsbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Junk de Luxe was established in Denmark in 1986. The founder Thomas Gundorph, pioneered the import of original second hand jeans from the US. He redesigned them as well as other second hand garments- and in 1992 the first Junk de Luxe collection hit the shelves. Since then Junk de Luxe has been a leading designer brand all over Europe. Nowadays the 4 collections a year are sold to more than 500 stores worldwide.

Under middel

1,9

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Manglende velvilje

Det starter med vi køber 2 sæt pæn dyre bukser i en Wagner butik i Vejle.
Bukserne bliver kun brugt til kontor arbejde, og efter kun få gange jeg har haft dem på sprækker begge bukser samme sted.
Jeg går ned i butikken og får forklaret det er en fabrikationsfejl fra Junk de Luxe og de var klare over det. Så de byttede dem til nye som ikke skulle have fejlen.
Fint tænkte jeg. Alt er godt. Indtil jeg efter en uge og to ganges brug af det ene par nu står med samme problem. Samme sprække, samme sted.
Jeg tager denne gang fat i Junk de Luxe og svaret var mildest talt ikke tilfredsstillende.
Efter flere mails om problemet blev svaret at øv, beklager. God dag.
Ingen form for godvilje at refundere bukser. Ingen kompensation.
Så konklusion er desværre at det blev sidste køb derfra.
Og et øv til Wagner ikke at følge op på en klage.

22. april 2019

De skal huske at skrive udsolgt på varer man ikke kan få...

Jeg købte et gavekort til Junk de Luxe's nye webshop gennem Downtown, efter jeg havde set hvilke ting de havde i shoppen. Desværre viste det sig, at den skjorte jeg havde tænkt mig at købe var udsolgt - men det fik jeg at vide i en mail fter jeg havde afgivet bestillingen og med lidt mails frem og tilbage gik der over en uge fra min første bestilling til de fik sendt min vare. Ikke godt nok, men jeg er nu tilfreds nok med den skjorte jeg endte med at få :-)

19. juni 2012
Junk de Luxe-logo

Besvarelse fra Junk de Luxe

Hej Peder.

Vi beklager, fejlen er vores, der kan jo desværre ske en smutter. Men vi er nye, og vil gerne gøre tingene bedre, så mange tak for tippet, vi er gladefor feedback.

Vi håber selvfølgelig, at se dig igen på webshoppen, så vi kan gøre det godt igen.

Mvh. Junk de Luxe

En effektiv forsvarlig og troværdig handel

Jeg købte et gavekort til junkdeluxe.dk gennem sweetdeal eller en anden lignende hjemmeside. Jeg brugte gavekortet til at købe en parfume som blev sendt til min forældres adresse, da de er mere hjemme end jeg. parfumen var pakket forsvarligt og ankom rettidigt. Parfumen (comme des garcons) findes i flere størrelser, desværre viser junkdeluxe.dk samme billede ud for alle størrelser - det gjorde det ene anelse svært at se, hvad der var hvad, eller var jeg meget tilfreds.

19. juni 2012

Kanon betjening

Jeg købte for nylig en Comme des garcons cardigan hos Junk de Luxe. Jeg var i tvivl om størrelsen og måtte ringe og få hjælp over telefon. Senere måtte jeg ringe og lave min modtageradresse om. Alt blev udført med stor hjælpsomhed og jeg modtog min superlækre cardigan i en fin kuvert næste morgen.
Varm anbefaling af butikken.

18. juni 2012

Elendigt! Det kan kun blive bedre!

Jeg vil aldrig nogensinde bestille noget fra junk de luxe's hjemmeside igen. Da jeg først modtog den tydeligvis helt forkerte skjorte, skulle jeg bagefter overbevise en kundemedarbejder om deres fejl. Den skjorte, som jeg skulle have efterfølgende tog en evighed om at komme. Køb deres tøj i en butik, den der webshop er en parodi!

Junk de Luxe-logo

Besvarelse fra Junk de Luxe

Hej Jacob.

Vi beklager den dårlige oplevelse, du har haft. Der kan jo desværre ske fejl. Vi håber du vil komme tilbage til webshoppen som kunde, så vi har mulighed for at rette op på fejlen, der helt klart er på vores side.

Levering til tiden

En overskugelig hjemmeside - med den masse lækre vare. Nem at gå til - få hanlet sine vare. Levering forholdsvist hurdig og i fin indpakning.

18. juni 2012
Vis anmeldelser på alle sprog. (12 anmeldelser)