Vi fik bestilt mad hjemme 2 burgers og 1 pitabrød. Alle dem der har spist fik dårlig mave/ mave infektion efterfølgende sikkert grundet dårlig hygiejne. Kraftigt frarådes!!!

1,9

Under middel

Dårlig hygiejne

Kraftigt frarådes!!!

28. februar 2026

Jeg bestilte en Punjabi Special minus…

Jeg bestilte en Punjabi Special minus kødboller med tilføjelse af løg, oliven, dressing og champignon. Det tog de ekstra betaling for – fair nok. Men når man betaler ekstra og i forvejen betaler en ret høj pris for pizzaen, forventer man også at få det, man bestiller.

Jeg kunne hverken se eller smage champignon eller grøn chili, som ellers står i beskrivelsen af pizzaen. Det føltes ærligt talt som en helt almindelig standardpizza – og jeg tror faktisk en frysepizza havde smagt bedre. Der var desuden meget sparsomt med dressing.

Men det værste var bunden. Den var ikke færdigbagt – der var tydeligt rå dej. Det er simpelthen ikke i orden.

Da jeg ringede ind for at gøre opmærksom på det, begyndte de at diskutere og insistere på, at der selvfølgelig var champignon og chili på. Jeg kunne hverken se eller smage noget af det – måske er jeg blind, men det virkede ikke sådan.

Virkelig skuffende oplevelse, især når prisen ligger i den højere ende.

28. februar 2026

Ligeglade medarbejdere

Konen og jeg bestilte 2 burgere med ekstra bøf i og champignon. Der var hverken bøf i eller champignon. Vi ber (igennem Wolt) om at få vores penge tilbage da dette ikke var hvad vi bestilte. Wolt ringede til dem og de sagde de ville give os 5kr tilbage.

Dårligt sted.

Maden var derudover ikke meget værrer eller bedre end andre steder

15. oktober 2025

Lækker pizza

Jeg kan se der mange dårlige anmeldelser, men dette har ikke været min oplevelse, så jeg er lidt overrasket. Mad bestilt igennem just eat eller Wolt vil aldrig have samme friske oplevelse, sådan er det alle steder. Burger og pommes frites skal som udgangspunkt spises med det samme friske, ellers bliver burgeren slatten og pomfrittes tørre. Hos McDonalds bliver de smidt ud, hvis
de ikke bliver indenfor 10 min efter lavet. Pizza tilgengæld er bedre til at holde længere til den friske oplevelse.

26. februar 2025

Dårligste kundeservice og meget sur…

Dårligste kundeservice og meget sur medarbejder der betjener kunder og hvis man har bestilt gennem Just Eat så det endnu mere dårlige service pga. De betaler procenter til Just Eat og det siger deres medarbejder og sur samtidige at hvorfor vi har bestilt genem Just Eat, hvorfor ikke gennem telefon. Så aldrig mere jungle grill.

29. august 2024

Ekstrem dårlig kundeservice

Ekstrem dårlig kundeservice. Vi bestilte 2 pizzaer igår. Vi blev mødt af en meget ubehøvlet og ligeglad medarbejder, jeg bedte om en pose, som jeg havde betalt for, hvorefter han giver mig en pomfrit pose, til mine 2 pizzaer, hvorefter jeg så siger at de ikke kan passe i en så pose, han bliver irriteret og kaster den store pose henimod mig, som han påstod han ikke havde. Udover var maden virkelig dårlig, kold, og smagte mærkeligt.

20. august 2024

Chicken Leg og Lamb Chops Platter

Vi bestilte Chicken Leg Platter med pommes frites, da man kun kunne få stærke ris. Derudover bestilte vi en Lamb Chops Platter med kartoffelmos.
Der var hverken sovs eller salat og ej heller dip til fritterne.
Min mand sagde ellers de havde masser af sovs stående i køleskabet. Men, de sparer åbentbart på det.
For da vi ringede og nævnte det, siger han, at salaten bliver for kedelig og sovs har de allerede puttet på kødet - en meget tynd stribe, som ikke kunne smages på andet end lige toppen. Salat kan da kommes i anden beholder, som andre steder gør.
Derudover så smagte tingene, som de skulle. Men kedelige i den anretning i de laver.

9. august 2024

Madforgiftning..

Min mand brugte 300 kroner på en pizza, risret og en chicken wrap,

Jeg spise den der chicken wrap og endte med en omgang madforgiftning.

Maden var helt kold, selvom min man hentede og bestilte i “restauranten”.

KØBER ALDIG DERFRA IGEN OG FRARÅDER ALLE AT KØBE DERFRA.

6. juli 2024

Lige modtaget lunkent mad ...mega små…

Lige modtaget lunkent mad ...mega små portioner...en colwslaw hvor størstedelen af en dressing ( tyndt som vand )..var løbet ud i nettet ... chilli chese nuggets var total kolde ...virkelig sølle mad til overpris ...første og sidste gang jeg bestiller derfra

12. juni 2024

Hår i min pizza

Hår i min pizza. Magen til service skal man lede længe efter. Fik hverken penge tilbage eller ny pizza.

Sætter aldrig min fod i det spisested ogen.

19. januar 2024

Jord i maden

Virkelig ulækkert og pisse dovent, ikke I ikke skyller jeres råvare ordentligt! Køber 2 burgere til 90 kroner stykket og finder ud af, at salaten ikke er skyllet ordentligt og kan se sand/jord heri.
Det er sgu ærgerligt at standarten er faldet så meget.

30. maj 2023

Deres Pizza smager ikke godt og er ALT for dyre!

Jeg købte en Pizza med Stuffed crust for at prøve det, men det var alt for meget ost, og og selve pizzaen smagte ikke godt, og måtte smide haldelen ud. Desuden var den alt alt for dyr! næsten 250 kr. for en pizza og fragten var på 75 kr. det jo helt væk!

29. april 2023

Fik et pitabrød

Fik et pitabrød, hvor alt kødet var i bunden og salaten i toppen, ikke optimal. Derudover synes jeg servicen var sløj.. ikke er genbesøg.

12. august 2022

Jeg har måtte skrive en kedelig…

Jeg har måtte skrive en kedelig anmeldelse og fortælle min oplevelse. Jeg har købte før hos Jungle grill og var glad for deres mad. End til den dag hvor jeg bestilte en burger. Allerede samme aften fik jeg det dårligt og havde ekstrem mange smerter. Jeg vågnede dagen efter med kvalme, smerter og ingen appetit overhovedet. Det viste sig jeg var ramt af en grim mad forgiftning. Mine smerter i maven forsætter lidt endnu især om natten når jeg ligger i sengen. Jeg kam ikke spise meget da min mave er blevet for sart og jeg kam næsten ikke klar lugten af kød. Det her er sidste gang jeg sætter min fod hos jer.

6. april 2022

Er dette din virksomhed?