Jorgen-Brandt.dk v/ Jørgen Brandt Anmeldelser 29

2,3

Jeg bestilte et sæt (8 stk.) pasfotos af min søn på 3 måneder. De billeder Jørgen Brandt leverede blev afvist af Frederiksberg kommune. Jeg fik dokumentation på at de ikke kunne bruges og viste denne... Se mere

Vi bestilte en fotosession hos JBstudio aka [name removed], for det første blev vi dårligt behandlet. Derudover var det temmeligt dyrt, og jeg vil mene at JB sætter sine priser ud fra at han "tror... Se mere

Jeg har fået taget nogle NUDEart billeder hos Jørgen Brandt. Det var første gang, jeg skulle have taget billeder hos en professionel fotograf, og jeg var naturligvis spændt på, hvordan det ville gå,... Se mere

1. Fotograf

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

For mig er fotografering både et levebrød og en hobby. Personligheder er som oftest mit motiv - og netop dialogen med "ofret" i fotograferingen finder jeg facinerende. Typen af billeder er ofte portrætter af enkelte eller familier, bryllupper, nude art, gravide, ny fødte, børn etc. En del fotokunst til udstillinger og reklame bliver det jo også til.

2,3

Under middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Dårlig oplevelse...vi skulle have lavet…

Dårlig oplevelse...vi skulle have lavet et familiebillede og protrætter billeder. Det første var at han blev sur over at min søn tog et billed (for at have et minde derfra)blev stående til han slettet det..andet var at vi skulle beslutte os hvilken billed vi ville have bag en skærm(corona) vi var 7 personer, der skulle vi tage en beslutning, for ellers ville prisen være større. Så inden vi så os om blev vi lige næsten 6000.-fattigere(fik dog et gratis) Da vi så fik protræt billederne, var halvdelen af billedet krop, således at hans `kunstere navn var på armen at det linet en tatovering...Familiebillede ligeså, kunne han godt have, guides os anderledes.. Bestemt ikke et sted jeg vil anbefale

23. december 2020

Besvarelse fra Jorgen-Brandt.dk v/ Jørgen Brandt

Hej Karin - det er altid kedeligt når en kunde ikke er glad, men syntes faktisk jeg pænt og åbent har prøvet at imødekomme alle dine ønsker.

Har selvfølgelig, og for at beskytte os alle, indrettet studiet efter hensyntagen til Corona - andet ville være uforsvarligt.

De billeder du mente var beskåret forkert er alle lavet igen i en beskæring som dine drenge syntes var ok - for det lavede jeg sammen med dem i studiet. Det gælder i øvrigt også det ekstra billede af dig, som jeg til fotograferingen syntes du burde have med og derfor fik gratis. Kunne i studiet mærke du gerne ville have det billede - derfor fik du det med som en ekstra service.

Gruppebilledet blev skabt på den måde vi aftalte i studiet - og vi talte en del om det der. Da du efterfølgende var i tvivl om valget - aftalte vi du kunne komme og se/vælge et af de andre. Den opgave gav du til et par af dine drenge, du kom ikke selv.

Sætter altid min signatur på billederne - og den ene du omtaler sidder IKKE placeret på en bar arm i den nye tættere beskæring af billederne. Prøver i øvrigt altid at sætte min signatur så diskret som muligt, det er jo altid billedets indhold der er vigtigst.

Alt i alt har jeg prøvet at imødekomme dine ønsker - og syntes jeg ikke det berettiger en anmeldelse med 1 stjerne - men det er selvfølgelig dig der bestemmer, hvad du mener.

God jul og godt nytår til dig og dine

0 stjerner // brug ham ikke !!!

Kan IKKE anbefalde dette sted.

Jeg og min familie var forbi for at skulle have taget familie billede.

Vi havde desværre en rigtig dårlig oplevelse hos ham og måtte tale med vores 4 børn om det, da de var chokeret over han opførelse.

Tog et billede af vores store søn og datter med min mobil, for at lægge det på insta at vi var til fotografering. Hvor Jørgen så kommer og er ret aggressiv og Helt op i hovet på mig, og Beder mig slette Jeg Undskylder og sletter med det samme billedet. Virkelig ubehagelig mand og virkelig en mærkelig måde at opføre sig på, vores børn blev vildt bange.

-og må sige jeg aldrig har fået så dårlig behandling og Der var dårlig stemning.

Da vi så skulle have vores billeder, havde han skrevet sit navn så højt på selve billedet, at det ikke kunne dækkes med en ramme. Jeg klagede over det, og hans svar var at det gjorde kunstnere.

Øh har ikke lyst til at have Jørgen Brandt stående ved siden af min søns hoved.

Til sidst gik han med til at fremkalde nye og skrive sit navn bagpå istedet. På mail Beder han mig om at medbringe de andre, og da jeg kommer for at afhente de nye spørger jeg om jeg må beholde de gamle kan jo klippe i dem tænker jeg i stedet for de skal i skraldespanden.

Men NEJ Jørgen Brandt vil have dem så han smide dem ud.

Vil helt klart fraråde det sted!!!

20. maj 2020

hej Rebecca

Prøver altid at skabe gode oplevelser og billeder

Kæden hoppede af da du - midt i selve studiet - begyndte at fotografere dine børn og instruere dem i hvordan du ønskede de skulle stå.

I et fotografstudio er der selvsagt alene fotografen, der fotografere - og det er vel egentligt også derfor man besøger fotografen

Er stadig meget forundret og egentligt chokeret over du overhovedet kunne finde på dette midt i mit egentlige studio, hvor det tydeligt er mig der fotograferer. Du gjorde det, mens jeg havde ryggen til og var ved at arbejde med jeres billeder for vi sammen kunne se på og tale om dem

Havde du spurgt om lov til at lave et billede af "I var til fotograf", så havde svaret været ja - som jeg ofte tidligere har sagt ja til f eks et billede lavet i butikken.

Gjorde dig, noget overrasket og egentligt chokeret, opmærksom på du selvfølgelig ikke måtte fotografere i mit studio - og har sikkert gjort det noget direkte. Syntes egentligt også det er berettiget at gøre, når du i det skjulte forsøger dig som portrætfotograf i selve studiet.

De bestilte billeder leverede jeg - som en ekstra service - så hurtigt som praktisk muligt for at imødekomme jeres ønske om hurtig levering.

Normalt og helt almindligt i portrætfotografiet og bland kunst/kunsthåndværk - sætter jeg min signatur på mine værker. Det viser jeg i øvrigt alle steder jeg viser billeder - og skriver også.

Helt ekstraordinært gik jeg med til at undlade det - også for at være imødekomne i ovenstående konflikt.

Selvfølgelig skal man så aflevere de gamle, der jo anses for fejlbehæftede i situationen i jeres øjne.

top professionel fotograf

Jeg og min familie på 5 havde købt en deal på en times foto session i Valby. selvom vi kom 20 min for tidligt følte vi os velkommen og blev budt på kaffe, the og cacao.
vi fik en god forklaring på hvordan Jørgen tog foto men det var selvfølgelig op til os selv hvad vi ønskede. vi blev udfordrede på den gode måde under fotografering og fik de bedste billeder. vi så billederne igennem og var vi ikke tilfreds kunne vi få taget nye, gennem hele forløbet blev vi spurgt er der noget i mangler så tager vi nogle flere billeder. fantastisk service.
ingen tidspres og ingen pres på køb af billeder vi kom der fra med en rigtig god oplevelse.
min datter hentede vores billeder igår og det er blevet et fantastisk resultat vi er bare så glade og tilfredse.
vi gir vores varmeste anbefalinger til Jørgen Brandt han er top professionel.

27. november 2019

Besvarelse fra Jorgen-Brandt.dk v/ Jørgen Brandt

Hej Tina - tak - det var en fornøjelse at have besøg af dig og din familie. Glæder mig I er glade for billederne og oplevelsen.

Dygtig fotograf og smukke billeder.

Dygtig fotograf og smukke billeder.

Jeg synes at Jørgen Brandt er en dygtig og professionel fotograf, som var rigtig god til at skabe en god stemning under fotosessionen, så det føltes naturligt og ikke opstillet.
Jeg var til fotosession sammen med en veninde, og det virkede rigtig godt, at vi skiftedes til at blive fotograferet og så kigge hurtigt på billederne ind i mellem.
Rigtig god oplevelse.

Han får 4 stjerner, fordi han kom til at bytte rundt på nogle af min venindes og mine billeder, da vi skulle hente dem.

1. november 2019

Tak Line

Syntes både din og din venindes session forløb godt og vi fik skabt nogle gode billeder sammen :)

Det med ombytning af jeres billeder fra den fælles session er absolut en fejl, som jeg kun kan beklage....

Forlængelse af tidligere anmeldelse!

Jeg kan se, at Jørgen Brandt herinde refererer til en snak med mig - på min kones opslag. Det er direkte usandt, at det ikke blev påtalt at det store og absolut dyreste billede var utilfredsstillende! Men det er sikkert for dyrt for ham at lave om!
Og omtalen af, at der var tilfredsstillende materiale kom ene og alene fra ham selv og under protester fra både min kone og børn. Hvilket blev fejet af bordet for at komme videre. Alt blev jappet igennem for at komme til købet og ud af hans studio.
Og fortrydelsesfristen vil jeg absolut advare imod - for den gør at man intet kan gøre. Og omtalen samt underskriften blev også hastet igennem og kan kun advare mod det og ikke skrive under. Jeg mener den strider mig både god praksis - men sikkert kun har til formål at sikre at han ikke rammes af fortrydelser på de dårlige resultatet han leverer. Det taler næsten for sig selv, når der er brug for den slags hos en kunstner.

Absolut hverken en god oplevelse eller resultat!
Og det ene billede det blev printet ekstra, er slet ikke nogen opvejelse for de øvrige billeder!

29. september 2019

Hej Thomas

Den eneste kontakt efter fotograferingen (og før her) er pr SMS – her skriver du 09/05-19 at ”Vi syntes altså at billedet vi har fået af min kone og jeg er det forkerte. Skal vi komme forbi?”

Jeg svarede I er velkomne samt jeg er ret sikker på det er det rigtige billede af dig og din kone.

I dit svar skriver du at ”Min kone er desværre ikke tilfreds – mest med den hvide baggrund” På mit spørgsmål om hvad der er med den hvide baggrund er svaret at ”Baggrund og hoveder går nærmest i et” Til det svarer jeg, at jeg vil se på det i studiet og vende tilbage. Du siger så ”Super tak for det”. Jeg laver så et nyt billede, men det er ikke afhentet trods gentagne informationer om det var klart.

Det er naturligvis ikke en fortrydelsesret på en vare der alene har relevans for køberen – men reklamationsretten gør at jeg, selvfølgelig, gerne ser på og retter evt fejl i de bestilte billeder. Helt som jeg arbejdede på det billede du nævnte via SMS. Og igen – der er ikke blevet afhentet.

Vi går altid fra fotodel til billedvalg efter en samtale om det, og når det er sagt skal man jo kun bestille billeder man ønsker. Der er ikke grund til andet.

Super god oplevelse i Valby

Min kone og jeg var forbi Valby den 3.9, hvor vi fik taget nogle erotiske billeder.
Først af Pia og så fælles billeder.
Vi følte os godt tilpas, og fik lavet nogle super gode billeder.
Vi fik en god information til start og havde en rigtig god dialog undervejs.
Jørgen Brandt kan og vil vi anbefale til andre
Pia og kim

20. september 2019

Hej Pia og Kim

Tak - det var en fornøjelse at lave det jeg kalder Fine Art Nude billeder af jer / til jer.
Håber I for glæde af dem i mange år :)

Mv Jørgen

Spild af penge

Vi havde købt et tilbud på 1 times session. Vi var 5 personer og der blev taget 3 forskellige gruppe konstallationer - ialt 10 min. Fotografering ialt!!!.

Resten af tiden blev brugt på udvælgningen af billeder og salg af forskellige typer billeder. Vi endte med billeder og stort glas fotografi, selvom vi flere gange gav udtryk for ikke at være tilfreds eller følte at vi kunne beslutte os med det samme. Men ellers kom der ekstra gebyr på ved senere bestilling. Så vi har nu billeder for 8000kr hjemme, fotos i skuffen og det kæmpe glas fotografi på gulvet med front indad, da det er så dårligt.

Der var ingen billeder, hvor alle så godt ud på samme tid, og vi foreslog nye billeder, men der var kun fokus på salg fra fotografens side. Fotografierne er overbelyse og det er de dårligste “professionelle” billeder, jeg har oplevet.

Jeg fortrød købet efter jeg trådte ud af butikken, og ville ind igen for at lave en fortrydelse af bestillingen, men min mand havde skrevet under på bestillingen, hvor der åbenbart stod med småt, at der ikke var fortrydelsesfrist.

Jeg anbefaler ikke denne fotograf.

17. september 2019

Hej Lisbeth
I maj - lige efter I hentede billeder - skrev jeg sammen med din mand om et enkelt af billederne, hvor I dels var i tvivl om det var det rigtige og dels mente dette ene billede var for lyst. Her inviterede jeg jer i studio for at se på det - også for vi der evt kunne se på billedtoner sammen. Jeg lavede også en udgave af det billede i en noget mørkere udgave - og har den fortsat liggende. I har jo ikke hentet den selvom besked er givet om den er klar - og invitationen til at se på billeder på min skærm er stadig gældende.

Der var ingen besked om forbehold overfor andre af billederne, så det undre mig at der er det nu.

Billederne indeholder generelt godt med liv og levende glade ansigter - som jeg ser dem.

Vi fotograferede og lavede billeder, så på dem på skærmen sammen - og talte om muligheden for at lave flere. Den fælles konklusion var at vi havde levende billeder at arbejde med - og derfor lavede vi ikke flere.

Generelt er der ikke karv om en fortrydelsesret i detailhandel (om end nogle giver det) - jeg har valgt ikke at have fortrydelsesret, da der er tale om billeder lavet af/til jer og som ikke kan bruges af andre.

Der er også en reklamationsret beskrevet i mine almindelige leveringsbetingelser, hvilket også er grunden til at inviterede jer ind og se på billeder igen - og har prøvet at lave en mørkere udgave af det billede I refererede til i maj.

Blandet oplevelse

Fik billeder i en god kvalitet, men selve portrætteringen var ikke god. Han tager sig ikke tid og man skal være hurtig til at vælge. Jeg gjorde det mest for at prøve, men tror ikke jeg vil gøre det igen.

25. juli 2019

Besvarelse fra Jorgen-Brandt.dk v/ Jørgen Brandt

Forsøger altid at forholde mig konkret til kritik, men det er desværre ikke muligt her, da du trods en forespørgsel ikke har oplyst hvilken session der er tale om.

Prøver altid at engagere mig i den session jeg er i

Generel gør jeg sådan, at vi har mulighed for at lave billeder i flere runder, hvor vi indimellem ser på og taler om billederne. Det har vi givet vis også gjort i den session du henviser til.

Før selve fotograferingen slutter spørger jeg ind til om vi skal lave flere optagelser - eller om vi skal arbejde videre med dem vi har. Derved har de portrætterede selv indflydelse på mængden af billeder vi laver - udover vi før det hele har talt om hvilke billeder vi skal prøve at skabe sammen.

Efter selve fotograferingen ser vi så på billeder sammen - og taler om hvad man/du ønsker skal med hjem. Syntes den måde giver mest mening for alle, da vi der kan se på og ændre billeder. Sort-hvid, farve, toning, beskæring, sammensætninger, evt indramning med mere - alt sammen for at kunne levre det bedste resultat

Ville gerne have forholdt mig til din session - men det er desværre ikke muligt, når du ikke ønsker at oplyse hvilken session der er tale om

På Viberup marked i sommers købte vi et…

På Viberup marked i sommers købte vi et bevis til en 13x18 fotografering hos Jørgen Brandt i hans studio i Valby , og da det er 10 år siden vi fik taget et familiefoto sidst , var det med stor forventning at familien blev samlet og en dato aftalt . Familien inkludere udover os 4 også 2 svigerdøtre og en gravid mave , så det var meget spændende hvordan og hvorledes det hele ville spænde af...Vi fik taget en masse forskellige billeder , drengene sammen pigerne sammen os alle 6 sammen osv osv , efterfølgende blev billederne lagt på Jørgens computer hvor vi så skulle vælge hvilke foto vi evt ville købe. Det var meget forvirrende at kikke på så mange billeder og samtidig få præsenteret hvad det koster, men det blev gjort uden den store hjælp , så 12 billeder + 4 kopi til 6000 kr blev købt og betalt men desværre fik vi et indtryk af at der bare skulle sælges noget. Dagen efter blev vi imidlertid opmærksomme på at det foto som var det vigtigste ikke var taget ej heller af svigerdatter med gravid mave , og jeg ringede til Jørgen , som på ingen måde hverken tilbød at tage et ekstra billede eller havde forståelse for det overhovedet , han mente at jeg selv skulle have haft styr på hvilke foto der blev taget ( han tog jo bare billederne ) og da jeg nævnte det igen da jeg hentede de færdige fotos , var bemærkningen at hvis man var forberedet kunne man evt skrive ned og sætte kryds når de billeder man ville have var taget ,( øhh undskyld troede lige det var dig der var den professionelle ) men vi var da selvfølgelig velkommen til at komme igen ..
De færdige billeder lever desværre heller ikke op til forventningerne , min ældste søn havde hat på denne dag og toppen er skåret af på billederne , min yngste søn er på fællesbilledet helt skæv i kroppen , og hele oplevelsen er bare ærgelig , og at betale så mange penge for et resultat som vi ikke er glade for er bare mere øv end ord kan beskrive . De 6000 kr kunne vi have brugt på en hyggelig weekend og taget billeder med vores tlf og være blevet mere glade for restultatet ....Jeg vil på ingen måde anbefale nogen at få taget billeder hos Jørgen Brandt , i vil fortryde det og være mange penge fattigere...

14. december 2018

Hej Charlotte

Reelt syntes jeg det ville have været upassende at opfordre til flere variationer end jeg faktisk gjorde.

Da I ankom spurgte jeg til jeres ønsker og svaret var her at I ønskede en række forskellige kombinationer, men ikke hvilke.

Undervejs i fotograferingen og mens vi så på billeder, spurgte jeg mindst 2 gange om der var ønsker til andre grupperinger, jeg vil jo gerne hjælpe bedst muligt. Spurgte også til om I ønskede vi prøvede at lave flere udgaver af de grupper vi faktisk fotograferede.

Forskellige familier har, siger min erfaring, forskellige ønsker til grupperinger. Laver f eks gerne graviditetsbilleder, men det er ikke altid at det er et ønske i familien. Holdningerne til ”variationer” er forskellige i forskellige familier - og respekt for det.

Listen med ønsker var noget du selv nævnte som et forslag her i studiet da du afhentede – og kan da kun sige det er en god ide du kom med, specielt når man har et ønske om mange variationer.

Husker en sjov og hyggelig fotosession – om end også lettere kaotisk med alle de variationer du/I ønskede vi skulle prøve at lave.

Billederne har en legende stil – og husker også at flere af jer undervejs og da I gik, bemærkede det var en sjov og spændende måde at blive fotograferet på, hvilket jo er dejligt.

Billederne valgte vi/I sammen her i studiet – stående ved min computer.

For alle motiver / grupperinger var der en samling af forskellige billeder du/I kunne vælge – og der var da også en del snak om hvilke det skulle være. Oplevede mest at skrive jeres ønsker ned – men spurgte selvfølgelig til motiver, antal og størrelser.

Generelt var jeres kommentarer i studiet positive, selvom der naturligt med billeder af mange, at der er forskellige holdninger til lige hvad der er bedst.

Kommentarerne til billederne af din søn/gruppen har du ikke præsenteret mig for før her – men mit svar ville have været, at du skulle være velkommen til at komme og se på de billeder vi lavede og se om I valgte rigtigt. Du er stadig velkommen til at aftale en tid og komme ind for at se på det.

Der er flere gruppe billeder af se på, ligesom der er flere med søn/hat. Lige det billede I valgte af søn/hat er lavet tæt i kameraet, mens andre er lavet med mere (og hel hat) med.

På Viberup Marked fik du sammen med beviset min almindelige prisliste og vi talte om at man kan (men ikke skal) købe ekstra billeder efter prislisten, helt som man selv ønsker det når man ser billederne.

Efter selve fotograferingen og billedvalget i studiet, som var hektisk med alle de variationer vi prøvede, var jeg egentlig glad da I virkede glade og gav udtryk for dette her i studiet.

Beklager at alle de ønskede variationer ikke kom med - men som sagt syntes jeg faktisk ikke det ville være passende at spørge om at lave flere - altså udover de gange jeg faktisk spurgte - da mange familier har forskellige holdninger til variationer.

Som sagt er du/I velkomne til at aftale en tid for at se på billeder her …

En rigtig behagelig time hos Jørgen

En rigtig behagelig time hos Jørgen. Gode ideer til positioneringer og intet pres i købssituationen. Min gravide kæreste og jeg glæder os meget til at modtage de fine billeder. Jørgen Brandt kan varmt anbefales, og vi vil helt sikkert komme tilbage med lillemanden på armen.

24. november 2017

Hej Jesper

Tak for i går - det var en fornøjelse!

Kommer hurtigt tilbage med billeder til jer...

Og I er selvfølgelig meget velkomne med lillemanden på armen :)

VH Jørgen

Gravid fotografering

Behagelige omgivelser, meget professionel fotograf, og nogle super gode billeder.
Er super glad for de gravid billeder som er taget til forevigelse af maven!

4. april 2017

Besvarelse fra Jorgen-Brandt.dk v/ Jørgen Brandt

Tak - og dejligt - smiler :)

fraværende, uprofessionelt og slet ikke som forventet.skuffende. diplomer lever ikke op til oplevelsen.

som så mange andre havde min kæreste og jeg på en messe købt fotografering hos Jørgen-Brandt (JB) i sit atelier i Valby.

forventningerne og spændingen var stor da jeg med min kæreste og vores 2 drenge (3 år og 3 måneder) skulle tage billeder.

en assistent bød velkommen. øjeblik efter kom JB.
straks blev vi budt velkommen til sofaen, og inden de første 10 min, var der kommet 2 kæmpe søvndyssende gab fra JB.
"WHAT, jamen tak fordi vi måtte komme" tænker man! sløj og meget uprofessionel start må man sige. upassende at vise hvis det blev sent dagen før. viser en ligegyldighed, og man faktisk er ligeglad med kunderne kom. følte vi kom til MEGA ulejlighed.

så kom salgs talen ! gennemgang de næste mange minutter om alle de størrelser og udgaver man kunne købe. upassende så meget dette endte med at fylde, når den faktiske fotografering senere blev afsluttet så hurtigt.

så kom fotograferingen til start. MEN , vi endte med selv at placere os stående foran lærred, og der blev vi så stående uden ændringer de næste 10 min. som fotograferingen varede. der var kun 2 muligeheder for opstillingen af vores lille dreng. ingen variation eller begejstring fra JB , ingen motivation eller variation for vores fælles gruppebillede.

vi havde snakket om der skulle tages billede af vores mindste på 3 måneder!
han kom i en sofa stol , og en lille dukke på hånden af JB forsøgte opmærksomheden... uden held!

kort efter var kameraet lagt på bordet, og vi skulle stående foran pc'en hurtigt gennemgå de 15 -20 billeder der var blevet taget. sorteringen blev hurtigt afsluttet af JB med et par hurtige remarks fra os i farten. en smule overrasket var vi over det ikke blev til flere billeder, en slags : "ok, var det det der blev taget !" og vi stående sådan bare lige skulle sortere.

herefter tilbage i sofaen og høre til hvad vi havde besluttet os for der skulle bestilles. lidt akavet at sidde der i sofaen, uden rigtig at kunne sludre privat om for- og imod, og de ting der følger med. Istedet sad JB lige så fint og ventede med bestillings blokken.!!!

vi følte ikke at kunne gå ud af døren uden af vælge, tilmed nogle hamper priser ! UANSET om man ser dem på nettet inden, eller på selve dagen.

produktet leveret var 3 billeder i noget der nok hedder 20x20. de var fair nok retoucherede men ikke de bedste og nok en smule skuffet over regningen på kr. 2.500.- og det leverede resultat som ikke levede op til forventningen.

som fotograf med de fine diplomer og beviser på væggene, og hjemmesiden.. burde sådan en opgave være som at klø sig i nakken!! den nemmeste omsætning, og den mest "lige til" opgave. easy ...

istedet ender det i endnu en træls anmeldelse og en skuffet, oprigtig irriteret og følelse af plattenslageri... havde virkelig forventet noget andet.

på denne baggrund kan jeg ikke anbefale andre denne form for arrangement.

21. februar 2017

Hej Anders

Ville gerne se på jeres billeder, men har ikke "Anders I dec 2016" som du har angivet som reference. Fortæl gerne mere, så kan jeg se på det.

Alle fortjener en god service - og hvis du ikke mener jeg har laveret dette, så er jeg ked af det.

Nogle gab - som du har set som en uvelkommen gestus - beklager jeg. Måske jeg i decembers travlhed ikke har sovet godt natten før. Det er selvsagt ikke din skyld og skal ikke gå ud over jer. Har givet vis beklaget det på dagen - og gør det gerne igen her

Skyder altid mere en de "15-20" billeder - men laver den første grov sortering så der måske er de 15-20 at se på og arbejde videre med.

Man må selvsagt altid gerne tale sammen selv - og jeg går ofte væk så man har muligheden for det

Man skal altid bestille det man kan lide - og ikke andet.

Mine priser er offentlige - og jeg prøver at gøre opmærksom på dem på forhånd. Syntes ikke en overraskelse over pris er behagelig for nogen

Skuffende kvalitet - endte med at være dyrt

Vi købte et dealbevis til Jørgen Brandt, og naturligvis kan det ikke løbe rundt, hvis alle nøjes med det ene billede, der er inkluderet i beviset - så selvfølgelig prøver JB at sælge ekstra. Havde jeg dog vidst, at det ville koste os 3000,- at besøge Jørgen Brandt, havde jeg researchet fotografer grundigere, eller brugt én af de professionelle fotografer, som jeg allerede har gode erfaringer med.

Da vi først stod i atalieret og blev fotograferet, var det svært at undlade at købe ekstra billeder - Vi endte med at købe en serie på 3 indrammede billeder, samt den store webpakke. Alt i alt blev det med det ene billede, der indgik i tilbuddet ca. 3000,-

Da vi skulle have taget billeder af en 2 mdr. baby, kunne vi ikke bruge lang tid på selve fotograferingen. Jeg følte en smule stress i forhold til fotograferingen. JB raslede rundt med nogle larmende klokker for at aflede baby, hvilket ikke gjorde noget særligt for en 2 mdr. baby Jeg kunne naturligvis have sagt, at han skulle holde op - men jeg følte mig ikke helt tilpas i situationen.
Efter første session, tilbød JB at vi kunne tage en ekstra fotosession evt. hud mod hud - men det takkede vi nej til - da stemningen ikke indbød til det (stemning er en subjektiv oplevelse, og det er først efterfølgende jeg er kommet frem til, at det var årsagen... Det skal derfor ikke ligge JB til last...)

Vi stod! sammen med JB og valgte billeder ud. Jeg savnede tid til at udvælge selv uden JBs påvirkning.
Jeg spurgte desuden, om der ville blev retoucheret i billederne, så et par knopper på hånden/ i ansigtet ville blive mindsket (min erfaring med professionelle fotografer er, at de får virkeligheden til at fremstå pænest muligt...) - JB nævnte, at han ikke lavede sine billeder urealistiske, men selvfølgelig rettede dem til.

Det endelige resultat fremstår uklart for os at se. Billederne er fade i farverne, og mangler kontrast. Desuden ser intet ud til at være retoucheret, så efterbearbejdningen består umiddelbart af at lægge et brunligt filter henover billederne. Det er muligt, at det er den stil JB står for, og derfor ærgrer det mig, at vi ikke brugte en anden fotograf, nu prisen alligevel blev så høj.
Indramningen vurderes desuden som 3 almindelige rammer, af en mindre god kvalitet

Egentlig er jeg ked af at anmelde så negativt offentlig, uden at have været i kontakt med den anmeldte. JB har dog ikke reageret på den mail, jeg efterfølgende sendte ham som opfølgning.

Efter anmeldelsen er sendt, er jeg blevet kontaktet af JB - Han har retfærdigvis nok ikke modtaget vores feedback via mail, så derfor skal han ikke stå til regnskab for, ikke at have svaret tilbage - og det skal understreges, at han har tilbudt at kigge på billederne igen, hvilket er god service.

18. februar 2017

Hej Dorte

Jeg svarer altid på henvendelser – også efter en session. De fleste er da heldigvis positive

At du ikke har følt dig tilpas er jeg ked af – og tænker over – for det er altid et mål at fotograferingen skal være en god oplevelse.

Jeg kan ikke se at have modtaget noget fra dig efter beskeden om hvornår I kom for at afhente.

En skam jeg ikke har modtaget jeres mail – ville da gerne have talt/skrevet med dig. Billederne fremstår i et blødt skær jeg syntes virker indbydende, men jeg ville da være lydhør overfor et ønske om mere kontrast.

Fjerner altid gerne et sår, en rift eller en prik med mere, men ellers er det rigtigt, at jeg ikke grundlæggende ændre på billeder, da jeg mener der er noget skønt i os alle.

Vi talte til fotograferingen og udvælgelsen sammen om billeder, stille og roligt. Selvfølgelig står jeg og taler med jer om billederne – det er vel naturligt. Selvfølgelig vil jeg gerne sælge flere billeder, men det skal være fordi I kan lide billederne. Jeg prøver også at give jer tid til at se og selv tale om billeder – det er også naturligt.

Klokken jeg benyttede kan sommetider flytte fokus hos en lidt urolig baby – andre gange kan den ikke. Der er babyer også forskellige – men selvfølgelig prøver jeg forskelligt.

Mine priser er offentlige – de ligger frit på min hjemmeside og der blev henvist til dem i den deal du købte.

Til den rammeserie I bestilte benytter jeg en god almindelig ramme – men ikke en håndarbejdsramme.

Skriv gerne igen – jeg vil gerne se på de prikker der er overset …

Dyr, Selvfed og en Dårlig oplevelse

Syntes faktisk de øvrige dårlige reviews på 1 stjerne siger det hele meget godt..
Vi skulle have en fotosession, hvor den samlede oplevelse bar bræg af manglende engagement og stemningen blev aldrig sat.
Der blev brugt sølle 20min på fotos, hvorpå resten af tiden blev brugt på at gennemse billeder, som ikke var bedre end middel. Det blev yderst forhastet på trods af prisen.

Som han selv sagde, så er det vigtige jo at det er et godt billede og ikke bare rammen. Sandt nok.
Men hvorfor bruger man så ikke mere tidspunkt at få taget de gode billede ?

Opfattede ham som selvfed og ophøjet som person, som jeg absolut ikke syntes om, samtidig med at godt 50% af de udstillede billeder i butikken ikke har "tøj" på. Det er muligt at det et kunst for ham, men ikke sobert i mine øjne, når så stor en andel er dette.

Absolut ikke et sted jeg selv fremover vil købe billeder eller anbefale videre til jer andre.

31. januar 2017

Besvarelse fra Jorgen-Brandt.dk v/ Jørgen Brandt

I havde, som du selv sagde det, ikke sat jer ind i den deal I kom med - og jeres baby havde i dagevis, sagde du flere gange, været "utilfreds".

I starten talte vi om jeres ønsker og tanker med billeder - og om dealens indhold.

Det var meget tydeligt, at du blev irriteret over, ikke at have sat dig ind i dealen på forhånd. Prøver sammen med mine samarbejdspartnere tydeligt at fortælle hvad en deal indeholder - det er i alles interesse.

For at give jer ro til selv at overveje jeres ønsker til fotograferingen, når nu I ikke havde sat jer ind i det på forhånd, valgte jeg nogle gange, mens I var her, at give jer lidt ro/plads til at tale om det - og hvad I så tænkte.

Det mener jeg er respekt og ikke manglende engagement eller at være selvfed mm.

Jeres dejlige baby havde i flere dage været "utilfreds", hvilket du flere gange sagde. Sammen søgte vi at berolige - og jeg prøvede at flytte babys fokus til noget andet. Det lykkedes at få nogle billeder som I faktisk valgte at bestille. Husker nu kommentarer som "det er da meget sødt"....

Jeg mener faktisk det med, at man skal kunne lide det man tager med hjem - og man ikke skal tage andet med hjem. Glad for du nævner det - men hvorfor bestille noget, hvis du nu siger I ikke kan lide det. Det forstår jeg egentligt ikke.

Vi var sammen fra lidt i en klokken hel til lidt over en klokken hel en god time senere - altså egentligt længere end planlagt. Vi brugte tiden på dels at fotografere - dels at se på og tale om billeder.

Min udstilling indeholder mest påklædte billeder, men også afklædte. Det samme gør min hjemmeside. Dette for bredt at vise hvad jeg laver. Man skal selvsagt selv vælge hvordan man ønsker at blive fotograferet - også med påklædning etc

Det virker som om din vrede over ikke at kende jeres deal, skal gå ud over mig.

Det er ikke fair

Netop hjemvendt med tredie hold fine billeder

Min lille datter (og jeg selv lidt i baggrunden) er nu blevet fotograferet af Jørgen Brandt tre gange. Det siger vist sig selv, at jeg dermed er meget tilfreds. Han er god med børn og fanger nogle glimt i øjet. Kvaliteten af de printede billeder er god. Prisen ikke just billig, men det er pengene værd. Vi kommer igen.

14. november 2016

Besvarelse fra Jorgen-Brandt.dk v/ Jørgen Brandt

Altid en fornøjelse - og tak -dejligt du/I er glad - velkommen igen :)

Uvelkomment, fraværende, beskidt og bestemt ikke børnevenligt

Min 6 mdr. gamle søns bedsteforældre havde været så søde at forære os et gavekort til en foto-deal hos Jørgen Brandt. Dealen inkluderede fotosession og et enkelt lille printet foto.

Fra det øjeblik vi trådte ind i forretningen følte vi os på ingen måde velkomne. De små, nærmest klaustrofobisk overfyldte, lokaler fremstod beskidte. Toilettet var snavset, lugtede fælt og rengøring var tydeligvis ikke noget der var særlig højt prioriteret. Det hvide fotolærred var fyldt med beskidte fodaftryk og fotosession-stedet var kun adskilt til den øvrige forretning og åbne gadevindue med et simpelt gardin.

Sessionen startede med en lille snak omkring hvad vi godt kunne tænke os af billeder. Jørgen Brandt var på ingen måde inspirerende ift. motiv og hvad der kunne fungere godt på et fotografi - eneste input var, at vi skulle have mange forskellige motiver (så han selvfølgeligt kunne sælge mange billeder). De ideer som vi selv havde greb han ikke og vi påbegyndte selve fotosessionen uden en klar ide/aftale om hvad der præcis skulle ske.

Under fotosessionen var Jørgen Brandt meget fraværende og virkede som om det hele bare skulle overstås. Han tog blot billederne uden at rette på noget. Flere gange gik han bare ud og var væk op til 5 min uden at fortælle hvorfor - dette sågar mens vi stod med en afklædt lettere irriteret lille dreng i armene.

Efter fotosessionen holdte Jørgen Brandt en lang salgstale omkring alle de ting man kunne købe hos ham. Her kom super-sælgeren virkeligt op i ham og han udnyttede forældres svaghed for billeder af deres lille guldklump til nærmest at tvinge mere salg, selvom han tog sig godt betalt (min. 5-600 kr. pr. foto). Vi endte med at bestille 4-5 billeder af forskellige motiver i flere størrelser. Selvom man køber et foto følger der ikke automatisk en digital version med - det er ekstra tilkøb og koster næsten det samme som et printet foto, man får det bare i en ringe opløsning så det vil fremstå grynet på en skærm i nogenlunde størrelse og opløsning.
Flere af hans forstørrelser kommer i størrelser som ikke passer til std. rammer, hvilket nok forklarer hvorfor der bliver brugt ekstra energi på at sælge rammer med billederne.

Inden man forlader forretningen, kræves det, at man skriver under på en længere kontrakt, hvor man bla. fraskriver sig fortrydelsesret og betaler up-front for den vare man endnu ikke har set det færdige resultet af.

Når jeg som kunde går ind hos en fotograf forventer jeg først og fremmest adgang til professionelt udstyr (lys, kamera osv.) samt vejledning og hjælp fra en fagperson omkring hvad der virker bedst på et foto. I stedet kom vi ind i en salgsmaskine, hvor Jørgen Brandt brugte mere energi på at sælge print og plakater fremfor at bruge sin faglighed og energi på at give sine kunder en god oplevelse.
Efterbehandlingen af billederne var ok, men ikke imponerende og noget som enhver med en smule erfaring med Adobes Photoshop ville kunne udføre - det mest krævende er nok, at Jørgen Brandt sætter sin lille signatur på alle billederne så man i al evighed bliver mindet om oplevelsen og ophavsrethaveren. Det virker som om at Jørgen Brandt er fanget i en analog tidsalder, hvor han ikke har formodet hverken at følge med tiden eller forstå hvad hans kunder forventer af en fotograf nu til dage.

Man begynder at forstå hvorfor Jørgen Brandt konstant har tilbud på forskellige deal-sites og er tilstede på div. messer, for med den oplevelse man får som kunde har man da på ingen måde lyst til hverken at anbefale ham eller komme igen.

Lad være med at købe hans deals eller handle hos ham iøvrigt.

26. april 2016

hej Kennet

Tak for sidst - undre mig egentligt over at du/I på intet tidspunkt under eller efter fotograferingen har givet udtryk for disse tanker.

Håber alle mine kunder drager en tur forbi min hjemmeside - gerne før de besøger mig - og selv vurderer de billeder jeg viser.

Der står også en hel del om den måde jeg arbejder på.

Det er bedst for at kende stilen fra den fotograf man har valgt at besøge

Det er bedst for alle

Er glad for det lykkedes at få alle billeder klar til jer før tid - og ikke kun det ene der hastede.

Det handler imødekommenhed også om.

Vi talte først om ideer - jeres såvel som mine. Og vi fotograferede rent faktisk flere af både jeres og mine ideer i løbet af den godt halve time vi lavede billeder.

Vi så også på billeder sammen undervejs - og lavede efterfølgende flere ud fra de erfaringer vi fik.

I den anden halve time så vi på og udvalgte billeder I så kunne udvælge og/eller bestille blandt disse.

Det du kalder min lange salgstale var en kort præsentation af muligheder - herefter så vi på jeres konkrete billeder og talte om jeres ønsker til at have billeder med hjem

Her fandt vi både det billede der fulgte med i jeres deal - og de andre billeder I bestilte.

Vi fandt det billede I ønskede leveret meget hurtigt - og de øvrige I også ønskede - med god tid til at I både kunne se på dem og tale sammen. I havde også mulighed for at tale sammen alene.

Jeg har alle de almindelige størrelser på billeder fra 13/18 cm og op (disse er nemme af finde rammer til), men jeg har også en række mere ualmindelige størrelser. Laver/sælger også rammer - men gør også altid opmærksom på at man gerne må indramme selv - og at standard størrelser så er gode/nemmest.

Digitalt laver jeg alene billeder til skærm - ikke til print. Print laves hos mig - også af kvalitetshensyn. Web-billeder kan anskaffes "løst" (altså uden print) - eller i en pakke med de printede billeder.

Syntes egentligt det vigtigste er de billeder I skal have og nyde - ikke at have mange billeder.

Alle billeder jeg leverer er færdigbehandlet med mine specielle teknikker - også dine/jeres billeder.

Uanset om min baggrund har haft et eller flere skoaftryk på det hvide papir, så har det ingen betydning for det færdige resultat. Der er ingen af dine billeder hvor man kan se et skoaftryk -det skal der selvsagt heller ikke være.

Signaturen på billederne er der - som en naturlig og stolt del af fagets tradition - at stå inde for det man har lavet. Det har kunstnere, kunsthåndværkere og fotografer gjort i umindelige tider.

Billederne er lavet med det bedste moderne udstyr - fordi det virker bedst, men reelt handler det om billeder og ikke udstyr.

En rigtig god oplevelse og skønne billeder

Det er anden gang, at jeg bruger Jørgen Brandt som fotograf, simpelthen fordi hans måde at arbejde med fotografiet er naturligt og man ligner sig selv på en god dag.

Første gang vi brugte ham, var med min lille datter på 2 år, min mand og min mor. Billederne var skønne og ikke fremstillet som noget unaturligt. Han siger aldrig smil, men kommer med forslag til at man bevæger sig og hvor man skal stå. Det synes jeg er rart og der kommer så mange gode skud at det er svært at vælge billeder bagefter. Vi har et billede hængende i vores stue, som andre roser meget og en fotobog liggende med billeder vi er meget glade for. Min mor har også et billede stående af hende og vores datter, som bare er sødt. Livet kan jo ikke tages om og de små øjeblikke er rart at have taget et billede af.

I dag var jeg igen hos Jørgen Brandt for at få taget billeder af min gravide mave. Vi startede med, at snakke om, hvilke billeder jeg var interesseret i at få taget. Her var jeg også inde på at lyset og skyggerne var vigtige for mig i billedet. Han fik mig til at slappe af, da det jo er en lidt uvant oplevelse at stå foran et kamera. Jørgen tog nogle billeder, som vi så igennem sammen bagefter, for at se om der var nogle gode imellem. Det var der i den grad. Vi forsatte og igen var der en masse gode. Der var en masse tid til at se billeder igennem og han viste mig, hvordan de ville se ud som færdige, efter at blive beskåret og i sort hvid. Jørgen har igen overrasket mig positivt, med at fange lige det jeg ønskede mig i mit fotoshoot og billederne var over alt forventning. Jeg glæder mig meget til at få mine billeder hjem og med mit Downtown tilbud, fik jeg oven i købet rabat på det hele.

Jeg er meget tilfreds med Jørgen Brandt og vender helt sikkert tilbage til ham når min baby skal døbes eller til andre store og små begivenheder. Han er en meget dygtig og professionel fotograf.

17. september 2015

Hej Sascha