John's Køkken i nye klæ'r Anmeldelser 18

4,0

1. Takeaway

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Vejgaard smørrebrød & John's Køkken i nye klæ'r.

4,0

God

Virkelig lækker Johns frokostplatte

Virkelig lækker Johns frokostplatte. Det smagte så godt.Det er ikke sidste gang, vi bestiller. Der er alt, hvad hjertet begærer til en frokost. Sild, røget ål, rejer, varm fiskefilet, varm mørbrad a la creme og en dessertkage plus brød og smør.

17. marts 2026

Ekstraordinær!

Vi skrev til Johns Køkken, efter det sted vi oprindeligt havde bestilt pålægskagemand fra, pludselig aflyste – de havde “glemt”, at de havde lukket pga. pinsedag, selvom de allerede havde bekræftet vores bestilling 🤦‍♂️

Johns Køkken havde egentlig også lukket den dag, men valgte alligevel at åbne bare for at hjælpe os. Vi skulle bruge pålægskagemand til 65 personer til en barnedåb, og de var virkelig søde og imødekommende. Vi fik lov til at vælge præcis, hvad vi gerne ville have på – vi ønskede bl.a. halvdelen med fisk, og selvom det ikke er noget, de normalt laver, så lavede de flere forskellige slags.

Bunden var luftig og lækker, og fyldet var friskt og velsmagende – slet ikke som de tørre og kedelige pålægskagemænd, man nogle gange får.

Vi spurgte, om det kunne leveres (35 km væk), og det kunne det sagtens – til en meget billig pris.

Alt i alt en super god oplevelse – kæmpe anbefaling og tusind tak til Johns Køkken!

8. juni 2025

Perfekt Herre buffet

Har fået deres “Herre buffet” til 18 personer, og der var rigeligt mad. Alle gæster syntes maden var i top, flot anrettet, og lige til at gå til.
Køber ofte deres “dagens ret eller stjerneskud,- altid tilfredsstillende

29. november 2024

Købte 2 sandwich med kylling og bacon…

Købte 2 sandwich med kylling og bacon de har så længe jeg har handlet der nede har de lavet dem med rigtig kyllingebryst idag fik jeg så 2 med kyllinge pålæg som koster 10 kr nede i brugsen og da jeg kom tilbage med dem rullede hun med øjene da jeg sagde at det ikke var samme kvalitet som de normalt severe

5. august 2024

Kolde stjerneskud

Bestilte 2 stjerneskud til afhentning næste dag kl 1330 hentede dem på på tidspunktet
Kom hjem efter 5 min og vi begyndte at spise dem og til vores store skuffelse var de kolde
Ringet straks til Johns køkken med fik st vide at de var frisklavet der var ingen hjælp der så det er sidste gang vi køber noget der

14. maj 2024

Sidste gang vi køber sandwich hos…

Sidste gang vi køber sandwich hos John's køkken!

Brødet var vådt hele vejen igennem og sejt. Vi bestilte til kl. 17 i troen om, at vores sandwiches var nylavet og ikke nogen der var lavet 4 timer før vi kom.
- derudover bestilte vi pommes frites der var halv rå.

Ringeste oplevelse nogensinde og vi er nu på vej på McDonalds...

24. marts 2023

Suveræn nytårsmenu

Suveræn nytårsmenu - alt tilberedt til perfektion og en nem serveringsvejledning oven i købet, så bliver det ikke bedre.
Det var en fornøjelse, som vi helt sikkert vil gentage.
Erik Christensen, Aalborg

4. januar 2021

Rigtig dårlig madoplevelse fra Johns Køkken

Vi havde været en tur i Aalborg og tænkte vi gerne ville have noget lækkert med hjem. Jeg ringede og hørte om de kunne lave 2 tapas kuverter. Det kunne de godt, vi kunne hente dem 1 time senere. Vi tager låget af og kigger på indhold. Pizza snegl og ketchup, et tørt stykke flute. Der var 5 rum på den fine tallerken. Den ene med ketchup, den ene var der lagt salat ovenpå. Så gik vi igang med lakserullerne, disse var stivfrosne indvendig, så havde vi bare mistet alt. Vi ringede straks og fortalte om vores dårlige oplevelse, men fik ikke så meget som en undskyldning. Det var jo hvad der kunne ske! NEJ, det er det ikke. Selvfølgelig vidste i det var frossen vare der var lagt på. Kunne vi få pengene tilbage? Nej, vi kunne få en anden tapas. Nej tak, siger vi, det har vi ikke lyst til. Så kunne vi få et gavekort til at give væk! Hvorfor skulle vi give noget væk vi ikke selv vil spise, vi er ikke uvenner med nogen og har heller ikke lyst til at blive det. Men det endte med vi har et tilgodebevis liggende. Vi kommer 20 km nord for Aalborg, derfor kunne vi ikke “bare” kører derind.
Synd man ikke er lidt mere imødekommen når man har lavet så dårlig en anretning. Det rygtes jo i sin omgangskreds som ringe i vandet.

9. november 2020
John's Køkken i nye klæ'r-logo

Besvarelse fra John's Køkken i nye klæ'r

Hej Carsten.
som du også har fået af vide da din kone ringede herned, er vi rigtig kede af at i har haft en dårlig oplevelse, og det er lige præcis derfor vi aldrig giver penge tilbage. for vi ved at vi under normale omstændigheder laver virkelig lækkert mad. og det kan vi kun bevise over for jer ved at lave det om. at i så har en politik hos jer om, at i aldrig giver en chance til. Det kan vi jo kun beklage.
Men sådan er politikken her i forretningen. hende der lavede jeres tapas, er blevet irettesat. og undskylder selvfølgelig også...
Mvh Line Gravengaard

Bestilte en pålægskagemand

Bestilte en pålægskagemand, og bad om at få "snasket " ved siden af. Dermed mener jeg i foliebakker eller andet. Det eneste der var med , var mayonnaise. Meget meget tyk bund, så virkede til at være 2 bunde der var lagt sammen. Absolut ikke 400kr vær.
Sidste gang jeg bestiller noget ved dem

9. juni 2019
John's Køkken i nye klæ'r-logo

Besvarelse fra John's Køkken i nye klæ'r

Hej Lene
Vi forsøgte at efterkomme Jeres ønske med tilbehør ved siden af. Derfor lavede vi 4 slags uden tilbehør og 2 med, eftersom I havde en gæst, der ikke kunne tåle det. Derfor kom mayonnaise ved siden af.
Vi har givet Jeres klage over bunden videre til bageren i Føtex, hvor vi får bunden fra.

Med Venlig Hilsen Johns Køkken