Fantastisk mad. Vi bestilte Vælg-Selv buffet til en firmafrokost. Maden smagte fantastisk, det var store portioner og den blev leveret på adressen til tiden for sølle 100,-. God behandling hele vejen... Se mere
Dagens ret mandag den 7
Dagens ret mandag den 7. april, Bankekød med kartoffelmos. Retten havde en mistænkelig lugt, vi spiste dog noget af den alligevel, med det resultat at toilettet måttes besøges adskillige gange i løbet natten med kvalme og diare. Jeg forsøgte at komme i kontakt med indehaveren i dag den 8. april, hvilket ikke var muligt, han havde for travlt til at tale med mig. ( så derfor skriver jeg her)
Slagteren & Kokken har holdt…
Slagteren & Kokken har holdt ferielukket siden nytår. På og ved forretningen står der div. tilbudsskilte men ingen skilte om lukket. Bankede på og en kom ud og sagde, at man da kunne se på Facebook og deres hjemmeside at de havde lukket. Virkelig dårlig service. Færdiglavet mad er generelt meget dårlig krydtet og smager af intet. Har prøvet toogoodtogo første og sidste gang. Herfor kun 1 *
Ringe kvalitet
Vi fik mad til 10 personer, som slet slet ikke var som forventet, og slet ikke nok, hvis det havde været i orden. Laksen var tør og ikke nok til 10, fyldt unghanebryst var tørt og smagløst, rødvinsmarineret krondyrkølle var sejt og uspiseligt, så det meste blev smidt ud efter vi havde kæmpet med det. Æblekagen hmmm den skal der vist også arbejdes på at forbedre, men heldigvis var den så ringe, for ellers havde der ikke været nok til 10 personer. Ved tilbagelevering af bakker og skål, prøvede jeg at gøre opmærksom på nok især krondyrkøllen, alt man fik som svar var, at det var slagteren da ked af. Så alt i alt en dårlig oplevelse, der absolut ikke bliver gentaget, og heldigvis kunne vi nå at handle og lave noget selv, men 1900 kr direkte ud af vinduet. 1 stjerne fordi færre ikke er mulig.
Dårlig mad.
Dårlig mad.
Vi fik mad til 12 personer som overhovedet ikke levede op til forventningerne.
Det smagte ikke af noget, og der var ikke nok kartofler.
Anden var tør, rødkålen smagte af kanel, de brunede kartofler virkede ikke som om de havde været i nærheden af sukker.
Simpelthen en dårlig oplevelse, og ikke pengene værd. Kunne have lavet det bedre selv.
Fantastisk hyggemiddag for to :-)…
Fantastisk hyggemiddag for to :-) Braiserede svinekæber, ovnbagt kartoffelmos og den legendariske æblesalat 😋
Dejligt "at spise ude hjemme" med en god flaske rødvin til 🥰
Jeg købte grillet gris til 20 personer…
Jeg købte grillet gris til 20 personer , til en fest. Der skulle være skinkesteg, nakkesteg, kamsteg, ribensteg og mørbrad. Vi fik kamsteg, ribensteg og pocetta , på hver i sær ca. 30 centimeter. Havde jeg ikke haft vores ven, som er slagter til at skære kødet , ville der ikke være nok, og vi var kun 19 personer .
Vi klagede til slagteren, og fik den besked at der var 300 g kød pr mand, så det var bare ærgerligt . For de tre stege kom jeg af med 1900 kr, kunne have købt dem selv for 600 kr, så han har taget 1300 kr for at stege dem. Føler godt nok at han har snydt os.
Godt der er mange andre bedre slagtere i byen.
Fordærvet salat og dårlig kundeservice
Hentede Tgtg ved slagteren. Flere kunder var inde og sætte deres pose i vrede efter de så at der var fordærvet salat i og to små forkullede kødspyd.
Butikken tog ikke ansvar, bad mig ringe dagen efter jeg havde hentet fordi de ikke mente de kunne gøre noget. Ringede d.d og fik besked på at de kun tjente 10kr for en pose og man ikke kunne regne med andet end det indhold vi fik. Vedkommende ville ikke se billeder af hvad jeg havde hentet og sagde de ikke kunne gøre noget...
Posen skulle have en mimumsværdi af 100kr
Jeg får efterfølgende en besked fra en kunde fra butikken som har set at jeg har delt min oplevelse på en togoodtogo side. Hun kan genkende salaten og spyddene og fortælle de fik det til et stort arrangement ved hospitalslegene om onsdagen.
Synes det er ekstremt ærgerligt at man ikke tager ansvar for at sælge fordærvet mad. Tgtg eller ej, maden skal være i god nok stand til at den kan spises.
Bestilte en pålægskagemand søndag til…
Bestilte en pålægskagemand søndag til lørdagen efterfølgende og fik ingen bekræftelse andet end at beløb er reserveret. Tirsdag har jeg intet hørt og ringer for at finde ud af hvad der sker. Overbooket får jeg af vide.
Bliver nød til at melde min utilfredshed med manglende info til kunden i det her tilfælde. Beløbet står forøvrigt stadig som reserveret.
Der bestiller jeg jo så ikke igen til en kommende festivas
Lækkert tilbehør til pattegris
Fik tilbehør til helstegt pattegris d.12/8, forskellige salater og kartofler, lækkert anrettet, smagte godt og der var rigeligt mad. Kan helt klart anbefales.
Fantastisk mad
Vi havde bestilt frokostanretning til 20 personer, fantastisk mad, som der var rigelig af, flot anrettet, klar da vi kom, venligt personale. Det kan klart anbefales.
Ringe service endnu ringere kvalitet af råvarer
Bestilte kød en onsdag til vores indflytterfest. Lørdag da vi skulle afhente, var der intet pakket eller lagt til side. Ingen beklagelse eller goodwill overhovedet - virkelig dårlig service. Heldigt eller uheldigt for os havde de stadig kalvekød på spyd som vi købte.Efter få minutter på grill var kødet stenhårdt og nærmest uspiseligt. Tænk at man som fagmand vil være sådan en service og kvalitet af råvarer bekendt. Her handler vi ikke mere
IKKE nok mad og svarer ikke på beskeder
Elendigt, mad til 4 personer. 4 bakker salat. 1 bakke med 4 halve små kartofler. En lille bakke med kød, som var nok til 2 damer. Vi købte til 4 personer, betalte kr. 320,-. Vi gik på det lokale pizzaria, for der var kun nok salat til 4 personer. Kød og kartofler til max. 2 personer. I Svarer ikke på besked, derfor denne anmeldelse. Sidste gang vi har købt hos slagteren i Gistrup. 2 gange de ikke har svaret på besked om utilfredhed!!!!
Dårligt sted hvor maden og servicen…
Dårligt sted hvor maden og servicen slet ikke er tilfredstillende. Føj
Lækkert sted
Skuffende behandling af klage.
Skuffende behandling af klage.
Jeg købte i fredags en del pålæg samt 200 g. rejesalat. De vi skulle have rejesalaten var dette kun lyserødt dressing med 4 rejer (talte dem) og lidt asparges. Dette kunne selvfølgelig bære en fejl og jeg gik derfor ind til slagteren i dag mandag og fortalte det. Nå, nå blev der sagt af ekspedienten okay. Det er da ikke særlig god kundeservice i min bog. Jeg har ellers altid syntes at det var et godt sted at komme, men det er slut nu. Magen til ligegyldig modtagelse sf klage 🥺🥺
Ligegyldig og skuffende behandling af klage
Bestilte mad hos Slagteren og Kokken i Gistrup til 57 personer i september 2020 til min datters konfirmation. Havde haft den bedste oplevelse nogle år forinden med Slagteren og Kokken i Durup, så forsøgte med afdelingen i Gistrup denne gang, da det passede bedre logistisk set.
Denne oplevelse her var dog helt anderledes.
Generelt har de været hurtige og fleksible til at lave ændringer og svare på mails inden - og op til festen. Havde nogle ændringer til menuen, som de har været meget samarbejdsvillige omkring.
Men da maden blev leveret til festen, var det lidt med blandede følelser. Forretten var fin (tapas og rejespyd), men hovedretten var ret skuffende. Først og fremmest var jeg blevet lovet af slagteren, at kødet (dark beer roasted oksefilet) var medium/rødt, men det var helt gennemstegt, og der var kun lige nok til gæsterne. Der var ikke et eneste stykke til overs, så måske var der ikke helt nok alligevel...
Salaten var også meget skuffende. Jeg havde bestilt årstidens grønne salat, som bestod af: iceberg, agurk, tomat, majs og revne gulerødder. Det var ikke just en salat, som var særlig indbydende og spændende til en konfirmation, men mere en salat som ville passe til en gang lørdagskylling i 80'erne. Der blev heller ikke spist noget af den. Slagteren havde jo som sådan heller ikke lovet mig andet end årstidens grønne salat, men havde bestemt forventet en mere spændende salat i forhold til prisen.
Pastasalaten og kartoflerne smagte godt.
Desserten var nogenlunde ok - (isbuffet), men der var bare ikke nok af vaniljeisen og pistacie-isen var skilt.
Efterfølgende har jeg skrevet til slagteren omkring min oplevelse med maden, men blev bare affærdiget med en hurtig beklagelse og egentlig en ligegyldighed og arrogance, som var meget skuffende.
Sidste gang jeg bestiller mad derfra.
Lækker tapas og god service
Havde bestilt byg-selv tapas til konfirmation. Maden var super lækker, og der var stor fleksibilitet i forbindelse med bestilling.
Det er ikke sidste gang vi har kørt efter det.
Påståelig adfærd ....
Påståelig adfærd ....
Vi havde i lørdags bestilt mad til mange gæster hos Slagteren og Kokken i Gistrup. Da maden var afhentet konstaterer vi, at maden ikke svarer til den bestilling der er foretaget pr. telefon - en bestilling der er foretaget flere gange og som vi derfor kender godt.
Stedet kontaktes, da vores umiddelbare tanke var, at der er byttet rundt på levering og kunder og at den fejl nok hurtig kan rettes. Ved kontakt påstår slagter hårdnakket at vi har bestilt forkert og det bestemt ikke er dem, der har lavet fejl i modtagelse af bestilling. Dette til trods for at vi fortæller at det ikke er første gang vi har bestilt denne type levering og at ordre blev modtaget af en anden end den, slagter påstår. Slagter orienterer om det kun kan være os, der har lavet en fejl, er på ingen måde lydhør, men tilbyder dog at vi kan returnere mad - men at de bestemt ikke kan hjælpe os med ny levering. En virkelig øv oplevelse - 4 timer før 30 gæsters ankomst!!!
Fantastisk mad
Fantastisk mad. Vi bestilte Vælg-Selv buffet til en firmafrokost.
Maden smagte fantastisk, det var store portioner og den blev leveret på adressen til tiden for sølle 100,-. God behandling hele vejen igennem, fik endda hjælp af budet til at slæbe et bord ind i frokoststuen som buffet-bord :-) Slagteren og Kokken i Gistrup vil jeg meget gerne anbefale.
Generelt skuffende
“Jægerens vildt buffet” fisken røget for hårdt, alt alt for lidt salsa. Brød tørt. Lige præcis nok vildt (kød) - men eftersom der var tre afbud, også for lidt mad her, kødet tilgengæld lækkert. Alt for mange ‘kedelige’ kartofler. Pynten lignede noget fra dagen før.... ingen feedback fra ansvarlig, efter mine indsigelser da jeg afleverede bl.a. Varmekasser, ekspedient virkede høflig men generel ligeglad. En skuffende oplevelse!