Banner for Jørgen Hansen Biler A/S

Jørgen Hansen Biler A/S Anmeldelser

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 61 anmeldelser, så havde anmelderne en helt igennem exceptionel oplevelse med dette firma og følte sig altid godt til mode. Kunderne fremhæver ofte personalets store hjælpsomhed, tålmodighed og yderst professionelle rådgivning gennem hele købsprocessen. Forbrugerne er dybt taknemmelige for den enestående kundeservice, de hurtige svartider og den venlige modtagelse. Mange købere pointere, at bilerne lever op til forventningerne og er perfekt klargjort ved overdragelsen. Nogle anmeldere var ikke glade for den manglende opfølgning på værkstedet og uoverensstemmelser med bilens specifikationer i annoncen. Visse forbrugere oplevede desuden svære udfordringer med kommunikationen samt manglende svar på vigtige henvendelser vedrørende reparationer.

Det, folk taler mest om

Service

Kunder noterer konsekvent positiv oplevelser med service under bilkøb og leasing. Mange fremhæver... Se mere

Staff

Forbrugere finder personalets indsats yderst tilfredsstillende og fremhæver en imødekommende og professionel... Se mere

Product

Kunder havde tvetydig oplevelser med product i forbindelse med bilkøb. Mens nogle forbrugere rapporterer om... Se mere

Customer communications

Brugere beskriver tvetydige interaktioner med contact. Nogle anmeldere oplevede udfordringer og manglende... Se mere

Customer service

Anmeldere fremhæver positive aspekter af kundeservice, hvor folk rapporterer om god info, vejledning og... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Købt en fiat500 hos Jørgen Hansen biler, som desværre viste sig at have en defekt lyd. De har taget det meget seriøst og har gjort alt hvad de kunne for at løse problemet. Da det desværre ikke lykkes... Se mere

Jeg købte en bil hos Jørgen Hansen Cars A/S i Skærbæk, og jeg er meget tilfreds med hele oplevelsen. Personalet var utroligt hjælpsomt, tålmodigt og forklarede alt på en klar og ærlig måde. Bilen var... Se mere

Jeg fik lavet en hurtig handel ved deres salgsassistent Kevin der tog rigtig godt imod mig. Efter handlen igår formiddags havde jeg travlt med at komme mig hurtigt mod Silkeborg og nå på arbejde. Det... Se mere

Man føler sig velkommen, og de bruger gerne tid på at besvare alle de spørgsmål man har professionelt. Så alt i alt en god kunde oplevelse. Købte en dejlig KIA Xceed i januar ved Dennis, som desværr... Se mere

1. Bilforhandler
  2. Autoværksted
  3. Biludlejning

Om Jørgen Hansen Biler A/S

Jørgen Hansen Biler A/S er et moderne bilhus med mere end 60 års erfaring. Vi er autoriseret forhandler og værksted for Kia, MG og ISUZU – og med afdelinger i både Skærbæk og Esbjerg står vores specialuddannede teknikere klar til at give din bil den bedst mulige service, reparation og vedligeholdelse – uanset mærke og model.

Vi tror på langvarige relationer, nærvær og ærlig rådgivning. Gennem generationer har vi hjulpet både private og erhverv med trygge bilkøb og professionel service – og vi gør os hver dag umage for at levere kvalitet, du kan mærke.

Vælg Jørgen Hansen Biler – for faglighed, tillid og en god oplevelse.

Vi vægter service højt

Hos Jørgen Hansen Biler møder du engagerede medarbejdere, der brænder for både biler og god kundeservice. Vi holder til i Skærbæk og Esbjerg, hvor du altid bliver mødt med ærlig rådgivning og et smil. I Skærbæk finder du et bredt udvalg af Kia, MG og ISUZU D-Max, mens vi i Esbjerg tilbyder Kia og MG. Fælles for alle vores biler er høj kvalitet, moderne teknologi og lang fabriksgaranti, så du kan køre trygt. Med næsten 25 års erfaring med Kia og over 60 år i branchen står vi stærkt i både salg og service. Vi er Vestkystens eneste autoriserede Kia- og MG-forhandler samt værksted, hvilket sikrer dig professionel rådgivning og service efter fabrikkens standarder. Vores mekanikere er løbende efteruddannet og opdateret på den nyeste teknologi, så din bil altid er i de bedste hænder. Hos Jørgen Hansen Biler handler det om mere end biler – det handler om tillid, tryghed og gode oplevelser. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

7 års garanti/150.000 km

Vi tilbyder 7 års garanti på din Kia bil

Når du vælger at købe en fabriksny Kia eller MG fra Jørgen Hansen Biler A/S, får du 7 års garanti på bilen med i købet. Det vil sige, at bilen er dækket af garantien de næste 7 år fra købsdato eller til og med 150.000 kørte kilometer.

Svarer typisk inden for 24 timer

62 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Jeg så den brugte Fabia på Bilbasen og…

Jeg så den brugte Fabia på Bilbasen og kørte straks til Skærbæk for at se på den. Alt så ud præcis som beskrevet i annoncen. Sælgeren Oscar var venlig og imødekommende. Bilen blev leveret lidt senere, fordi kondensatoren til klimaanlægget skulle udskiftes. Jeg er meget tilfreds i dag. Derfor 5 stjerner.

11. august 2026

Fantastisk service

Fantastisk personale. Meget hjælpsomme og serviceorienterede.

13. august 2026

Hej Anne Marie
Tak for din flotte anmeldelse og rosende ord! Vi sætter pris på at du tog der tid til at dele din oplevelse

Super service i Skærbæk…

Vi har netop købt en Kia EV3 i Skærbæk afdelingen.
Servicen var virkelig god og imødekommende fra første kontakt til JH biler og ved afhentning af bilen fik vi en rigtig god introduktion til bilen, hvor vi følte os meget velkomne og der var sat god tid af til os.
Da vi bor i den modsatte ende af DK, har alt kommunikation foregået via telefon og mail. Har haft en god og behagelig dialog med sælgeren Emil, gennem hele købsprocessen.
Vi blev mødt af en ligeså behagelig Emil, som vi havde forestillet os, ved afhentning af bilen, og der blev fulgt op dagen efter, for at spørge til turen hjem og om alt havde været som det skulle.
Kan varmt anbefale at købe bil hos JH Biler Skærbæk, også selvom man bor 300km derfra.

15. august 2026

Hej Søren

Tusind tak for den fantastiske anmeldelse og de 5 flotte stjerner!

Det er virkelig dejligt at læse om jeres oplevelse hele vejen fra den første kontakt til afhentningen af jeres Kia EV3.

Vi er især glade for at høre, at kommunikationen med Emil fungerede så godt, selvom I bor 300 km væk, og at I følte jer velkomne, da I kom til Skærbæk for at hente bilen. At der også blev fulgt op efterfølgende, er præcis den form for service, vi gerne vil være kendt for.

Stort tillykke med jeres Kia EV3 – vi håber, I får rigtig mange gode kilometer i den!
Tusind tak for den varme anbefaling af Jørgen Hansen Biler Skærbæk og for at du tog dig tid til at dele din oplevelse!

Jørgen Hansen Biler

God kundeservice samt at de er gode til…

God kundeservice samt at de er gode til at give kunderne besked om evt. bedringer

6. august 2026

Hej Bjarne

Tusind tak for de 5 stjerner og de pæne ord!

Det betyder meget for os at høre, at du har oplevet en god kundeservice og været tilfreds med vores løbende information. God kommunikation og opfølgning er en vigtig del af den gode kundeoplevelse for os.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse!

Jørgen Hansen Biler

god oplevelse i forbindelse med kik på…

god oplevelse i forbindelse med kik på ny bil. man blev godt modtaget og der var ingen pres. salgsass. var flink og meget kompetent og god til at forklare.

16. juli 2026

Hej Rita

Tusind tak for den flotte og positive anmeldelse.
Det glæder os meget at høre, at du følte dig godt modtaget og fik en god og tryg oplevelse uden pres. Vi sætter en stor ære i at give vores kunder en god rådgivning og tage os tid til at forklare mulighederne.

Vi håber, vi får lov til at byde dig velkommen igen

Jørgen Hansen Biler

Godt forløb med købet af vores Kia hos…

Godt forløb med købet af vores Kia hos Jørgen Hansen biler i Esbjerg. Frode er grundig og har svaret på spørgsmål fra start til slut. Vi er meget tilfredse.

15. juli 2026

Hej Anne

Tusind tak for de flotte ord og den pæne anmeldelse!

Vi er rigtig glade for at høre, at du oplevede både god service og hjælpsomhed hos os. Jeg giver naturligvis beskeden videre til Frode :)

Jørgen Hansen Biler

ved ankom,da var der fra starten en…

ved ankom,da var der fra starten en sælger , som tog imod os . og VI var med fra starten ,god info og vejledning
meget tilfreds

18. april 2026

Hej Andreas

Jørgen Hansen Biler

Jeg har købt en Kia EV3 i Skærbæk…

Jeg har købt en Kia EV3 i Skærbæk afdelingen. Servicen var fantastisk og gav en rigtig god introduktion til bilen. De sørgede også for at Connect telefon mm. Derudover skal man bare ringe ved spørgsmål

23. juni 2026

Hej Casper

Eksemplarisk

Kort og godt. Gå ud og snak med Jeppe ved Jørgen Hansen biler i Esbjerg. Han er lige så dygtig og kompetent som han er rar og humoristisk. Intet dårligt at sige overhovedet. Stort stort 5 tal.

19. juni 2026

Hej Thomas

Super god service.

Super god service.

19. juni 2026

Hej Louise

Jørgen Hansen Biler

Hurtig handel og levering og behagelig…

Hurtig handel og levering og behagelig handel med Jørgen og hunden og junior sælgeren og vi elsker vores KIA pv5

10. juni 2026

Hej Ib

Jørgen Hansen Biler

Jeg har købt en MG i Skærbæk .

Jeg har købt en MG i Skærbæk .
Professionel og ærlig snak fra start til slut med perfekt service.
Speciel tak til Emil som bare har styr på tingene

12. juni 2026

Hej Carsten

Tusind tak for de flotte ord og den pæne anmeldelse!

Vi er rigtig glade for at høre, at du oplevede både god service og hjælpsomhed hos os. Det er givet videre til Emil.

Jørgen Hansen Biler

Hos Jørgen Hansen fik jeg super god…

Hos Jørgen Hansen fik jeg super god service, god rådgivning og generelt bare en god oplevelse.
Er der det mindste, så gør de hvad de kan få at hjælpe hurtigst muligt.
Kan klart anbefale at handle ved Jørgen Hansen

9. juni 2026

Hej Søren

Jørgen Hansen Biler

Fantastisk service og hjælpsomhed af…

Fantastisk service og hjælpsomhed af Jørgen Hansen Biler i Esbjerg.
Særligt af Sælger Jeppe, der var venlig og ydede en sublim hjælp og service i forbindelse med leasing af bil. Tak!

4. juni 2026

Hej Kasper

Tusind tak for de flotte ord og den pæne anmeldelse!

Vi er rigtig glade for at høre, at du oplevede både god service og hjælpsomhed hos os. Det er givet videre til Jeppe.

Jørgen Hansen Biler

Meget absurd tragisk komisk oplevelse

I weekenden kørte jeg cirka 100+ kilometer fra Nordals for at se og potentielt købe en Kia EV6 GT-demobil til 467.000 kr. Jeg havde ikke kørt så langt for sjov, men fordi jeg reelt er i markedet for en bil i denne prisklasse og er i gang med at sammenligne forskellige modeller, inden jeg træffer en beslutning.

Da jeg ankom, blev jeg afvist, da jeg bad om en prøvekørsel. Begrundelsen fra sælgeren var, at det havde regnet, og at bilen havde "680 hk". Bilen stod på det tidspunkt allerede udenfor i regnvejret, og bilen har i øvrigt 650 hk.

Jeg må indrømme, at jeg aldrig tidligere har oplevet at blive afvist en prøvekørsel med den begrundelse. Som led i samme købsproces har jeg prøvekørt blandt andet Skoda Enyaq RS, Volkswagen ID.7 GTX, Tesla Model 3 Performance, BMW i4 M50, BYD Seal Performance og søster bilen Hyundai ioniq 5N. Flere af disse biler har tilsvarende eller højere ydelse end EV6 GT, og ingen af de forhandlere har haft problemer med at lade mig prøvekøre bilerne, selv i vådt føre.

Det mest frustrerende var ikke engang afslaget, men begrundelsen og den manglende produktviden. Sælgeren (Mads) virkede ikke til at have styr på bilens grundlæggende specifikationer og generelt virkede han totalt ligeglad, og som potentiel køber sad jeg tilbage med en oplevelse af ikke at blive taget seriøst, hvilket er særligt frustrerende når man har fået forhandleren anbefalet af sin omkreds.

Jeg har svært ved at forstå logikken i, at en moderne firehjulstrukken performancebil ikke skulle kunne prøvekøres på en almindelig dansk regnvejrsdag. Tværtimod er det netop under realistiske forhold, at mange købere ønsker at vurdere bilens køreegenskaber, komfort og stabilitet.

Når man overvejer at investere næsten en halv million kroner i en bil, forventer man naturligvis at kunne opleve produktet, før man træffer sin beslutning. Derfor var det en meget skuffende oplevelse at køre 100+ kilometer hver vej forgæves.

Resultatet blev desværre, at handlen ikke blev til noget.

Hvis man som potentielt køber skal besøge den forhandler så anbefaler jeg at man lige tjekker vejrudsigten først, inden man besøger forhandler så man ikke som mig bliver afvist og dermed kører forgæves.

**Opdatering efter forhandlerens svar**:
Bilforhandleren forsøger i deres svar at dække sig ind under "søndagstravlhed" og procedurer, men de modsiger faktisk sig selv fuldstændig.
​For det første var der absolut ingen andre kunder i butikken udover mig og min makker og to sælgere (herunder Mads). Det handlede altså overhovedet ikke om travlhed eller mangel på tid til at køre med.
​For det andet modsiger marketings svar jo direkte den begrundelse, jeg fik i butikken. De skriver, at årsagen til afslaget "kunne være", at det var søndag, der var travlt, og at en sælger skal køre med i biler som en EV6 GT. Jamen, hvorfor sagde Mads så, det var på grund af regnvejret og bilens 680 hk?
​Hvis sandheden var, at de ikke havde tid, skulle Mads jo bare have sagt: "Jeg vil enormt gerne have dig ud at køre, men i denne kaliber bil skal jeg køre med, og i dag har vi desværre alt for travlt til, at jeg kan gå fra butikken." Det havde man sandsynligvis stadig været træt af efter en lang køretur, men det havde i det mindste været ærligt og professionelt.

​Bilforhandlerens svar fremstår desværre bare som et forsøg på ansvarsfraskrivelse og røgslør for at dække over, at en sælger stak mig en lodret løgn ansigt til ansigt. Det gør desværre kun hele oplevelsen endnu mere useriøs.

**Sidste opdatering efter forhandlerens andet svar**:

Jeg må desværre konstatere, at I stadig ikke forholder jer til det centrale punkt i min kritik.
Jeg noterer mig, at I igen beklager min oplevelse og tilbyder en ny prøvetur. Men det besvarer stadig ikke det spørgsmål, jeg har stillet.
Problemet er, at den begrundelse, jeg fik af sælgeren i butikken, ikke stemmer overens med de forklaringer, der efterfølgende er blevet givet her på Trustpilot.
Jeg blev konkret fortalt, at jeg ikke kunne få en prøvetur på grund af regnvejret og bilens "680 hk". Efterfølgende blev der henvist til travlhed og procedurer omkring ledsagede prøveture. Nu forholder I jer slet ikke til årsagen.
Det efterlader mig derfor stadig med spørgsmålet: Hvad var den reelle årsag til, at prøveturen blev afvist?
For mig handler sagen ikke længere om den manglende prøvetur. Det handler om troværdighed og kommunikation. Hvis jeg som potentiel kunde får én forklaring i butikken og andre forklaringer efterfølgende, er det svært at have tillid til den information, jeg modtager.
Jeg synes fortsat, det er ærgerligt, fordi jeg kørte over 100 kilometer for at se bilen, og fordi jeg kom med en reel interesse. Derfor havde jeg forventet en mere klar og ærlig forklaring på, hvad der faktisk skete.

7. juni 2026

Hej Jesper

Tak fordi du deler din oplevelse.

Først og fremmest vil vi gerne beklage, at du ikke fik den prøvetur, du var kørt efter. Vi kan godt forstå, at det er frustrerende at bruge tid på at køre over 100 kilometer for at se en bil, man overvejer at købe, og så ikke få mulighed for at opleve den på vejen.

På biler som Kia EV6 GT er det normalt vores procedure, at en salgsrådgiver kører med på prøveturen. Da det var en søndag, hvor der ofte er ekstra travlt i butikken, kan det være en af årsagerne til, at prøveturen ikke blev tilbudt.

Det ændrer dog ikke på, at du står tilbage med en dårlig oplevelse, og det er vi oprigtigt kede af. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give nogen, der besøger os.

Hvis du stadig har interesse i bilen, skal du naturligvis være meget velkommen til at kontakte os og aftale en tid. Så sørger vi for, at bilen står klar, og at en salgsrådgiver har tid sat af til at tage imod dig og give dig den prøvetur, du oprindeligt kom for.

Tak for din ærlige feedback. Den tager vi med os.

// Opdatering til svar //
Hej Jesper

Tak for din uddybning.

Mit tidligere svar var ikke et forsøg på at bortforklare situationen, men et oprigtigt forsøg på at beklage, at du gik herfra med en oplevelse, der ikke levede op til dine forventninger.

Vi har forståelse for, at du er skuffet over, at du ikke fik den prøvetur, du havde håbet på, og det beklager vi fortsat. Samtidig står vi ved invitationen til at kontakte os, hvis du ønsker at aftale en prøvetur på et tidspunkt, hvor vi kan sikre, at både bil og salgsrådgiver er til rådighed.

Jeg har lige købt en MG Cyberster i Esbjerg afdelingen

Jeg har lige købt en MG Cyberster i Esbjerg afdelingen og er meget tilfreds med både bilen og den købsoplevelse jeg har haft.

Man føler sig virkelig velkommen, når man træder ind i forretningen på Sædding Ringvej - og hele forløbet fra den første prøvekørsel til levering af bilen den 28.05.2026 har været meget professionel.

Også servicen fra værkstedet i forbindelse med ombytning til vinterdæk på originalfælgene/montering af specialfælge har været helt i top.

28. maj 2026

Hej John

Jørgen Hansen Biler

Sælgeren var kompetent effektiv og…

Sælgeren var kompetent effektiv og fandt frem til en handel vi begge er tilfredse med.

28. maj 2026

Hej Hans

Jørgen Hansen Biler

Vi blev mødt af en ung weekend…

Vi blev mødt af en ung weekend medarbejder som servicerede os ifm prøvekørsel af en mg hybrid.Da vi kom tilbage var den “voksne”sælger stadig ikke klar,så vi blev sat i venterummet og der blev serveret kaffe for os.Vi følte os rigtig godt behandlet af den unge mand.Derefter blev vi overtaget af Frode,hvor vi købte bilen.Vi har løbende været i telefonisk kontakt med Frode,og føler os rigtig godt behandlet.Alt i alt en god oplevelse.

3. maj 2026

Hej Grete og Ole

Tusind tak for de flotte ord og den pæne anmeldelse!

Vi er rigtig glade for at høre at I oplevede god behandling hos os.

Vi ser frem til at byde jer velkommen igen.

Jørgen Hansen Biler

Et rigtig godt sted at handle bil.

Et rigtig godt sted at handle bil.
Havde en rigtig god dialog med bossen himself...Jørgen Hansen.
Frode som udleverede bilen til os på afhentningsdagen er en behagelig mand som tog sig godt af os....og besvarede os alle vores mærkelige spørgsmål.
Så alt i alt en virkelig god service

22. maj 2026

Hej Ingrid

Tusind tak for de flotte ord og den pæne anmeldelse!

Vi er rigtig glade for at høre at du oplevede god behandling hos os.