Banner for Jørgen Hansen Biler A/S

Jørgen Hansen Biler A/S Anmeldelser

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 61 anmeldelser, så havde anmelderne en helt igennem exceptionel oplevelse med dette firma og følte sig altid godt til mode. Kunderne fremhæver ofte personalets store hjælpsomhed, tålmodighed og yderst professionelle rådgivning gennem hele købsprocessen. Forbrugerne er dybt taknemmelige for den enestående kundeservice, de hurtige svartider og den venlige modtagelse. Mange købere pointere, at bilerne lever op til forventningerne og er perfekt klargjort ved overdragelsen. Nogle anmeldere var ikke glade for den manglende opfølgning på værkstedet og uoverensstemmelser med bilens specifikationer i annoncen. Visse forbrugere oplevede desuden svære udfordringer med kommunikationen samt manglende svar på vigtige henvendelser vedrørende reparationer.

Det, folk taler mest om

Service

Kunder noterer konsekvent positiv oplevelser med service under bilkøb og leasing. Mange fremhæver... Se mere

Staff

Forbrugere finder personalets indsats yderst tilfredsstillende og fremhæver en imødekommende og professionel... Se mere

Product

Kunder havde tvetydig oplevelser med product i forbindelse med bilkøb. Mens nogle forbrugere rapporterer om... Se mere

Customer communications

Brugere beskriver tvetydige interaktioner med contact. Nogle anmeldere oplevede udfordringer og manglende... Se mere

Customer service

Anmeldere fremhæver positive aspekter af kundeservice, hvor folk rapporterer om god info, vejledning og... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Købt en fiat500 hos Jørgen Hansen biler, som desværre viste sig at have en defekt lyd. De har taget det meget seriøst og har gjort alt hvad de kunne for at løse problemet. Da det desværre ikke lykkes... Se mere

Jeg købte en bil hos Jørgen Hansen Cars A/S i Skærbæk, og jeg er meget tilfreds med hele oplevelsen. Personalet var utroligt hjælpsomt, tålmodigt og forklarede alt på en klar og ærlig måde. Bilen var... Se mere

Jeg fik lavet en hurtig handel ved deres salgsassistent Kevin der tog rigtig godt imod mig. Efter handlen igår formiddags havde jeg travlt med at komme mig hurtigt mod Silkeborg og nå på arbejde. Det... Se mere

Man føler sig velkommen, og de bruger gerne tid på at besvare alle de spørgsmål man har professionelt. Så alt i alt en god kunde oplevelse. Købte en dejlig KIA Xceed i januar ved Dennis, som desværr... Se mere

1. Bilforhandler
  2. Autoværksted
  3. Biludlejning

Om Jørgen Hansen Biler A/S

Jørgen Hansen Biler A/S er et moderne bilhus med mere end 60 års erfaring. Vi er autoriseret forhandler og værksted for Kia, MG og ISUZU – og med afdelinger i både Skærbæk og Esbjerg står vores specialuddannede teknikere klar til at give din bil den bedst mulige service, reparation og vedligeholdelse – uanset mærke og model.

Vi tror på langvarige relationer, nærvær og ærlig rådgivning. Gennem generationer har vi hjulpet både private og erhverv med trygge bilkøb og professionel service – og vi gør os hver dag umage for at levere kvalitet, du kan mærke.

Vælg Jørgen Hansen Biler – for faglighed, tillid og en god oplevelse.

Vi vægter service højt

Hos Jørgen Hansen Biler møder du engagerede medarbejdere, der brænder for både biler og god kundeservice. Vi holder til i Skærbæk og Esbjerg, hvor du altid bliver mødt med ærlig rådgivning og et smil. I Skærbæk finder du et bredt udvalg af Kia, MG og ISUZU D-Max, mens vi i Esbjerg tilbyder Kia og MG. Fælles for alle vores biler er høj kvalitet, moderne teknologi og lang fabriksgaranti, så du kan køre trygt. Med næsten 25 års erfaring med Kia og over 60 år i branchen står vi stærkt i både salg og service. Vi er Vestkystens eneste autoriserede Kia- og MG-forhandler samt værksted, hvilket sikrer dig professionel rådgivning og service efter fabrikkens standarder. Vores mekanikere er løbende efteruddannet og opdateret på den nyeste teknologi, så din bil altid er i de bedste hænder. Hos Jørgen Hansen Biler handler det om mere end biler – det handler om tillid, tryghed og gode oplevelser. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

7 års garanti/150.000 km

Vi tilbyder 7 års garanti på din Kia bil

Når du vælger at købe en fabriksny Kia eller MG fra Jørgen Hansen Biler A/S, får du 7 års garanti på bilen med i købet. Det vil sige, at bilen er dækket af garantien de næste 7 år fra købsdato eller til og med 150.000 kørte kilometer.

Svarer typisk inden for 24 timer

4,6

Bare en rigtig god og professionel…

Bare en rigtig god og professionel oplevelse...

26. august 2025

Hej Morten
Mange tak for den pæne anmeldelse og de flotte ord. Det glæder os at høre, at du har haft en god og professionel oplevelse hos os. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen.

Jørgen Hansen Biler

Super god service og action.

Super god service og action.
Så mit baghjul var fladt.
Kontaktede dem telefonisk og oplyste, at det var akut(handicapbus).
De sente en mekaniker, som fyldte mit dæk op, og jeg kørte derefter på deres værksted, og de ordnede hjulet straks.
Det var en utæthed ved fælgen.
Igen mange tak for igen god proffesionel service og god kundebehandling.

28. august 2025

Hej Hanne
Tusind tak for din flotte anmeldelse og pæne ord! Vi er rigtig glade for at høre, at vi kunne hjælpe dig hurtigt og få dig godt videre på vejen. Det betyder meget for os, at du oplever både god service og professionel behandling – især i en akut situation.

Fuldstændig som forventet

Fuldstændig som forventet, behageligt personale fin aflevering og så var min MG4 fuld opladt. Fossilbiler jeg har købt gennem tiden har kun haft brændstof nok ved aflevering til at kunne hoste til nærmeste tank.

14. august 2025

Hej Kai
Mange tak for de flotte ord og de 5 stjerne! Vi er glade for at høre, at alt forløb, som du forventede, og at du havde en god oplevelse hos os. Det betyder meget for os, at både aflevering og service lever op til dine ønsker.

Vi ønsker dig mange gode ture i din nye bil!

køb af ny bil.

det var 2 flinke sælger.

3. august 2025

Hej Kjeld

Mange tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner.

Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med købet af din nye bil, og at vores sælgere gjorde et godt indtryk.

Vi ønsker dig mange gode ture i bilen. Du er altid velkommen forbi, hvis vi kan hjælpe dig med noget fremover.

Jørgen Hansen Biler

God oplevelse at købe bil og god…

God oplevelse at købe bil og god gennemgang af funktioner - jeg er tilfreds :-)

31. juli 2025

Hej J B
Tusind tak for din flotte anmeldelse. Vi er glade for at du har haft en god købsoplevelse hos os, det stræber vi altid efter! Vi håber at du får nogle fantastiske ture i din nye bil!

Venlig og serviceorienteret…

Oplevede en venlig og serviceorienteret behandling. Der blev fulgt op på alt og alt var klar som ønsket. Rent og fint overalt på både værksted og i udstilling. Kan klart anbefales

28. juli 2025

Hej Klaus

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Vi er rigtig glade for, at du har haft en god oplevelse hos os både med servicen og de fysiske rammer. Det betyder meget for os, at du føler dig godt behandlet og trygt fulgt hele vejen
Tak fordi du anbefaler os.

God og hurtig sevice

Imødekommenhed
Lytter til kundens ønsker
Finder en bil der matcher
God og hurtig service

14. juli 2025

Hej Alexander
Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at du oplevede god og hurtig service, og at vi fandt en bil, der matchede dine ønsker. Det betyder meget for os, at du følte dig hørt og godt behandlet – præcis sådan skal det være. Vi ønsker dig mange gode kilometer i din nye bil!

Bedste service ever

Bedste service ever. Altid klar med et smil til at hjælpe. Fik super service, smil, vejledning, hjælp og mere info om ekstra muligheder i forbindelse med købe af vores nye bil. De bedste anbefalinger fra os.

18. juli 2025

Hej Anne

Tusind tak for de fine ord og den flotte anmeldelse! Det glæder os virkelig, at du har følt dig godt hjulpet med smil, vejledning og ekstra info i forbindelse med dit bilkøb. Vi sætter stor pris på din anbefaling og håber, du bliver rigtig glad for din nye bil.

God køboplevelse.

Behjælpsom personale. God køboplevelse.

13. juni 2025

Hej Jeroen
Tusind tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse.
Vi er glade for at høre, at du har haft en god købsoplevelse og har mødt et hjælpsomt team – det er netop det, vi stræber efter hver gang.

Vi håber, du bliver rigtig glad for din bil, og du er altid velkommen hos os.

Virkelig god service

Havde bestilt en kia ev3, og da vi havde brug for at få den leveret tidligere end den var kommer til landet, blev vi mødt med forståelse og et forsøg på at finde en hos en anden forhandler. Dette lykkedes, desværre ikke i den bestilte farve, men tidspunktet for levering var blevet vigtigt. Ud over dette, blev det også forsøgt at finde et træk, som bestilt. Dette lykkedes også.
En virkelig god service og hjælpsomhed.

10. juni 2025

Hej Pernille
Tusind tak for den rosende anmeldelse og de flotte ord.
Det betyder meget for os, at I har følt jer godt hjulpet – og vi er glade for, at vi fandt en løsning, der matchede jeres behov, selvom vi måtte gå lidt på kompromis med farven.

Vi håber, I bliver rigtig glade for jeres nye Kia EV3 – og tak fordi I valgte os.

Jørgen Hansen Biler

Vi købte en brugt Sportage og Solgte …

Vi købte en brugt Sportage og Solgte vores Stonic til JH biler. Vi bor i København så alt var aftalt over telefon og med at udveksle billeder. Alt gik efter planen. Det gik super med at bytte bil hos JH Biler i Skærbæk . Emil fra JH biler havde alt klart som aftalt. Super Service. Mvh Gerti og Søren

10. juni 2025

Hej Gerti og Søren

Tusind tak for de flotte ord og pæne anmeldelse! Det glæder os at høre, at det hele gik som planlagt – også på afstand. Emil og resten af holdet i Skærbæk sætter stor pris på jeres tillid, og det var en fornøjelse at hjælpe jer godt videre i jeres nye Sportage.

Vi ønsker jer mange gode kilometer – og I skal altid være velkomne hos os igen!

Jørgen Hansen Biler

Tusind tak for bilhandel med…

Tusind tak for bilhandel med professionel og autentisk rådgivning hele vejen igennem. Jeg følte mig i trygge hænder fra starten af.

29. maj 2025

Hej Charlott

Tusind tak for de flotte stjerner og de varme ord! Det betyder meget for os, at du følte dig i trygge hænder gennem hele bilhandlen. Vi bestræber os altid på at give professionel og ærlig rådgivning.

meget god service !

13. maj 2025

Hej Laurent
Tusind tak for de flotte stjerne og dine rosende ord! Vi er glad for at give meget god service!

Jørgne Hansen Biler

Købte en MG ved

Købte en MG ved. Jørgen Hansen biler i sædding. Er fuld ud tilfreds med handlen og den gode service fra Alexander Christensen.

30. april 2025

Hej Gitte
Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med både din nye MG og den service, som vores salgsrådgiver Alexander har givet dig. Det betyder meget for os, at du har haft en god oplevelse hos Jørgen Hansen Biler i Esbjerg.

Rigtig god fornøjelse med bilen – skulle du få brug for noget, er du altid velkommen hos os.

Forkerte oplysninger på slutseddel

Jeg har købt og betalt en Opel Mokka-e som jf. slutsedlen var årgang 2023. Da jeg modtager min registreringsattest fremgår det dog at bilen er årgang 2021. Grunden til at jeg købte bilen var fordi den var nyest (ift andre).
Jørgen Hansen biler tilbyder et (meget lille) nedslag i prisen på ca. 6% Jeg takker nej og beder om at handlen går tilbage, da jeg fortsat ønsker en bil af nyere dato.
Grundet de fejlagtige oplysninger på slutsedlen (og i salgsannoncen), så er mit billån i banken jo ikke korrekt (ift. Årgang), derfor skal lånet ændres. Min bank vil ikke kræve dobbelt for at oprette det nye lån, men der kommer nye udgifter til tinglysning af lån osv. Udgifter der ikke ville være tilkommet uden inkompetencen ved Jørgen Hansen biler. Det drejer sig om 4.400 kr, som Jørgen Hansen biler dog ikke mener at de har nogen forpligtelse i forhold til.
Efter DERES fejltagelse står JEG nu uden bil (på vej til at købe en anden fra 2023) og med en ekstra udgift, som JH biler, tiltrods for at de skriver at de ligger sig fladt ned, ikke synes at de er ansvarlige for. MEN havde jeg haft udgiften, hvis de havde gjort deres arbejde ordentligt?? Nej, vel?
Så pas på og dobbelt tjek ALT! Jeg vælger blot at det ikke er dér jeg handler i fremtiden.

22. april 2025

Hej Stelle

Vi er kede af, at din oplevelse hos os ikke har levet op til dine forventninger, og vi forstår din frustration over situationen.

Der er desværre sket en fejl i angivelsen af bilens årgang i annoncen og slutsedlen. Det beklager vi naturligvis og har fra start anerkendt fejlen og taget ansvar for den.

Vi har været i løbende dialog med dig for at finde en løsning og har tilbudt forskellige former for kompensation – herunder et nedslag i prisen. Du ønskede i stedet at ophæve handlen, hvilket vi imødekom og håndterede som aftalt.

Vi arbejder fortsat på at finde en løsning på den uoverensstemmelse, der ligger ud over ophævelsen af handlen, og som vi tilstræber at løse i overensstemmelse med gældende lovgivning, så begge parter kan være tilfredse.

Hos Jørgen Hansen Biler arbejder vi hver dag på at give vores kunder en tryg og ordentlig oplevelse – også når der sker fejl. Vi tager din feedback alvorligt og bruger den i vores løbende forbedringer.

Jørgen Hansen Biler

Nærværende og tillidsskabende oplevelse…

Nærværende og tillidsskabende oplevelse ifbm bilkøb - fik gode råd og blev mødt i “øjenhøjde”, en sjældenhed efterhånden når man besøger en bilforhandler i DK

2. april 2025

Hej Martin
Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en nærværende og tillidsfuld oplevelse – og at du følte dig mødt i øjenhøjde.

Vi sætter stor pris på dine ord og håber, vi får fornøjelsen af at hjælpe dig igen en anden gang.

God købsoplevelse

Der er en rigtig god atmosfære i hele salgsafdelingen.
Vi blev mødt af en dygtig og imødekommende salgsrådgiver, som gav sig god tid til at svare på spørgsmål og gav en grundig introduktion af bilen.
Reelle informationer omkring priser.

11. februar 2025

Hej Bjarne

Tusind tak for jeres flotte anmeldelse! Det glæder os at høre, at I følte jer godt taget imod, og at vores salgsrådgiver gav jer en grundig introduktion til bilen. Vi sætter stor pris på jeres ros – netop den oplevelse stræber vi efter at give alle vores kunder.

Vi håber, I får masser af gode køreture i jeres nye bil, og I er altid velkomne forbi, hvis vi kan hjælpe med noget.

Ekstra omkostninger for over 20.000kr

VI var ude at kigge på en Kia e-Niro, som stod til 199.800kr. Super flot og velholdt bil - den fejlede ingenting! Desværre havde sælgeren, inden vi havde set os om, proppet ekstra udgifter på, så bilen endte på over 220.000kr. Det indebar alt fra basisting som måtter til kabinen til alt for dyre dæk, og det lugtede lidt af, at bilen faktisk var prissat forkert. Da sælgeren møder vores overraskelse med “kan I da ikke låne flere penge i banken?” uden at vide, hvordan/om bilen skulle finansieres, besluttede vi, at det ikke var stedet for os. Vi kørte efter en bil til under 200.000 kr og forlod åbenbart en bil til over 220.000 kr.

27. januar 2025

Hej
Tak for jeres anmeldelse, og tak for den gode snak, vi havde efterfølgende. Vi forstår helt, at det kan være frustrerende, når den oprindelige pris ikke dækker alle tilvalg, og vi kan godt se, hvordan det kan føles som en uventet overraskelse.

Med hensyn til samtalen om finansiering, så beklager vi, hvis vores salgsrådgivers kommentar blev opfattet forkert. Vi ønsker altid at hjælpe kunderne med at finde den bedste løsning, og vi er kede af, hvis det ikke kom klart frem, hvordan finansieringen kunne håndteres på en måde, der passede til jeres behov.

Vi vil tage jeres feedback til os og sikre, at vi fremover er endnu tydeligere i vores kommunikation, både omkring priser og finansieringsmuligheder.

Vi håber, at I finder den rette bil, og hvis I har spørgsmål eller ønsker at drøfte noget yderligere, er I altid velkommen til at kontakte os.

Altid bedste service

Som altid den bedste service hos Jørgen Hansen biler. Vi har haft 6 Kia biler, har stadig to, som vi gladeligt kører til service den lange vej fra Fredericia til Skærbæk hos Jørgen Hansen. Vi har prøvet dem der ligger i nærheden, men vi sætter meget pris på, ærlighed & god service, som er en selvfølgelighed hos Jørgen Hansens biler. Tak for den altid super gode behandling.

6. november 2024

Hej Kurt
Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det betyder meget for os at høre, at du værdsætter vores ærlige og gode service, og at du vælger at køre hele vejen fra Fredericia for at besøge os.

Vi er glade for at kunne tage os godt af dine biler og sætter stor pris på dine rosende ord – det er kunder som dig, der gør vores arbejde så givende.

Vi ser frem til at hjælpe dig igen, når behovet opstår!

Købt bil! God service!

Havde kun hørt gode ting om lokationen så jeg tog en tur forbi søndag d. 27-10 kun for at kigge men så en Kia Optima der fangede min interesse, efter en god handel står jeg nu med en lækker nyere bil!

Mange tak til de ansatte og deres dejlige maskot for den gode oplevelse!

1. november 2024

Hej Kent
Tak for den flotte anmeldelse og for at dele din oplevelse med os!

Det glæder os at høre, at vores service og Kia Optima levede op til dine forventninger, og at du er tilfreds med din nye bil. Vi sætter pris på dine positive ord om vores team – og vores maskot, Kia, siger Hej!

Rigtig god fornøjelse med din Optima, og du er altid velkommen forbi, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp i fremtiden.