Jenny Fashion

Eerste aankoop: 3 van de 4 kledingstukken passen niet. Terug kan wel, maar daar gaat het mis. In plaats van Klarna betaling (doe ik altijd als ik bij een onbekende winkel bestel) aan te passen, word... Se mere

Hier helaas hetzelfde als veel overige reviews. Leuke jas besteld, wordt niet geleverd, contact gezocht, excuses, echter nog steeds niets geleverd. Net weer contact gezocht en mail komt terug, mailadr... Se mere

NEVER NOOIT BESTELLEN, je krijgt ALLEEN ROTZOOI GELEVERD bij deze webshop. Zij hebben namelijk helemaal geen winkel in Nederland, zoals op de website vermeld. Je krijgt na weken alleen maar goe... Se mere

1 anmeldelse inden for de sidste 12 måneder

NIET HIER KOPEN!

Als je deze review leest, laat het dan een teken voor je zijn om hier NIKS maar dan ook NIKS te kopen! Ten eerste ze verkopen echt rotzooi! Gewoon vuilnis! Je krijgt absoluut niet wat er op de foto staat. Komt niet eens in de buurt!

Nadat ik een klacht had ingediend, kreeg ik een bericht dat ik mijn geld zou terugkrijgen. Na 5 maanden nog steeds niks teruggekregen. Ze vertellen je alleen dat je geld terugkrijgt zodat je je slechte review verwijdert en daarna komen ze hun afspraak niet na. En nou heb ik dus mijn originele review alsnog weer geplaatst! Het zijn echt oplichters! NIKS KOPEN HIER!!!

26. december 2024

opgelicht met een kersttrui hoe zielig…

opgelicht met een kersttrui hoe zielig en hoe lan het dat deze website online is en blijft na alle slechte en oplichting praktijken check de reviews en waarschuw iedereen voor Jenny mode en ook een les weer voor iedereen check eerst of het betrouwbaar is voordat je besteld succes

12. december 2024

NIET BESTELLEN

NIET BESTELLEN! In de zomer had m’n oma een badpak besteld op de dag van vandaag nog geen pakket ontvangen / of het geld terug. Zijn oplichters!!!!!!!!

25. december 2024

Wat een ongelooflijk k

Wat een ongelooflijk k. . bedrijf.
Wacht al vanaf April op restitutie. En dat om 30% van het totaal bedrag.
Te belachelijk voor woorden!
Allemaal loze beloften en standaard mails .Denk al 30 mails gestuurd!
Stoom komt uit mijn oren!
Ga er niet mee in zee.
Zo pissig

19. december 2024

Schandaling bedrijf

Schandaling bedrijf . 8 december een kersttrui besteld , zou de volgende dag verzonden worden . Na betaling plots 3 verwerkings dagen en bezorging na 8 tot 10 werkdagen . Na 5 minuten bestelling niet meer te annuleren . 19 DECEMBER NOG NIET BINNEN . TELEFOON NUMMER is VALS , ADRES is VALS . OPENINGSTIJDEN VALS . ANTWOORDEN op verstuurde mails OP DE GEKSTE TIJDEN 1.20 uur , 7.00 uur . NIETS ZEGGENDE ANTWOORDEN , Onze verzendpartner ( zonder te melden welke dat is ) doet zijn uiterste best .
MOCHT U NIET TEVREDEN ZIJN DAN LOSSEN WE HET PROBLEEM OP .
Trui zal wel in JULI geleverd worden of zelfs helemaal niet .
Ik zou zo graag weten wie er achter deze facade zit . Ik zou wel raad met hem/haar weten .
Dus wie het weet mag het me melden

Vandaag 2 januari pakket toch ontvangen . Wat een narigheid. Kwaliteit nul komma nul . Maat 3 x kleiner dan ik besteld heb .
Geef het volgend jaar wel aan een kleuter die het zeker gaat passen .
Jammer genoeg geen enkele verwijzing naar Jenny mode.
Ik zoek nog steeds de verkoper dus als iemand iets weet dan graag melden !

19. december 2024

Bah bah

Jammer genoeg heb je niet de keuze om helemaal geen sterren te geven want dit bedrijf is helemaal ruk!!!! Sinds oktober bezig om een jasje in een maat groter te ontvangen. Alleen maar smoesjes en excuses die ik krijg omdat er issues zijn met de leverancier en dat er een onderzoek wordt ingesteld. Elke keer standaard email berichten waar ik nog meer kwaad van wordt. Wordt er kotsmisselijk van. Doe jezelf een plezier en bestel hier niet!!!!!!!!!

7. oktober 2024

NIETS KOPEN BIJ DEZE WEBSHOP!! Waardeloos bedrijf!!

Wat een waardeloos bedrijf!! Ze beloven een terugbetaling ivm mijn klacht over het niet vermelden van de belachelijk hoge retourkosten maar ik ben nu sinds september bezig dit bedrag te krijgen.
Inderdaad, ene Liselotte beantwoordt mijn mails en dist elke keer hetzelfde flauwekul verhaal op, smoesjes over een bedrijfsovername of wat dan ook.
Ik vraag me af of het bedrijf nog wel bestaat??
Echt NIETS KOPEN HIER!!!!

26. oktober 2024

Hoți, Hoți, Hoți

they are scammers, they lie and talk to you, I paid 100 euros for the jacket, I received nothing, only worthless words, I have already filed a report with the police

8. december 2024

Helemaal niet betrouwbaar!

Helemaal niet betrouwbaar!! Ze sturen aan kleed op die helemaal niet trekt op wat ik besteld heb. Na een klacht gingen ze een stuk terugbetalen dus is nu van juli geleden! Elke keer opnieuw met excuses dat ze het gaan doorgeven laat helemaal niks!!! Nooit bestellen op deze site!!!

29. juli 2024

Koop hier niks!

Tip: bestel niks bij deze webshop! De producten zijn van ontzettend slechte kwaliteit en bij het retourneren moet het pakket naar China gestuurd worden (ipv. het Nederlandse adres wat op de site wordt weergegeven). Hierdoor kost het bijna €50 aan verzendkosten om het pakket terug te sturen. Ik heb mijn gehele bestelling al meer dan 6 maanden geretourneerd, helaas nog steeds geen geld terugontvangen! Het bedrijf komt constant met smoesjes.

15. april 2024

Koop hier niet

Koop hier niet. Het kost je alleen maar geld. Produkt wel aangekomen maarzoals al vele malen gemeld. Slechte kwaliteit en geen pasvorm. Aangetekend teruggestuurd naar China maar komt niet aan. Nu wordt beweerd dat alles traag verloopt door overname moeder bedrijf. Zonder ontvangst produkt geen teruggave geld. En ik heb produkt begin september al teruggestuurd. Hele nette mails maar volgens mij gewoon automatisch gegenereerd. Ik baal dat ik niet eerder naar recensies heb gekeken! Koop hier niet!!

30. november 2024

wat een waardeloos bedrijf nooit iets bestellen liselotte is de topper daar

wat een waardeloos bedrijf
nooit iets kopen hoor
fotos kloppen niet
ze zeggen dat je kunt retourneren ja naar china ja
terugbetalen ho maar ze hebben altijd storing duurt lang liselotte is ook een fantastich persoon ze beloofd van alles en doet niet
tegenwoordig een betaling doen is direct bijgeschreven zij hebben een storing en blijven in storing
echt super waardeloos!!!!!!!!!!!

18. november 2024