Eerste aankoop: 3 van de 4 kledingstukken passen niet. Terug kan wel, maar daar gaat het mis. In plaats van Klarna betaling (doe ik altijd als ik bij een onbekende winkel bestel) aan te passen, word... Se mere
Jenny Fashion
Se, hvad kunderne siger
Koop hier niet. Het kost je alleen maar geld. Produkt wel aangekomen maarzoals al vele malen gemeld. Slechte kwaliteit en geen pasvorm. Aangetekend teruggestuurd naar China maar komt niet aan. Nu word... Se mere
Hier helaas hetzelfde als veel overige reviews. Leuke jas besteld, wordt niet geleverd, contact gezocht, excuses, echter nog steeds niets geleverd. Net weer contact gezocht en mail komt terug, mailadr... Se mere
NEVER NOOIT BESTELLEN, je krijgt ALLEEN ROTZOOI GELEVERD bij deze webshop. Zij hebben namelijk helemaal geen winkel in Nederland, zoals op de website vermeld. Je krijgt na weken alleen maar goe... Se mere
Enorm slecht
Enorm slecht. Artikel kwam te laat binnen. Vervolgens wil ik hem omruilen en krijg ik pas na dagen antwoord. Ik mocht een nieuw artikel bestellen. Maar nooit opgestuurd gekregen. Absoluut niet bestellen bij deze partij.

Zeer slechte ervaring
Zeer slechte ervaring, het bestellen is makkelijk maar zodra je retour wilt sturen wordt het moeilijk, kost ruim 20 euro en met veel mailcontact ze beloven veel maar komen niks na, heb mijn geld nooit teruggehad.

Besvarelse fra Jenny Fashion
Ik ben ontevreden over het…
Ik ben ontevreden over het retourbeleid. Ik heb een artikel besteld voor 40 euro, op de website staat "gratis verzending en 30 dagen bedenktijd" echter als je het artikel retour wilt sturen mag je 20 tot 40 euro betalen, want het gaat naar China. Het was mij niet duidelijk dat de artikelen uit China komen, bij "over ons en contact" staat een adres in Nederland. Ze bieden een korting aan van 10% of een artikel van dezelfde prijs / andere maat. Ik bestel hier niet meer.

Een regenjas besteld
Een regenjas besteld. De maat was echter te klein en het was ook geen regenjas. Ik wilde het terugsturen, maar kreeg allerlei voorstellen om het bijvoorbeeld weg te geven of 10% korting te krijgen. Bij koop op afstand kun je je artikel terugsturen en krijg je je geld terug. Hier blijkt niets van. Wat is het juiste retouradres? En wanneer krijg ik mijn geld terug?

Jenny Mode : Misleidende praktijken
Bestelling (Mode15472) orthopedische schoenen maat 39. Echter de maat klopt helemaal niet met de werkelijkheid. Retour zou naar China moeten gebeuren ? Eerste voorstel was leveren van 1 of 2 maten groter. Geantwoord dat dit ok was. Nieuw antwoord Jenny Mode : " 10 % van de waarde terugstorten". We verstaan het niet, deze ommekeer in compenasatie. Duidelijk frauduleuze, misleidende praktijken !

Besvarelse fra Jenny Fashion
Geleverde bestelling is niet compleet, (retour)bon ontbreekt en op de mail wordt niet gereageerd!
Op 29 juni een bestelling geplaatst van 4 jurkjes. Op 12 juli zijn er 2 jurkjes binnen gekomen en volgens de Track & Trace is alles bezorgd, maar dit is dus niet het geval.
De 2 jurkjes die wel geleverd zijn, vallen ontzettend klein uit en passen dus niet, alleen zit er geen (retour)bon o.i.d. dergelijks bij, dus ik kan ze niet terug sturen.
13 juli gelijk een mail gestuurd naar de klantenservice en bovenstaande uitgelegd, maar helaas geen enkele reactie, daarom nu besloten om reviews te bekijken, maar het blijkt dat ik helaas niet de enige ben.
Ik zie dat er wel gereageerd wordt op reviews, dus vandaar ook deze review, want ik wil graag dat dit opgelost wordt, het gaat tenslotte om €130,-!
Leer voor de volgende keer is sowieso om eerst een bedrijf maar eens na te trekken, voordat ik iets bestel.

Besvarelse fra Jenny Fashion
Vesten besteld zonder trustpilot te raadplegen
Vesten besteld zonder trustpilot te raadplegen..
Kortom: opgelicht en 80 euro lichter. Politiewebsite bekeken met lijst van malafide websites, staat dit ‘bedrijf’ ook tussen. De reacties van Jenny Mode op Trustpilot zijn waarschijnlijk ook nep om eventuele (potentiele) kopers zand in de ogen te strooien en ze nog meer eerlijk verdiend geld uit de zakken te kloppen zonder zelf er voor te hoeven werken. Heb mijn lesje weer geleerd en ga terug naar een winkel met echte mensen (die wél werken).
01-08-2024: Update..
Inmiddels een aantal mailwisselingen gehad met het bedrijf, waarbij er namens een manager Merieda excuses aangeboden wordt voor de gang van zaken. Aan mijn aanhoudende verzoek om mijn aanbetaling conform het consumentenrecht volledig terug te storten wordt tot op heden niet voldoen. Mogelijk heeft dit te maken met het feit dat ik volgens Merieda er zeker van kan zijn dat ik mijn geld terug krijg als ik mijn recensie op Trustpilot verwijder… (anders kennelijk niet).
Ik ga er vanuit dat ik mijn geld kwijt ben en overweeg aangifte te doen.

Besvarelse fra Jenny Fashion
Nog steeds mijn geld niet terug ondanks belofte - zeer slecht !
‼️Pure oplichterij !!!‼️
Update april 2025
Reeds van ‼️juni 2024‼️ mijn geld aan't terugvragen. Veel beloftes en toezeggingen ontvangen maar nog steeds geen geld 😡😡😡
=======================
Pure oplichting !!!
Update 10/01/2025
Ik ben al van 27/06/24 op terugbetaling aan't wachten en heb heen en weer gemaild en beloftes gekregen en .... allemaal bedrog!
Ik heb me laten vangen door deze afzetters, doe aub niet hetzelfde, geen bestellingen plaatsen. Zéér slechte kwaliteit en géén terugbetaling!
Update : loze, nietszeggende emails om je aan het lijntje te houden => BEDROG !!!
Koop hier niet mensen, je wordt bestolen door Jenny-Mode.
Ik laat dossier openen via Testaankoop en doe aangifte bij de overheidsdienst voor fraude.
Misschien kunnen andere gedupeerden dit ook doen zodat we sterk staan tegen deze oplichters.
@Jenny-Mode : bespaar je de nietszeggende reactie op deze review, betaal mijn geld terug !
------------------------------------
Ondanks heen en weer mailen sedert 27/06/24 en de belofte voor volledige terugbetaling heb ik nog steeds mijn geld niet terug voor mijn bestelling #Jenny-Mode13536.
Opgelet mensen, deze site pleegt diefstal op je geld en de kwaliteit is 100% ondermaats !
@ Jenny Mode : graag per kerende mijn geld terug zoals jullie beloofd hebben.
Update : hieronder leugens! Geen mail meer ontvangen en ook geen refund !!! Jenny-Mode ik wil nu eindelijk mijn geld terug, jullie bestelen de mensen.
NIET KOPEN BIJ DEZE SITE => PUUR BEDROG. Je wordt bestolen !!!

Oplichting
Twee jurken besteld zagen erop de site erg leuk uit, echter bij binnen komst slechte kwaliteit wilde het terug sturen en wat blijkt Dropschiping het komt gewoon uit china.
Terug sturen moest dan ook naar
China .Nu wacht ik nog steeds na meer dan 1,5 maand op mijn restitutie bedrag Voor mij zijn ze gewoon oplichters.dus advies koop hier NOOIT
Inmiddels 27 juli 24 en nog steeds mijn restitutie bedrag 50 % van de aankoop niet op mijn rekening
Inmiddels 31 augustus en nog steeds geen restitutie bedrag of een nieuw jurkje met de juiste maat
NIET BESTELLEN BIJ HUN!!!!

Besvarelse fra Jenny Fashion
Heb een bestelling gedaan ja
Heb een bestelling gedaan, niets ontvangen mails gestuurd, geen antwoord

Besvarelse fra Jenny Fashion
Zeer teleurgesteld met de slechte…
Zeer teleurgesteld met de slechte service, wel antwoord op mails gehad, maar je kan alleen retourneren naar China zelf voor een godsvermogen.
Dus goedkope troep halen en hier voor veel verkopen. Waardeloos!

Besvarelse fra Jenny Fashion
Slechte ervaring bestelling ( kenmerk…
Slechte ervaring bestelling ( kenmerk 05-05-2024 14.40 0140000870694368))op vijf mei gedaan van gouden sandalen maat 41 maar noch steeds niks ontvangen op meerdere manier geprobeerd te contacteren maar telefoon nummer doet het niet … dus weg €69,95 dus mensen koop hier niks

Bad!!!
Niet hier iets bestellen!! Als het niet goed is en je wil het retour sturen moet je eerst ettelijke mails sturen om contact te krijgen en na 4 mailtjes eindelijk een retour formulier ontvangen Maar het toppunt is dat je het helemaal naar China terug moet sturen en €24,00 tot €29,00 verzendkosten kwijt bent!! Als het aankomt ook nog.
Dus beter niks bestellen!!

Slechte kwaliteit
Slechte kwaliteit, komen afspraken niet na en ik wacht al heel lang op een terug betaling
Dus hier NOOIT BESTELLEN

Besvarelse fra Jenny Fashion
Ook een bestelling gedaan wel ontvangen…
Ook een bestelling gedaan wel ontvangen maar het was te klein dus teruggestuurd.
Na weken later en veel gemaild kreeg ik een mailtje dat ze het retourticket niet terug konden vinden en of ik dat even wilde doen heb dat gedaan en tot mijn stomme verbazing werd er gemaild dat het retour adres niet klopte dat het naar China moest terwijl op de verpakking Schiedam staat.
Dus weg geld.
Ik wil iedereen waarschuwen koop niets bij dit malafide bedrijf want als je het terugstuurt komt het zo genaamd niet aan en kan je fluiten naar je geld.

Mijn ervaring
Ik heb enkele weken een bestelling gedaan voor de eerste keer
Deze is enkele dagen later dan beloofd geleverd
Ik moet zeggen dat ik veel slechte reviews gelezen had en had dus toch wat angst
Maar mijn bestelling is uiteindelijk geleverd
Er werd een excuses aangeboden en ook een tegemoetkoming van 35% van het betaalde bedrag wat ik ook meteen ontvangen heb
Verder kreeg ik een tegemoetkoming van 50% op mijn volgende aankoop
Dankjewel
Dus een goede raad “Ga nooit voort op slechte reviews “
Godelieve

heb besteld op 26/06/2024
heb besteld op 26/06/2024 - kan mijn bestelling niet opvolgen, heb dit per mail gemeld maar heb geen antwoord ontvangen ?????
Annie
mijn order werd intussen wel geleverd, maar wacht nu op een omruilovereenkomst (vergoeding)
Annie

Besvarelse fra Jenny Fashion
Veel te lang wachten op bestelling en…
Veel te lang wachten op bestelling en heel slechte kwaliteit. Is gewoon niet draagbaar. Zijn ook geen schoenen met steunzolen.

Besvarelse fra Jenny Fashion
Eerst track and trace link niet kunnen…
Eerst track and trace link niet kunnen openen. Dan telkens vertraging. En dan opeens zouden mijn schoenen geleverd zijn. Niks ontvangen. Had er van in het begin al een slecht gevoel bij. Oplichters dus. Heb de site aangegeven bij consumentendienst.

Besvarelse fra Jenny Fashion
Bestelling besteld lang niet gekregen…
Bestelling besteld lang niet gekregen uit eindelijk alles netjes opgelost en vergoeding gekregen 💪

Besvarelse fra Jenny Fashion
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.