jem & fix Anmeldelser

2,0

Jeg havde i fødselsdagsgave modtaget 2 gavekort til Jem & Fix, selvom jeg havde ønsket mig gavekort til en anden detailbutik, som nøjagtigt havde de gaver, som jeg ønskede mig. Jeg henvendte mig... Se mere

Onsdag mellem kl. 13-14 blev jeg betjent af en ældre, skaldet dansk mand i 50’erne eller 60’erne ved kassen i butikken i Valby på Gammel Køge Landevej. Under betjeningen kommenterede han negativt p... Se mere

INGEN BRUGS DELE TIL GARDEN denne meddelelse kom fra jem og fix " Tak for din henvendelse. Vi forhandler ikke reservedele til produktet. Du kan kontakte vores leverandør NFT " det burde de da... Se mere

Bestilte 2 paller herregårdssten gråmix hos Jem & Fix, fik leveret alm. grå sten (der står gråmix på følgeseddel). Reklamerede samme dag med foto af de forkerte sten, men leverandøren mener det er d... Se mere

Under middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Jem og fix Kolding syd

Virkelig dårlig service…
Skulle have hjælp til at tage en Palle ned, vi fik afvide vi skulle finde hendes kollega vi finder kollegaen stå ude bag ved og kigge i sin mobil, vi spørg om hjælp og han siger jeg kommer om lidt efter at have ventet 15 min. På at han var færdig med at skrive på mobilen og ikke kom valgte vi at gå.
Kollegaen oppe i kassen sagde når der var ikke noget vi sagde at jeres medarbejder har mere travlt med at skrive på mobil hvor efter hun svarede når ja 😳

12. november 2023

Jem og Fix Helsingør fra kl 17 til…

Jem og Fix Helsingør fra kl 17 til 17.15.
En rigtig god oplevelse pga den søde og kompetente unge mand i kassen. Kunden ved kassen før mig, var ellers ikke nem, men alligevel spurgte ekspedienten ind til kundens problem og var ivrig efter at løse det for hende ( hun havde købt noget der ikke passede, og var nu for at bytte og købe noget andet). Den unge mand skal have tak for venlighed og imødekommenhed over for os alle i butikken, og jeg gik derfra med et smil og en god oplevelse ❤️

5. november 2023

STOL IKKE PÅ DEM

Auto batteri
Vi lærte så på den hårde måde, at man ikke kan stole på Jem & Fix’s eget nummerpladesystem. Vi købte det eneste batteri som kom frem, når vi tjekkede nummerpladen. Det batteri resulterede i, at vi måtte på værksted og få bilen nulstillet, opdateret og købe nyt batteri. Nogle batterier har ingen kode og batteriet til vores bil skal være med kode, men det der sælges efter nummerpladetjek er uden kode, så det duer ikke til vores bil. Systemet viser heller ikke at der er batterier med kode og andre uden kode.
Vi har returneret batteriet og fået vores penge for batteriet men regningen til værkstedet, vil de ikke tage for kunden har selv ansvaret for, at købe det korrekte batteri uanset hvad nummerpladesystemet viser.

30. oktober 2023

Meget dårlig service i Ikast

Meget dårlig service i Ikast

Meget dårlig service af Benjamin, jeg kom ind med en slagboremaskine som var brugt, ekspedienten påstod at det ikke kunne passe når den stod på hylden. Han åbnede en fra hylden og den var pakket ind i plastik mm, hvilket min ikke var da jeg åbnede den. Generelt synes jeg, at han havde en træls attitude og ville ikke tro på hvad jeg sagde, men blot hvad de plejer at gøre! Jeg kan ikke anbefale at handle i jem&fix og kommer der ALDRIG mere.

21. oktober 2023

Glad for min nær Jem&Fix 🍂🍃

Jeg er smadder glad for min Jem & fix i Haslev.
Personalet er så venlige og hjælpsomme selvom de altid har travlt.
Der er gode åbningstider og et fint udvalg til den “lette” gør det selv og ellers må man søge i andre byggemarkeder hvis det er en special varer man leder efter.
Plus deres butikker ligger mange steder så der er kort vej til at suse derned. Har også været i andre butikker og der virker personalet også flinke.

Sidste plus er de i sommers har fået en ny vare i sortiment ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ nemlig PEST-STOP insektspray både til alm insekter og til myrer 🌟
Håber de forbliver i sortiment 🤗

14. oktober 2023

Fortryder at jeg valgte JEM & FIX.

Fortryder at jeg valgte JEM & FIX.

Jeg skulle købe mere fliseklæber, og efter en test med 5 kg poser, nu i 20 kg poser. kiloprisen i 20 kg poser er under halv pris af 5 kg poser.
Men der var ikke 20 kg poser, man ville ikke bestille nogen hjem, og da jeg så spurgte om jeg kunne få 20 kg i 5 kg poser - til 20 kg prisen, var svaret:
"Så får jeg skældud, Så det VIL jeg ikke!"
Det er bare ikke godt nok!
FÅ DET NU FIXET!!!

11. oktober 2023

Varerne er simpelthen for dårligt…

Varerne er simpelthen for dårligt udført. Det er virkelig slemt på alle vareområder. Meget smalt sortiment i butikkerne, som ikke svarer til online sortimentet.
Advarer imod at handle her, med mindre man er forberedt på en dårlig oplevelse

10. oktober 2023

ukorrekt varestatus fra hjemmeside til…

ukorrekt varestatus fra hjemmeside til butik til selve vare stregkode kest. man kører godt 17 km hver vej. tjekker selvfølgelig vare op hjemmefra. man kommer derud, men vare passer ikke sammen. man henvender sig til medarbejder og jeg viser billede, dertil siges der ordret : det det? det er sku et gammelt billede. jo jo men nu er det jo selve varen tagskruernes længde jeg skal. bruge 4.8x40 mm og ikke 30 og ikke 35 mm. på hyllen stod der 35/40 med samme stregkode men varen passede stadig ikke. det var de åbenbart ikke særlige interessede i at rette og bebrejdede deres leverandør. dertil sagde jeg at det er vel ikke leverandøren der kører jeres hjemmeside og sætter varer på hyllerne i jeres butik? nå men sagen er den. at selv gennem 4 medarbejdere i varehuset så er der enten ligeglad holdning, vender ryggen og går igen, uden man blev hjulpet færdig. ved kassen unge medarbejder var en additude der er uacceptabelt. jeg gider IKKE stå og blive gjort til grin i jeres varehus og andre kunder kan stå og grine med. ordret blev der gjort sagt. er der fejl så skal du jo sige det ogjeg svarede så det er så det jeg har prøvet de sidste 10 minutter, ja men altså ændringer sker ikke bare sådan på et split sekundt, knipsede i fingerne og gav med sin aditude en udtryk af at jeg var for dum til at forstå det. han sagde det ikke men hans holdning sagde det og som fik flere til at smågrine. jeg er MANGE gange kørt forgæves efter varer men stadig total ligeglade derude. det er mere sådan at er en sur så er den næste endnu mere sur og sådan fortsætter det bare. du bliver ganske enkelt ikke hjulpet færdig! Sønderborg varehus? nej tak det er slut nu!!

10. oktober 2023

Verdens værste malertape

Verdens værste malertape. Køb ikke og undgå frustrationer. Skulle have minus 10 stjerner. Mest frustrerende tape jeg nogensinde har købt. Kan på ingen måde anbefale.
Burde hedde maler snor da det på ingen måde klistre som tape....

3. september 2023

Jem og fix skulle have haft minus 5…

Jem og fix skulle have haft minus 5 stjerner.

Varer der mangler, varer som der står de har hjemme, men når det kommer til stykket, har de ikke varen.
Mindre og mindre sortiment, som er ubrugeligt.
Personale der ikke må tilkalde mere personale, når dette personale har pause, selv når der er mange kunder ved kassen eller kunderne efterspørg hjælp.
Det er hverdag i jem og fix i lemvig.
Hvor uddeleren gør alt hvad han kan for at kunderne ikke kommer i butikken og hvis han er alene i butikken, så fremkommer han med upassende tilbud til unge piger.

Desuden går der rygter om, at jem og fix er ved at gå konkurs og harald nyborg forsøger at opkøbe jem og fix butikker.

19. september 2023

Forvent ikke kundeservice ved defekt.

Forventning om 6 ugers ventetid på reparation af defekt plæneklipper er for længe. Undskyldningen er at butikken i Vejle står midt i flytning så varen bliver ikke sendt til reparation før om 2 uger. Flytning af butikken vejer altså tungere end god kundeservice. Dertil har producenten krav om at maskinen skal sendes til reparation. Fuld forståelse for det men det gør ikke processen kortere.

Jeg finder en som kan slå græsset til jeg igen kan gøre det selv og så sendes regningen til Jem og Fix.

Jeg kunne selvfølgelig selv sende maskinen til reparation ifølge butikkens anvisninger, men jeg har handlet hos Jem og Fix og fulgt de retningslinjer som jeg har fået ved telefonisk henvendelse til “kundeservice” inden jeg mødte op i butikken. Ved telefonisk henvendelse fik jeg at vide at varen skulle indleveres til butik og så ville de få den sendt til reparation.
Jeg er sikker på at personalet gør hvad de kan, men politikken omkring såkaldt kundeservice er pænt sagt kritisabel hvis kundeservice oplyser et og butik noget andet. Dertil er 6 ugers ventetid på reparation for længe i min optik.

16. september 2023

De har bare ikke styr på deres lager

De har bare ikke styr på deres lager.
I sidste uge var der 5 på lager. I dag siger hjemmesiden så 77 stk på lager i butik: Ølstykke (Nulstil) Findes i udegården. Varenr.: 9057378
Reol: 826
Sætter trailer på bilen, og køre derned. Så ligger der 5 defekte brædder. I den halve time det tager mig at komme til butikken, kan det jo være at de var blevet solgt i mellemtiden. Køre hjem igen og tjekker lagerstatus igen. Den er så ikke rettet til det faktiske tal, nemlig 5 og ikke 77 stk. Det er så 4 gang indenfor 1 måned, deres lagertal ikke stemmer i den butik.

14. september 2023

Manglende reservedele

Købte for 2 år siden en Falke (JemogFix eget mærke) græsslåmaskine. Ville købe en ny klinge til den men fik at vide, at den kunne de sørme ikke skaffe. Jeg måtte selv se, om jeg kunne finde sådan en på nettet........

31. august 2023

Kan ikke købe sliddele til græstrimmer.

Kan ikke købe sliddele til græstrimmer.
Købte en græstrimmer for et år siden, nu kan der ikke købes sliddele i form af nye knive som slides op efter et par timer. Blev prakket nogle knive på til en anden maskine som ikke passede.
Jem & Fix vil ikke bytte maskinen til en der kan købes sliddele og reservedele til. Dårlig service og elendig rådgivning.

4. august 2023

Falsk reklame

Tilbud kaminolie til 249,00 fint men ingen butikker har det .men skriver så længe lager haves,har i kun haft 3 dunke. Aldrig mere jem og falsk.

21. august 2023