Jeg skriver denne anmeldelse efter at have været kunde i Jaynet som privatperson i mange år. Generelt oplever man egentligt fin respons på supporttickets, og produktet de har leveret har i gen... Se mere

Efter at Jaynet er blevet overtaget af Sentia, er servicen blevet katastrofalt dårlig. Andelsboligforeningen havde oprindeligt en hjemmeside hos jaynet, hvor man kunne se priser, og downloade... Se mere

1. Erhvervs- og IT-konsulentbureau
  2. Internetudbyder
  3. Teleudbyder

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Vi leverer samlede løsninger inden for Hosting, Netværk, IT-drift, IT-sikkerhed og Telefoni til det danske erhvervsliv og den offentlige sektor. I Jaynet skræddersyer vi vores løsninger ud fra indsigt i kundernes forretning. Gennem fleksibilitet, kvalitet, økonomi og god service fokuserer vi på at være en betroet og fremtidsorienteret samarbejdspartner. Vi passer godt på vores kunders IT og telefoni med solide og miljørigtige løsninger. Vi har revisorerklæring samt er både BFIH certificeret og GXP auditeret. Det giver vores kunder tryghed til at drive deres egen forretning.

2,2

Under middel

Tæt på fusk!

Vi blev overført til Jaynet da de opkøbte vores tidligere serverhost. Jeg har kun dårlige oplevelser med firmaet igennem de 2 år vi var hos dem.

De skrev forkerte informationer i kontrakter som de nægtede at rette. De opkrævede forkerte gebyrer og abonnementer.

Dårlig service som blev ved med at give os problemer indtil vi flyttede fra dem.

Og de sender mig stadig fusk fakturaer på domæner som er ophævede, og som jeg ikke kan gå ind og se noget info på.

Hvis jeg hører fra dem igen, eller modtager en opkrævning mere, så ryger der advokat på med det samme.

9. oktober 2018

Jaynet utrolig ringe for boligforeninger

Andelsboligforeningen havde oprindeligt en hjemmeside hos jaynet, hvor man kunne se priser, og downloade tilmeldingsblanket. Det er væk.

1: Man ringer til kundeservice, og venter i kø 5-10 minutter, for at få at vide at ingen kan svare på spørgsmålet. Ingen tilbageringning fra kompetent medarbejder.

2: Man skriver en mail og stiller de samme spørgsmål. Intet svar.

3: Man ringer igen og får at vide at alle er til møde, men at man kan blive ringet op senere.

Man skal altså kæmpe virkelig hårdt for at blive kunde hos Jaynet, og selvom de leverer til din boligforening er det nok klogere at vælge en anden udbyder.

17. august 2017

Kære Christian

Først og fremmest beklager jeg den oplevelse, som du har haft.

Det forholder sig således, at Jaynet allerede inden de blev overtaget af Sentia frasolgte privatkunderne til bl.a. Stofa. Over en periode efter frasalget, har Jaynet hjulpet med at håndtere størstedelen af privatkunderne efter bedste evne.

Med udgangspunkt i frasalget bliver priser og andet ikke længere oplyst på vores hjemmeside www.jay.net. Da du desværre ikke har oplyst os om dit kundenummer, har vi ikke haft mulighed for at undersøge din historik nærmere og henvise dig til den rigtige leverandør.

Dette forklarer selvfølgelig ikke din negative oplevelse med vores kundeservice, som jeg naturligvis beklager.

Salgs- og Marketing Direktør

Utrolig dårlig service og den …

Utrolig dårlig service og den rådgivning man får kan man bestemt ikke bruge til noget. Har nu flere gange været uden internet forbindelse i mange dage ad gangen. Der sker bare ikke noget når man kontakter dem, det kan bare ikke være rigtigt. Når man ringer får man bare at vide at de ser på det og man kan da slet ikke få svar på sine spørgsmål.

14. juni 2017

Kære Ulla

Jeg beklager, at du har haft en negativ oplevelse og ikke været tilfreds med den privatforbindelse du har haft. Den SLA vi skal efterleve på privatforbindelser, i forhold til den aftale du har, er 7 dage. Det burde du naturligvis være blevet oplyst ved dine henvendelser, så forventningerne var blevet bedre afstemt. Det beklager jeg.

Det er naturligvis ikke tilfredsstillende, at du opsiger aftalen grundet utilfredshed.

Venlig hilsen,

Ingen regninger

Generelt oplever man egentligt fin respons på supporttickets, og produktet de har leveret har i gennemsnit været rigtigt fint.

Men siden maj har Jaynet ikke formået at sende nogen regninger. De fastholder stadigt at de skal betales, men kan altså ikke finde ud af at sende en regning. Det betyder jo at man som kunde lige pludseligt får et smæk. Lur mig om det ikke bliver lige inden jul (=årskiftet) at de sender en kæmperegning. Deres årsregnskab skal jo stemme.

Jeg synes det er tegn på en syg virksomhed, hvis de ikke kan finde ud af at fakturere deres kunder

21. oktober 2016

Kære Thomas

Jeg skal være den første til at beklage, at der har været en periode, hvor der ikke er blevet udsendt regninger.
Jeg forventer, at du vil modtage din regning i løbet af et par uger, og efterfølgende løbende på normal vis.

Salgs- og Marketing Direktør

Kom ind i kampen Jaynet...

Vi er en stor familie, som selvfølgelig bruger internettet konstant når vi er hjemme. Vi har nu ikke haft internet hele dagen igår, og hele dagen idag. Jeg har ringet ind til kundeservicen en gang igår, og to gange idag, hvor svarene alle gange har været: "Det kan jeg ikke svare på" og "Ved ikke hvornår det er løst". Det er der selvfølgelig ikke noget at gøre ved, men 2 dage uden internet, og uden at vide hvornår det kommer tilbage, er stadig lang tid i en moderne familie - især når man betaler mange penge for det.

19. september 2016

Kære Frederik

Vi er kede af, at du og din familie har oplevet problemer med jeres internetforbindelse. Vi kender udmærket til de udfordringer, der kan være, i en moderne familie uden internet. Vi gør alt, hvad vi kan, for at udbedre problemet sammen med leverandøren.

Hvis der stadig er problemer med jeres internetforbindelse, bedes du kontakte os på telefon +45 3336 6320.

Salgs- og Marketing Direktør

Super service for en Privat kunde

i 2003 registrerede jeg sbtk.dk efter et år på et gratis site, røg jeg på Elitehost.dk som senere blev købt af JayNet hvor siden så har været siden. Det er en lidt større løsning med en del bag facaden til medlemsstyring og ekstern integration til andre idrætssystemer.

Nå men nok om det... 2 gange har den været i de sidste 10 år. Første gang var kort tid efter at JayNet havde overtaget Elitehost.. Ingen tvivl om at det var en udfordring for supporten som måtte kaste mange investerings timer i elitehost til at starte med. Men løst blev opgaven.

Så er det nu 5 dage siden at jeg måtter erkende at siden af var kompromitteret og at nogle rødder havde indlejret en små 50.000 .js filer på mit domain uden at man kunne se det (indtil næste gang jeg skulle lave en ftp)... Nå men fat i Supporten.. fik ikke svar de første 8 timer (mail).. ringede på nummeret på deres hjemmeside.. ventede i 20 minutter - og det skal man være parat på stort set alle steder - men hvad gjorde det fra bilen)... Herefter en flink fyr 15 minutter før lukke tid.. Sagde at nå jeg ikke havde fået svar i dag så fik jeg næste med garanti dagen efter... Det fik jeg dagen efter kl. 10.00 (Han hed Allan Rosenstand Larsen).. Der var også plads til en dialog og samme dag kl. 12.00 var alle normaliseret. Alle priviliges var på plads igen og der var nu kun "mine" filer tilbage..

Jeg skriver dette for jeg så et par af artiklerne her da jeg skulle finde support siden via google.. Blev lidt bange da jeg læste alt det der stod med at der slet ikke var service, at de slet ikke tog telefonen osv.. Men jeg kan kun sige.. tjek det nummer du ringer til :) For også denne gang kunne de løse opgaven hurtigt og så er det jo ikke lige just det dyreste sted i verden !!

5. maj 2015

Dårlig Info. Og kundeservice taler ned til en.

Jeg havde en fejl/problem på min fiber. Ringede til dem. Og svaret var ingen problemer ved dem,de lovede at vende tilbage til mig. Men jeg måtte selv ringe til dem. de talte ned til mig og svarede det nok lå i mit udstyr. Jeg brugte mange timer og dage på at med at undersøge og kontakte jaynet med at finde en løsning. Ingen hjælp. Efter næsten 8 uger var jeg ved at opgive. Men så kontaktede jeg energifyn som jaynet kører igennem hvor jeg bor. De router mig i 5 min udenom jaynet. Bingo mit problem løst. Nu ved jeg problemet er ved jaynet. Kontakter dem igen. Og nu kan de pludselig godt se en fejl. Men det kan tag lang tid at lave som de siger. Syndes man bliver holdt for nar, når de først ikke kan se en fejl og nu kan de godt. Nu vil jeg, samt et par firma og en del andre på fiber gennem jaynet jeg kender overveje at hoppe på en anden udbyder. Forstår ikke de ikke gøre mere for deres kunder.

10. september 2014

Penge ud af vinduet!

Det var meget svært at se værdien af deres arbejde. Vi har meget kortvarigt været kunder, men eftersom de ikke kan oprettes som pbs, og de hver måned sendte regninger på 75 kr., for derefter hurtigt at lægge et rykker gebyr på 100 kr. på, bliver det hurtigt også en dyr løsning. :-) Så alt i alt, lad være med at handle med dem!

28. august 2014

super stabilitet

da vi flyttede herud hvor vi bor for snart ti år siden var vores eneste mulighed tdc bredbånd såm bare kørte af H til, men da vi hørte at energifyn ville etablere fibernet herude slog vi til og tilmeldte os, valget af udbyder blev jaynet, som vi har haft siden, der har været nedbrud som skyldes opdateringer/grave arbejde ect, vi har altid haft en pålidelig stabil forbindelse, det eneste er at man som privat er tvunget til at ringe i dag timerne hvor man sædvanligvis er på arbejde, det ville være dejligt med en form for 24/7 kundeservice, jeg ser fremover at vi beholder jaynet.

12. august 2014

Mangeårig kunde

Vores virksomheder har været en del af Jay.net, lige siden de opkøbt 2fast (Aalborg) og vi derved overgik til deres serverpark i stedet. Har i mange år været meget glade for deres service, til trods for fejl, nedetid mv. Det har været en 4-stjernet oplevelse alt i alt, og jeg kan kun nikke genkendende til de andre kunder skriver her på siden.

Vi afslutter et mangeårigt samarbejde, da vores virksomhed udvides og det bedre kan betale sig at flytte serverpark mv. til Tyskland.
Aftalen opsiges og der foreligger så en klausul i vores kontrakt, som vi tildels godt er klar over eksisterer, hvor kunden kan opsige når som helst, men vi så har "fastlagt" en vis periode som vi vil betale for. Denne periode kan vi selvfølgelig ikke komme ud af og skal derfor betale for deres service i form af traffik, 2 x servere mv. for godt 12 måneder, selvom vi ikke benytter disse længere. Der er tale om ca. 24.000 DKK for nul og niks.

Som kunde igennem 6-7 år, ville man mene at dette nok var noget man kunne "se igennem fingrene med" og yde en god service ved at opsige kontrakten indenfor f.eks. 3 måneder.

Godt samarbejde ender i spild af penge og en dårlig bedømmelse her på TP.
Mvh Kim Bengtsen.

10. juni 2014

Meget ustabil forbindelse og ingen kundeservice når du er hjemme

Betalte ca 6.000 for at få etableret fiber forbinelse for nogle år siden og var rigtig glad for den hurtige forbindelse indtil for et par år siden, da kvaliteten pludselig begyndte at styrtdykke.

Når forbindelsen forsvinder, er hele familien naturligvis i oprør og for at føje spot til skalde er det næsten umuligt at ringe til Jaynet kunde support - de har kun åbent fra mandag til torsdag (!) og kun i dagstimerne... mens mange af deres kunder er på arbejde og ikke kan ringe.

Telefonsvareren siger at man er velkommen til at sende dem en email - men hvordan gør man det uden internet forbindelse?

Kan godt leve med at betale ca 500 Kr om måneden for internet, men ville have skiftet for længe siden, hvis der fandtes et alternativ.

Kan ikke anbefales!

8. juni 2014

uoverskuelig fakturering, dårlig kundeservice

Vi har tidligere i vores virksomhed benyttet Jaynet. Vi skiftede dog hurtigt igen da de fakturaer vi modtog langt oversteg det forventede beløb og når vi henvendte os direkte til Jaynet talte de til os som om vi var idioter og ikke deres kunder !

24. januar 2014

Kære Henrik,

Vi er kede af det dårlige indtryk du har fået af Jaynet.

Vi arbejder løbende på at forbedre os, og jeg vil derfor gerne i dialog med dig for at få uddybet den konkrete sag.
Du kan finde mine kontaktinformationer inde på www.jay.net.

Tak for tilbagemeldingen.
Jeg ser frem til en uddybning.

uanstændigt svindel

Vi prøvede jaynet i en kort periode (ca halvanden måned ) og var ikke tilfreds med ydelsen samt prisen på fakturaen var ikke den vi aftalte. Vi fik en regning på 13.000 for 3 måneders almindelig hosting. Efter 100 forsøg lykkes det at informere dem om at vi ikke ønskede et samarbejde, hvorefter jaynet Jaynet sendte os til inkasso. det blev så til en regning på 22.000 Dkr på trods af at vi ville betale for den ydelse vi allerede havde modtaget til overpris.... Hold jer langt væk.. det er fup og svindel

24. januar 2014

Kære Jan,

I forlængelse af vores dialog, hvor jeg desværre ikke har fået noget feedback fra dig, kommer overstående udmelding meget bag på mig.

Fakturaerne som er fremsendt til dig, er 100% synkrone med de aftaler vi har indgået på forhånd. Kontakt mig endelig hvis du mener, der er en uoverensstemmelser, så vi kan få evt. tvivl af-/bekræftet.

Det er beklageligt du er utilfreds over vores samarbejde, specielt set i lyset af, at vi inden for én arbejdsdag satte en server op til dig og installerede de systemer I skulle bruge, for at komme hurtig i gang, som på daværende tidspunkt var et ønske fra jeres side.

Du må som sagt gerne sende mig en e-mail eller give et kald, hvis vi skal have afklaret omtalte dialog, du har mine kontaktinformationer.

Dårlig service...

Jeg har for mange år siden haft en mail konto ved Jay.net A/S.
Jeg havde behov for at komme til nogen af de oplysninger som ligger i denne mail box, jeg kontakter derfor Jay.net for at hører hvordan jeg får adgang til disse ting idag.
Det viser sig at de har slettet alle gamle mailbox, som ikke er registreret mod deres nuværende kunde sortiment.
Jeg får at vide at jeg ikke kan få adgang til mine mails.

Jeg har aldrig modtaget nogen besked, eller lign. fra Jay.net om at denne konto bliver lukket, og har derfor ingen chance for at nå at tage backup af mine gamle mails.
Derfor sidder jeg nu tilbage uden mulighed for at komme til disse mail, og Jay.net har afvist muligheden for at finde disse gamle mails frem.

/Kennet Madsen

29. januar 2013

Kære Kennet.

Vi er kede af det indtryk du har fået af Jaynet, og problematikken omkring dit mail box setup.

Vi arbejder løbende på at forbedre os, og jeg vil derfor gerne i dialog med dig for at få uddybet den konkrete sag, og komme til bunds i sagen, og jeg beklager mange gange, at vi ikke har haft mulighed for at vende tilbage noget før.

Du kan finde mine kontaktinformationer inde på www.jay.net.

Udmærket udbyder

Jeg har været jay.net kunde i 3 år og har stort set været tilfreds gennem hele forløbet. Da TDC overtog fibernettet fra dong hvor jeg bor var der en periode med en del problemer - men dette var ikke jay.net's skyld selvf. og de gjorde hvad de kunne for at hjælpe kunden. Efter TDC overtog fibernettet er jay.net's hurtigeste upload hastighed kun 10 mbit/s, hvilket jeg synes trækker ned på min overordnet positive vurdering af deres tjenester.

30. september 2012

Stabil og hurtig ISP

Jeg har gennem 8 måneder været kunde hos jay.net privat. Oprindeligt havde jeg dansk bredbånd, men da TDC overtog fiber nettet blev det for dyrt. Jay.net tilbyder hurtige fiber forbindelse til rimlige priser.

Jeg har endnu ikke oplevet nede tid på linjen udover det man selv forudsager.

Jeg har også telefoni gennem jay.net og har heller ikke oplevet problemer på dette felt.

Det ville være lækkert hvis det var muligt at bestille TV gennem firberen også.

Alt i alt en rigtig fornuftigt ISP, osm jeg klart vil anbefale til andre.

6. september 2012

Perfekt

Har kørt internet via TDC fiber et års tid. Alt er bare perfekt. Super STABIL og HURTIG løsning (100mb). Havde en del spm omkring IP, router og telefoni. Alt blev løst ASAP.
Kan kun anbefales

20. juni 2012

Deres svartider er uaccetable

Vi har haft en server hostet hos Jay.Net hvor vi efter aftalen skulle have døgnsupport på serveren. Vi har henvendt os nogle gange med spørgsmål, men det er aldrig lykkedes at komme i kontakt med dem. 2 gange er det lykkedes at få svar pr mail. Efter 1 måned hver gang!

18. januar 2012

Jay.net til erhverv og privat

Vi har anvendt Jay.net til både erhverv og privat en del år. Der har været nedetider, annonceret i forvejen, en gang eller to pr. år - og altid i de meget tidlige morgentimer. Dertil indenfor de to sidste år vist nok et par gange 1/2 timestid med fejl.
Det er acceptabelt.
Der er altid direkte fejlservice ved problemer, og en person bærer sagen igennem. Ikke henvisning til den næste og så den næste.
Har set nogle af de dårlige anmeldelser her og under mig noget. Dels er der flere af dem der kun har denne ene anmeldelse og dels anmeldes Jay.net's tv. Mener ikke de har eller supporterer TV.

2. november 2011