Ren fusk det hele!!!! jeg vil bare gøre alle der overvejer at handle her opmærksom på at de skal holde sig langt væk. Svinderi at man ikke kan tjene penge uden at snyde folk. I skulle skamme jer!!!!
Bestilte vindafviser på webshoppen og pengene blev trukket på min konto den 10. august - så forvendtede jeg at modtage varene inden for de næste dage - da de først må trække beløbet når varerne send... Se mere
Bestilte nogle bagage stropper. Dem jeg fik var ikke dem der var afbilledet og dermed ubrugelige for mig. Vi taler stropper til en samlet værdi af ca 90 kr. Fragten ca. 40 kr Jeg bliver ringet op... Se mere
Pefekt
Rigtigt gode højtalere og også et dejligt stort udvalg :)
Ikke helt så seriøs
Havde bestilt 2 forskellige nøgleringe...
Da de ankom havde de sendt sendt 2 ens, da den anden var udgået.
JAMEN JEG VILLE IKKE HAVE 2 ENS,-men nu var de jo betalt:(
SUPERFIRMA
Jeg bestilte 2 campingspejle og havde aldrig hørt om firmaet eller handlet der før. Det gør jeg gerne igen for det var da en god oplevelse.
Et godt sted at handle.
Priserne er rimelige, og de varer du bestiller ankommer som forventet. Der er ikke mere at sige end; Perfekt online handel.
Skuffet levering
De levere hurtigt det rigtige produkt, men man kan ikke regne med at det bliver leveret de rigtige sted. Jeg havde bestilt til et familiemedlem og skulle have det leveret i en anden by, men det kom hjem til mig i stedet for?
Nemt & hurtigt
Nu er tæppet lagt, nemt og hurtigt.
Torben Henneberg
FIk det jeg bestilte
Jeg var tilfreds med Jariauto, jeg ringede først og hørte om de havde det produkt jeg søgte og det havde de så ..også på æager til en fornuftig pris
Hurtig og effektiv handel og levering
Let at handle. Hurtig levering. Ordentlig telefonbetjening. Mere er der ikke at sige om det.
Perfekt
Bestiller over nettet,og inden 2 dage er varen leveret,simpelthen perfekt.
5 stjerner,er næsten ikke nok
Bjarne,Vanløse
Ingen former for respons på mail ved reklamationer.
Købte den 08-07-2011 et Xenon kit til min bil, gik ind og sagde at jeg skulle bruge alt der skulle til for at montere dette på min bil, gik hjem og monterede det, dog fandt jeg ud af at det krævede en adaptere for at virke.
Henvendte mig derfor i butikken igen d. 09-07-2011 for at få denne, den var desværre ikke på lager og skulle bestilles hjem og han ville ringe til mig senere på ugen, hørte aldrig noget, så efter små 3 uger går jeg ned til butikken, men må så til min overraskelse se at de har lukket denne.
Skiver så derfor en Lang forklaring til dem den 06-08-2011 og forklare hele problemet, der får jeg blot svaret ring til os og forklar det, ringer så men ham jeg skal snakke med er ikke at træffe, og var på vej på ferie der.
Så kontakter dem igen d. 18-08-2011 og oplyser at jeg desværre ikke er at træffe i dagtimerne så dette må forgå pr mail, og siden da har jeg INTET respons fået fra dem, hver gang jeg sender en mail så går der mellem 1time -12timer så får jeg en mail retur med at mailen nu er læst da jeg bedte mit mail program om dette, men stadig intet respons.
Syntes jeg har givet dem alt mulig tid på at regere på dette, og fedt de skriver at firmaet har eksisteret siden 1965 da det er gået konkurs 2 gange siden, underligt nok!
Så nu har de fået 14dage fra d.d til at svare da der ellers vil blive oprettet en sag i forbruger klagenævnet.
____________________________________________
Sagen er nu løst tilfredstillende, og super hurtig levering af den manglende vare, så kun plus for leveringen :-)

Besvarelse fra Jariauto
advarsel
Bestilte vindafviser på webshoppen og pengene blev trukket på min konto den 10. august - så forvendtede jeg at modtage varene inden for de næste dage - da de først må trække beløbet når varerne sendes.
Da jeg ikke modtog noget fra Jari Auto, sendete jeg en mail og efterlyste mine vare men fik ikke svar, så ringede jeg til firmaet og fik at vide at de ikke var på lager og der ville gå 4-5 uger inden de kunne have dem hjemme. Så bad jeg dem annullere ordre og sende min penge retur, jeg sendte samtidigt en mail til dem for at have det på skrift. Jeg har ikke modtaget pengene endnu og har rykket pr. mail, men ingen svar.
Står mine penge ikke på min konto i morgen beder jeg min bank trække beløbet tilbage - og sender en klage til forbrugerombudsmanden.
Kantlister
Jeg bestilte lister på netsiden,og der var problemer med leveringen,efter 5 uger kan jeg hente varerne i forretningen i Herning,men da jeg dukker op bliver jeg svinet til af den IT ansvarlige, jeg handler aldrig mere der.
God handel med enkelte kritikpunkter
Super fed vare jeg fik købt. Er simpelthen så tilfreds med den. Fantastisk venlig sælger i butikken, thumps up for that. MEN! For der er altid et men.
1. Lige lovlig lang leveringstid på noget der skulle kunne sendes fra dag til dag (ifølge sælger) Den manglende kommunikation om hvor varen befandt sig er lidt skidt. Ringede dog til butikken en uges tid efter hvor den så var kommet hjem, og ingen problemer der.
2. Forsøger ved hjemkomst at give karakter her på trustpilot, men det lader sig ikke gøre. Fordi: Der mangler simpelthen et "dk" foran mit ordrenummer, som jeg skal taste. Men dette står ikke tydeligt fremgået af ordrebekræftelsen. Jeg ved ikke om virksomheden har pligt til at oplyse dette, men eftersom de da besvarer indlæg herinde må jeg formode at de er interessede i anmeldelserne, hvorfor man må synes at "koden" til at taste på trustpilot må fremgå tydeligere, evt. i en eftermail fra firmaet når varen er leveret.
Alt i alt dog en god handel, og kommer igen, når behovet opstår.
Kanon service
Har efter flere trælse forsøg hos flere "uduelige" biludstyrbutikker, fundet mig godt tilfreds hos Jari auto i Viborg.
Kenn, som driver butikker, yder en kanon service i mine øjne.
Du har ham i røret så snart der er det mindste nyt omkring dine bestillinger eller ligende.
Han bestiller ofte varen mens du er i butikken, således du ved det ikke er hans skyld hvis der er ekstra leveringstid på.
Han er god til rådgivning, og frisk på at bikse nogle ordenlige tilbud sammen til dig.
Han tager sig tid til kunderne, og er meget imødekommende.
Defekt dæktryksmåler blev ikke ombyttet eller repareret - penge tabt
For lidt under to år siden købte jeg en dæktryksmåler hos jariauto. Den er kun blevet brugt få gange, og alligevel er den nu ude af stand til at foretage målinger. Når man måler står den blot på 0. Jeg har for en måned siden sendt dæktryksmåleren til jariauto, som ikke har reageret siden da. Jeg anser derfor pengene for tabt. Så det kan ikke anbefales at handle hos dem.
----
Hej Lars
Det havde også været betydeligt nemmere hvis i ikke havde forsøgt at få slettet min anmeldelse på trustpilot med henvisning til at jeg ikke er kunde hos jer.
Ofte oplever jeg at skulle rykke butikker op til 10 gange før der sker noget. Det har jeg simpelthen ikke tid til for en dæktryksmåler til 80 kr. Hvis i havde rettet op på fejlen med det samme i så min anmeldelse på trustpilot, så havde jeg kunnet ændret anmeldelsen og give jer en bedre karakter. I stedet forsøgte i at slette min anmeldelse, og først nu efter jeg har dokumenteret overfor truspilot support at jeg er kunde hos jer, og det er gået op for jer at det ikke kan lade sig gøre at få anmeldelsen slettet lover i at rette op på fejlen. Det kan altså kun blive til 1 stjerne herfra. Sorry.
Det er klart at der ikke er nogle firmaer der synes det er sjovt at potentielle kunder kan læses på trustpilot at firmaet ikke er i stand til at håndtere reklamationer. Men det er altså vilkårene for handel på nettet og det er kun fair overfor potentielle kunder, at de kan danne sig et indtryk af et firma før de handler

Besvarelse fra Jariauto
God servis og hjælp
har købt rigtigt meget anlæg hos Martin ( jari auto Århus )
og har fået kanon god servis hos ham. han hjælper gerne med hvis man er i tvivl om tingene. og giver også råd om hvordan det kunne stå i bagagerummet uden det ser rodet ud. går og bygger i min bil i øjeblikket og hvis jeg mangler idér kan man altid spørge. og han giver altid et svar.
og kommer også i viborg og herning. og man for altid den hjælp man skal bruge...
Perfekt service
Jeg har for nylig købt en hækspoile til min bil hos Jari Auto i Viborg, og jeg oplevede en kanon service. Jeg havde forsøgt at få fat i netop dén spoile mange andre steder - men uden held, men da jeg endelig fandt frem til Jari Auto, fandt Ken den meget hurtigt til mig, og det er det, jeg forbinder med god service, og derfor vil jeg helt klart give Jari Auto i Viborg 5 stjerner..
Kun gode erfaringer med Jari auto i viborg+++
Har handlet i Jari auto i Viborg et par gange, har kun gode ting at sige, flink ekspedient, god service, og har været god til at undersøge ting for mig hvis jeg har haft brug for noget ekspertise, Så ++++ her fra mig:-)