Ren fusk det hele!!!! jeg vil bare gøre alle der overvejer at handle her opmærksom på at de skal holde sig langt væk. Svinderi at man ikke kan tjene penge uden at snyde folk. I skulle skamme jer!!!!
Bestilte vindafviser på webshoppen og pengene blev trukket på min konto den 10. august - så forvendtede jeg at modtage varene inden for de næste dage - da de først må trække beløbet når varerne send... Se mere
Bestilte nogle bagage stropper. Dem jeg fik var ikke dem der var afbilledet og dermed ubrugelige for mig. Vi taler stropper til en samlet værdi af ca 90 kr. Fragten ca. 40 kr Jeg bliver ringet op... Se mere
For lidt under to år siden købte jeg en dæktryksmåler hos jariauto. Den er kun blevet brugt få gange, og alligevel er den nu ude af stand til at foretage målinger. Når man måler står den blot... Se mere
rigtig god handel.
Jeg bestilte en usb radio ved 14 tiden og havde den dagen efter. :-) bedre kunne det vidst ikke gå
Alt i orden
Estimeret leveringstid alt for lav.
Varen derimod leveret og som beskrevet. Perfekt på det punkt !
Perfekt
Jeg var meget tilfreds med hele bestillingen let og forstålig, hurtig levering og let afhentning.
rigtig godt
hey kamarat, prøv og handle her fra det er skide godt
De matchede billigere pris fra konkurrent
Lidt lang leveringstid, men det var jeg fortalt ved bestilling.
Fin service fra Jariauto
Fragtfirmaet afleverede forsendelsen på en forkert adresse (utroligt i disse gps-tider) men derudover er alt forløbet fuldt tilfredsstillende. Jeg handler gerne ved Jari igen
Liiiidt kikset....
Efter at ha' bestilt et par småting over nettet - til en ok pris - gik der et par dage og jeg fik en opringning om at tingene kunne afhentes her i Aarhus.
Fint nok, jeg checkede åbningstiderne og troppede op en onsdag formiddag, lidt over 10. Men, der hang et skilt i vinduet hvor der stod at pga ferietid åbnede butikken ikke før kl 11...
Nå, jeg var tilbage 10 min over 11... stadig lukket... Træls!
1. Kunne de ikke bare ha' skrevet på hjemmesiden at åbningstiden var ændret?
2. Kunne de i det mindste ikke ha' været der kl. 11?
Nemt og hurtigt.
Jeg bestilte to nøgleringe. der gik ikke ret mange dage så var de her. Dejligt.
Hurtigt og uproblematisk
Varerne blev leveret hurtigt og effektivt
Hurtig ekspedition og sikker levering af bestilte varer
Hjemmesiden er overskuelig og let at finde rundt i. Vil til enhver tid have Jariauto's hjemmeside med i min søgen på det ønskede produkt jeg søger efter. Priser er konkurencedygtige i sammenligning med andre udbydere. Der er hurtig ekspeditionstid og jeg føler mig tryg ved at handle her.
Meget skuffet
bil. vil ikke starte ,finder ud af at det er benzinpumpen.Går på nettet og ser efter en..Jari har en ny til en okay pris..Ringer næste morgen,efter et stykke tid bliver den taget,den har vi desværre på lageret,jeg spørg hvornår kan i have den,mand siger det finder jeg ud af,og får mit nr..Da kl.er 15 .og jeg stadig ikke har hørt noget.Ringen en ven til mig,jeg spørger ham om ikke han kan kører forbi et autogenbrug og købe en til mig.skal jo bruge bilen.
Jeg har aldrig hørt fra jer,før i sender denne mail..
ok Betjening
Jeg købte en vare,jeg retunerede den fordi den ikke passede til min bil,jeg fik mine penge tilbage,det var reelt og ok. har ikke noget imod at handle hos Jariauto igen.
langsomt..
Tog for lang tid at modtage mine varer.. alle andre kan sende inden for 24 timer.
perfekt og hurtig service
Hej, det rart der support hvis der er spørgmål vedr. varen
alt fungere bare
jeg bestilte et kompas på nettet, efter et døgn blev jeg ringet op, det var desværre ikke på lager men jeg kunne få leveret et bedre til samme pris - så det var helt OK.
OK styr på tingene
Service
Det var ok service jeg fik det jeg søgte