Ren fusk det hele!!!! jeg vil bare gøre alle der overvejer at handle her opmærksom på at de skal holde sig langt væk. Svinderi at man ikke kan tjene penge uden at snyde folk. I skulle skamme jer!!!!

Bestilte vindafviser på webshoppen og pengene blev trukket på min konto den 10. august - så forvendtede jeg at modtage varene inden for de næste dage - da de først må trække beløbet når varerne send... Se mere

Bestilte nogle bagage stropper. Dem jeg fik var ikke dem der var afbilledet og dermed ubrugelige for mig. Vi taler stropper til en samlet værdi af ca 90 kr. Fragten ca. 40 kr Jeg bliver ringet op... Se mere

For lidt under to år siden købte jeg en dæktryksmåler hos jariauto. Den er kun blevet brugt få gange, og alligevel er den nu ude af stand til at foretage målinger. Når man måler står den blot... Se mere

1,1

Dårlig

SUVERÆN

Jamen hvad skal jeg skrive. Super Super handel hurtig og enkel og varen levede fuldt ud op til forventning. Håber sønnen min blir glad for lammeskindet. TAK for fin handel

6. december 2012

Fuld tilfredshed og god behandling

Jeg fik nogle gode tilbud fra Jari auto, som jeg havde lyst til at bestille: En "hat" til bilen, et varmesæde og 4 gummimåtter. Jeg var i tvivl om størrelsen på "hatten" og en venlig serviceminded ekspedient hjalp mig på telefonen.
Min bestilling ankom 2 dage efter.
Jeg har bestilt varer 2 gange hos Jariauto og har hver gang været fuldt tilfreds både med betjeningen, varerne og prisen.

1. december 2012

Perfekt!!

Jeg havde lavet en overførsel på min telefon (troede jeg! (Jeg ved stadig ikke hvad der gik galt)) fredag aften.
Tirsdag ringede en flink mand og spurgte om ikke jeg havde bestilt en vare, og at han sendte varen når jeg havde betalt!
Jeg prøvede overførslen igen, kontrollerede den, og det var lykkedes.
Torsdag får jeg en SMS at varen kan hentes hvor jeg har bestilt den til.
Voila! Der var den, perfekt!
Erik

22. november 2012

lidt forsinket men fin service

Varerne skulle have været på lager, men desværre var antal ikke retvisende på hjemmesiden, så pakken dukkede ikke op som forventet.
Jeg blev ringet op og fik fortalt den ville komme senere på ugen.
pakken er nu kommet og er monteret, så der skete igen skade:-)

9. november 2012

Super hurtigt.

Bestilte varen onsdag aften. Torsdag ringede de for at sikre sig at det var den rigtige model. Alt var ok og fredag formiddag kom varen med post. Hurtigt og prof.

5. november 2012

God og hurtig betjening

Efterlyste et ratovertræk, som jeg vil brugwe i en gammel bil, så det skulle være lidt nostalgisk af udseende, det var p´å lager, og blev sendt hurtigt, og til en overkommelig pris!

Så jeg er udmærket tilfreds!

31. oktober 2012

Billigt og hurtigt

Selv om delene jeg bestilte var på fjernlager, så gik der kun en uge før jeg fik pakken og de var gode til at infomere mig om hvor langt de var i processen :)

Det eneste minus var at de ikke infomerede mig om at der fulgte skruer med til mit ratnav da jeg købte det med til mit rat, så dem bestilte jeg ved siden af så jeg fik to sæt skruer :(

23. september 2012

Absolut min bedste handel på nettet

Det er første gang jeg har handlet med jari auto,men sikkert ikke den sidste.Jeg har handlet meget på nettet,og fået forskellige oplevelser ud af dette.Handlen med jari auto har været den mest positive indtil videre,varen svarer fuldt ud op til det som jeg har bestilt.hurtig levering,rigtig god indpakning,sms besked når varen er klar til afhentning.En seriøs virksomhed som fortjener 10 ud af 5 stjerner. mvh. Vagn Ottesen

15. september 2012

Super

Jeg kunne godt have givet 5, hvis jeg havde fået link med track nr. så jeg kunne følge min pakke, men ellers gik handlen rigtig godt og hurtig levering

3. september 2012