Ren fusk det hele!!!! jeg vil bare gøre alle der overvejer at handle her opmærksom på at de skal holde sig langt væk. Svinderi at man ikke kan tjene penge uden at snyde folk. I skulle skamme jer!!!!
Bestilte vindafviser på webshoppen og pengene blev trukket på min konto den 10. august - så forvendtede jeg at modtage varene inden for de næste dage - da de først må trække beløbet når varerne send... Se mere
Bestilte nogle bagage stropper. Dem jeg fik var ikke dem der var afbilledet og dermed ubrugelige for mig. Vi taler stropper til en samlet værdi af ca 90 kr. Fragten ca. 40 kr Jeg bliver ringet op... Se mere
For lidt under to år siden købte jeg en dæktryksmåler hos jariauto. Den er kun blevet brugt få gange, og alligevel er den nu ude af stand til at foretage målinger. Når man måler står den blot... Se mere
Varen var leveret efter 1 dag så det var ok
Bogen jeg købte hos jariauto var bestilt over nettet og den kom dagen efter så alt var helt perfekt.
Virker første gang,så det er ok.
Den vare som jeg bestilte,var fremme 2 dage efter,så den var hjemme.
hurtig levering !
Varen var okay, leveringen var super hurtig, tak for det....
Super hurtig ekspedition og forslag om alternativ vare.
Jeg bestilte online, varen jeg bestilte havde ukendt leveringstid. De ringede samme dag, og foreslog en alternativ, og bedre vare, til samme pris. Næste dag havde jeg vare i perfekt stand. Hvad kan man forlange mere?
Imødekommenhed - god information - hurtig ekspedition
Efter tlf, samtale og efterfølgende bestilling af varer ved Jari, kan jeg kun være tilfreds,
både med information om varen - information ang. bestilling og kommende rabat,
varen kom meget hurtigt og alt ok.
Venlig hilsen Winnie kähler
hjælpsom folk man snakker med
der var dog en fejl men det var deres hjemmeside der var skrevet forkert på, men den fejl tog de på sig og rettede problemet for mig, så er kanon glad for dem og er ikk bange for at handle der igen
Meget god indtryk af JariAuto!
Da den bestilte vare var udgået, ringede en fra JariAuto, og vi fandt et alternativt produkt, som kom dagen efter.
Meget god og høflig behandling, kan kun anbefales:
MVH: Jens-Boye
Det er super godt
Klik og bestil, sov en enkelt nat og så er varene leveret. Det er et firma der virker.
superduper
ka kun sige at hvis det blir bedre vil jeg ikke kunne afhente pakken på aftalte sted for så har jeg stadig armene oppe.Perfekt
ALT ALT for lang leverings tid
Jeg købte en vare hos Jari Auto, på deres hjemmeside stod der, at leveringstiden var 2-5 dage. De t er en hel acceptabel tid, og jeg kan også sagtens forstå, at endnu længere ventetid kan opstå, men hvis man på forhånd ved at den omtalte leveringstid ikke kan overholdes, så skal man ikke skrive det.
Jeg ventede i to uger, uden at høre spor, da jeg så kontaktede Jari Auto, så fik jeg at vide at varene var lige på trapperne, efter endnu en uges ventetid, kontaktede jeg dem så igen, denne gang fik jeg næsten samme svar. Ialt gik der 4 uger fra min bestilling var registreret, til jeg stod med varen i hånden, det er fandeme dårlig service.

Besvarelse fra Jariauto
porto
jeg købte 4 små gule plastichætter til at sætte på pære,
det var helt ok.
men de vejede kun 10 gram,
så jeg synes at 65 kr.i porto som pakke er for meget,
det kunne sendes som brev til 8 kr
vh.leif
Altid super venlig betjening.
Venlig betjening og giver sig tid til hver enkelt kunde. Viser interesse for dine projekter og har en fantastisk hukommelse for, hvad du går og fusker med.
Supersælger
Hurtig levering og gode produkter, alt var bare super.
Hurtig ekspedition, men dyr transport og varen defekt
Det var positivt at der kun gik 2 dage fra bestilling til modtagelse af varen, MEN.
Forsendelsen er alt for dyr og varen var defekt da jeg modtog den.

Besvarelse fra Jariauto
Nemt hurtigt og enkelt
Overskuelig hjemmeside og varen leveret som lovet. Hvad kan man forlanger mere??