Ivol Anmeldelser

TrustScore 2 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Bij IVOL (deurmat24) een PVC vloerbeschermer zwart besteld. Beloven op hun site snel te leveren maar ik heb de vloerschermer na meerdere emails pas na 24 dagen ontvangen. In alle eerlijkheid staat e... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bij Praxis hadden ze geen maten van montage elementen van zwart stalen design trapleuning. Ter plekke gebeld met hun leverancier Ivol, zeer prettig geholpen, waarna ik direct maattekeningen per mail v... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Product is onvolledig geleverd, na reclamatie spullen na extra betaling nageleverd. Echter product binnen 1 dag al kapot. Zeer inferieure kwaliteit wat niet wordt opgelost Reactie van leverancier is... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Kofferbakmat besteld zou een levertijd zijn van 2-3 werkdagen. Vervolgens kreeg ik de volgende dag een email dat het nu een maand zou duren. Gelijk mijn geld terug gevraagd gelukkig ook met paypal bet... Se mere

Virksomhedsoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

8 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Inhalig, rommelig en doet overal moeilijk over.

Negeert onmiddellijke annuleringen per mail. Het bij Paypal opgegeven mailadres hiervoor wordt compleet verwaarloosd en een reactie volgt plotseling pas dagen later nadat ik via een compleet ander adres (elders gevonden) de kwestie had aangekaart. Ze rekenen bovendien onnodig hoge verzendkosten door (voor een item dat ook door een brievenbus had gepast). Het DPD-pakketje kon echter niet worden geweigerd. Ondanks hun nalatigheid in deze weigert de klantenservice (via een tweede adres) over te gaan tot restitutie van een item van 2 euro zonder eerst de koper met nog meer disproportionele verzendkosten op te zadelen. Een kleinzielig en rommelig bedrijf dat opereert onder allerhande namen dat stijfkoppig aan elke voorwaarde vasthoudt, en het vertrouwen van kopers op afstand niet waard is gebleken. Van een klein eenmansbedrijf kan ik dit begrijpen, maar een webwinkelketen met meerdere sites en adressen als deze kan het zich een veel betere ervaring veroorloven. De ambiguïteit omtrent de verschillende sites dient kennelijk om de slechte reputatie te verhullen. Absoluut vermijden.

5. august 2022

Will not order again

I ordered a white office chair.
The box was broken and full of holes, the instructions ripped, and the chair has a dark mark that looks like finger prints right in the center.
I emailed them about it and they told me to just clean it...

21. juli 2022

Zeer slechte aftersales 🤬

Zeer slechte aftersales 🤬

Kocht een set van 3 bedrijfswagen sloten voor enkele honderden euro’s en heb deze volgens de handleiding gemonteerd ( doe dit werk al 30 jaar, dus weet echt wel hoe het moet )

Na een week was van 2 van de 3 sloten de borg losgelopen ( was geen loctite of aanhaalmoment voorgeschreven )
Dus direct gebeld “dat hoort inderdaad niet, we gaan het regelen”

Na dagen heen en weer gesteggel over dat ik het fout gedaan had en dat er een rekening voor € 17,50 ex.btw betaald moest worden voor 2 M3,5x14 boutjes van € 0,05 ben ik er wel uit dat dit bedrijf niet snapt hoe garantie en service werkt !!

Mijn klant is boos en teleurgesteld in het product en ik ben zwaar teleurgesteld in IVOL

Doordat IVOL € 17,50 durft te rekenen voor een paar boutjes van € 0,05 zijn ze nu in ieder een klant kwijt.

21. juli 2022

Geweldige klantenservice

Geweldige klantenservice, er ging het eea helemaal mis bij bezorging en zonder gedoe en zonder bijbetaling een tweede pakket gestuurd, wat een vertrouwen in de klant en een service!

7. februar 2022

Bureaustoel niet leverbaar

Bureaustoel besteld die volgens website op voorraad is. Een week na bestelling ontvang ik bericht dat deze pas 2 maanden later leverbaar is. Ik bel de klantenservice om te annuleren. Vriendelijk te woord gestaan, maar geen bevestiging annulering ontvangen en 2 weken later wacht ik nog steeds op mijn geld. Ik zou hier nooit meer bestellen.

28. januar 2022
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Tevreden

1 dagje langer op mijn bestelling moeten wachten wat niet eens aan Ivol zelf lag maar aan DPD. Verder erg tevreden. Prima kwaliteit voor de prijs die je betaald.

24. januar 2022

Coulance buiten de garantie

Het gelaste gedeelte onderaan het kantelmechanisme van mijn bureaustoel "Palermo" was afgebroken. De bureaustoel viel 'n half jaar buiten de garantie maar tóch hebben ze mij een nieuw kantelmechanisme gestuurd uit coulance. GEWELDIGE service. Ik snap daarom ook de vele negatieve recensies niet.

12. november 2021

Waardeloze service

Waardeloze service, laten klant retourkosten betalen voor een product dat niet voldoet en zeggen ‘dat ze er niets aan kunnen doen’.
Afrader!

8. november 2021

Oplichters van IVOL.nl

Slot besteld maar deze is geleverd zonder sleutel. Ik bel voor een oplossi g en het meeste wat ze mij willen bieden is een gedeeltelijke vergoeding. Nooit bestellen hier deze mensen weten niet wat zaken doen is.

30. august 2021

Geldbeluste malafide leverancier

Reactie van leverancier is onjuist. ik heb meerdere malen gereageerd echter ticket blijft gesloten. Als je deze weer wilt openen, wordt ik geblokt wat genoeg zegt over deze leverancier. Stoel is inmiddels met grof vuil mee!

6. august 2021
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Als je iets anders wilt hebben dan je hebt besteld, hier kopen

Drie blauwe matten besteld, zelfde kleur hoopte ik. Een mat was goed. De tweede mat een andere maat dan ik had opgegeven en de derde een andere kleur en andere dikte. Na contact met klanten service, die overigens goed bereikbaar zijn, vertelden ze me dat ze er geen invloed op hadden wat me werd opgestuurd vanuit de fabriek.. huh....... Ticket gesloten

28. juli 2021

Onprofessioneel bedrijf.

Bureaustoel gekocht in April. Er bleek een probleem te zijn met bedrijfsgegevens dus deze doorgemailt. Na een week geen bericht te hebben ontvangen wilde wij de bestelling annuleren. Toen waren ze ee heel snel bij, prima gegevens nogmaals doorgestuurd. Na leveren v.d. stoel een klacht ingediend, stoel was niet naar verwachting en de doos waarin de stoel was geleverd was kapot. Afgesproken om een retour in te voeren. Ticket werd zonder verder vragen na een aantal dagen gesloten. Gezien het zo'n gedoe al was hebben wij besloten de stoel te houden. Factuur is naar administratie gegaan om betaling in gang te zetten. Ineens krijgen wij drie mails, op het verkeerde mail adres (wij hebben twee keer het juiste mailadres doorgestuurd). Een herinnering, 2e herinnering en een "AANMANING" allemaal binnen 1 minuut.

Heel onprofessionele gang van zaken. Wij hoeven geen "oplossing" meer. Willen enkel mede bedrijven en consumenten behoeden voor deze teleurstelling.

13. maj 2021
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Goede klantenservice

Er zat een scheur in de kokosmat die ik had besteld. Niet netjes maar kan door transport gekomen zijn. Is wel heel goed en snel opgelost door IVOL klantenservice. Ik hoefde de kapotte mat niet terug te sturen (scheelt een hoop tijd en gedoe). Ik had de volgende dag een nieuwe kokosmat. Kwaliteit is vergelijkbaar met gamma.

26. februar 2021
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ik bestelde begin december 2020 een…

GEEN KLANTENSERVICE!
Ik bestelde begin december 2020 een verkeerde trapleuning. Door corona waren de werkzaamheden in bouw vertraagd en dan was er de Kerstperiode waarin de bouw niet werkte. Begin januari kwamen werkmannen en toen pas bleek dat verkeerde trapleuning was besteld: Ivol weigert de trapleuning terug te nemen (deze zit nog volledig in de originele verpakking, ongeopend en allicht onbeschadigd) want zij aanvaarden enkel retours binnen de 14 dagen! Ook al is er overmacht en zitten er feestdagen en een lockdown in die periode!! ZEER KLANTONVRIENDELIJK, ONBEGRIPVOL. Dat is hun mentaliteit, aan jullie om te beslissen of u daar nog zaken mee wenst te doen? 👎👎👎
E. Luyten - België

7. januar 2021

NIKS BESTELLEN HIER

NIKS BESTELLEN HIER! Goedkoop is duurkoop blijkt hier het geval.
Bureaustoel kwam aan in een bij elkaar geplakte doos, poten staken er uit, en binnen bleek dat helaas hetzelfde: stoel was overduidelijk al op meerdere plaatsen geweest, in-en uit elkaar gehaald, en vertoonde lichte beschadigingen.
Dan moet je ook nog eens zelf de verzendkosten betalen om alles weer terug te sturen....terwijl je iets ´nieuws' denkt te kopen en ´derde-hands' krijgt toegestuurd. Helaas las ik ook naderhandpas alle slechte reviews over dit bedrijf. Voortaan doe ik dat op voorhand als ik iets bestel. Nu nog afwachten of- en wanneer ik m'n geld terug krijg...

21. november 2020
Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Terugstorting duurt onnodig lang

Bureaustoelen die op de website als "op vooraad" worden weergegeven blijken dat niet te zijn. Klantenservice reageert netjes en snel op de annulering, maar terugstorten van het aankoopbedrag laat erg lang op zich wachten (3 weken). Opzich binnen de wettelijke termijn, maar nergens voor nodig en klantonvriendelijk. Ik zal hierdoor Ivol voor een volgende aankoop ontwijken.

9. oktober 2020
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Wacht al meer dan 40 dagen op het geld…

Wacht al meer dan 40 dagen op het geld van een door hun goed ontvangen retour product. Met als reden dat het "soms druk is".

Daarnaast worden verzendkosten (moet aangetekend) niet vergoed.

Product zelf, de Madrid stoel, was erg gammel. Zou nog geen maand mee gaan bij gebruik.

Daarnaast kwam het product binnen in een zeer beschadigde doos met los plakband.

En krijg ik uiteindelijk 14 dagen geleden een email waarin staat dat het geld "binnen 10 dagen overgemaakt zou worden" waardoor de kopers bescherming nu verlopen is.

Vertrouwen en verwachting zijn dus geschaad, hopelijk zie ik het geld ooit nog terug. Ik raad deze winkel in ieder geval af.

9. oktober 2020

Waardeloos

NIET BESTELLEN!
Al enkele maanden zijn ze met mijn voeten aan het spelen om mijn geld terug te krijgen van een artikel dat compleet waardeloos was.

18. september 2020