Ikke noget e-mail bekræftelse, har skrevet men i havde ferie og nu stresser jeg over min kærestes gave og er mega ked af
Jeg har haft dialog Morten fra IT Trends - og han symboliserer virksomheden godt med en ærlighed, service og kvalitet som man ikke finder andre steder! Jeg kan kun anbefale IT Trends. De ved hvad de... Se mere
Ingen svar fra firmaet. Det er lukket hold jer væk
Ikke smart at en vare er til at bestille på nettet, selvom dem reelt er udgået fra lager. Men fint at man fik hurtig besked - trods alt.
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Ingen svar fra firmaet
Ingen svar fra firmaet. Det er lukket hold jer væk
Ikke noget e-mail bekræftelse
Kanon service
Super service og altid klar til at hjælpe, om det med guide af hvad man skal købe eller reparationer og fejlfinding.
Levede helt op til det forventede
Levede helt op til det forventede - god service og hurtig levering
Rigtig god service!
God oplevelse og hurtig levering
Total god kundeservice og lige til!
Kan bestemt anbefales.
Jeg modtog varen allerede dagen efter bestilling. Varen var helt som lovet, perfekt.
Vare som bestilt og hurtig levering.
Jeg kan kun anbefale at handle med IT Trends!
Jeg kan kun anbefale IT Trends. De ved hvad de snakker om!
Morten fra IT Trends leverer altid
Morten fra IT Trends leverer altid en god service. Jeg havde selv spørgsmål om en brugt computer og Morten var hurtigt til at svare på mine spørgsmål. Han fortjener alle fem stjerner! 🌟🌟🌟🌟🌟
Skarpe priser og altid god service!
Skarpe priser og altid god service!
5 stjerner herfra.
Rigtig god service
Rigtig god service, hurtig tilbagemelding på spørgsmål og alt leveret som aftalt.
Ikke smart at en vare er til at…
Men fint at man fik hurtig besked - trods alt.
Nemt og billigt :-)
Hurtig levering god supoort