Isenkram Online Anmeldelser 31

1,8

+500 handler online og ALDRIG har jeg oplevet så useriøst et firma.. ELENDIG håndtering fra start til slut. Varen blev aldrig leveret og jeg har nu politianmeldt firmaet. Pengene trukket INDEN... Se mere

Isenkram-online giver den en skalde. Bestilte en pizzaovn til hjemmebrug hos isenkram-online og til trods for en lettere turbulent levering som tog sin tid fortjener de stadig 4 ud af 5 stjerner.... Se mere

1,8

Under middel

SVINDEL OG HUMBUG

Varen blev aldrig leveret og jeg har nu politianmeldt firmaet.

Pengene trukket INDEN var blev afsendt - det blev den aldrig - Efter et hav af forgæves henvendelser lovede de at sende en billig kopi i plastic til engangsbrug, men jeg ventede på den rigtige kvalitetsvare jeg oprindelgit havde bestilt i træ og metal. Den kom aldrig og firmaet ghostede mig fuldstændig. Komplet umulig at komme i kontakt med på både mail, telefon og sms.

Latterligt amatørfirma.

9. januar 2025

Umulig at komme i kontakt med

Umulig at komme i kontakt med.
Bestilt ordre for 1 md siden. Stadig ikke modtaget den. Kontaktet den flere gange på mail og forsøgt at ringe til dem mange gange uden svar.
Kan ikke anbefales!

30. september 2024

Jeg må desværre tilslutte mig dem der…

Jeg må desværre tilslutte mig dem der skriver, at der ingen service er at hente hos Online Isenkram, når det gælder reklamationssager. Jeg har startet en reklamations henvendelse for nu omkring 3 måneder siden og i den lange periode har jeg fået én enkel opdatering fra PJ service. Jeg håber snart at høre mere. Indtil da må jeg desværre give en stjerne. Øv.

3. oktober 2023

Isenkram-online giver den en skalde.

Isenkram-online giver den en skalde.
den sidste manglende stjerne kommer kun pga valget af leveringsmetoden med Postnord som jeg personligt ikke er fan af, men Peter gjorde sit og sørgede for jeg fik min ovn leveret.
Så tak til Peter jeg ser frem til at bage en masse godt brød i min nye ovn.

6. december 2022

Hej Christen
Tak for din anmeldelse. Jeg håber at du får glæde af ovnen, du har jo haft rigelig mulighed for at glæde dig til at modtage den.
Vi har taget vores valg af pakketranportør op til alvorlig overvejelse, så jeg tror ikke at vi kommer til at bruge Postnord ret meget i fremtiden

Prismatch

Prismatch og god, personlig service - lidt lang levering (1 uge i alt)

4. november 2022

Hej Søren
Tak for din anmeldese, vi prøver at sætte tempoet op fremover

De svarede ikke forespørgsler om refusion før efter trustpilot anmeldelse, men jeg fik da det jeg bestilte

Jeg ville betale 600 kr for et krustadejern, men betalingen gik i stå første gang, så jeg satte betalingen igang igen, som så lykkedes. Men beløbet er blevet betalt 2 gange, og jeg fik ingen svar på mine henvendelser hverken pr email eller telefonisk, og derfor skrev jeg naturligvis en TrustPilot anmeldelse.

Jeg forventer at få pengene tilbage på et tidspunkt, og så undrer jeg mig iøvrigt over om ejeren på noget tidspunkt har forholdt sig til det klagen hele tiden har drejet sig om: At jeg ikke fik svar på mine henvendelser før jeg skrev en anmeldelse på TrustPilot. Hans svar, siger mere om ham, end om mig..

Jeg sendte ejeren en mail, så han bare skulle bare klikke på svar i sit mailprogram.. Dybest set synes jeg det er forkert at trække diverse personlige data frem i et svar til en anmeldelse men bedreit.dk er en personlig blog, ikke et firma!

Det er dyrt at ansætte professionelle til at lave diverse ting for et firma, men resultatet bliver også derefter: Hvis man vil klare det hele selv, skal man være en god købmand, være god til regnskab, webdesign, produktsupport og kommunikation ud over “bare” at vide noget om de produkter man sælger.

Jeg vil ikke slette denne anmeldelse, fordi den er blevet en principsag, men jeg giver endnu en stjerne for ejerens ihærdighed. Jeg tror isenkram-online har potentiale, hvis bare han fik sig en professionel bestyrelse som kunne råde ham.

12. marts 2021

d. 14-3-2021
Det internationale system til fremsendelse af e-mails er som et filter. I det sidste filter skal e-mail adressen passe 100% ellers får den ikke lov til at passerer igennem. Når du over for os skiver din e-mail addresse sådan john@bedreit.dl så er der INTET hul i filteret som mailen kan passere igennem. Havde du, som du skulle skrevet .dk så havde du fået de informationer som du mener vi er ansvarlig for at du ikke har fået.
Når vi sender beskeder og mail fra vores shop system, så benytter systemet også den mail som kunderne han angivet, derfor har du ikke modtaget nogen besked fra os.
Hvordan e-mails fungerer er noget som børn lærer i skolen og du som har et firma som hedder Bedre IT!!! Du ved det ikke???
Hvis du ikke kan forstå denne forklaring på din fejl, så kan min kone måske forklarer dig det, hun har arbejdet som småbørnsdagplejer i mange år.

Hej John
Nu bliver jeg nok en smule stram i min besked og det bliver også det sidste jeg skiver i denne tråd.

Hvis vi har levet en fejl, så står vi ved den, hvis en kunde har lavet en fejl, så løser vi det normalt uden omkostninger for kunden. Når du fører dig frem som du gør og du mener vi er ansvarlig for din fejl, så stopper vores venlighed.
Det er på ingen måde rimeligt at du stiller os til ansvar for at du ikke modtager bekræftelsesmail og mail på at din betaling er gennemført, når du skriver forkert e-mail adresse i dine oplysninger til os.
Du får lige netop den behandling som vi er forpligtiget til at give dig og intet andet. Du får din refundering efter de regler som er udstukket af E-Mærket. Vores Shop er godkendt af E-handelsfonden og vi overholder alle gældende regler, vi har siden vores opstart i 2004 ikke haft en eneste tvist som er blevet behandlet af E-Handelsfonden. Du er mere end velkommen til at klage til dem og så vil jeg med sindsro afvente deres svar.
Du er helt sikkert forurettet her men det er kun over dine egne evner til at stave til din egen e-mailadresse.
Du slår dig op på at være IT ekspert både dig og din kone har selvstændigt virksomheder med IT og virksomheds rådgivning!!!
Cvr. Nr. 33571178 Greendesign, bedreit.dk, u-consult m.fl. Hvis dette er et forsøg på at få os til at betale jer for at gennemgå vores IT-systemer, så glem det, det kommer aldrig til at ske. Jeg kan ikke forstå hvordan du kan drive it virksomhed med dine evner til at stave til eller huske din egen e-mailadresse.
Vores systemer er sat op til at sende beskeder til e-mailadresse som kunderne indtaster, vi har ikke en chance for at tjekke om de er rigtige. Vores shopsystem og Shipmondo arbejder sammen, så det de samme kundeoplysninger der bliver brugt i begge systemer.
Jeg er "kun" udlært som maskinarbejder men jeg ved at der findes ikke nogen e-mail programmer som af sig selv retter fejl indtastninger. Hvis du ikke ved det, som selvbestaltet IT-ekspert, så burde du nok lukke din virksomhed og finde en anden branche hvor dine evner rækker.
Jeg bryder mig slet ikke om personer som ikke vil / kan erkende at de har lavet en fejl og prøver på at tørre deres fejl af på andre.
Jeg bryder mig heller ikke om personer som prøver at true sig til at få andre til at betale mere end personen er berettiget til at få.
Skam dig.
p.s. Du er blokeret som kunde hos os.

d. 13-3-2021
Men du vil stadig ikke vedgå at der er dig som har lavet en fejl og at vi kun har gjort det vi skulle!!!

d. 13-3-2021
Hej John
Du har bestilt 2 krustadejern.

Ordre 19615 er sendt til pakkeshop - Cirkel K Maribo
Ordre 19613 er sendt til pakkeshop – SuperBrugsen Maribo

Hvis du ikke har fået besked om den ene ordre, så kan det måske skyldes at du ikke har skrevet en gyldig e-mailadresse på din ordre

Kundeoplysninger
John Olsen
Mallehøjvej 2a
4930 Maribo,Danmark
Mobil nr.: +45 20878188
john@bedreit.dl

Så igen, vi har kun gjort det vi skal gøre, afsendt de ordre vi har fået ind i systemet, med de oplysninger som vores kunder giver os. Er oplysningerne ikke korrekte, så har vi ikke en chance for at opdage dem eller rette dem.
Vi tilbagebetaler ikke før vi har fået varen retur, som beskrevet i vores handelsbetingelser og i ordre bekræftelsen.
Disse procedure er efter E-mærkes regler og dem følger vi.

d. 12-3-2021
Hej John

Vi skal lige have tid til at undersøge sagen.
Du har lavet 2 ordre i webshoppen, de er begge afsendt, derfor er der trukket 2 x 600 kr.
Du har også fået besked både fra vores webshop og fra GLS om at de er i pakkeshoppen som du har valgt.
Se vedhæftede filer

Jeg syntes ikke det er rimeligt at hænge os ud på TrustPilot når det er dig selv som laver fejl.

Med Venlig Hilsen / Kind Regards
PJ Service / Isenkram Online
Peter E Jensen

Kan ikke anbefales

Jeg kan ikke anbefale at man handler hos Isenkram Online. Bestilte et produkt på deres hjemmeside for mere end 3 uger siden, og har stadigvæk ikke hørt noget fra dem omkring min ordre. De svarer ikke på e-mails, og er svære at kontakte telefonisk. Når man så endelig får kontakt over telefonen, lover de at undersøge sagen og vende tilbage med et svar senere samme dag. Det har de nu lovet mig 2 gange, og jeg har stadigvæk ikke fået noget svar eller modtaget mit produkt.... Utrolig dårlig service!

OPDATERING: Efter at have posteret ovenstående anmeldelse har Isenkram Online nu reageret og ordren er blevet annulleret.

16. juni 2020

Godt nok en ringe service eller mangel…

Godt nok en ringe service eller mangel på samme!! ,, jeg har d 3/11-19 bestilt et kaffestempel, de har trukket 159 kr fra min mobilepay, men jeg har hverken fået kaffestempel eller respons på min besked, som jeg har sendt i messenger, ej heller fået kontakt med dem på tlf, som bare går på svaren ,, dette er et firma, som jeg ALDRIG handler med mere.

15. november 2019

Ringeste service.

Eller rettere ikke eksisterende service.
For godt og vel 1 år siden købte jeg en Zwilling pande hos Isenkram Online. Efter kort tid var der problemer med belægningen. Jeg reklamerede, og kort tid efter fik jeg svar, at jeg bare skulle sende den retur.
Det gjorde jeg så, og siden har jeg intet hørt. Jeg har skrevet utallige mails, hvilke aldrig er blevet besvaret, og jeg har ringet ligeså mange gange, og hver evig eneste gang er der telefonsvarer på.
Mage til dårlig service har jeg ALDRIG oplevet.
Frarådes at handle med dem!!

4. januar 2016

Er dette din virksomhed?