Irma har mange produkter der har vundet indpas i “365” fælles for dem alle er at det er dyre produkter, og man får dermed et indtryk af at det rimer på kvalitet som en discount kæde kan sælge pga af... Se mere
Købte en frossen pizza fra Irma økologisk pepperoni, pepperonien som var på pizzaen er til absolut dumpe karakter, allerede fra frossen stand var stykkerne helt grå, havde en ide om de kunne blive bed... Se mere
Var i Irma søndag (Ordrup) for bl.a. at købe et af ugens vintilbud (Giordano Primitivo Organic). Desværre havde de ikke vinen, der først ville komme i "morgen". Forsøgte igen mandag, hvor meldingen va... Se mere
Irma er i en liga helt for sig selv! Indbydende butikker, fantastisk personale, og udbuddet af kvalitetsvarer, det være sig kød, mejeri, frugt og grønt fås bare ikke bedre. Der er så mange spændende... Se mere
Om Irma
Madglæde og nysgerrighed
Siden 1886 har Irma stået for den gode smag, den gode oplevelse og den gode service. I dag banker Irmapigens hjerte for inspirerende madoplevelser og for at gøre verden til et bedre sted at spise.
Roskildevej 65, 2620, Albertslund, Danmark
- +45 70 20 06 47
- kundeservice@irma.dk
- www.irma.dk
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Danmarks bedste supermarked
Danmarks bedste supermarked - intet mindre.
Irma er bare et fint supermarked
Fine varer, velassorteret slagterafdeling, god stemning, dygtige ansatte, kort kø. Ja, og meget andet.
IRMA -DEN BEDSTE BUTIK
Varesortiment, uovertruffen service, pænt og rent.
5 stjerner. 🌟🌟🌟🌟🌟
Gode rabatter på flere varer, friske økologiske varer, venligt personale.
Virkelig god service
Virkelig god service, mange lækre varer, der ikke fås andre steder. Og ren og indbydende butik med konkurrencedygtige priser
Super sød betjening
Super sød, venlig og hjælpsom betjening. Ikke noget med ‘prøv at kigge i fjerde række ovre til højre …’
Nææ, de følger en rundt og viser, hvor varen står.
Stille og rolig atmosfære - ingen muzak.
Skønt design og indretning i rolig blå farve - og overskuelig og meget fin orden.
Og ikke mindst: Dejlige varer og udvalg.
Jeg købte ind i Irma i torsdags
Jeg købte ind i Irma i torsdags. Det var en meget dejlig oplevelse. Jeg har svært ved at forestille mig et indkøbslandskab uden Irma.
Der findes ingen alternativer til Irma
Der findes ingen alternativer til Irma. Fremragende mennesker, bæredygtighed, økologi, biodynamik, ansvarlighed, lokale varer, kvalitet og service. Above all er menneskene og ånden.
Bevar Irma 💙
Fødevare med holdningdyrevelfærd
Fødevare med holdning
Engageret personale
Den bedste fødevarer forretning i…
Den bedste fødevarer forretning i Danmark nogen sinde.
Irma er uundværlig!
Økologi professionelt engageret…
Økologi professionelt engageret personale topservice specialprodukter fra mange små leverandører indbydende lokaler rent pænt
Verdens bedste supermarked!
det bedste personale og lækreste vare
Rigtig god service og hyggelig forretning
Rigtig god service i forbindelse med en fejl på bonen, der kostede mig 150 kr.
Irma er i det hele taget en rigtig hyggelig forretning med de bedste varer og de sødeste medarbejdere :-)
Hele Irmas univers konceptet findes…
Hele Irmas univers konceptet findes ikke bedre i Danmark. Så enkelt er det. Dyrevelfærd, økologi, specialiteter, service og udvalg - jeg elsker det hele. Og har handlet i Irmas siden jeg var en lille pige og kom der, med min morfar. Det må ikke dræbes … 💙
Irma = DK's bedste dagligvare-butik…
Irma har de skønneste og hyggeligste butiker - Uanset størrelse finder jeg et godt og inspirerende udvalg af kvalitetsvarer, prissat fornuftigt.
Har altid fået en god og personlig service af det dygtige personale -uanset butik... Når selv ungarbejderne er servible, må det tyde på et ordenligt arbejdsmiljø👍
Irmas vare-labels er(stadig) markedets bedste = gennemprøvet kvalitet, som jeg stoler på.
Super lækkert vareudvalg
Super lækkert vareudvalg. Fantastisk god betjening. Dejlig atmosfære i butikkerne. Irma kan IKKE undværes.
Irma er bare fantastisk
Irma er bare fantastisk - kvalitetsvarer, masser af økologi og stort vareudbud og fantastiske ansatte 👍👍👍👍👍