Irma har mange produkter der har vundet indpas i “365” fælles for dem alle er at det er dyre produkter, og man får dermed et indtryk af at det rimer på kvalitet som en discount kæde kan sælge pga af... Se mere
Købte en frossen pizza fra Irma økologisk pepperoni, pepperonien som var på pizzaen er til absolut dumpe karakter, allerede fra frossen stand var stykkerne helt grå, havde en ide om de kunne blive bed... Se mere
Var i Irma søndag (Ordrup) for bl.a. at købe et af ugens vintilbud (Giordano Primitivo Organic). Desværre havde de ikke vinen, der først ville komme i "morgen". Forsøgte igen mandag, hvor meldingen va... Se mere
Irma er i en liga helt for sig selv! Indbydende butikker, fantastisk personale, og udbuddet af kvalitetsvarer, det være sig kød, mejeri, frugt og grønt fås bare ikke bedre. Der er så mange spændende... Se mere
Om Irma
Madglæde og nysgerrighed
Siden 1886 har Irma stået for den gode smag, den gode oplevelse og den gode service. I dag banker Irmapigens hjerte for inspirerende madoplevelser og for at gøre verden til et bedre sted at spise.
Roskildevej 65, 2620, Albertslund, Danmark
- +45 70 20 06 47
- kundeservice@irma.dk
- www.irma.dk
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Varer af god kvalitet
Varer af god kvalitet, mange økologiske varer, en smuk butik, et dejligt sted at handle
Fantastiske Irma
Irma for ever
Irma, dengang, nu og i al fremtid, Danmarks og verdens bedste supermarked:)
Bevar vores Irma!
Kvalitet, service og gode priser i en altid lækker og indbydende butik.
Der er intet supermarked der kan måle sig med Irma
Irma har den bedste kvalitet, samtidig med det er uprætentiøst. Det bedste bud på et seriøst udvalg af økologi og bæredygtighed i noget supermarked i Danmark. Irma butikkerne er indrettet udfra en respekt for kunden, en antagelse af at kunden har fornuft, dømmekraft og smag. I Irma butikkerne finder man en engageret, samvittighedsfuld og venlig arbejds og servicekultur hos deres dygtige personale.
Altid høj kvalitet
Innovativ dagligvarebutik vedrørende både mad og (især) vin, altid af høj kvalitet. Butikker indrettet til at føle sig godt tilpas i.
Fantastisk service og det bedste…
Fantastisk service og det bedste varesortiment
Irma, en dejlig butik at handle i
Det er altid en fornøjelse at handle i Irma. Kan man ikke finde varen, bliver man fulgt hen til hylden, hvor varen står. Altid serviceminded personale, som er klar til at hjælpe. Altid dejlig atmosfære i butikken.
Danmarks bedste butik
Danmarks bedste butik. Bedste kvalitet på varerne, med en passende pris. Fremragende betjening.
Irmaånden
Irmaånden, alle er smilende og imødekommende i Birkerød, på trods af deres situation.
Der var fyldt op på alle hylder. Butikken er ren og varerne præsenteres smukt. Jeg gamle kone behøver ikke at falde over papkasser etc. Tak for jer, trist vi skal
skilles, vi vil savne jer😥💙
Min morgenkaffe er blå og har været det…
Min morgenkaffe er blå og har været det i 45 år. Min første vin hed Præstetanker og kommer fra IRMA. Min første saft hed Majdrik. Mine MAO-sko kommer fra IRMA.
Min hofleverandør af madvarer mv
Min hofleverandør af madvarer mv, jeg handler der næsten hver dag. Som regel på Søborg Hovedgade, hvor der er en dejlig afslappet stemning, søde medarbejdere og gode varer
Økologisk frugt og grønt i absolut…
Økologisk frugt og grønt i absolut særklasse.
Irma Torvegade. Altid pæn og ren butik
Altid pæn og ren butik med alle de skønne itmavarer og mange gode tilbud. Og ja, så får vi også altid god og venlig i butikken Hvad mere kan man ønske sig? At vi må beholde den fne butik.
Den personlige entusiasme
Den personlige imødekommenhed, fagkundskab og rådgivning om det store kvalitetsudbud
Den bedste butik at handle i-…
Den bedste butik at handle i- økologiske muligheder på alle varerne og meget venligt personale. Irma generelt bedste kvalitet og service! 10 stjerner herfra!
Altid lækker æstetisk oplevelse som…
Altid lækker æstetisk oplevelse som inspirerer til middagsmaden, stort udvalg af økologi, grønt, vin og delikatesser. Sødt og hjælpsomt personale.
Altid en god oplevelse 👍
Bedste dagligvarebutik med gide vare
Bedste dagligvarebutik med god vare, pæn indretning og søde personale.