Vi har haft en helt fantastisk oplevelse med Invita i Roskilde. Vi har fået installeret et nyt køkken, og har været ualmindeligt tilfredse med hele forløbet, fra de første forslag til selve opsætnin... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Personlige indretningsløsninger til køkken, bad og garderobe
Industrivej 6, 6870, Ølgod, Danmark
Svarer typisk inden for 2 uger
Vi er her efter syv måneder endelig blevet færdig med at få skiftet låger på vores invitakøkken. En proces, der skulle have taget maksimum to måneder og var planlagt med en skarp bagkant i samarbejde med sælger er endt med at tage voldsomt lang tid og være præget af fejlleveringer, fejlmonteringer, sjusket montering og manglende kommunikation. Hvor den indledende proces med valg af låger og vejledning var rigtig fin, har den resterende del af et ellers ret simpelt projekt været voldsomt frustrerende og utilfredsstillende, kun reddet af en privat montør, der tog ansvar for færdiggørelsen til sidst.

Besvarelse fra INVITA Køkkener A/S
Kan klart anbefale, at købe køkken og bryggers her. Tina Zink i Aabenraa, har givet os den bedste rådgivning og designede et fint køkken til os. Kommunikationen har været så fin. Resultatet er bedre end vi turde drømme om 💐
og særdeles omhyggelig montør Rasmus fra KTK-kolding
utroligt flot arbejde han har lavet. Vi giver ham vores allerstørste anbefaling 👏 vh. Conny og Karsten

Besvarelse fra INVITA Køkkener A/S
Jeg købte et køkken med hvidevarer og montering, men de fralægger sig ethvert ANSVAR for fejl og mangler, så JEG har en kæmpe regning på reparationer. De svarer ikke på spørgsmål, erkender ikke deres fejl og undskylder på ingen måde.
Nu er det her, at de sikkert vil svarer herinde, at “ vi er oprigtigt kede af… “, “ vi forstår godt, at det har været både frustrerende…” og “vi beklager dybt, at…”. Men hvad kan jeg bruge det til? I har haft og har stadig chancen for at udbedre det, men I stikker halen mellem benene og overlader det til kunden!
Der har været fejl i opmålinger, designet, diverse leveringer og montering af bordpladen. Jeg har f.eks. en samling i bordpladen, som ikke tåler vand - men det er efter Inivtas kvalitet “indenfor tolerancen”. Med minimal bordplads, så er jeg nødt til at udbedre det selv eller bekoste nye bordplader - hvis jeg har råd. DE HAR LUKKET SAGEN.
Desuden forlangte de, at køkkenet skulle opbevares i min stue en hel uge, så trægulvet er revnet og blevet blødt. Igen - mit ansvar, siger de og fralægger sig hele ansvaret. En tømrer estimerer udbedringer på 20-50.000 kr, alt efter hvilken løsning jeg vælger, eller at lægge nyt gulv i hele huset!
Så det har været et EKSTREMT dyrt og tidskrævende bekendtskab med Invita ODENSE og de løber fra ansvaret - og jeg troede, at de stod for kvalitet og ordentlighed. Men det tilstræber de vist ikke, så snart handlen er i hus.
Så husk at have en kæmpe økonomisk buffer til reparationer, hvis du alligevel vælger at lukke dem ind i dit hjem!
I samarbejde med Simon og Invita Aalborg, fik vi vores drømmekøkken.
Vi valgte at gå videre med Invita Aalborg i første omgang, da de tilbød os at tegne vores køkken op ved første besøg, hvilket vi ikke var blevet tilbudt andre steder.
Med hjælp fra konsulenten Simon, fik vi flotte tegninger og en konkurrencedygtig pris, vi ikke kunne sige nej til.
Vi har igennem hele processen følt os trygge og er rigtig glade for slutresultatet :)
Vi kan varmt anbefale konsulenten Simon og Invita Aalborg - tak for samarbejdet !

Besvarelse fra INVITA Køkkener A/S
Fuldt ud tilfreds (Invita Aalborg)
Vi har fornyelig gjort brug af Invita til både køkken, bryggers og badeværelses arrangement - og kan ikke andet end sige, at vi er fuldt ud tilfreds med oplevelsen.
Vi har igennem hele processen fået en super god vejledning, og har haft den samme mand igennem projektet (Simon, Invita Aalborg), hvilket har været rigtig betryggende for os.
Vil klart anbefale Invita, Aalborg til andre!

Besvarelse fra INVITA Køkkener A/S
Helt igennem dårlig oplevelse med Invita i Hillerød.
Flere fejl og mangler i forbindelse med montering og levering.
Det er 8 uger siden vi startede reklamationerne og vi er ikke i mål endnu.

Besvarelse fra INVITA Køkkener A/S
Med rigtig god service fra Simon W, Invita Aalborg, fik vi det køkken vi drømte om.
De varmeste anbefalinger herfra!

Besvarelse fra INVITA Køkkener A/S
Vi får rigtig gode priser hos Invita som NÆSTEN ingen andre køkkenfirmaer kan være med på, vi kunne dog aldrig finde på at få håndværkere til at sætte køkkenet op for os da det er MEGET svingende kvalitet og lang omstændig service ved fejl og mangler. Det har vi erfaret og bruger vores egne troværdige håndværkere til opgaverne med køkken opsætning.

Besvarelse fra INVITA Køkkener A/S
Drømmekøkken og bryggers fra Invita i Herning. Vi har fået mere end opfyldt vores forventninger om et fantastisk køkken alrum samt et flot og matchende bryggers. Christina fra Invita i Herning har været super dygtig til både at designe, vejlede og rådgive gennem hele processen. Christina har blik for detaljer og er også tålmodig når den detaljeorienterede kunde har en ny idé :-) Den anbefalede montør Alex udførte også et flot arbejde og de små fragtskader der var opstået, blev udbedret på bedste vis. Vi har nu haft det nye køkken i 4 måneder og det fungerer rigtig godt. Vi sender 5 kæmpe stjerner og vores bedste anbefaling til Christina fra Invita i Herning, fra Lone og Thomas

Besvarelse fra INVITA Køkkener A/S
Vi fik tegnet køkken hos Kenneth i Invita Hillerød, og vi kan ikke andet end at give dem 5 store stjerner 🌟
Kenneth forstod vores vision fuldstændigt og fik det bragt til live på skærmen foran os. Han havde det perfekte bud på en løsning hver gang, der kom en lille udfordring (såsom at vælge den helt rigtige farve til modulet eller grebet). Derudover fandt vi sammen med Kenneth den perfekte løsning med et “hemmeligt” depotrum gemt bag en højskabslåge - Og vi elsker det! 🤩
Derudover blev alt leveret lige som det skulle og til tiden.
Tak til Invita Hillerød og særligt tak til Kenneth for at realisere vores køkkendrømme og være den perfekte sparringspartner i forløbet 🎉

Besvarelse fra INVITA Køkkener A/S
Fra første møde til det færdige køkken har jeg kun haft en helt igennem positiv oplevelse hos Invita i Roskilde.
Allerede ved vores første besøg i showroomet blev jeg mødt af professionelle og imødekommende medarbejdere, som virkelig tog sig tid til at lytte til mine behov og ønsker.
Konsulenten – Simone og butiksindehaver Allan– var dybt engagerede, tålmodige og kreative, og hjalp mig med at finde den perfekte løsning til både stil, funktion og budget.
Designprocessen var imponerende. Jeg fik lavet en 3D-tegning, som gav et fantastisk realistisk billede af det færdige køkken – og det færdige resultat levede fuldt ud op til mine forventninger. Faktisk overgik det dem!
Mit nye køkken er både smukt og funktionelt – og jeg nyder det hver eneste dag.
Montøren Allan fra Milanbyg.dk – leverede et helt exceptionelt stykke arbejde. En fagperson, der ikke kun kan sit håndværk til fingerspidserne, men også går op i detaljen og sætter en ære i, at alt står knivskarpt.
Han arbejdede effektivt og med stor præcision.
Han var venlig, imødekommende og meget professionel under hele processen.
Og vigtigst af alt: Han efterlod køkkenet fuldstændig færdigt og pænt – uden rod eller fejl.
Man kunne mærke, at han havde både erfaring og stolthed over sit arbejde – og det smitter af på det endelige resultat.
Jeg kan kun give vores varmeste anbefalinger til Invita Roskilde – og jeg ville ikke tøve med at vælge dem igen.
Tak for et fantastisk samarbejde!

Besvarelse fra INVITA Køkkener A/S
Jeg kan ikke anbefale invita Hillerød til nogen, elendig service og utroværdige sælgere. Vi bestilte køkken i januar 2024 til levering/montering i uge 26 2024. Alt var forsinket, og ved levering var der skader på nærmest alt. Så alt skulle produceres igen, og ved næste levering var det det samme og sådan forsatte det frem til September 2025 hvor vi simpelthen måtte opgive at få de rigtige moduler uden skader og min kæreste måtte selv lave de skader der var på køkkenet. Så vi er aldrig endt med at få det vi betalte for og vi må leve med de mange fejl og mangler samt den elendige service fra firmaets side.
Vi snakker om et stort køkken til 180.000 kr uden hårde hvidevare. Så det er udelukkende skabe og bordplade osv.
Sikke en skuffelse.

Besvarelse fra INVITA Køkkener A/S
Vi bestilte køkken inkl. montering hos Invita København med forventet færdiggørelse i september 2024 – men projektet blev først afsluttet i marts 2025. Monteringen var af dårlig kvalitet, udført af håndværkere med tydelig mangel på professionalisme. Invita tog efterfølgende ikke ansvar for fejl og mangler, og vi måtte selv kontrollere arbejdet og bruge urimeligt meget tid på at få kontakt til INVITA og få dem til at rette op på det.
I flere perioder tog vores kontaktperson hverken telefonen, svarede på sms eller mail, hvilket gjorde processen endnu mere frustrerende. Kundeservicen var generelt elendig, og vi blev mødt af dårlige undskyldninger frem for nogen, der tog ansvar og gjorde projektet færdigt.
Kort sagt en frustrerende og uprofessionel oplevelse, vi ikke kan anbefale.

Besvarelse fra INVITA Køkkener A/S
Vi købte vores nye køkken hos Invita Glostrup, og vi må starte med at rose den indledende proces. Vi blev taget godt imod af Charlotte, og samarbejdet med sælger Peter fungerede rigtig godt. Peter målte op, designede et flot køkken og lyttede til vores ønsker. Vi følte os i trygge hænder, og oplevede både gennemsigtighed og overholdte aftaler i opstartsfasen. Vi sammenlignede Invita med andre på markedet, og både kvalitet og rådgivning var klart i den høje ende.
Desværre ændrede billedet sig markant, da projektet gik fra salg til montering og blev overtaget af en projektkoordinator – Malene.
Her er nogle af de problemer, vi oplevede:
Vi fik først at vide, at køkkenet kunne monteres i uge 16–17, men allerede i starten af april blev dette rykket til uge 20–21 – uden forklaring eller dialog.
Tidsplanen blev først fremsendt, efter vi selv rykkede flere gange, og da vi endelig fik den, blev den ændret flere gange i sidste øjeblik.
Malene var meget svær at få fat på. Hverken vi eller håndværkere kunne få svar, selv på afgørende spørgsmål. Det skabte usikkerhed, og sælgeren måtte gang på gang tage over for at redde trådene ud.
Elektrikeren opdagede (som vi havde nævnt tidligere), at der skulle laves ny gruppe til strøm – men der blev ikke taget hånd om det, og arbejdet blev udført uden opdateret plan. Flere fejl og et sjusket udtryk var resultatet.
Datoer blev ændret i sidste øjeblik: Først skulle nedrivningen ske mandag, så fredag, så tilbage til mandag – vi måtte ombooke vores egen hjælp to gange og blev mødt med irritation, da vi bad om en tidsplan, der kunne holdes.
Da fejl og mangler blev rapporteret d. 26. maj, hørte vi intet i næsten en måned. Og da vi blev kontaktet, fik vi en tid, der slet ikke passede. Da vi bad om en anden dag, fik vi besked om selv at tage kontakt til håndværkerne direkte – hvilket vi så måtte gøre.
Dagen inden håndværkerne skulle komme, får vi kl. 21:45 en besked fra dem om, at de ikke har fået reservedele og ikke kan komme næste morgen. Vi måtte igen selv kontakte sælger for at få det til at ske – syv dage senere.
Det positive:
Køkkenet ser rigtig godt ud og lever op til vores forventninger hvad angår finish, funktionalitet og materialer.
Peter (sælgeren) har været hjælpsom hele vejen og trådte til, når projektkoordineringen fejlede.
De håndværkere, vi mødte, var flinke og dygtige – især montøren.
Det negative:
Projektstyringen har været kaotisk og mangelfuld.
Vi følte os gentagne gange overladt til os selv, når noget gik galt.
Kommunikationen var både for sen, uklar og i nogle tilfælde helt fraværende.
Det, der kunne have været et rigtig flot forløb, blev en opslidende og frustrerende proces.
Konklusion:
Vi er glade for køkkenet – men vi ville tænke os om to gange, før vi anbefaler Invita Glostrup til andre, så længe projektstyringen foregår, som den gjorde her.
Havde forløbet matchet starten, havde det været 5 stjerner – men vi ender desværre på 2 ud af 5.

Besvarelse fra INVITA Køkkener A/S
Vi har fået nyt køkken fra Invita Hillerød, og vi er meget tilfredse. Forløbet var som planlagt, og diverse håndværkere var top-professionelle.
Jannick Vesterskov og Pia Rye Larsen var de gennemgående figurer, og de kom med gode forslag og styrede processen til topkarakter.

Besvarelse fra INVITA Køkkener A/S
Jeg fik fantastisk hjælp til at designe mit drømmekøkken hos Invita Hillerød.
Implementeringsfasen var en smule forsinket, men de fleste problemer blev løst undervejs. Bortset fra et, men yderst afgørende punkt: bordpladen.
Lang historie lidt kort, sagen endte i køkkenankenævnet, syns og skønsmanden gav mig ret i at bordpladen ændrede det samlede indtryk negativt og lavede overslag på hvad det ville koste Invita at udbedre. Køkkenankenævnet, som havde udpeget syns- og skønsmanden, gav mig og syns- og skønsmanden ret i at bordpladen på det mest centrale sted i køkkenet forringede helhedsindtrykket markant, men nåede frem til at det i stedet for udbedring/udskiftning, skulle udløse en dekort på kr 10.000. Så hvor mit fejlfrie køkken skulle koste kr 262.500, står jeg nu med et synligt mangelfuldt køkken til kr 252.500, en lang næse, og en daglig irritation over det køkken, der ellers var mit drømmekøkken og en bordplade, der formodentlig vil koste mig kr 70.000 at udskifte, hvor Invita ifølge skønsmanden kunne have gjort det til 1/3. Ankenævnet nægter at begrunde hvordan de er nået frem til kr 10.000 (3,80952381af købesummen), og de meddeler efter henvendelse med henblik på at få deres rationale for fastsættelsen af netop 3,80952381%) at de ikke vil besvare yderligere spørgsmål og henviser (korrekt) til at næste step er domstolene. Ankenævnet har for deres behandling (uden rationale) beregnet sagsomkostninger på ca kr 27.000, som Invita skal betale. Men ca 3x mere til Ankenævnet end til mig, som skal leve med det, som alle er enige om er en markant og synlig mangel i mit ellers på alle andre områder ret lækre køkken.

Besvarelse fra INVITA Køkkener A/S
Har fået lavet et garderobeskab og det er bare helt perfekt!

Besvarelse fra INVITA Køkkener A/S
Vi fik køkken, bad og bryggers fra Invita sidste år i vores nye hus. Jeg svor til mig selv, at jeg ville lave en anmeldelse. Bedre sent end aldrig.
Jeg vil blot på det kraftigste anbefale indretningskonsulent, Henrik Baltzer, fra Invita Glostrup.
Vi var i samtlige køkkenforretninger, men vi forelskede os i Invitas design. Vi kunne ikke have været mere heldige, at det lige var Henrik, som skulle stå for projektet. Han lyttede til vores ønsker, kom med kreative løsninger og var samtidig ærlig omkring, hvad der kunne lade sig gøre – og hvad der ikke kunne. Han har virkelig sans for detaljer og vi elsker hver og en på vores nye køkken. Vi gik efter drømmekøkkenet og det må man sige, at vi har fået.
Det medførte også, at vi endte med at købe 2x badeværelse og bryggers oveni.
Vi har undervejs, haft en række tilføjelser, tilmed imens håndværkeren var i gang med monteringen. Vi er altid blevet imødekommet og Henrik var altid klar på telefonen. Vi sætter enorm stor pris på, at han har fulgt projektet helt til dørs – også efter bestillingen var lagt. Der har aldrig været noget med at “slippe tøjlerne” halvvejs, og det har gjort en stor forskel for os.
Vi kunne ikke have været gladere for hele forløbet.

Besvarelse fra INVITA Køkkener A/S
Da vi skulle have nyt køkken, var vi rundt ved en del forskellige køkkenfirmaer, og en af årsagerne til, at vi gik med Invita Randers, var indretningskonsulent Maria Ditte Lind-Larsen, som fra vores første møde virkede kompetent og serviceminded, uden at være påtrængende. Det var her, mavefornemmelsen var bedst, og den holdt heldigvis stik :-)
Maria var behagelig, dygtig og tålmodig under vores samtaler og var med os hele vejen - både før, under og efter montage.
Køkkenmontagen blev via Invita foretaget af Michael Torp fra Tømrermester Torp, og han var utrolig effektiv og kompetent.
De bedste anbefalinger herfra.

Besvarelse fra INVITA Køkkener A/S
Vi købte både nyt køkken, bryggers samt 2 badeværelser hos Invita Aalborg inkl. montage. Vi er sådan set fint tilfreds med vores køkken (valg af materialer).
Montagearbejdet har været elendig!
Vi ville ikke selv købe køkken mm. ved Invita igen grundet den håndværker der er bugt til montering.
Man skulle tro der var en, der aldrig har monteret køkken før.
Efter aflevering er mange skabe og skuffer helt skæve. Samlinger i sokkel er meget grimme - i 2 hjørner er soklen flere mm for kort og der er stor åbning der tydelig ses på afstand. Der er savet forkert i træer og forsøgt det skjult med noget “klatmaling” (som vi tilfældigt opdager). Der er lavet en rigtig grim/skæv samling i soklen et sted som ikke flugter med noget.
Hele soklen måtte laves om (Invita skaffede en ny montør til dette, da vi ikke ville have den oprindelige montør indenfor døren igen).
Lågen på opvaskemaskinen er monteret helt skævt og kan ikke lukkes helt - ser ud til den står på klem og går ca. 1 cm længere ud end de øvrige låger. Afdækning over over er helt skævt - flugter hverken lodret eller vandret. Låger på køleskab og fryseskab er monteret så elendigt at når man ser det fra siden, er der ingen af elementerne der flugter lodret. Alt springer i øjnene, da intet er monteret pænt.
Montøren valgte inden bordplade blev leveret af smide “affald” ned i hjørnerne i køkkenet frem for at samle det i en affaldssæk. Der var smidt tape, plastik, pak, store bunker savsmuld, plastik strips, træstumper med spidse søm i de 2 hjørner, som godt nok ville blive afdækket. Men hvad er det for en håndværker der bevidst smider affald i folks køkken i stedet for at samle det sammen?
Der er flere gange glemt ting, selvom montør har fået en liste over ting der skulle gøres. Har været meget distræt og glemt ting/sjusket med alt.
Uden vi har talt om fuge/fugefarve har montør været hos os og fuge mens vi ikke var hjemme. Han har valgt en meget mørkegrå farve som ikke passer til noget som helst! Sokkel/køkken er lys sand, klinker er lyse - han havde valgt at fuge med en helt mørkegrå fuge, hvilket så forfærdeligt ud! Lignede der var “tegnet” en mørk streg rundt om køkkenet - intet andet er den farve.
Vi har haft flere til at kigge på køkkenet, også nogen der er uddannnet håndværkere/arbejder indenfor byggebranchen. Alles konklusion er den samme - det er utrolig dårligt håndværksmæssigt arbejde og ekstrem sjusker udført!
Så hvis nogen spørger om jeg vil anbefale at købe køkken hos Invita Aalborg vil jeg sige nej! Vi er egentlig glad for vores materialevalg og indretning - men der er altoverskyggende med de mange fejl. Vi har stadig plastikstumper der stikker ud bag greb, som man ikke kan fjerne. Man ser det hele tiden. Men kan det virkelig passe at man selv skal til at skrue alle greb af for at fjerne plastik efter man har fået nyt køkken?
Der er så meget sjusk at man sådan set ikke er helt glad for sit køkken.
Det skal dog siges, at sælgeren har lavet en del fejl i forbindelse med bestilling af køkken/brygger, men dette er blevet rettet med det samme. Dog har det forsinket planen, men er dog løst af sælger.