INVITA Køkkener A/S Anmeldelser

1.637

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 147 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Mange kunder fremhæver personalets professionalisme og evne til at give kyndig rådgivning og gode ideer, hvilket skaber en behagelig oplevelse fra start til slut. Den leverede service og kundesupport beskrives ofte som fremragende, med fokus på kundens behov og en løsningsorienteret tilgang, der sikrer stor tilfredshed. Mange føler sig i gode hænder og roser den smidige proces, der ofte overgår forventningerne, hvilket resulterer i et drømmekøkken eller badeværelse af høj kvalitet. Dog oplevede nogle kunder udfordringer med processen, herunder gentagne fejl, manglende opfølgning og kommunikation, samt aftaler der ikke blev overholdt. Disse oplevelser førte i visse tilfælde til lange installationstider og en følelse af at skulle agere projektleder for at sikre et tilfredsstillende resultat.

Det, folk taler mest om

Staff

Mennesker rapporterer positive oplevelser med personalet, hvor mange fremhæver medarbejdernes... Se mere

Service

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med service, hvor mange roser den professionelle, ærlige og... Se mere

Product

Anmeldere fremhæver tvetydige aspekter af produktet, hvor mange udtrykker stor tilfredshed med det... Se mere

Quality

Brugere beskriver tvetydig interaktioner med kvalitet, hvor nogle forbrugere roser den høje kvalitet, lækre... Se mere

Customer service

Forbrugere finder kundeservice positiv og udtrykker stor tilfredshed, især med den personlige indsats og gode... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Vi har haft en helt fantastisk oplevelse med Invita i Roskilde. Vi har fået installeret et nyt køkken, og har været ualmindeligt tilfredse med hele forløbet, fra de første forslag til selve opsætnin... Se mere

Vi havde en god oplevelse hos Invita Aarhus. Vi havde købt et hus med et eksisterende Invita-køkken, hvor vi ønskede nogle ændringer. Vi fortalte Brian om vores ønsker og ideer, og han hjalp os med at... Se mere

Kæmpe ros til Invita Aalborg – og særligt til Magnus, som har været helt i en klasse for sig. Han har givet fede og brugbare inputs hele vejen igennem processen, været en kæmpe hjælp og altid lytten... Se mere

Helt igennem en god oplevelse, både med ny bordplade og bryggers løsning. Alma fra Invitation har været til stor hjælp og gjort et fantastisk stykke arbejde. Vi kan kun anbefale Invita til andre, s... Se mere

1. Køkkenudstyrsbutik

Personlige indretningsløsninger til køkken, bad og garderobe

2 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 2 uger

(1.637)

147 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

God oplevelse i Invita i Århus/Rene Fogsgaard

Vi købte køkken i Invita i Århus.
Super service og sparring med Rene Fogsgaard.
Blev leveret og monteret efter tidsplanen og vi er så glade for vores nye køkken.

1. oktober 2025

Kære Bo,

Det glæder os rigtig meget at høre, at I har haft en god oplevelse med både service og sparring gennem hele forløbet, og at alt er blevet leveret og monteret som aftalt.

En særlig tak for de flotte ord om René Fogsgaard. Vi er rigtig glade for, at han har kunnet hjælpe jer godt i mål med jeres nye køkken.

Rigtig god fornøjelse med køkkenet, og tak for jeres anbefaling! ✨

INVITA

Vi har købt flere køkkener og bad.

Vi har købt køkkener og bad af flere omgange ved Invita, Aarhus, specifikt ved sælger Rene Fogsgaard.
En altid formidable service, godt humør og generelt fair behandling både ift. pris og realistiske tidsplan.

7. maj 2026

Kære Morten,

Det glæder os virkelig meget at høre, at I har haft gode oplevelser hos INVITA Aarhus gennem flere projekter, og at både serviceniveau, stemning og rådgivning har levet op til jeres forventninger hver gang.

En særlig tak for de fine ord om René Fogsgaard, vi er stolte af hans engagement og tilgang, og det betyder meget for os, at I oplever både god rådgivning og behandling.

Mange tak for jeres anbefaling og tillid, det sætter vi stor pris på! ✨

INVITA

Smukt køkken og fantastisk service

Fra startmøde med rigtig god vejledning og hjælp til at vælge lige netop det køkken, som vi ønskede, og som passer helt perfekt i vores nyrenoverede hjem til levering, installering og afslutning har vi fået den bedste service af Martin Amtkjær hos Invita Aarhus. Køkkenet er bare super flot og funktionelt og med mange smukke og praktiske detaljer. Vi kan varmt anbefale Invita Aarhus og især Martin!

6. maj 2026

Kære Marie,
Tusind tak for din flotte anmeldelse 🙏
Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en god oplevelse hele vejen fra det første møde til det færdige resultat. Vi lægger stor vægt på rådgivning, kvalitet og en tryg proces, så det betyder meget, at du oplever, at både service og resultat har levet op til jeres forventninger.
Vi giver selvfølgelig din ros videre til Martin, han vil blive rigtig glad for at høre det 😊

Tak fordi du vil anbefale os, og rigtig god fornøjelse med jeres nye køkken! 🏡✨

INVITA

Købte et køkken i sommers i Invita…

Købte et køkken i sommers i Invita køkkener Århus af Jeppe Bak Nielsen. Vi er meget tilfredse med vores køkken og hele forløbet.

16. juni 2025

Kære Andrea,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 😊
Vi er rigtig glade for at høre, at I har haft en god oplevelse hos Invita Aarhus og fik en god service af Jeppe, samt at I er tilfredse med både jeres nye køkken og hele forløbet.

Jeppe - Invita Tilst

Havde fornøjelsen af at handle med Jeppe fra Invita i Tilst som hjalp os med nye garderobeskabe til soveværelset. Jeppe leverede, udover en fed løsning, en super kundeoplevelse. Som kunde følte man sig i gode hænder! Kigger du forbi Invita i tilst, så spørg efter Jeppe!

3. februar 2026

Kære Mathias,

Tusind tak for din flotte anmeldelse 🙏

Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en god oplevelse hos os i INVITA Tilst, og at Jeppe har kunnet hjælpe med både en flot garderobeløsning løsning og en tryg proces hele vejen igennem. Vi lægger stor vægt på netop den gode rådgivning, så det betyder meget, at du har følt dig i gode hænder.

Vi giver selvfølgelig din ros videre til Jeppe, det vil han sætte stor pris på 😊

Rigtig god service

Rigtig god service. Vi havde nogle bump i processen, og stødte på flere problemer i renoveringen af vores nye køkken, og på trods frustrationer og bekymringer, så synes vi at Invita har håndteret processen flot.
Vores kontakt, Jeppe Graves Basse, har været en god støtte med hans vejledning og håndtering af arbejdet - han var omstillingsparat når der kom forhindringer og havde altid vores behov og krav for øje.

30. november 2025

Kære Emil,

Tusind tak for jeres flotte feedback. Vi er glade for at høre, at I, trods bump på vejen og udfordringer i processen, har oplevet, at vi tog hånd om situationen på en god og professionel måde.

Det betyder meget for os, at I har følt jer støttet undervejs, og vi er særligt glade for at høre jeres ros af Jeppe.

Tak fordi I tog jer tid til at dele jeres oplevelse. Vi håber, I bliver rigtig glade for jeres nye køkken og får mange gode oplevelser i det fremover.

Hold jer langt væk fra Invita Hillerød/Glostrup

Desværre fortsat intet sket i sagen.

Det er dybt kritisabelt og INVITA gør intet for at rette op på fejlet og mangler.

Vi står nu bl.a. med en bordpladehøjde på næsten 93 cm - og den skulle være på 90 cm.

Ødelagte stænkplader for 50.000 kr pga. fejl i monteringen fra INVITAS side.

Jeg får ondt i nakke og skuldre I at skulle arbejde i den højden.

Direktøren i butikken læser vores mails som vinden blæser.
Og følger ikke op.

Hovedkontoret gør intet.

Værste kundeoplevelse på noget af den fyrste investering i vores hus.

Alt er kaos - og alt sejler. Mange kunder utilfredse. Dette bekræftet af håndværker.
Vi er nu køkkenrenovering 5. mdr. Forsinket af: Fejl på leverancer. Brud på aftaler. Sygdom hos håndværkere. Flere fejlmonteringer. Selskabet tilsyneladende ligeglad. Båd butik og hoved selskab.
Renovering nu yderligere ydereligerefordyret med min. 50.000 kr. Ligeledes er køkkenet monteret forkert. Sagen ender nu i Byggerieta Ankenævn.-
Der opfordres til at kunder med lignende oplevelser skriver en anmeldelse.

4. maj 2026

Kære Sophia,

Vi er kede af at læse om din oplevelse og forstår din frustration over både forløbet, fejl på leverance og den manglende fremdrift i sagen. Det er på ingen måde den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Vi har haft kontakt med INVITA forhandleren, for at høre dem om sagen, og hvordan den kan løses på den bedst mulige måde.

Vi kan forstå, at i er i forsat dialog omkring løsningen.

INVITA

Min mand og jeg besøgte Invita Aalborg…

Min mand og jeg besøgte Invita Aalborg i 2025, hvor vi blev mødt af indretningskonsulent Simon W. Winther. Han mødte os med et smil og en god snak, og inden vi gik fra butikken havde vi lavet en aftale om et uforpligtende møde. Det var en virkelig god oplevelse, og Simon var virkelig imødekommende og løsningsorienteret. Han lavede flere mulige løsninger, vi kunne se, inden vi tog en beslutning om hvad vi ville. Vi blev hjulpet igennem hele processen med valg af køkken og badeværelsesmøbler, samt hvilke muligheder vi havde i forhold til indretningen, så det passede ind i vores stil og hjem. Han var i vores hjem og måle op flere gange, for at være sikker på at alt passede snor lige. Simon var meget nærværende hele vejen igennem, og stod klar til at hjælpe os, hvis vi havde spørgsmål undervejs, samt da vi i sidste time ønskede at ændre noget ved vores bestilling. Han hjalp os hele vejen, og vi fik vores drømme køkken og badeværelser. Vi kunne ikke have ønsket os en bedre hjælp, end den Simon gav os. Kæmpe roser og stor tak herfra.

12. maj 2025

Hej Louise,

Tusind tak for jeres flotte anmeldelse. Det glæder os enormt at høre, at jeres besøg hos INVITA Aalborg og samarbejdet med Simon har været en så positiv oplevelse fra start til slut.
Vi sætter stor pris på, at I fremhæver Simons nærvær, imødekommenhed og evne til at finde løsninger, der passer præcis til jeres stil og hjem. Det betyder meget for os, at I har følt jer trygge og godt guidet gennem hele processen, også da der opstod ændringer undervejs.
Vi er utroligt glade for, at slutresultatet blev jeres drømmekøkken og badeværelser, og at I har følt jer godt hjulpet hele vejen. De varmeste roser bliver givet videre til Simon.
Tusind tak for tilliden, vi ønsker jer rigtig mange gode år med jeres nye køkken og badeværelser. 😊

INVITA

Min mor og mand har fået en enorm god…

Min mor og mand har fået en enorm god service hos Invita og Unoform i Aalborg, da de købe køkken hos dem. Virkelig højt serviceniveau og god behandling.

2. april 2026

Besvarelse fra INVITA Køkkener A/S

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de pæne ord. Det glæder os meget at høre, at din mor og mand har haft en så god oplevelse hos INVITA og Unoform i Aalborg. God service og personlig rådgivning er noget, vi sætter stor ære i, så det er skønt at høre, at det er kommet til udtryk. Vi håber, de bliver rigtig glade for deres nye køkken i mange år frem. 💛

INVITA

INVITA Vejle kan klart anbefales!

INVITA Vejle kan klart anbefales!
Vi har netop fået laveret og monteret nyt køkken fra INVITA Vejle, som vi igennem hele processen har været meget tilfredse med. Vi har fået meget kompetent vejledning fra butikken, som har hjulpet os i mål med vores drømmekøkken.

24. april 2026

Hej Agnete,
Tusind tak for den flotte anmeldelse ⭐️

Det glæder os meget at høre, at I har været tilfredse med hele processen, fra den indledende rådgivning i butikken til levering og montering af jeres nye køkken. Hos INVITA lægger vi stor vægt på kompetent vejledning og skræddersyede løsninger, så det betyder meget for os at høre, at vi har kunnet hjælpe jer i mål med jeres drømmekøkken.

Tak fordi I tog jer tid til at dele jeres erfaring, og rigtig god fornøjelse med det nye køkken! 🤍

HOLD JER LANGT VÆK FRA INVITA

Virkelig dårlig oplevelse med Invita. Rådgivningen var mangelfuld fra start til slut. Vores ekspedient kunne ikke svare på de mest simple spørgsmål. Kommunikationen var ekstremt langsom. Vi ventede flere måneder på svar - også selvom vi rykkede. Vi skulle handle med Invita, da det var et projektkøb. Så vi kunne desværre ikke bare vælge nogle andre. Vores køkken blev sat i produktion uden vores godkendelse, hvilket gjorde det umuligt at lave selv små ændringer.

Derudover blev vi slet ikke informeret om, hvor sart bordpladen er, eller at den kræver omfattende klargøring før brug. Resultatet er, at den hurtigt har fået synlige mærker ved helt almindelig brug.

Vi har klaget flere gange undervejs, men har kun modtaget arrogante afvisninger uden villighed til dialog.

Mange af vores naboer i vores projektkøb har haft samme dårlige oplevelse.

Samlet set et uprofessionelt forløb med manglende rådgivning og dårlig service. Kan absolut ikke anbefales.

HOLD JER LANGT VÆK fra Invita

Svar på nedenstående: Det er Invita Odense. Og vi har også sendt en klage til Invita Danmark, men det var Invita Odense der svarede på det.

23. april 2026

Hej Anita,

Vi er meget kede af at høre om din oplevelse og beklager oprigtigt, at dit køkkenforløb ikke har levet op til hverken dine forventninger eller vores egne standarder for rådgivning og service.

Det lyder som et forløb med både mangelfuld kommunikation, utilstrækkelig rådgivning og manglende information, hvilket naturligvis ikke er acceptabelt for os. Vi tager din feedback meget alvorligt.
For at kunne undersøge sagen nærmere og sikre, at den bliver håndteret korrekt, har vi brug for at finde den rette forhandler. Vi har forsøgt at finde dit forløb i vores system, men kan desværre ikke identificere, hvilken Invita‑butik der er tale om ud fra anmeldelsen.
Vi vil derfor sætte stor pris på, hvis du vil oplyse, hvilken by du har købt dit Invita køkken i, så vi kan tage dialogen videre med den ansvarlige forhandler og følge op på dit forløb.
Vi håber, du vil give os mulighed for at se nærmere på sagen.

INVITA

Vi har købt og installeret et nyt…

Vi har købt og installeret et nyt køkken fra Invita Roskilde.
Allan fra Roskilde afdelingen har i hele processen fra start til opsætning og frem mod slut været rigtig god i både kommunikation og løsnings orienteret i de små fejl der har været, og som der nok altid kommer i en så stor renovering vi har været ude i.
Resultatet er vi yderst tilfredse med. Alt spiller som det skal og som forventet.

Vores næste projekt er vores bryggers, og der vil vi uden tvivl have Invita Roskilde i vores tanker til at leverer.

Tak for det Allan. Stærkt arbejde.

1. april 2026

Kære Claus,

Tusind tak for den flotte anmeldelse og for at dele jeres oplevelse 🙏
Det glæder os meget at høre, at I er så tilfredse med både processen og det færdige køkken. Allan lægger en stor ære i god kommunikation og i at finde løsninger undervejs, så det er dejligt at høre, at det har gjort en forskel for jer.

Vi ser frem til forhåbentlig også at hjælpe jer med bryggerset, når den tid kommer. I er altid velkomne hos Invita Roskilde.

Endnu en gang tak for tilliden, og for de pæne ord til Allan. 😊

Skuffende oplevelse med Invita København

Jeg har haft en meget skuffende oplevelse med Invita i forbindelse med mit køkkenforløb.

Jeg købte et færdigt køkken og forventede derfor et professionelt og gnidningsfrit forløb, hvor det “bare skulle spille”. I stedet har jeg oplevet det stik modsatte. Jeg har i praksis selv fungeret som projektleder på et projekt, som jeg netop havde betalt for at slippe for at styre.

Aftaler er gentagne gange ikke blevet overholdt, og håndværkere er mødt op uden varsel, hvilket har skabt unødvendig frustration i hverdagen. Samtidig står køkkenet stadig ikke færdigt – der mangler fugearbejde, og de sidste skuffer og hylde er ikke blevet korrekt monteret.

Det mest kritiske problem har dog været den manglende kommunikation. Jeg har selv skulle følge op utallige gange for at få svar, klarhed og fremdrift. Der har været meget lidt proaktiv information, og jeg har ofte stået tilbage uden at vide, hvad næste skridt var.

Samlet set har det været et uprofessionelt forløb, som på ingen måde lever op til forventningerne. Jeg kan desværre ikke anbefale Invita baseret på denne oplevelse.

13. april 2026

Kære Vega,

Vi vil gerne beklage det forløb, du har oplevet. Vi har fuld forståelse for din frustration, særligt i forhold til kommunikation, koordinering og det manglende færdige resultat. Det er ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Vi er glade for, at dig og INVITA forhandleren nu er i dialog om at få afsluttet opgaven korrekt.

INVITA

Invita (Skalbjerg) har været meget…

Invita (Skalbjerg) har været meget behjælpelige med at få et nyt køkken bestilt. Altid til rådighed og altid klar til at løse de udfordringerne der altid opstår i forbindelse med bestilling og opsætning af køkken. Magnus var vores rådgiver og vi var meget glade for hans konstruktive tilgang og rådgivning gennem hele processen.

6. februar 2026

Kære Anders,

Tusind tak for jeres fine anmeldelse og for at dele jeres oplevelse hos INVITA 😊

Det glæder os meget at høre, at I har oplevet os som tilgængelige og løsningsorienterede gennem hele processen, både ved bestilling og opsætning af jeres nye køkken.

En særlig tak for de pæne ord om Magnus, det vil vi sige videre. Vi er glade for, at hans konstruktive tilgang og rådgivning har været med til at skabe en tryg og god oplevelse for jer.

Vi ønsker jer rigtig god fornøjelse med jeres nye køkken og takker for tilliden.

INVITA

Vi har haft en rigtig god oplevelse med…

Vi har haft en rigtig god oplevelse med Invita Hillerød i forbindelse med køb af nyt køkken.
Dan Madsen har været utrolig professionel, lyttende og skarp i sin rådgivning hele vejen igennem processen.
Vi følte os trygge fra start til slut, og resultatet lever fuldt ud op til vores forventninger.
Stor anbefaling herfra!

Edmond

10. februar 2026

Kære Edmond,

Tusind tak for jeres fine anmeldelse og for de flotte ord 😊
Det glæder os meget at høre, at I har haft en god oplevelse hos INVITA Hillerød, og at I har følt jer trygge gennem hele processen. En særlig tak for rosen til Dan, vi er glade for at høre, at hans rådgivning og engagement har levet op til jeres forventninger.

Vi ønsker jer rigtig god fornøjelse med jeres nye køkken og takker for den varme anbefaling.

INVITA

Vi har købt køkken ved Invita Ålborg og…

Vi har købt køkken ved Invita Ålborg og snakkede med Magnus Færk Pedersen. Han var rigtig god til og komme med løsninger og lavede en del ændringer før vi fandt den rette model. Og hver gang med smil på læben så det var en fornøjelse og handle med ham.
Montøren som kom var også meget behagelig og omhyggelig, hvilket betyder meget når man invisterer i et nyt køkken og gerne vil have det ser pænt ud når det er færdigt.
Har kun positive ting og sige om Invita Ålborg :-)

24. februar 2026

Kære Mette,
Tusind tak for den flotte anmeldelse og de pæne ord 😊

Det glæder os meget at høre, at I har haft en god oplevelse hos INVITA Aalborg, både i samarbejdet med Magnus og med vores montør. Vi sætter stor pris på, at I fremhæver rådgivningen, tålmodigheden i processen og det omhyggelige montagearbejde, da det er netop dét, vi ønsker at give vores kunder.
Rigtig god fornøjelse med jeres nye køkken, og tak fordi I valgte INVITA.

INVITA

Fantastisk oplevelse og service i topklasse!

Vi har lige fået monteret vores nye drømmekøkken fra Invita vejle, og vi kunne ikke være mere tilfredse.
Fra det øjeblik vi trådte ind i butikken, blev vi mødt med smil og professionalisme. En særlig tak skal lyde til vores rådgiver, Michael, som har ydet en helt ekstraordinær kundeservice.
Michael var utrolig tålmodig gennem hele processen, lyttede til alle vores specielle ønsker og kom med kreative løsninger, som vi slet ikke selv havde overvejet. Vi følte os aldrig presset til at tage en hurtig beslutning, og der var altid hurtigt svar på vores mange spørgsmål – selv efter underskriften var sat.
Det er sjældent at møde en sælger, der følger projektet så tæt helt til dørs og sikrer, at hver mindste detalje spiller. Selve leveringen og kvaliteten af køkkenet lever fuldt ud op til de høje forventninger.
Hvis du overvejer nyt køkken, kan vi varmt anbefale Invita i vejle og i særdeleshed en snak med Michael, det vil i ikke fortryde.

Bo & Anette

9. april 2026

Kære Bo og Anette,

Tusind tak for den virkelig flotte anmeldelse, og stort tillykke med jeres nye drømmekøkken 😊

Det glæder os enormt at høre, at I har følt jer godt modtaget allerede fra første besøg i butikken, og at hele forløbet har levet op til jeres forventninger. En særlig tak for de fine ord om Michael.

At I har oplevet ro, tryghed og god opfølgning, både før og efter aftalen var indgået, er præcis den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder. Det betyder meget for os at høre, at både leveringen og kvaliteten af køkkenet matcher de høje forventninger.

Tusind tak for jeres varme anbefaling og for tilliden til INVITA Vejle. Vi ønsker jer rigtig meget glæde med jeres nye køkken i mange år fremover.

Invita Hillerød

Vi havde i længere tid overvejet hvad der skulle ske med vores 25 år gamle køkken. Vi fik Mikkel fra Invita Hillerød til at hjælpe os med at lave tegninger og komme med forslag til hvordan vi kunne lave om på vores eksisterende køkken og indretning. Mikkel opfyldte vores ønsker til punkt og prikke.
Invitas egne folk og eksterne håndværkere har gennem hele projektet været omhyggelige, høflige og gode til at gøre rent efter sig. Håndværkere har lavet et omhyggeligt og flot arbejde.
Problemer som altid vil opstå i et gammelt hus blev løst med snilde og omhyggelighed. Hele projektet blev færdiggjort til tiden og til fuld tilfredshed.

9. april 2026

Kære Mogens,

Tusind tak for jeres meget flotte anmeldelse, det sætter vi stor pris på 😊

Det glæder os virkelig at høre, at Mikkel har kunnet hjælpe jer med at finde de helt rigtige løsninger til jeres køkken og indretning, så jeres ønsker er blevet opfyldt til punkt og prikke.

Vi er også glade for at høre, at både vores egne folk og de tilknyttede håndværkere har levet op til jeres forventninger, både hvad angår kvalitet, omhu og respekt for jeres hjem undervejs i processen.

At der kan opstå udfordringer i et ældre hus er helt naturligt, og det er dejligt at høre, at I har oplevet, at de blev løst med omtanke og snilde. At projektet samtidig er færdiggjort til tiden og til fuld tilfredshed, er noget vi er stolte af.
Tak for tilliden , vi håber, I får stor glæde af jeres nye køkken i mange år fremover.

Invita Tilst

Invita Tilst

Jeg kan desværre ikke anbefale Invita Køkken Tilst.
Vi fik leveret vores køkken i uge 11, men det var langt fra i acceptabel stand. Flere elementer var beskadigede ved levering – med skrammer, ridser og dele, der ligefrem var i stykker. Det er ikke det kvalitetsniveau, man forventer.
Nu, cirka fire uger senere, mangler vi stadig flere dele, og sagen trækker unødigt ud. Som om det ikke var nok, er bordpladen, vi har fået leveret, simpelthen for lille til vores køkkenø – en fejl, der tydeligvis ligger hos Invita. Alligevel bliver ansvaret ikke taget, og vi er blevet informeret om, at vi først kan forvente en løsning omkring uge 17.
Det er dybt frustrerende både at stå med et ufærdigt køkken og samtidig opleve manglende ansvar og erkendelse af fejl fra leverandørens side. Kommunikation og håndtering af problemer har været utilfredsstillende hele vejen igennem.
Alt i alt en meget dårlig oplevelse.

Vh Leyla

14. marts 2026

Kære Leyla,

Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse. Vi er oprigtigt kede af, at dit køkkenforløb ikke har levet op til dine forventninger, det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Vi vil dog gerne uddybe forløbet for at skabe et mere nuanceret billede. Ved leveringen var der tale om én manglende låge samt en række lakfejl, som løbende blev meldt ind, og hvor der blev leveret nye dele inden for 1–2 uger efter registrering. Ved den efterfølgende servicelevering blev der igen konstateret fejl, som er blevet meldt ind, og allerede inden påske blev det aftalt, at disse dele udskiftes som en 2. service.

Den bordplade, der er leveret til køkkenøen, blev desværre produceret forkert af bordpladeleverandøren. Bordpladen har kunnet anvendes midlertidigt, og leverandøren har allerede sat en ny bordplade i produktion, som leveres og monteres i uge 17. Vi har fra start taget dialogen med bordpladefirmaet og arbejdet for, at der hurtigt blev fundet en løsning.

Derudover har vi ydet ekstra service undervejs, herunder taget skuffer retur, som blev fortrudt, selvom dette normalt ikke er muligt, samt leveret nye fronter uden beregning i forbindelse med fejl, der opstod under montage foretaget af kundens egen montør.

Vi forstår fuldt ud, at et ufærdigt køkken er frustrerende, og vi beklager de gener, tidsforløbet har medført. Vores intention har hele tiden været at løse de udfordringer, der er opstået, så hurtigt og smidigt som muligt. Vi håber, at den nye bordplade og de sidste udskiftninger vil være med til at afslutte sagen tilfredsstillende.

INVITA

Super professionel håndtering hele vejen igennem

Super professionel håndtering af vores Invita aftale- Mikkel læste vores behov for hvordan vores nye køkken skulle skrues sammen og de medfølgende tegninger viste sig at være spot on.
Kan absolut anbefales hvis du går med nye køkkendrømme og gerne vil tages professionelt igennem processen.

31. marts 2026

Besvarelse fra INVITA Køkkener A/S

Tusind tak for de flotte ord og for at dele jeres oplevelse.

Det glæder os meget at høre, at I har følt jer professionelt guidet hele vejen, og at både behovsafdækning og tegninger ramte plet.

Jeg vil sørge for at give jeres ros videre til Mikkel, det betyder meget for os.
Rigtig god fornøjelse med jeres nye køkken, og tak fordi I varmt vil anbefale os videre.