Vi har haft en helt fantastisk oplevelse med Invita i Roskilde. Vi har fået installeret et nyt køkken, og har været ualmindeligt tilfredse med hele forløbet, fra de første forslag til selve opsætnin... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Personlige indretningsløsninger til køkken, bad og garderobe
Industrivej 6, 6870, Ølgod, Danmark
Svarer typisk inden for 2 uger
Efter flere besøg hos køkken firmaer, faldt valget på Invita i Aarhus “Tilst”
Emil Halvorsen gav en kyndig og god oplevelse i hele processen - opmåling - og gennemgang af fine tegninger.
Montering af køkkenet gik også som smurt af en af deres samarbejdspartnere.
Kan kun give de bedste anbefalinger 👍

Besvarelse fra INVITA Køkkener A/S
Efter lidt mindre end 5 år efter montering af vores køkken bliver overflademalingen slidt af lågerne, ved håndtagene. Til trods for 5 års garanti på låger og til trods for at Invita erkender at der IKKE er tale om unormal brug eller slitage, nægter de at overholde garantien på de 5 år. Gad vide hvordan vores køkken ser ud om 10 år.
Jeg kan ikke anbefale Invitas malede overflader da holdbarheden er langt under hvad man kan forvente på et køkken.

Besvarelse fra INVITA Køkkener A/S
Super god service hos Invita Køkkener Århus. Jeppe Bak Nielsen var utrolig hjælpsom og tog sig god tid til at rådgive mig omkring de spots, jeg skulle bruge til mit køkken. Professionel, imødekommende og virkelig engageret i at finde den rigtige løsning. Kan klart anbefales!

Besvarelse fra INVITA Køkkener A/S
Vi har tidligere købt inventar til vores nybyg.
Dengang var servicen i top og vi henvendte os derfor igen, til Jeppe Bak Nielsen, i Invita Aarhus, da vi skal bygge nyt igen.
Endnu en gang, fantastisk service! Jeppe er virkelig god til at give ærlig rådgivning. Det er virkelig dejligt, at have en konsulent som går op i ens projekt.
Kæmpe anbefaling herfra!

Besvarelse fra INVITA Køkkener A/S
Invita Århus. Professionel samarbejdspartner. Leverer på et højt niveau samt man får personlig og god service.
Vores konsulent. Jeppe bak Nielsen er altid tilgængelig og arbejder effektivt hvis der opstår problemer. Man ved han prioriterer opgaverne.
Ryomgård tømrer og snedkerforretnimg

Besvarelse fra INVITA Køkkener A/S
Vi havde en rigtig god oplevelse med køb af køkken hos Rene fra Invita Aarhus. Meget professionel og hurtigt handlende. Troværdig sælger. Sans for detaljer. Kan kun anbefale andre at gøre det samme.

Besvarelse fra INVITA Køkkener A/S
I forbindelse med nybyggeri har vi købt køkken, bad, bryggers og garderobe inventar gennem Invita Århus.
Indretningskonsulent Maya, har været med gennem hele processen og har formået at forstå vores ønsker, samt koble dem til gode og funktionelle løsninger.
Ved levering, var der skader på nogle låger, vi tog kontakt til Maya i Invita Århus og fejlene blev rettet med det samme og uden meromkostning.
Vi er helt igennem tilfredse både med service, kvalitet og det færdige resultat.
Mvh. Tine og Jacob

Besvarelse fra INVITA Køkkener A/S
Kan kun sige at vi af John Hoxer fra Invita i Aalborg City Syd har fået en behandlig helt i top. Fra første møde var der fokus på vores behov i.f.t. nyt bryggers, nyt køkken og to nye badeværelser. Derfra har forløbet været 100% uproblematisk - tegninger, tilretninger, tilbud, bekræftelse, levering, montering, ekstra hylder m.m. uden beregning og efterfølgende opfølgningsbesøg hos os. P.g.a. af ovenstående udvidede vi midt i processen også leverancen til at omfatte indretning af entre. På alle måder en perfekt oplevelse uden negative overraskelser - kun positive overraskelser. Tak til John for et super forløb og en langt over middel service.

Besvarelse fra INVITA Køkkener A/S
Fantastisk produkt - fik virkelig god service og hjælp med løsninger - vi er meget glade for René Invita Aarhus, kanon service

Besvarelse fra INVITA Køkkener A/S
Vi har for nyligt købt nyt køkken hos Invita Vejle, hvor vi fra start til slut er blevet vejledt, informeret og holdt opdateret af Alma Iza Dam Hansen på aller bedste vis. Vi har et gammelt hus med charme, men ikke mange lige linjer. Alma var med i den kreative proces og så muligheder og spændende løsninger helt fra starten. Vi har fået det smukkeste Invita køkken og har været tryg i at Alma havde styr på ALLE detaljer. Vi har fået en utrolig god behandling og professionel vejledning.
Kan kun give de bedste anbefalinger af Invita og Alma😊

Besvarelse fra INVITA Køkkener A/S
Vi har købt en køkkenø og kaffeniche ved Invita Aarhus, der skulle matche et eksisterende køkken og tilpasses vores ønsker og drømme. I den forbindelse har vi fået virkelig kompetent sparring fra Jeppe, som hjalp os med alt fra design og materialevalg til finjusteringer efter montering. Jeppe har været nem og fleksibel at kommunikere med hele vejen igennem og han har gjort en stor indsats for at finde de helt rigtige løsninger til os. Vi giver ham og Invita Aarhus vores varmeste anbefalinger.

Kæmpe anbefaling herfra.
Vi fik den bedste rådgivning af Jimmi (Invita Århus) og vi har igennem hele processen været meget tilfredse. Vi har fået meget kompetent vejledning, som har hjulpet os i mål med vores drømme- køkken, bad og bryggers.

Invita Aarhus
Vi har købt nye badeværelses elementer hos Invita Tilst hvor vi fik rigtige gode forslag og en god vejledning af Renè Fogsgaard
Vi er super glade for det nye badeværelse

Besvarelse fra INVITA Køkkener A/S
Vi har haft en helt igennem fantastisk oplevelse hos Invita Aarhus. Servicen har været i verdensklasse fra start til slut, og vi har gennem hele projektet følt os i trygge og kompetente hænder.
En særlig stor tak til René Fogsgaard, som har rådgivet os meget professionelt og samtidig kommet med nye og kreative idéer, der har gjort en stor forskel for det endelige resultat. Hele processen har været præget af høj faglighed, god sparring og en oprigtig interesse i at finde de bedste løsninger til os.
Vi har fået leveret både køkken, 2 badeværelser samt garderobeløsninger, og kvaliteten lever fuldt ud op til vores forventninger. Dette er vores andet samarbejde med Invita Aarhus – og helt sikkert ikke det sidste.
De varmeste anbefalinger herfra!

Besvarelse fra INVITA Køkkener A/S
Vi købte køkken og badeværelse i Invita Tilst, og fik super god og kompetent vejledning af Jeppe Bak Nielsen.
Trods en tidsplan der rykkede sig igennem hele projektet, så var der stor fleksibilitet fra Jeppe - og vi har fået et resultat vi er vildt glade for!

Besvarelse fra INVITA Køkkener A/S
Super service og masser af god sparring ift at komme med nye idéer. Vi havde et upåklageligt forløb med René fra Århus butikken.

Besvarelse fra INVITA Køkkener A/S
Jeg har handlet køkken, bad og inventar flere gange hos Invita Århus. Det har været en fornøjelse alle gangene. Især den meget personlige og engagerede betjening fra konsulenten Rene har været outstanding

Besvarelse fra INVITA Køkkener A/S
Har handlet både køkken og udstyr til badeværelse i flere omgange ved Invita Aarhus, og har altid fået en fantastisk service og meget kyndig vejledning af René Fogsgaard. Bedste anbefaling herfra.

Besvarelse fra INVITA Køkkener A/S
Vi købte køkken i Invita i Århus.
Super service og sparring med Rene Fogsgaard.
Blev leveret og monteret efter tidsplanen og vi er så glade for vores nye køkken.

Besvarelse fra INVITA Køkkener A/S
Vi har købt køkkener og bad af flere omgange ved Invita, Aarhus, specifikt ved sælger Rene Fogsgaard.
En altid formidable service, godt humør og generelt fair behandling både ift. pris og realistiske tidsplan.