Invertu.comAnmeldelser

4,1

Bestilte en Bestlite-lampe hos Invertu i starten af april. Lampen skulle være på lager. Modtog ordrebekræftelse, og pengene blev trukket. Siden skete intet. Rykkede pr. mail efter knap 3 uger. Ude... Se mere

Vi havde købet en PH lampe, fik den byttet fordi der var fabrikationsfejl. Fik tilsendt en nye, som desværre også havde fabrikationsfejl. Ønskede at handlen gik tilbage. Det gjorde den også uden nogen... Se mere

Bestilte to lamper hos Invertu, og forventede levering i løbet af fem dage. De ankom dog allerede dagen efter. Super godt! Desværre viste det sig, at de havde sendt lamper i en forkert farve. Jeg sk... Se mere

dette var vores første køb (fin PH2/1) kvaliteten lever til fulde op til vores forventninger. leveringen er mere end forventet bestilt lørdag aften tirsdag middag kommer GLS med lampen SUPER. sikke... Se mere

God

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Super service & god kvalitet

Var meget tilfreds med at handle med invertu. Kundeservice var i top og varerne kom til tiden(det var vigtigt for mig). Kvaliteten er i orden og man kan ikke se forskellen når nan samlinger med originalen. Kan varmt anbefales.

2. februar 2013

Hurtig ekspedition - men kvaliteten af varen er LANGT fra originalen.

Vi købte 1 Bestlite BL5 kopi - vi har allerede 2 originale. Prisen var ca 50 % af original - men kvaliteten er noget længere fra.
Jeg kan ikke anbefale at købe disse kopier af Bestlite.

30. januar 2013

Hej Jørgen

Tak for din anmeldelse, vi er kede af at høre at du ikke er tilfreds med kvaliteten, vi har solgt rigtig mange Bestlite lamper med fuld tilfredshed, Hvis der er fejl eller mangler (eller hvis du bare ikke syntes at den lever op til standarden, er du velkommen til at sende den retur, og få dine penge igen.

Invertu Teamet.

Fejlleveret lampe TO (!!) gange - og store besværligheder med at returnere de to fejlleverede (Som faktisk i skrivende stund befinder sig indpakket på mit kontor)

Meget søde og venlige damer ved telefonen, men hvad nytter dét når samarbejdet med transportfirmaet åbenbart lader meget tilbage at ønske. Måtte køre fra Østerbro til Tåstrup TRE gange før det lykkedes mig, at få fingre i den rigtige lampe - kunne næsten lige så godt have købt en original lampe - ærgelser og benzinudgifter taget i betragtning. Har tidligere handlet hos Invertu uden de store problemer, men denne oplevelse gør, at jeg for al fremtid vil være svært forbeholden overfor nethandel i det hele taget.

27. januar 2013

Hej Maj-Britt
Tak for din anmeldelse, vi beklager selvfølgelig at du har fået en forkert farve lampe, og at GLS ikke har leveret din lampe på tilfredsstillende måde.
Som du selv skriver, har vi før leveret til tiden, og det gør vi stort set altid, vi har skrevet til GLS, så vi kan undgå den slags misforståelser i fremtiden.
Vi håber ikke at du er blevet bange for at handle på nettet, invertu prøver efter bedste evne, at hjælpe vores kunder, og sendte dig også en ny lampe, med det samme da vi blev opmærksomme på problemet.

Invertu Teamet.

Flot vare, lidt langsom levering

Jeg bestilte en stol på Invertu.com d. 24.dec. 2012, og velvidende at der var nogle helligdage henover jul og nytår, så var jeg stadig skuffet over, at jeg måtte rykke for leveringen og først modtog stolen d. 10. Januar. Dvs 17 dage efter den var bestilt. Der stod jo på hjemmesiden, at leveringen ville ske indenfor 5 dage, da stolen var på lager.

Da jeg kontaktede Invertu pr. mail virkede det som om at de havde forlagt min ordre, for den var slet ikke på vej ud af deres lager før 3 dage efter jeg havde mailet dem. Når det er sagt, så er varen virkelig flot og uden fejl eller mangler. Jeg ville ikke tøve med at bestille hos dem igen, dog med en forventning om 2-3 ugers leveringstid.

13. januar 2013

Perfekt

Købte en kogle, rigtig flot efterligning, varen kom hurtig og der var ikke nogen problemer kan langt anbefale dem, giver dem 4 stjerner, ville have givet dem 5 men man skulle selv samle koglen. Det var lidt skuffende:-(

Men kan varmt anbefale dem :-)

12. januar 2013

Venlig og høflig imødekommende betjening, som finder en for kunden tilfredstillende løsning

Jeg har bestilt 3 stk PH lanmper - en bordlampe, en gulvlampe og en lofts lampe benævnt Koglen.
Hurtig og effektiv levering af varen - dog er Koglen i restordre og kan først leveres 1. ferbuar 2013.
De leverede varer ser generelt super fine ud. Det viser sig, at gulvlampen er skæv i toppen og det ødelægger helhedsindtrykket totalt :-(.
Efter en telefonisk kontakt til invertu, hvor jeg klager over produktet, får jeg omgående tilbudt en erstatsningslampe, som sendes snarest efter nytår.
Irriterende med den defekte lampe, som burde være "fanget" i en produktkontrol.
Fint med omgående tilbud om erstatningslampe.
Venlig og høflig imødekommende betjening.

30. december 2012

Hej Jens,

Tak for din anmeldelse og vi er glade for at du syntes at lamperne ser "super fine ud".

Som du har oplevet, så ombytter vi naturligvis straks og uden beregning hvis du modtaget en lampe der ikke lever op til dine forventninger. Vi vil blot lige nævne, at gulvlamperne kan justeres med skruer der holder skærmene lige. Det er helt normalt at der skal justeres lidt på PH lamperne. Så hvis du ikke har prøvet dette, kan det måske være en løsning?

Hvis ikke, ombytter vi naturligvis straks til en ny - så du bliver ligeså glad for den som de andre lamper - som du har aftalt med vores kundeservice, og så håber vi, at vi også kan gøre os fortjent til en bedre anmeldelse fra dig og du bliver tilfreds.

Godt Nytår!

Tag jer lidt sammen

Hej Invertu.
Jeg stod og skulle købe en Globe lampe, som jeg havde set at firmaet kunne levere i kopimodel, men inden jeg bestilte læste jeg diverse anmeldelser omkring firmaet.
Her kunne jeg konstatere at ordrebekræftigelse og levering havde fået en fin anmeldelse.
Så det kan jeg kun bekræfte var perfekt, men så stod der også at flere havde fået leveret lampen med ridser. Den lampe jeg fik leveret, havde været sendt ud til flere kunder, kunne jeg se, for der var flere lag tape på pakken. Jeg fik nemlig en ridset lampe.
Jeg henvendte mig til firmaet (Camilla) og fik en super betjening om tilbagelevering af lampen og pengene retur.
Ret op på disse fejl og lad os prøve igen.
Jeg er klar til at købe en ny globe lampe uden ridser, når I får nogle nye på lager, så skriv endelig til mig.

27. december 2012

Hej Hanne,

Tak for din anmeldelse som vi straks følger op på med ønsket om at se om vi kan gøre noget bedre i den forbindelse. Hvis en pakke ser ud som om den har været udsat for stød eller slag, vil vi åbne og kontrollere at varen er i orden inden den sendes ud. Der kan derfor forekomme pakker med flere lag tape. Men det er normalt blot et tegn på, at vi har kontrolleret varen en ekstra gang. At du så har modtaget en lampe med en ridse er naturligvis ikke godt nok, og vi vil se hvordan vi kan undgå det sker igen.

Men vi er glad for at du er tilfreds med vores service og betjening og vi vil gerne kontakte dig når vi igen vedr. køb af Globe lamperne i fremtiden.

Hav en god dag.

Smadrede lamper.

Jeg bestilte en PH3/2 bordlampe som ved modtagelse var smadret. Prøvede at ringe men fik en tlf.svarer som aldrig ringede tilbage. Skrev en mail, fik kontakt og der ville blive sendt en ny lampe. Modtog lampe nr. 2 som også var smadret. Prøvede igen at ringe til en tlf.svarer som aldrig svarede. Mailede men det tog tid inden svar. Ophævede handlen da jeg var godt træt af at modtage ødelagte lamper. Afhentning af de ødelagte lamper tog også sin tid. Først blev den ene afhentet, budet ville ikke have begge lamper med, da han kun skulle hente een lampe. Skulle så vente igen på at den sidste lampe blev hentet. Alt dette kunne være undgået hvis telefonen var taget og jeg havde fået personlig kontakt. Lampen skulle være sendt som FORSIGTIG eller GLAS, så havde de ikke været smadret .Bare ærgeligt både for Invertu og undertegnde.

mvh
Grethe Weinholdt

19. december 2012

Hej Grethe,

Tak for din anmeldelse som vi straks følger op på. Vi markerer glasvarer, men desværre er en markering ikke en garanti mod transportskader. Men vi tager dette op med vores fragtfirma og beder dem indskærpe behandlingen af vores pakker. Når vi afsender vores varer, er de desværre uden for vores kontrol, men som du også oplevede så ombytter vi naturligvis altid omgående en transportskade uden beregning. Det er en vare som vi sender dagligt uden problemer så det er beklageligt du oplevede transportskader.
Vi besvarer email senest næste hverdag og hvis du ringer i vores telefon-åbningstider så besvarer vi uden eller med meget kort ventetid så det håber vi du finder tilfredsstillende.

Har du lyst til at handle hos os igen, så kontakt gerne vores support og henvis til denne anmeldelse, og vi skal sørge for at du får 10% rabat på et nyt køb.

Hav en god dag!

Købt 2 ph lamper , super service, overholdt næsten leveringstid, kvaliteten ok

Kan kun anbefale ,at handle med Invertu. Vi fik enda en kasse leveret, hvor den pære der var med var itu. En mail til Invertu og vupti , næste dag ankom der sandelig en ny - flot og hurtig service. Vi vil helt sikkert købe der igen.

19. december 2012

Hej Peter,

Vi prøver konstant at optimere vores forretning hele vejen fra produktion, over shipping, salg og levering til varen står hos vores kunder. Vi kan altid gøre noget bedre så alle anmeldelser er utroligt vigtige for os.

Men vi er rigtigt glade for at høre at vi har gjort os fortjent til din flotte anmeldelse af Invertu.com.

Hav en god dag!

Invertu Teamet.

Produkt ok ! Levering en prøvelse!

Levering svigter i første omgang ,bliver ikke kontaktet selv om der er opgivet tlf. nr. returneres varen .
Kontakter Invertu der afhjælper og får sendt igen med levering til addressen.
Pakken er da delvis splittet ad så der mangler lidt skruer som jeg herefter måtte finde i Baumarkt . Stolen er nu monteret komplet og er ok !

Fin service.

Bestilling, levering lige efter "bogen".
Bestilte først 1 Bestslite væglampe for at sikre mig at levering og kvalitet var ok, idet jeg har ekstrem dårlig erfaring med et andet firma. Lampen blev leveret som lovet endda lidt før tid, super. Kvaliteten er for så vidt ok, blot en lille bule i skærmen .Bestilte på grund af de gode erfaringer lampe 2, mærkværdigvis havde denne også en lilli bule i skærmen tilsvarende den 1. Lampe. Det kunne tyde på at "skaden" sker i produktionen.

Cremfarvet er hvis

Har købt en Bestlite lampe der skulle være cremefarvet. Det er også hvad der står på emballagen - men lampen er reelt helt hvid. Da jeg har en original cremfarvet Bestlite i samme stue er forskellen til at få øje på!

hurtige som lynet

Jeg bestilte 2 best lite standerlamper søndag , og vupti- onsdag blev de leveret.
det kan man da kalde expres fart, og lamperne er vi fuldt ud tilfredse med!
Så det er nok ikke sidste gang, vi handler hos jer !!!
Rigtig god service !

15. december 2012

Jeg bestilte en lampe, som blev leveret i løbet af få dage. Desværre var der nogle mindre fejl og mangler på den. Dette meddelte jeg forhandleren, som reagerede prompte med høflig beklagelse og et tilbud om, at jeg efter eget valg enten kunne returnere varen eller få et pænt nedslag i prisen. Jeg valgte det sidste. Forhandleren bad om at få oplyst swift og iban. Straks det var sket, blev pengene overført. Ganske imponerende. Sådan et sted handler man jo gerne med igen.

11. december 2012