Bestilte en Bestlite-lampe hos Invertu i starten af april. Lampen skulle være på lager. Modtog ordrebekræftelse, og pengene blev trukket. Siden skete intet. Rykkede pr. mail efter knap 3 uger. Ude... Se mere
Vi havde købet en PH lampe, fik den byttet fordi der var fabrikationsfejl. Fik tilsendt en nye, som desværre også havde fabrikationsfejl. Ønskede at handlen gik tilbage. Det gjorde den også uden nogen... Se mere
Bestilte to lamper hos Invertu, og forventede levering i løbet af fem dage. De ankom dog allerede dagen efter. Super godt! Desværre viste det sig, at de havde sendt lamper i en forkert farve. Jeg sk... Se mere
dette var vores første køb (fin PH2/1) kvaliteten lever til fulde op til vores forventninger. leveringen er mere end forventet bestilt lørdag aften tirsdag middag kommer GLS med lampen SUPER. sikke... Se mere
1 Beauchamp Court, 10 Victors Way, EN5 5TZ, Barnet
- +45 52 42 80 38
- support@invertu.com
- www.invertu.com
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Andre kiggede også på
God og hurtig service
Det er fint at bestille varer hos Invertu, varen dukker hurtigt op og er iorden

Besvarelse fra Invertu.com
Hurtig levering af ønsket vare i god emballering.
Har længe ønsket denne klassiske lampe, der dog var lidt vel dyr. Men fik nu muligheden for at købe den til halv pris.
Kvaliteten er den samme. Meget tilfreds med købet.
Imponerende service
Jeg købte en PH-lampe hos Invertu og fik den leveret allerede to dage efter. Det ene glas var ikke helt i orden, men no problem: Invertu leverede straks et nyt dagen efter.
Desuden gav de en service, som de strengt taget ikke havde behøvet, da jeg selv kom til at ødelægge et stykke glas i mit mislykkede forsøg på at samle lampen efter den ikke særligt anvendelige brugsanvisning.
Men lampen er nydelig, servicen hurig og imponerende kundevenlig, og Invertu havde fået fem stjerner, hvis brugsanvisningen havde været bedre. Det er trods alt en lampe til små 2.000 kr. Jeg køber dog gerne en ny lampe hos dem!
Lækre produkter, god service ved køb, lang usikker ventetid på levering.
Lækker hjemmeside, fyldt med drømmeprodukter. God telefonisk behandling før bestilling via nettet. Vi er glade, og tænker at vi har gjort et kup af et køb. Der lovede leveringstid bliver overskredet. Forsøger gentagne gange at komme telefonisk i kontakt med Invertu, men forgæves. Der bliver heller ikke ringet tilbage. Mails om ændret levering får vi heller ikke. Vi føler os utrygge, og tænker, at vi er blevet narret til køb, på en fup side. Bliver enige om, at det køb et gået tabt. Ærgelig følelse. Pludselig kommer der en mail fra Invertu, der bekræfter, at vires ordre er afsendt. Men det oplyste tracknummer findes ikke. Fup igen tænker vi. Dagen efter ringer en chauffør, og spørger om der er nogen hjemme på adressen, for så ville han komme forbi om 20 minutter. Heldigvis er der nogen hjemme. Wupti !, vores køb er i hus ! ;0). Vi er glade, og tænker, at Invertu levede alligevel op til det lovede, blot meget forsinket, og uden informationer herom. Vi tør godt gøre køb hos Invertu igen ;0).

Besvarelse fra Invertu.com
Når lampen falder fra hinanden før opsætning
Forleden dag skulle jeg modtage mine 2 best lite lamper. Men chaufføren ringede ikke på. Denne lagde blot en seddel i brevkassen helt ude ved vejen og kørte til afhentningsstedet i HøjeTåstrup, 74 km fra min bopæl i Villingebæk Dronningmølle.
Endelig ude i Høje Tåstrup kunne den unge mand i afhentningen ikke svare på andet end at give mig den pakke, som jeg skulle have modtaget i Nordsjælland.
Det er ikke første gang, at jeg har måttet tage den lange tur til Høje Tåstrup.
POSTvæsenet her i Dronningmølle har aldrig arbejdet på den måde!
Nå jeg skulle i gang med at samle lampen, som lå fint og forsvarligt pakket ind i flamingo-plast.
Men stangen mellem top og bundfæste var gået løs, så jeg måtte presse dem sammen via fastgørelsen på væggen.
Skruesystemet med gevind fungerer stadig ikke.
En mindre - men dog synlig indad-bule på skærmen var der også - og glideren med lampebøjningen var ikke spændt, så lampen kunne sættes i alle mulige positioner.
Den anden lampe var uden nogle af ovenstående fejl - den satte jeg blot op og den fungerede med det samme!
MEN JEG ORKER IKKE AT TAGE TIL HØJE TÅSTRUP IGEN FOR AT KLAGE OVER LAMPEN. DET ER SIMPELT HEN FOR BELASTENDE. SELV OM JEG ER PENSIONIST ORKER JEG IKKE TUREN EN GANG TIL TIL HØJE TÅSTRUP!

Besvarelse fra Invertu.com
nemt at bestille fin levering
jeg er fuldt ud tilfreds med varen
Meget hurtig levering
Jeg bestilte 2 bestlite lamper søndageftermiddag og allerede tirsdagen efter blev de leveret. Super flotte lamper:-) - Både firma og produkt kan varmt anbefales.
Perfekt service
Vi fik et enkelt problem, uforskyldt for Invertu.com, hvilket blev løst omgående, og til fuld tilfredshed.
Jeg har kun godt at sige om den service som Invertu har udvist ved vores køb

Super hurtig ekspidition.
Købte 3 bl 5. lamper, den ene havde en transport skade, ringede til Invertu, ingen problemer, dagen efter ankom en ny lampe, transportfirmaet var orienteret om at tage den beskadiget lampe med retur. Ikke sidste gang jeg handler her.
Peter.
Hurtig og præcis levering
Intet at bemærke - det hele forløb fint. Gode informationer undervejs i forsendelsen.
Super tilfreds
Købte en PH lampe, blev som lovet leveret 5 dag, den er super flot og jeg kan kun anbefale invertu.
Produkt ikke iorden!!
Jeg købte og bestilte en ph snowball på Invertu og syntes det så fint ud!! Jeg havde indtrykket af at det var nogle fine vare og kvaliteten var god.. Men da vi så modtog vores pakke/kasse (som var pakket forsvarligt og rigtigt godt) var skæv i den midterste ring/skærm! Og den hang lidt skævt fra loftet!! Vi fik en ny lampe af de søde piger i kundeservice og troede og håbede på at det var en one in a lifetime oplevelse! Men jeg nåede kun lige og åbne kassen da jeg så at toppen af lampen var helt rusten, den lille sølv top som ledningen kommer ud af!! Vi fik afhentet lampen og fik vores penge retur! Dårligt dårligt produkt, men super god kundeservice!! Men det får jeg jo ikke lys over bordet af!

Besvarelse fra Invertu.com
God kundeservice - knap så god lampe!
Jeg bestilte en PH 4½-4 glaspendel hos Invertu. Første ordre mislykkedes (fejl på hjemmesiden), anden ordre gik fint i gennem, men Invertu kunne ikke registrere nogen betaling. Der blev dog trukket penge på mit kort alligevel, som jeg hurtigt fik refunderet. Tredje gang forløb det fint, og lampen dukkede hurtigt op. Desværre var den ene skærm knust, her var man dog igen hurtige til at tilbyde en god kompensation.
Det viser sig dog, at det billede der er af lampen på hjemmesiden, er af den ORIGINALE lampe, og ikke af den faktiske lampe, man modtager.
Der er flere forskelle; bla. er kopien ophængt i tre wirer, ledningen er en grå/gennemsigtig type, der er synlige skruer øverst på lampen, selve udformningen af lampens top er ikke identisk og baldakinen i loftet er også forskellig fra originalen. Wirerne og baldakinen kan man fjerne, og ledningen kan skiftes. Men de synlige skruer og udformningen af toppen gør dog, at man aldrig er i tvivl om, at det er en kopi. Jeg synes derfor, at det er lidt vildledende, at man viser et billede af originalen på hjemmesiden.
Lampen returnerede jeg, og fik hurtigt pengene retur.
De tre stjerner gives derfor udelukkende for den gode og hurtige kundeservice, der er helt i top.
uheldig transportskader - ingen problemer med nye framsendelser af produktet
PH standerlampe rigtig flot kvalitet.
Bestilte 2 stk. lamper. Desværre var jeg meget uheldig med den ene lampe. Der skulle en 3. levering til før den leverede lampe var ok. Skaderne var sket under transporten, og jeg lægger ikke Invertu til last for disse. 3. levering var intakt.
Stor ros til den danske suppert, camilla. Utrolig behagelig og stor hjælpsomhed.
DESIGNER SOVEVÆRELSE MED AJ LAMPER
Jeg har købt 2 stk AJ bordlamper som er meget,meget flotte og ligner originalerne fuldstændigt!
Og det mest imponerende ved handlen var den gode service og den lynhurtige levering - jeg fik leveret inden for en uge!
God servce og hurtig levering
Vi bestilte 2 x Bestlite & 2 x Arne Jacobsen lamper.
Vores spørgsmål blev besvaret hurtigt og effektivt og leveringen var upåklagelig. Vil dog gerne påpege at AJ lamperne er lettere gulige og fremstår ikke helt hvide?
Hurtig levering Super kvalitet
Bestilte varen mandag aften, modtog varen onsdag. Det kan man ikke få bedre andre steder.
Perfekt
Hurtig ordre effektuering - Inventu følger op på sagen. Virkelig fin kvalitet. Jeg handler meget gerne her igen.
Udsøgt service...:)
Hurtig ekspedition og levering...:) modtog lampe i forkert farve...mailede...og næste dag modtog jeg så lampe i korrekt farve..og fratmanden tog den forkerte med tilbage...så intet besvær for mig...:)) handler gerne hos invertu.com igen...:)