Endnu engang har Interdan Leasing formået at trylle! Drømmebilen blev solgt, og en ny drømmebil fundet lige efter mine ønsker! Jeg kan kun medgive mine varmeste anbefalinger til Casper og Interdan L... Se mere
Hurtig respons, transparent aftale med gode vilkår og SUPER service. Samt naturligvis en bil der kører virkelig godt og helt uden problemer
Har været kunde hos Inderdan i mange år og det har været en fornøjelse - de få spørgsmål der har været blive besvaret med det samme.
Vi har leaset via Interdan og Casper i to år og har nu afsluttet forløbet til fuld tilfredsstillelse. Kontrakten var yderst gennemskuelig og vi har fået hurtig respons på alle henvendelser. Vi lea... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Interdan Leasing har Danmarks største søgemaskine med over 500.000 importbiler til flexleasing. Søg drømmebil og beregn din pris med det samme online. Det finder du ikke andre steder. Hos Interdan Leasing har vi specialiseret os i at hjemtage premium biler med få kilometer og hvor udstyrspakken er helt i top. Disse biler kan opleves i vores showroom i Brøndby og står til omgående levering. Har vi ikke bilen, du ønsker på lager, så henter vi den hjem til dig. Er du i tvivl om dine muligheder med flexleasing, så ring endelig til os, så forklarer vi hvornår og på hvilke biler, flexleasing kan betale sig.
Hovedvejen 1, 2600, Glostrup, Danmark
- salg@interdanleasing.dk
- www.interdanleasing.dk
Har været kunde hos Inderdan i mange år…
Endnu engang har Interdan Leasing…
Endnu engang har Interdan Leasing formået at trylle!
Drømmebilen blev solgt, og en ny drømmebil fundet lige efter mine ønsker!
Jeg kan kun medgive mine varmeste anbefalinger til Casper og Interdan Leasing.
Casper Juul er en samvittighedsfuld og…
Casper Juul er en samvittighedsfuld og ordholdende medarbejder.
Tak!
Super service og gode vilkår
Kan kun anbefales 👍🏻👍🏻
Kan kun anbefales 👍🏻👍🏻
Casper er pisse dygtig til sit arbejde👍🏻

Besvarelse fra Interdan Leasing A/S
God rådgivning og hurtig og effektiv…
God rådgivning og hurtig og effektiv service.

Besvarelse fra Interdan Leasing A/S
Super service og god vejledning
Super service og god vejledning. Jeg føler mig tryg ved at lease bil her 👍

Besvarelse fra Interdan Leasing A/S
Har leaset for anden gang hos interdan…
Har leaset for anden gang hos interdan leasing nu, og servicen var helt i top lige som sidst👍. Styr på tingene og flinke mennesker med styr på hvad de laver. Glæder mig til at handle med dem igen.

Besvarelse fra Interdan Leasing A/S
Har brugt Interdan leasing to gange
Har brugt Interdan leasing to gange.
God vejledning og altid top service

Besvarelse fra Interdan Leasing A/S
Super service fra start til slut
Super service fra start til slut, kan kun anbefales herfra💪🏻

Besvarelse fra Interdan Leasing A/S
Altid en god oplevelse at lease igennem…
Altid en god oplevelse at lease igennem Interdan.

God service - og det er billigt. Kan klart anbefale leasingselskaber.0

Besvarelse fra Interdan Leasing A/S
Det kan ikke gøres bedre
Et godt tilbud, hurtig ekspedition og hyggelig og afslappet kommunikation med Interdan.
Det kan ikke gøres bedre....