Købte min første elbil herfra og fik fin hjælp til salg af min nyere brugte bil. Asif i Brøndby afdelingen ydede en fantastisk service og kan absolut anbefales.
Vi har købt en brugt Tesla M3LR igennem CarNext (Kasper A.) i Brøndby. Bilen blev købt ubeset i via deres forhandler i Fredericia og vores egen, nu tilgere bil blev taget i bytte. Super professionel k... Se mere
Vi købte en Audi E-tron forleden hos LeasePlan og alt forløb problemfrit. Simon fra LeasePlan var meget behjælpelig dagene op til købet med en grundig gennemgang af bilen og fremsendelse af... Se mere
Skal du have din første bil? Eller mangler I en ekstra bil til hjemmet? Hos LeasePlan kan du vælge mellem et bredt udvalg af tidligere leasede biler af høj kvalitet. Hver bil er velholdt og grundigt inspiceret inden levering. Uanset om leasing eller køb af en brugt bil er den rigtige løsning for dig, er vores erfarne salgsteam klar til at besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have.
Danmark
- usedcars.leaseplan.com/da-dk
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Købte min første elbil herfra.
Asif i Brøndby afdelingen ydede en fantastisk service og kan absolut anbefales.
Jeg har købt en bil hos LeasePlan i Fredericia.
Jeg har købt en bil hos LeasePlan i Fredericia, og kan kun udtrykke min tilfredshed.
Simon som jeg købte bilen af, var hurtig og effektiv.
Overordnet set er jeg meget tilfreds med handlen.
God og hurtig service
Skulle hurtigt bruge en bil. LeasePlan havde en til en god pris. Jeg kontakter dem og taler med Simon der i meget nonsensfri snak hjælper mig til at få købt bilen på meget kort tid, samtidig med jeg som førstegangskøber føler mig tryg i handlen.
God og hurtig service i alle henseender.
Varm anbefaling
Rigtig god service og tryg proces. Kan varmt anbefale Simon. Vi er meget tilfredse med bilen, som vi fik til god en pris. Pålideligt og anbefalessværdigt👍🏼
Yderst god og pålidelig service
Både brugtvogns-handlen og servicen efterfølgende har været rigtig god. Det er et pålideligt sted at handle bil 😊👍
Rigtig god oplevelse
Hjælpsomme. Ringede da de fik den bil jeg gerne ville have (polestar med pilot og pluspakken) og så var jeg så heldig den er en 2023 model.
Mit indtryk er også at leaseplan er lidt billigere end de andre.
Tak for hjælpen Asif. Jeg kommer til at henvise til dig, når nogen spørger.
Jeg købte en Kia ceed stationcar ved…
Jeg købte en Kia ceed stationcar ved Leaseplan Fredericia. Utrolig god kundeservice af Simon, tak for det👍
Trygt og professionelt
Jeg købte en nyere bil hos LeasePlan i Fredericia, og kan kun udtrykke min store tilfredshed med forløbet.
Simon som jeg havde kontakt med var super professionel.
Overordnet set er det et sted, der oser af tryghed og professionalisme, meget langt fra det indtryk man ellers kan støde på i brugtbilsbranhcen.
Super behandling af Asif fra afdelingen…
Super behandling af Asif fra afdelingen i Brøndby. Dygtig til at følge op, udviste stor gennemsigtighed samt fleksibilitet ifm bilhandel.
Jeg købte en nye Hyundai I20 igennem…
Jeg købte en nye Hyundai I20 igennem Fredericia afdelingen, hvor Simon hjalp mig igennem købsprocessen.
Det var dejligt nemt og jeg kunne allerede hente bilen efter 3 hverdage. Jeg er fuldt ud tilfreds med mit køb og oplevelse hos afdelingen i Fredericia.
God service og en god handel!
Rigtig god oplevelse da vi skulle handle bil. Vi købte Kia Ceed 1,6 Upgrade Intro.
Vi giver Simon og LeasePlan Brugt Bil vores varmeste anbefalinger.
Et rigtig godt sted at handle bil!!!
Har lige handlet brugt bil
Har lige handlet brugt bil, rigtig god behandling af Simon i Fredericia, professionelt sted, hvor der er styr på biler og papirgang 👍 et sted jeg gerne anbefaler videre.
Suveræn oplevelse !!!
Suveræn Oplevelse at købe brugt erhvervsbil hos leaseplan. Haft den i lidt over 6 mdr, garanti-sager spiller bare Max og service niveauet og kompetenceniveauet er tårnhøjt. Har brændt nallerne på bilmarkedet før, men leaseplan har været en kæmpe fornøjelse at være kunde hos og ingen problemer . Tak !!
Tak til LeasePlan
Tak til Simon med med hjælpe os med finde den rigtige bil til vores behov
Super fin oplevelse
Super fin oplevelse, både med køb og udlevering af bil. Simon i Fredericia kan bestemt anbefales. Handler gerne der igen.
Et rigtig godt sted at handle bil!!!
Rigtig god oplevelse da vi skulle handle bil 👍🏻 Bilen var gjort klar til prøvekørsel da vi kom og vi blev modtaget af venligt og smilende personale! Efterfølgende fik vi alt på plads med Simon som guidede os igennem det hele! Vi prøvekørte og besluttede os søndag og mandag klokken 12.00 var vores nye bil klar med plader og vores gamle blev taget med i handlen 👍🏻
Vi giver Simon og LeasePlan Brugt Bil vores varmeste anbefalinger ☺️
Super flink og imødekommende personale!
Super flink og imødekommende personale!
En god handel, hvis i skal have hurtig bil, så snak med Simon Snedker ;)
Super service af Leaseplan og Simon
Super service af Leaseplan og Simon Snedker som svarede hurtigt og præcist på alle mine spørgsmål og som løste opgaven til min fulde tilfredshed.
Nem og ligetil bilhandel.
Nem og ligetil bilhandel.
Simon var bare så fantastisk at handle med. Nok Leasplans dygtigste medarbejdere.
Helt igennem en god oplevelse
Helt igennem en god oplevelse. God kommunikation. God service . Kan klart anbefales.