Super venlig service! Sjældent møder man medarbejdere i butikker der er så hjælpsomme og velinformerede som i INCO - Kødbyen. I denne nedslidte forretning overaskes man at et serviceniveau som man s... Se mere

Glostrup afdeling. Virkelig dårlig kundeservice oplevelse af Gitte Dyhr. Har altid handlet inde i Kødbyen, og fået en rigtig god service derfra, men Gitte i Glostrup er slet ikke serviceminded.... Se mere

1. Engrosmarked
  2. Supermarked

inco Danmark er totalleverandør til professionelle i fødevarebranchen, med alle varer til slagter, bager, catering, restaurant og kantine. vi har over 10.000 forskellige varer i sortimentet.

3,2

Middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

En hyggelig og kvalitetsbevidst butik

Jeg har i dag været i Inco Cash and Carry i Glostrup, hvor jeg lavede nogle gavekurve. Det er altid en fornøjelse at handle her! Personalet yder en rigtig god service og er kvalitetsbevidste omkring deres produkter. Det er nemt at parkere, og der er sjældent kø, hvilket gør besøget hurtigt og behageligt.
Der er også tit og ofte prøver af forskellige vare for eksempel gløg, varm kakao eller juice.

Det eneste minus er, at priserne er en smule højere end i almindelige supermarkeder, men kvaliteten og servicen gør det værd. Jeg kan varmt anbefale butikken!

14. december 2025

Råddent kød

Vi havde købt kød for lige knap 800 kr i Inco Kødbyen i sidste weekend, som skulle kunne holde sig, hvis det lå på køl, til engang i august. Da vi så står og skal bruge det blot én uge efter, at vi har købt det, så stinker det af rådne æg og er uspiseligt, fordi det er dårligt på trods af, at det er opbevaret efter anvisning og skulle kunne holde sig til august. Super dårlig oplevelse og virkelig ringe kvalitet fra slagterens side, hvad end han har gjort ved det, inden han solgte os det. Øv!!

5. juli 2025

En fornøjelse at handle hos Inco – hver gang!

Jeg handler tit i Inco – dejlig nemt – ligger nærmest lige i mit nabolag – de har alt, hvad vi har brug for. Nogle ting er måske lige i den høje ende af prisen, men de har så mange gode varer, super friske. For eksempel deres kasse med avocadoer. Selvom der er mange i en kasse, og det måske er lidt for meget til en almindelig familie, så er alle avocadoerne i kassen helt perfekte. Ingen madspild, fordi alle kan bruges. Selvfølgelig skal de spises inden for rimelig tid, men det er ikke som i de almindelige supermarkeder, hvor man køber fire og i bedste fald kan bruge to.

Altid super service – flere gange har jeg oplevet, at medarbejdere kommer og spørger, om de kan hjælpe med noget. De kan se, når man leder efter noget, man ikke helt kan finde. Det gør de ikke i de store supermarkeder. I kødafdelingen er der altid god betjening og et smil på læben. Jeg har også talt med kundeservice i dag i forbindelse med adgang for en medarbejder – samme gode service igen, helt i top.

11. juli 2025

Super service. Det er ligemeget hvilken afdeling super sevice og super betjening. Har været kunde over 8 og ilke engang en negativ som jeg oplivet…😘🫶

20. juni 2025

Utrolig god service

Utrolig god service. Altid hjælpsomme medarbejdere der spørger om man har brug for hjælp. Ingen sure miner ved kassen, hvis man glemmer at scanne en varer.
Fantastisk sortiment.

1. maj 2025

Vanvittig DYRT

Vanvittig DYRT ! Fortrød jeg overhovedet købte noget.. Hvad er berettigelsen for det sted?
Engros i udlandet er langt under alm. priser i supermarkedet..
De har ikke noget du ikke kan få i en delikatesse afdeling..
Og så er det også besværligt oveni.

1. maj 2025

Dårlig service og ubehagelige oplevelse som vi aldrig vil glemme…

Hvis jeg kunne vælge 0 stjerne, havde jeg valgt det!
Det var en ubehagelige oplevelser da vi var inde og handle i Inco Tilst Århus i dag d. 08/02-2025 kl. lidt over 12.
Mig og min mor var inden i frugt og grønt afdeling for at kigge på grøntsager, og da vi gik hen til kassserne hvor der var pære, åbnede vi nogle kasser for at kigge og dermed tog vi 6 pære og lukkede kasserne pænt igen. Da vi så skulle til at gå, kom der en medarbejder som blev så sur og sagde til os at vi roder og har åbnet alle kassserne uden at lukke dem igen. Han sagde at vi skulle lukke kasserne igen og vi skal ikke rode i dem ellers må vi ikke handle derind mere. Vi prøvede at forklare ham, at det ikke var os der åbnede de kasser, men at det var nogen andre som kom før os, og som havde åbnede kasserne uden at lukkede dem igen.
Men næh nej han påstår at det var os, da han kun så at vi stod der! Vi prøvede at forklare, men han talte bare i munden på os og dermed ikke lad os sige noget.
Vi tænkte, ok fint vi gider ikke diskutere mere så vi tog tilbage og lukkede kasserne og stillede dem pænt på plads igen, så har vi gjort en god gerning. Da vi så gik ud til frost afdeling, begyndte han at komme og snakke ondsindet til os og truer os med at hvis vi gjorde det igen så må vi aldrig handle derind mere.
Der er altid overvågningskamera, som man kan tjekke, men han nægter og bliver ved med at give os skylden for noget som vi ikke har gjort.
Det er virkelig dårligt service og uacceptabelt at vi som forbruger skal finde sig i så noget.

8. februar 2025

Dårligt kød

Jeg har handlet i Inco i over 12 år. Men efter at have besøgt slagteren i Inco Glostrup kommer jeg ikke i butikken mere. Flere gange har jeg oplevet dårligt kød og kød hvor pakken var skåret åben og kødet fordærvret. Alle gangene har slagteren sagt at det var for sent når jeg kom med kødet dagen efter. Men sidst afleverede jeg kødet tilbage en time efter at have købt det. Slagteren var grov og fornærmende da han sagde at jeg selv havde gjort det alle gangene og at han ikke havde ansvar for kødet. Altså skal du åbne dit kød i butikken hvis du vil være sikker på at det ikke er dårligt. Naturligvis er dette umuligt og derfor bør man aldrig købe kød i Inco - eller noget andet for den sags skyld, når man nu kender butikkens politik på reklamationer.

15. oktober 2024

Fusk fra sælger samt Pisse uforskammet.

Fusk fra sælger samt Pisse uforskammet.
"Mai" deres sælger i afdeling i Kødbyen.

- Inco er et godt sted at handle med gode råvare og generelt godt personale (derfor 2 stjener istedet for 1)

Men i deres sælger team har de godt nok ansat 1 eller flere rådne kar.

Vi har fået tilknyttet en sælger der hedder Mai som bevidst har givet os langt højere priser end vi kunne få som kunder der bare trådte ind i butikken uden en sælger. Det er udelukkende gjort for hendes egen "provisions" skyld. - Det er simpelthen for langt ude at man lader sådan noget stå til for kunder der bruger 6 cifret beløber om måneden på at handle hos dem. - Det vilde er at når man opdager hende i "Aktet" så får man bare en besked der hedder : "Hvis du er utilfreds kan du snakke med min chef"
- DER ER 0 SAMVITTIGHED.

30. januar 2023

or mere end en uge siden købte jeg en…

or mere end en uge siden købte jeg en drink kaldet "Prime"
De fortalte mig, at jeg kun kan købe en pakke med 12 flasker af hver type, da der var 5 typer. De begrundede dette med, at mængden er begrænset.
Jeg gik til dem i dag for at købe mere.
Efter mere end en uge var gået,
Da varerne var tilgængelige og næsten de samme som i sidste uge, blev der kun solgt få af dem.
De fortalte mig dog, at jeg kun kunne købe én pakke.
Fordi jeg købte for mere end en uge siden den andel, der blev tildelt kunden.
Denne urealistiske og ulogiske behandling chokerede mig.
Jeg bad dem om at møde lederen af ​​drikkevareafdelingen. De tog mig til en person ved navn Jacob.
Han kunne ikke svare mig om den periode, hvor jeg skal vente for at kunne købe denne vare igen.
Han ringede til afdelingslederen og bad ham komme: "Jeg tror, ​​han hed Timmi"
Da jeg stillede ham mit spørgsmål, fortalte han mig, at jeg var nødt til at vente, indtil dette måltid var færdigt, og det andet nye måltid ville komme. Dette er, hvad vi ikke kan angive en periode for det.
Det kan være 3 måneder, eller måske meget mere end det.
Er det logisk, dem der er ansvarlige for at sætte sådanne love i en stor virksomhed som inco?
Sådanne love skader dit omdømme og din troværdighed, og hvis en evaluering var tilgængelig med negative stjerner, ville jeg give dig fem negative stjerner.
Jeg håber, at du vil rette fejlen i dine love, så du ikke mister dine kunder.

30. november 2022

Super venlig service!

Super venlig service!
Sjældent møder man medarbejdere i butikker der er så hjælpsomme og velinformerede som i INCO - Kødbyen. I denne nedslidte forretning overaskes man at et serviceniveau som man savner mange steder! Søde både ældre og yngre folk der ved hvor man finder de varer man søger og de går med hele vejen for at vise hvor man skal finde varerne! Fik også en god faglig snak med en slagter der kunne råde og vejlede konkret på produktet på en meget overbevisende måde. Priserne er ikke så billige mere men man sparer trods alt fortsat ift. traditionelle supermarkeder på flere varer og så er sortimentet enormt! Tak for en god oplevelse INCO
Henrik Busch

15. november 2022

Besøgte for første gang i dag

Besøgte for første gang i dag
Og sikke en god oplevelse super service hved oprettelsen af min kort til gennemgang af hvordan jeg handler
Lækkert udvalg ikke alt er billigere
Personalet på gulvet var vendelige og kunne svare på spørgsmål
Kommer igen

11. maj 2022

Glostrup afdeling

Glostrup afdeling.

Virkelig dårlig kundeservice oplevelse af Gitte Dyhr.
Har altid handlet inde i Kødbyen, og fået en rigtig god service derfra, men Gitte i Glostrup er slet ikke serviceminded. Spurgte til ang. regler vedr. returnering og fortryd af køb og hvor jeg kunne finde det på jeres hjemmeside. Da jeg ville returnere en vare.
Hun blev rigtig fornærmede og sagde det ville hun ikke diskutere om. Jeg spurgte pænt, hvor man kunne læse det på jeres website, men hun blev sur og ikke ville svare på det. Hvad sker der for det? Kommer ikke i Glostrup mere. Virkelig øverligt når man har været kunne i +20år. Nærmest ligefrem man skal handle hos fullhouse.

31. december 2021

Uovertruffen service !

Det er en af mine yndlingssteder at handle !
Det er de mest hjælpsomme glade medarbejdere jeg igen sinde har oplevet ! ALTID ...jeg har aldrig oplevet en der ikke smider hvad de laver for at hjælpe ..med et SMIL !!!
Idag havde jeg en klage over en vare som jeg ikke engang havde bonen på !! ...og selvfølgelig fik jeg bare en ny ...med et SMIL !!!
Sikke en arbejdsplads !! Stort skulderklap til jer alle hos INCO !!!

29. april 2021

Skriver normalt ikke anmeldelser på…

Skriver normalt ikke anmeldelser på trustpilot men fordi jeg altid oplever en høj service hos Inco i Glostrup fortjener de ros. De løfter virkelig arven efter metro i Glostrup til noget helt andet og uventet med meget god service. Ikke sjældent man bliver tilbudt hjælp 3-4 gange under et besøg. Flot flot Inco !

29. september 2020

Dårlig service

Tiltrods for at på man hjemmesiden skriver, at hvis man har købt for meget eller har lavet et fejlkøb kan returner, er det IKKE hvad der ske i virkeligheden. Jeg har forsøgt at returnere overskydende vin, men blev afvist med en begrundelse at “man ikke kunne vide hvordan vine var blevet opbevaret og at man af hensyn til fødevare sikkerheden derfor ikke ville modtage vinen retur”.
Vinen var stadig i original emballagen og 100% salgbar. Det tog 4 medarbejdere at komme frem til den beslutning, så der må have været kø ved håndvasken...
Dårlig service, tiltrods for hvad de skriver på hjemmesiden.

26. september 2020