Impactofbeauty Anmeldelser 14

4,2

4,2

God

Kæmpe anbefaling!!

Jeg har fået brazilian-voks andre steder tidligere, men nu kommer jeg kun hos Maibrit!! Kæmpe anbefaling herfra! Ikke nok med, at hendes sted er både flot og hyggeligt, så er hun også både sød samt informerende om, hvordan voksen påvirker ens hårrødder og sække, og hvilke produkter hun bruger og hvorfor. Hun går helt intuitivt meget op i at nurse om sine kunder, og har, siden jeg begyndte hos hende, været OBS på min huds specifikke behov, og kan endda huske, hvad vi har snakket om fra gang til gang og mine hårs udvikling :O Meget imponerende og tjekket.! Har også fået anbefalet specifikke produkter, som jeg nu bruger regelmæssigt med stor succes ☺️

13. juni 2025

Stor anbefaling

Som tilflytter til Århus, så var det vigtigt for mig, at finde et sted, hvor jeg følte mig tryg og lyttet til med ønsker og ideer. Jeg går nu fast hos Majbritt, hvor jeg bliver vokset og får lavet negle. Hver gang(!) hygger jeg mig og føler mig godt informeret og vejledt. Det er en sand fornøjelse og så rart i de rammer, som er sat op.

13. juni 2024

Brazilian wax

Den oplevelse var desværre ikke tilfredsstillende. Voksen var alt for varm, på trods af gentagne forsøg på at informere behandleren om dette. Desværre blev min feedback mødt med en insisteren på, at temperaturen var korrekt. Hygiejnen lod også meget tilbage at ønske. Da jeg blev høfligt ledt hen til behandlingsområdet, opdagede jeg allerede grønt voks på det område, hvor jeg skulle ligge. Desuden bemærkede jeg et lille skab fyldt med gammelt voks. Alt i alt, kan denne oplevelse ikke anbefales.

23. april 2024

Har ledt efter én som Maibrit i 20 år 🙌🏻❤️

Maibrit er verdens SØDESTE og DYGTIGSTE negletekniker 💅🏻🩷 hun har med akryl formået at forvandle min totalskadede storetånegl, så jeg igen tør at gå i åbne sandaler 🩴 jeg har vitterligt ledt efter én som Maibrit i 20 år 🙌🏻🥹 mine fødder har aldrig været pænere 😍👏🏻
De allerstørste og varmeste anbefalinger herfra 🌟🌟🌟🌟🌟

15. august 2023

Virkelig ringe oplevelse

Virkelig ringe oplevelse!
Købte et Downtownbevis til 90 min. fodbebandling med fodspa, pedicure og gellack. 45 min senere var jeg færdig, koldt vand og dårlig lagt gellack….
Lokalet var beskidt, synlige spindelvæv.

6. juni 2022

Fantastisk god oplevelse

Jeg var nede hos Maibrit for at få lavet negle forleden dag. Jeg er super tilfreds med resultatet, så skal helt sikkert ha lavet min negle hos hende igen❤️ når hun igen må åbne🙏🏻.
Udover et super resultat, så er hendes klink virkelig lækker og Maibrit er skøn, hjertevarm og topprofessionel og gir god vejledning.
5 store stjerner herfra🌟🌟🌟🌟🌟

18. december 2021

Tryghed og gode priser

Jeg startede med at gå her efter mine venners gode erfaringer med brazil. De talte alle sandt! Bestilte tid til brazil, og blev taget godt imod, og følte mig rigtig tryg. Ikke nok med en fremragende behandling var selskabet også helt i top! Til priser studerede, som jeg, kan have råd til :D

22. maj 2021

Er dette din virksomhed?