Restaurantmoment Anmeldelser 15

3,5

3,5

Middel

En teaterforestilling forklædt som middag

Restaurant Moment er kendt for sin kompromisløse tilgang til bæredygtighed og sin særegne gastronomiske filosofi. Men mit besøg med menuen Begyndelsen – otte serveringer – føltes desværre mere som at overvære et stift og selvoptaget teaterstykke end at deltage i en helstøbt spiseoplevelse.

Stemning og atmosfære
Lokalet var stille – så stille, at det mindede mest om en mindehøjtidelighed. Betjeningen, selvom den var talstærk (otte tjenere var forbi vores bord), bar præg af en udpræget højtidelighed og mangel på afslappet professionalisme. Tjenerne var desværre klædt overraskende uformelt, og den indforståede, lavmælte præsentation af retterne – på både dansk og engelsk – trak stemningen endnu længere væk fra nærvær og varme.

Maden og drikkevarerne
Første ret bød på et velsmagende brød og en lille, delikat suppe – et lovende udgangspunkt. Herfra gik det dog hurtigt ned ad bakke. Hver ret syntes at være en abstrakt øvelse i at overraske, frem for at tilfredsstille. De mange smagselementer – ofte fem til syv pr. ret – manglede sammenhæng og efterlod et fragmenteret og ufokuseret indtryk. Umami glimrede ved sit fravær. Og hvad angår drikkevarer: Én rødvin, ingen øl – det begrænsede valget betragteligt og undergravede helhedsoplevelsen.

Betjening og tempo
Serveringsrækkefølgen var effektiv – faktisk næsten for hurtig. Hvor selve serveringen var kvik, tog de næsten teatralske præsentationer af retterne ofte længere tid end selve måltidet. Det efterlod en følelse af, at man som gæst mest var statister i en forestilling iscenesat for restaurantens skyld.

Konklusion
Restaurant Moment leverer en ekstremt prætentiøs oplevelse, hvor filosofien bag maden overskygger smagen selv. Hvis man kommer for madens skyld, vil man sandsynligvis føle sig sat udenfor. Men hvis man ønsker at være en del af en gastronomisk performancekunst, kan Moment være et interessant bekendtskab.

Personligt forlod jeg stedet med en fornemmelse af, at kejseren var nøgen – men at brødet i det mindste var rigtig, rigtig godt.

31. juli 2025

Pas på med bookning

Pas på med bookning. De trækker dine penge lige efter bookning også selvom der er flere måneder til besøget.
Jeg afbookede igen tre uger efter og med mere end to måneders frist. Jeg sendte en afbookning via mail som de oplyser på hjemmesiden - intet resultat. Efter en uge ringede jeg og fik afbookning gennemført. Fik at vide penge ville blive returneret. Nu er der igen gået en uge - ingen penge modtaget.
Det er godt nok dårlig kundeservice!

29. marts 2025

Bæredygtig gourmet

Jeg har ofte både alene og med andre nydt at forkæles på restaurant moment, som i den grad har et kreativt ægtepar det kan trylle alskens vidunderlige retter frem af moder jords råvarer 💚 Rikke kreerer de skønneste kambuchaer, og konceptet er nu udvidet til ligeledes at omfatte omnivor,på menuen for ( kødspisere),af invasive dyrearter i et par retter, hvilket er ret spændende. Atmosfæren er fuldstændig afslappet og nede på jorden ☘️ Maden der serveres er der kræset for til mindste detalje 💚

1. februar 2025

Enestående smagsoplevelse i de smukkeste omgivelser

Helt fantastisk aften, hvor alle serveringer var en stor æstetisk og smagfuld oplevelse. De kræser om alle detaljer i restauranten både i den omkringliggende spiselige have, drivhuset og interiøret. Alle retter blev serveret med fortællinger om råvarer og bæredygtighed.
Vi gik derfra med smil på læben og mætte på oplevelser og fantastisk mad.

19. juli 2024

Øv :(

Øv. Vi havde glædet os så meget til at besøge Restaurant Moment men det levede desværre ikke op til forventningerne. Vi bestilte "The full experience", og oplevede flere gange at vi måtte vente længe (20-30-40 min) på mad efter vi havde fået skænket vin/kombucha. Vi sad på et tidspunkt så længe at vi ikke havde noget i glasset da maden først kom. På trods af at der skulle være et glas vin/kombucha til hver serveringerne var 3 af glassene det samme. Meget skuffende. Når maden først kom var den heldigvis lækker og blev præcenteret flot. Efter de The begining, 8 serveringer + tilkøb af kaviar, sidder vi og venter på "The end", men der kom ikke noget. Vi spørger om ikke det er rigtig forstået at vi skal slutte af med kaffe og petit fours, og bliver mødt af "øhh det er lidt op til jer selv" - hvilket ikke giver mening da vi har bestilt det.. Efter længere ventetid (op mod 30 min) kommer der kaffe og te og vi får også en gaffel. Vi venter i spænding på at få vores sidste servering, men der kommer ingenting. Vi venter forgæves på at vores petit fours bliver serveret, og ender til sidst med at gå op for at betale og forlade stedet. Vi gik derfra uden nogen afrunding på aftenen fra personalets side og med en oplevelse af at være blevet glemt fuldstændig. Det var så skuffende og jeg er ked af at sige at jeg ikke synes at det er besøget værd.

11. maj 2024

Der er kræset for alt!

Der er kræset for alt!
Fantastisk mad, spændende vin og kombucha, superfin service og info, hyggelig stemning - kan absolut anbefales!

17. november 2022

Fantastiske smagsoplevelser

Fantastiske smagsoplevelser. Vi sad i fire en halv time og smagte os igennem “Helheden” og talte kun om maden og drikkevarerne (Hvilket absolut ikke ligner os). Ved hver gruppe (a 2 serveringer) kan man vælge mellem vin eller fermenteret saft. Vi valgte at supplere menuen, så vi fik både vin og saft, hvilket gav fine ekstra smagsoplevelser. Maden kan ikke beskrives - skal prøves. Ja, det er dyrt, men oplevelsen vil sidde ligeså længe i os, som en rejse, og så har det givet ideer og tanker til, hvordan vi selv kan udfordre vores madlavning. Anbefales herfra!

24. august 2022

Hellere tomme borde end at servere vin

Min blinde veninde og jeg ønskede at nyde et glas vin og lidt let mad i haven, da vi kom på besøg på Friland. Tjeneren var alt andet end imødekommende, og vi blev afvist, når vi ikke ville købe en menu til 795 kr. eller 1795 kr. Dette på trods af at der kun var to personer i haven og ingen reserverede borde. Når man læser på deres hjemmeside, står der ellers at drikkevarer er lige så vigtige som maden. Det er snobberi på højt niveau. Tænk at sende folk væk og i stedet have tomme borde. Det strider da fuldstændig mod alt hvad Friland står for.

15. juli 2022

Snotnæse

Snotnæse
Maden, stedet, servicen, omgivelserne helt i top - men en tjener, hvor næsen konstant løber og drypper, som uafladeligt tørrer snot af i hånd og skulder trækker bare SÅ meget ned på den ellers fine oplevelse. Ledelsen burde have sendt ham hjem uanset om det var forkølelse eller allergi.

25. juni 2022

Kulinariske mesterværker

Kulinariske mesterværker, der overrasker positivt.
Hørte om Restaurant Moment via bekendtskaber og ikke via store reklamer. Det har de helt sikkert ikke behov for. Samtlige retter, der blev serveret var overraskende med hensyn til råvarer, tilberedning og ikke mindst smagen. Det er imponerende, at der kan skabes så store smagsoplevelser med flere velkendte ingredienser. Det kræver helt sikkert megen forarbejde, at udvikle disse sanseoplevelser. Service og information om de enkelte retter er høj og vidner og stort engagement. Kvalitet koster, men små 800,- for en fuld menu (ekskl. drikkevarer) er på ingen måde en høj pris.

6. maj 2022

Helt igennem sublim mad-oplevelse

Helt igennem sublim mad-oplevelse, som kun blev forstærket af fortrinlig service. Omgivelserne er rustikke, men rolige og ganske spændende at begive sig ud på en lille tur i mellem retterne. Vi startede med kvæde-drink, som kun kan anbefales. 10/10 herfra.

1. maj 2022

Kejserens nye klæder !

Kejserens nye klæder !
Smukke og meget delikate smagsoplevelser, men for lidt substans med meget, meget små retter/tapas.
Svimlende dyrt bekendtskab med en vegetarisk toprestaurant, hvor f.eks 4 x vand beløb sig til 200 kr!
Jeg synes prisen for herlighederne nærmer sig det absurde for råvarer , som selv om de er både lokale, økologiske mv slet ikke berettiger så højt et prisniveau .
Kartofler ,rødbeder, blomster, blade af forskelig slags, champignoner, gulerødder, gedeost er ikke dyre råvarer i min optik.
Servicen var derudover beskæmmende ringe i forhold til en i selskabet, med særlige behov/ønsker pga diabetes.
Det blev ikke kommunikeret til de forskellige kokke, hvilket gang på gang betød at serveringerne måtte returneres til køkkenet.
Selvom vi var på restauranten i 3 timer og fik serveret adskillige små retter var vi ikke som sådan mætte da vi gik.
Og det må da siges at være Kejserens nye klæder, at bruge så lang tid på at spise blade og blomster og bagefter betale, hvad der for mig er en formue.

1. maj 2022

Absolut fantastisk oplevelse

Absolut mind blowing!

En helt igennem unik oplevelse med ambitioner, bæredygtighed og smagsoplevelser bragt sammen på et niveau, der fik englene til at synge.

Af hjertet tak for en stor oplevelse!

26. maj 2021
Vis anmeldelser på alle sprog. (15 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto