Il Mulino Anmeldelser 4

3,5

3,5

Middel

Unik restaurant ... Høj kvalitet

Udsigten over Vesterhavet er helt unik. Lokaler og personale giver en autentisk oplevelse. Maden er enkelt, traditionel og med høj kvalitet råvarer ... Italiensk når det er bedst. Uden tvivl 5 stjerner 👍

14. september 2025

Klasse

De havde rigtig travlt. Godt vejr, Musik under Trappen og Dana Cup. Havnen og stranden summede. Og de manglede personale. Toppet af med at de fleste ansatte måske taler nødrøftig engelsk men ikke helt forstår det. Fuld hus i restauranten og undskyld mit udenbys en shitload af take away ordrer. På trods af det formåede de at fremtrylle en kvalitet på maden som var udsøgt. Derudover var timingen af serveringerne perfekte. Hirtshals blev noget kun mere Meditarinee. Midt i travlheden var der noget så dansk som madro. Godt mad og ikke mindst drikke. Tid til at snakke, kigge på de smukke omgivelser og menneskevrimlen.Lytte til musikken og italienske skærmydsler i køkkenet. Ud og smøge den imellem retterne.Alt i alt en god oplevelse. Men igen vil jeg gerne fremhæve maden. Grundstoffet i en restaurant. Tak for god mad.
Åh... nævnte jeg at det var billigt?

20. juli 2025

Uacceptabelt at vente 3 kvarter på…

Uacceptabelt at vente 3 kvarter på maden fra et køkken der kun har piza og pasta som varm mad. Ynkeligt at høre personalet undskylde med at der er travlt når vi kan se gæster der bestilte samme mad senere får severet før os.
Men placeringen og udsigten er så fantastisk autentisk, fås kun få steder.

15. juli 2025

Ringer og får beskeden “VI ER UDSOLGT”

Ringer og får beskeden “VI ER UDSOLGT”, uden at vide om vi ville havde pizza, pasta eller blot bestille til anden dag.

Pigen i telefonen var ubehøvlet og svarede frækt retur, fordi man spørg hvordan de kan være udsolgt, når det er et pizzaria der lever af take away? Så fik man bare: “Sådan er det bare, ka du havde det godt, god weekend”. Okay tænker man så lige… Man skulle tro hun var ejer. Tænker måske man skal værne om muligvis en af de største kunder de har, men ved ikke efter denne behandling. Vi køber aldrig andre steder, men sådan en fræk behandling, så kan det sgu være ligemeget! Normalt Aalborgs bedste, men dette slår grænser!

6. september 2024

Er dette din virksomhed?