Lækre sandwich kan varmt anbefales
Lækre sandwich kan varmt anbefales.
Søde og høflige piger bag disken, altid parat med god service.
Svarer typisk inden for 1 uge
Lækre sandwich kan varmt anbefales.
Søde og høflige piger bag disken, altid parat med god service.
Jeg skulle holde rund fødselsdag for 45 gæster og alt var bare perfekt. Lækker og rigelig mad flot anrettet. Nem afhentning og tilbage levering. God pris og god service
Pas på Risskov Ost - De snyder
Vi bestilte en tapasanretning til flere personer og betalte online.
Ved afhentning fik vi bekræftet, at bestillingen var betalt.
Pludselig 1,5 måned senere blev der trukket et beløb på vores konto.
Vi henvendte os til Risskov Ost, da det måtte være en fejl.
De nægtede at tilbagebetale beløbet, selv om det er klart ulovligt at opkræve et beløb uden vores samtykke. Desuden er det ikke lovligt at opbevare kunders kort oplysninger efter at handlen er afsluttet.
Vi advarer kraftigt andre mod at kunne komme i en sådan situation.
Undlad at handle her

Besvarelse fra Risskovost
Jeg havde bestilt 2 stk. Tapas på en Deal, men da jeg kom var der kun til 1 pers. og ikke personale i køkkenet. Jeg havde bestilt til 2 online, men fik ikke nogen bekræftelse, så jeg ringede dagen efter for at sikre mig at den var gået igennem og fik det bekræftet. Da jeg så kom var der desværre kun til en. Jeg blev lovet at jeg ville blive ringet op, men det er så ikke sket. Her køber jeg ikke Tapas igen!

Besvarelse fra Risskovost
Man skal være meget heldig for at smage deres ellers utroligt gode sandwiches. Ærgeligt at de laver så gode sandwiches, men enormt svært at finde et tidspunkt de rent faktisk laver dem. Nu har jeg i 3 uger siden den 21, december prøvet at bestille fra dem, men får altid samme svar..”vi laver ikke sandwich idag”…
Opdatering 8/12-24: jeg afhentede fredag en lækker tapas anretning. Der var super betjening i den lille butik. Tapas og tilbehør smagte virkelig dejligt og passede fint til 2 personer.
Opdatering: Inden afsendelsen af denne anmeldelse, lå der faktisk en mail til mig i min indbakke fra Risskov Ost, som tilbød mig at jeg kan bestille og afhente tapas i denne uge. Det gør jeg og glæder mig til at komme retur og fortæller om den er god.
____________________________
Jeg har d. 16. oktober 2024 købt 2 deals til tapas fra Risskov Ost. Jeg har desværre overset på værdibeviset, at de kun kunne bruges i en kort periode frem til 1. december 2024.
Da jeg d. 3. december ville bestille de nævnte tapas til en veninde og jeg, ser jeg at de skulle være indløst senest d. 1. december. Jeg skriver til Risskov Ost om der mulighed for at forlænge et par dage, så jeg kan indløse med det samme. Der kommer en hurtig mail retur, at det kan ikke lade sig gøre.
Så i stedet for en glad og tilfreds kunde, som havde været taknemmelig for en god kundeservice, står jeg nu skuffet tilbage.
Jeg kan derfor ikke anmelde på kvaliteten af tapas hos Risskov Ost, men kun deres mangel på imødekommenhed ift. min henvendelse.