Ikwiljouwautokopen.nl | Ik wil jouw auto kopen Anmeldelser

TrustScore 4.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snel en goed bod. Heldere uitleg en eenvoudige taxatie aanvraag. Ik heb het uiteindelijk niet gebruikt omdat ik de auto kon inruilen, dat is toch makkelijker, voor dezelfde waarde. Maar deze site is e... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goed contact vriendelijk en open communicatie. De financiële afwikkeling (altijd belangrijk) liep ook op rolletjes. We hebben onze auto in goede handen achter gelaten. Thanks

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Beste prijs geboden, correcte duidelijke afhandeling.. wel wat minder dat het transport ivm drukte wat langer duurde, maar toen bleek dat bij ophalen er een klein lampje brandde en er dus een klein on... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

De prijs kan natuurlijk altijd hoger, maar als je zonder veel gedoe, makkelijk en snel van je auto af wil, is dit “the way to go”. Ik had mij voorbereid op toch nog last minute afdingen, maar niks... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Online markedsplads

Skrevet af virksomheden

Via Ikwiljouwautokopen.nl kan je snel en gratis jouw auto verkopen, het werkt als volgt: 1.Vraag een gratis en vrijblijvend bod aan 2. Ontvang binnen 48 uur een bod op jouw auto 3. Maak je keuze (accepteren of afwijzen) Bij acceptatie nemen we contact op om de verkoop af te ronden. Dus denk je wanneer je van jouw auto af wilt ben je bij Ikwiljouwautokopen.nl aan het juiste adres.

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 48 timer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

15 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Betrouwbaar bedrijf

De meest reëele bieding, goed contact. Auto werd afgehaald en geld werd meteen overgemaakt.

14. september 2021

Beste heer Buwalda,

Dank voor de reactie en veel succes gewenst met uw nieuwe baan!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wordt vrij snel gereageerd op mijn…

Wordt vrij snel gereageerd op mijn prijs aanvraag, daarna goed bod op mijn auto gekregen. Een professioneel maar ook prettig gesprek met Danel tijdens afwikkeling en overdracht van de auto. Betaling en overschrijving werd ook snel en goed afgerond.

7. september 2021

Beste Dolf,

Bedankt voor je reactie en wellicht tot een volgende keer.

Top geregeld!!

Ik kan niet anders zeggen dan top geregeld. Auto is op de afgesproken tijd opgehaald. Vrijwaring en betaling zijn ter plekke geregeld. Beter dan dit gaat het niet worden.
Bedankt voor de goede service.

24. august 2021

Beste heer Dalsem,

Leuke reactie, wij doen ons best. Veel plezier met de T-Roc en wellicht tot een volgende keer.

Top bedrijf

In eerste instantie was ik zeer sceptisch om mijn auto via deze manier te verkopen. Ik heb een zeer positief ervarig gehad met dit bedrijf. Afspraak stond om 14.00 uur maar ze kwamen een uur eerder maar dat was voor mij geen enkel probleem. Hele aardige koper. Na een proefritje werd de auto gelijk gevrijwaard en het bedrag werd gelijk voldaan..Heel netjes, vriendelijk en snelle afhandeling.

17. august 2021

Beste heer Drost,

Bedankt voor het vertrouwen en veel plezier me de nieuwe auto!

Goed geholpen

Goed geholpen . Duidelijk instructies wat je moet doen voor verkoop. Keurig bod ontvangen en zonder gezeur verkocht . Zal zeker weer doen!

23. juli 2021

Beste Raymond,

Leuk om te lezen, fijne vakantie gewenst en veel plezier met je nieuwe Megane!

Tevreden!

Redelijk goed bod gehad voor de auto. Communicatie was prettig en helder. De afhandeling van het ophalen van de auto is ook prima verlopen. Voordat ze vertrekken heb je het geld op je rekening staan en de vrijwaring in je mailbox. Nog nooit eerder zo een auto verkocht, daarom ook een beetje spannend, maar achteraf echt tevreden hoe alles is gegaan.
Tip: vooraf gewoon eerlijk zijn over de krasjes/deukjes/mankementen van je auto, dan komt niemand voor verrassingen te staan tijdens de koop zelf.

12. juli 2021

Beste mevrouw Coppus,

Dank voor uw reactie en leuk dat u onze service als prettig heeft ervaren.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Prijs afgesproken online nav opgave…

Prijs afgesproken online nav opgave staat van de auto en foto’s erbij gestuurd. Kwamen netjes op de afgesproken tijd. Na proefrit was het afhandelen van de vrijwaring en de betaling wat binnen enkele minuten geregeld was. Ideaal komen aan huis en je hebt nergens omkijken naar.

6. juli 2021

Beste heer Rikkers,

Bedankt voor de reactie. Veel plezier met de nieuwe auto.

Team Ikwiljouwautokopen

Prima geregeld

Prima geregeld. Keurige mensen kwamen exact op afspraak mijn auto ophalen.
De koopsom stond onmiddellijk op mijn rekening en het vrijwaringsbewijs kwam meteen per e-mail.
Bedankt voor de mooie service. Dat zie je tegenwoordig niet zoveel meer. Ga zo door.

Robert Walker

6. juli 2021

Goedemiddag heer Walker,

Leuke reactie, wij doen ons best.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Gebruiksvriendelijke website en de…

Gebruiksvriendelijke website en de medewerkers zijn aardig. Mijn Golf is opgehaald en de betaling was direct binnen. Ik weet waar ik moet zijn in de toekomst!

2. juli 2021

Goedemiddag Tjaart,

Leuke reactie, daar zijn we blij mee.

Keurig!

Sceptisch vooraf maar onnodig. Ik was mijn tenaamstellingscodes kwijt en kwam daar pas achter tijdens de overdracht. De chauffeur was alleraardigst en heeft mij geholpen met nieuwe aanvragen. Daarna was alles snel geregeld en is mijn auto per ommegaande betaald en ook de vrijwaring binnen. Ben zeer tevreden over de gang van zaken.

18. juni 2021

Beste Roos,

Dank voor je reactie en veel plezier gewenst met je nieuwe private lease Focus!

Goed bedrijf

Goed bedrijf! Alles keurig netjes afgehandeld. Prijs voor auto was goed.

1. juni 2021

Beste Ben,

Dank voor je leuke reactie. Wellicht tot in de toekomst!

Heel tevreden

Goed bod, vlotte, duidelijke en prettige communicatie via mail en het ophalen van de auto ging prettig en precies volgens afspraak.
Alles helemaal zoals het hoort wat mij betreft.

1. juni 2021

Beste heer Konings,

Fijn dat u onze dienstverlening zo waardeert. Wij doen ons best, succes met thuis werken.

Een eerlijke prijs

Een eerlijke prijs, netjes geholpen en goed op de hoogte gehouden tot en met de verkoop. Ook vriendelijke mensen.

25. maj 2021

Beste heer Theewis,

Fijn om te horen. Veel plezier gewenst met de Puma!

Uitstekende service

Uitstekende service! De partij koopt zelf je auto en kan dus de service bieden die ze beloven. En dat doen ze ook. Ik ontving binnen 24 uur een bod en na acceptatie werd ik goed op de hoogte gehouden van het proces. Mijn vragen werden snel beantwoord middels een telefoontje met extra info en aandacht. Mijn auto is conform afspraak opgehaald nadat ter plekke de vrijwaring is afgegeven. Het contact verliep prettig, ook bij de overdracht. Ik ben door ikwiljouwautokopen.nl enorm ontzorgd en had binnen een week mijn auto verkocht, erg fijn!

7. maj 2021

Voor herhaling vatbaar

Ruim 4 jaar geleden ook al eens mijn auto verkocht via dit bedrijf. Destijds werd alles correct afgehandeld volgens afspraak.

Nu was mijn huidige v60 weer aan vervanging toe en aangezien ik altijd mijn auto’s in Duitsland koop kan ik de v60 niet inruilen. Aldus heb ik mijn auto wederom aangemeld bij ikwiljouwautokopen.

Na 2 dagen ontving ik mijn bod, uiteraard viel het mij wat tegen maar naar wat verder informeren bleek het een vrij marktconform bod te zijn.

De auto werd opgehaald bij mij thuis door dezelfde aardige transporteur (ene Clemens) als de vorige keer. De gehele afhandeling verliep gesmeerd en koste nog geen half uur.

Na een tweede aangename ervaring te hebben gehad met dit bedrijf vond ik het wel op zn plaats om een reactie achter te laten.

Bedankt en als het aan mij ligt tot de volgende ronde.

Gr. Robert Groeneveld

7. maj 2021
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Je krijgt een eerlijk en goed bod voor…

Je krijgt een eerlijk en goed bod voor je voertuig en de afwerking en betaling is super goed en snel.
Jongens bedankt voor het samenwerken

3. maj 2021

Beste Robert,

Bedankt voor je beoordeling. We zien de 2e sleutel van de A4 graag tegemoet.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ikwiljouwautokopen.nl is een aanrader!

Bij ikwiljouwautokopen.nl komen ze na wat ze hebben afgesproken, erg fijne ervaring met dit bedrijf! Auto geplaatst, alle informatie verstrekt en duidelijk aangegeven wat voor auto het betreft en welke (kleine) gebruikssporen deze heeft. Dit wordt bij inlevering keurig nagekeken, een testrit gemaakt en het afgesproken bedrag wordt overgemaakt en voor je het weet zit de vrijwaring in je mailbox. Bedankt voor de uitstekende service Danel!

23. april 2021

Goedemorgen Jaap,

Leuk dat je even een reactie plaatst over onze dienstverlening. Veel plezier gewenst met jullie nieuwe Peugeot.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Op een heel erg leuke en prettige…

Op een heel erg leuke en prettige manier mijn auto vekocht. Bedankt voor de ophaal service.

23. april 2021

Hoi Judith,

Leuk dat je even een reactie plaatst. Veel plezier met je nieuwe private lease!