Ikwiljouwautokopen.nl | Ik wil jouw auto kopen Anmeldelser 561

TrustScore 4.5 ud af 5

4,3

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

De prijs kan natuurlijk altijd hoger, maar als je zonder veel gedoe, makkelijk en snel van je auto af wil, is dit “the way to go”. Ik had mij voorbereid op toch nog last minute afdingen, maar niks... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Van begin tot eind heeft Danel uitgelegd wat we kunnen verwachten en wat er nodig is voor overschrijving. Helaas ontbrak bij ons een kentekendeel. Wij hebben in volste vertrouwen alvast het geld o... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Verademing in autoland. Een overzichtelijk formulier om alle gegevens in te kunnen vullen en foto’s te uploaden. Er kwam vrij snel via de mail een reëel bod. Vriendelijk personeel aan de telef... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Beste prijs geboden, correcte duidelijke afhandeling.. wel wat minder dat het transport ivm drukte wat langer duurde, maar toen bleek dat bij ophalen er een klein lampje brandde en er dus een klein on... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Online markedsplads

Skrevet af virksomheden

Via Ikwiljouwautokopen.nl kan je snel en gratis jouw auto verkopen, het werkt als volgt: 1.Vraag een gratis en vrijblijvend bod aan 2. Ontvang binnen 48 uur een bod op jouw auto 3. Maak je keuze (accepteren of afwijzen) Bij acceptatie nemen we contact op om de verkoop af te ronden. Dus denk je wanneer je van jouw auto af wilt ben je bij Ikwiljouwautokopen.nl aan het juiste adres.

Kontaktoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

De prijs kan natuurlijk altijd hoger

Ik had mij voorbereid op toch nog last minute afdingen, maar niks van dat.
Dus ja, fijne ervaring en goeie communicatie.

1. maj 2026

Beste Michiel,

Bedankt voor je symphatieke reactie. Veel plezier met je Volvo!

Kanjer

Helaas ontbrak bij ons een kentekendeel. Wij hebben in volste vertrouwen alvast het geld ontvangen.
Pas een week later hadden we alles rond.
Als laatste tip kreeg ik een paar dagen daarna nog netjes een tip; "vergeet je niet de verzekering op te zeggen".
Super bedrijf en geweldige ervaring. Dank je wel

30. marts 2026

Beste Dianne,

Geweldig leuk dat je dit met ons deelt. Daar doen we het voor!

Zeer prettig bedrijf

Zeer prettig bedrijf, zeer prettige mensen. Ik had een fout gemaakt bij de opgave marge auto, door de medewerker prima opgelost. Ook de ophaal service is top!

30. januar 2026
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ze waren snel met reageren

Ze waren snel met reageren. Het was duidelijk en ondanks dat ik de meld- code niet compleet had was er geen paniek maar werd ik zo, middels digiD door de RDW heen geloodst en was dat ook zo voor elkaar. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik heel fijn en goed geholpen ben en blij met het bedrag dat ik kreeg.

9. januar 2026

Beste Alexdandra,

Dank voor je positieve reactie en veel plezier met je nieuwe Dacia!

Wellicht tot een volgende keer.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Teleurstellend laag bod

Teleurstellend laag bod

5000 lager bod dan jullie concurent.

2. januar 2026

Beste Joke,

Vervelend dat het bod niet aan jouw verwachtingen heeft voldaan.

Elke auto is natuurlijk anders en je specifcieke aanmelding kunnen wij niet terug zien. Wanneer je ons een mailtje stuurt met het kenteken dan kunnen wij voor je nakijken waar het mogelijk aan zou kunnen liggen.

Uiteraard zijn al onze biedingen vrijblijvend en kan je deze gewoon afwijzen. Wel zijn onze biedingen gegarandeerd en spelen wij geen spelletjes achteraf wat in veel gevallen wel gebeurd. Maar ook bij ons kan in sommige gevallen het voorkomen dat er een afwijking kan ontstaan en kijken het daarom graag voor je na.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De verkoop ging snel en simpel

De verkoop ging snel en simpel. Het bedrijf doet wat ze beloven.

18. december 2025

Beste Boran,

Dank voor je reactie en wellicht tot een volgende keer.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zeer vriendelijk maar toch duidelijk

Zeer vriendelijk maar toch duidelijk.
Afspraak is afspraak en daar hou ik van.
Alles soepel verlopen.

20. november 2025

Beste Wilko,

Dank voor je leuke beoordeling. Veel succes gewenst met je nieuwe uitdaging volgend jaar!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Alles goed en soepel verlopen

Alles goed en soepel verlopen. Duidelijke communicatie en vriendelijke medewerkers.

14. oktober 2025

Beste Lianne,

Dank voor je beoordeling en succes met jullie onderneming!

Team ikwiljouwautokopen.nl

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik kan een ieder dit bedrijf zeker aan een ieder aanraden…

Ik kan een ieder dit bedrijf aanraden en heb hier een zeer goede ervaring mee gehad. Netjes en professioneel behandeld en het afgesproken bedrag binnen 3 uur op mijn bankrekening bijgeschreven. Chapeau hiervoor!!

3. oktober 2025

Goedemorgen heer Smits,

Dank voor uw leuke terugkoppeling. Normaal gesproken zou het geld direct op uw rekening zichtbaar moeten zijn. Wellicht lag dit aan de betreffende bank maar fijn dat het alsnog snel binnen was.

Heel veel plezier en succes gewenst met de verhuizing naar Bonaire.

Groet

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Het hele verkoop proces was super snel…

Het hele verkoop proces was super snel en makkelijk dankzij Danel. Ophaal van de auto tot aan afhandeling van de papieren was totaal geen moeite.

11. september 2025

Beste Dylan,

Leuk om te lezen! Veel plezier met je Model 3!

2e ervaring wederom goed

2 jaar geleden heb ik de auto van mijn vader verkocht aan dit bedrijf. Destijds zeer goed bevallen dus nu mijn eigen auto ook aangeboden. Het blijkt geen eendagsvlieg, wederom zeer lovend over hoe dit bedrijf met z’n klanten omgaat!

Een dikke voldoende en aanbevelingswaardig.

8. september 2025

Leuk om te lezen Cedric!

Heel veel plezier met je nieuwe baan en je nieuwe Volvo.

Hopelijk tot over een aantal jaren.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Een correcte snelle en probleemloze…

Een correcte snelle en probleemloze afhandeling.

25. august 2025

Dag Guzman,

Bedankt voor je beoordeling en veel plezier met je Mercedes.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Erg tevreden over deze transactie!

Erg tevreden over deze transactie!

Wij zijn absoluut geen autoverkopers. Onze Peugeot heeft 15 jaar lang trouwe dienst bewezen. Maar nu was de tijd rijp om deze in te verkopen en in te ruilen voor een nieuwe. Via google kwamen uit bij Ikwiljouwautokopen en vulden de gegevens in van onze auto, zo compleet mogelijk.

De vragen die ik nog had werden telefonisch snel beantwoord. Ikwiljouwautokopen heeft ons vakkundig geholpen. Binnen enkele minuten was de advertentie geregeld,en een paar uur later een bod binnen. Deze geaccepteerd en een ophaalafspraak gemaakt. Er werd door een zeer aardige chauffeur meteen betaald en ter plekke een vrijwaringsbewijs geleverd.

Zoals het hoor!

Fam. Korevaar

23. juli 2025

Beste heer Korevaar,

Graag gedaan en veel plezier met jullie nieuwe bolide.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Geven aan gegarandeerd en bod uit te…

Geven aan gegarandeerd en bod uit te brengen binnen 24 uur
Een bericht gekregen dat ze helaas geen bod kunnen uitbrengen

21. juli 2025

Dag Yorn,

Het is inderdaad mogelijk dat wij niet op een auto bieden omdat wij geen afnemer hebben gevonden.

Ook als we geen realistisch bod krijgen, bieden we niet, dit is een bewuste keuze omdat we hebben ervaren dat klanten die niet als positief ervaren.

Helaas kunnen wij het in sommige gevallen nooit goed doen. Wij wensen u veel succes met de verkoop van uw auto.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

2e ervaring wederom goed!

Voor de tweede keer mijn auto verkocht via ikwiljouwautokopen.nl, en ook deze keer was het prima geregeld. Het hele proces is makkelijk: gegevens invullen, je krijgt snel een bod, en als je akkoord gaat, hoef je eigenlijk zelf niks meer te doen.

Wat voor mij echt het verschil maakt is de ophaalservice. Ze komen de auto bij je thuis ophalen, op een moment dat jou uitkomt. Geen gedoe met ergens heen moeten rijden of eindeloos wachten op mensen die misschien niet komen opdagen. Alles werd netjes geregeld, papieren in orde, geld stond direct op mijn rekening.

Tuurlijk, je krijgt misschien niet het allerhoogste bedrag zoals als je hem particulier verkoopt, maar voor mij weegt het gemak en de snelheid zwaarder. Zeker als je niet zit te wachten op marktplaatsafspraken en testpiloten.

Voor de tweede keer goed bevallen en ik zou het zo weer doen.

8. juli 2025

Beste Anne Roos,

Leuk om te lezen! Heel veel plezier met je nieuwe E-Klasse. En hopelijk tot een 3e keer.

Team ikwiljouwautokopen.nl

Auto thuis opgehaald

De ervaring met de heren was goed! Een prima bod maar de auto werd thuis opgehaald

19. juni 2025

Dag Daan,

Leuk dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling te plaatsen en veel plezier met de nieuwe Passat.

Super fijn bedrijf

Ik heb hier mijn auto aangeboden, binnen 48 uur kreeg ik een zeer reëel bod binnen en dit heb ik geaccepteerd.
De auto werd netjes bij mij thuis opgehaald door 2 vriendelijke en correcte mannen.
Er werd niet nog eens onderhandeld oid keurig overgeschreven en betaald.

Ik raad daarom dit bedrijf ten zeerste aan.

24. juni 2025

Beste Rolf,

Graag gedaan! Veel succes gewenst met je nieuwe baan en je mooie S-Klasse!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vandaag is mijn polo opgehaald

Vandaag is mijn polo opgehaald. Door mijn eigen stommiteit was ik een deel van het kenteken kwijt. Gelukkig was de chauffeur alleraardigst om mij te assisteren met het aanvragen van een nieuwe. Aardige mensen en totaal geen druk of iets dergelijks. Chapeau!

24. juni 2025
Uopfordret anmeldelse

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.