De prijs kan natuurlijk altijd hoger, maar als je zonder veel gedoe, makkelijk en snel van je auto af wil, is dit “the way to go”. Ik had mij voorbereid op toch nog last minute afdingen, maar niks... Se mere
Virksomheden har svaret
Van begin tot eind heeft Danel uitgelegd wat we kunnen verwachten en wat er nodig is voor overschrijving. Helaas ontbrak bij ons een kentekendeel. Wij hebben in volste vertrouwen alvast het geld o... Se mere
Virksomheden har svaret
Verademing in autoland. Een overzichtelijk formulier om alle gegevens in te kunnen vullen en foto’s te uploaden. Er kwam vrij snel via de mail een reëel bod. Vriendelijk personeel aan de telef... Se mere
Virksomheden har svaret
Beste prijs geboden, correcte duidelijke afhandeling.. wel wat minder dat het transport ivm drukte wat langer duurde, maar toen bleek dat bij ophalen er een klein lampje brandde en er dus een klein on... Se mere
Virksomheden har svaret
Via Ikwiljouwautokopen.nl kan je snel en gratis jouw auto verkopen, het werkt als volgt: 1.Vraag een gratis en vrijblijvend bod aan 2. Ontvang binnen 48 uur een bod op jouw auto 3. Maak je keuze (accepteren of afwijzen) Bij acceptatie nemen we contact op om de verkoop af te ronden. Dus denk je wanneer je van jouw auto af wilt ben je bij Ikwiljouwautokopen.nl aan het juiste adres.
Mercuriusweg 2, 9482 WL, Tynaarlo
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Ik had mij voorbereid op toch nog last minute afdingen, maar niks van dat.
Dus ja, fijne ervaring en goeie communicatie.

Besvarelse fra Ikwiljouwautokopen.nl | Ik wil jouw auto kopen
Helaas ontbrak bij ons een kentekendeel. Wij hebben in volste vertrouwen alvast het geld ontvangen.
Pas een week later hadden we alles rond.
Als laatste tip kreeg ik een paar dagen daarna nog netjes een tip; "vergeet je niet de verzekering op te zeggen".
Super bedrijf en geweldige ervaring. Dank je wel

Besvarelse fra Ikwiljouwautokopen.nl | Ik wil jouw auto kopen
Zeer prettig bedrijf, zeer prettige mensen. Ik had een fout gemaakt bij de opgave marge auto, door de medewerker prima opgelost. Ook de ophaal service is top!
Ze waren snel met reageren. Het was duidelijk en ondanks dat ik de meld- code niet compleet had was er geen paniek maar werd ik zo, middels digiD door de RDW heen geloodst en was dat ook zo voor elkaar. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik heel fijn en goed geholpen ben en blij met het bedrag dat ik kreeg.

Teleurstellend laag bod
5000 lager bod dan jullie concurent.

Besvarelse fra Ikwiljouwautokopen.nl | Ik wil jouw auto kopen
De verkoop ging snel en simpel. Het bedrijf doet wat ze beloven.

Besvarelse fra Ikwiljouwautokopen.nl | Ik wil jouw auto kopen
Prima service al 3 auto's dit jaar in geleverd!!

Besvarelse fra Ikwiljouwautokopen.nl | Ik wil jouw auto kopen
Goed afgehandeld en goede prijs

Besvarelse fra Ikwiljouwautokopen.nl | Ik wil jouw auto kopen
Zeer vriendelijk maar toch duidelijk.
Afspraak is afspraak en daar hou ik van.
Alles soepel verlopen.

Besvarelse fra Ikwiljouwautokopen.nl | Ik wil jouw auto kopen
Alles goed en soepel verlopen. Duidelijke communicatie en vriendelijke medewerkers.

Besvarelse fra Ikwiljouwautokopen.nl | Ik wil jouw auto kopen
Ik kan een ieder dit bedrijf aanraden en heb hier een zeer goede ervaring mee gehad. Netjes en professioneel behandeld en het afgesproken bedrag binnen 3 uur op mijn bankrekening bijgeschreven. Chapeau hiervoor!!

Besvarelse fra Ikwiljouwautokopen.nl | Ik wil jouw auto kopen
Het hele verkoop proces was super snel en makkelijk dankzij Danel. Ophaal van de auto tot aan afhandeling van de papieren was totaal geen moeite.

Besvarelse fra Ikwiljouwautokopen.nl | Ik wil jouw auto kopen
2 jaar geleden heb ik de auto van mijn vader verkocht aan dit bedrijf. Destijds zeer goed bevallen dus nu mijn eigen auto ook aangeboden. Het blijkt geen eendagsvlieg, wederom zeer lovend over hoe dit bedrijf met z’n klanten omgaat!
Een dikke voldoende en aanbevelingswaardig.

Besvarelse fra Ikwiljouwautokopen.nl | Ik wil jouw auto kopen
Erg tevreden over deze transactie!
Wij zijn absoluut geen autoverkopers. Onze Peugeot heeft 15 jaar lang trouwe dienst bewezen. Maar nu was de tijd rijp om deze in te verkopen en in te ruilen voor een nieuwe. Via google kwamen uit bij Ikwiljouwautokopen en vulden de gegevens in van onze auto, zo compleet mogelijk.
De vragen die ik nog had werden telefonisch snel beantwoord. Ikwiljouwautokopen heeft ons vakkundig geholpen. Binnen enkele minuten was de advertentie geregeld,en een paar uur later een bod binnen. Deze geaccepteerd en een ophaalafspraak gemaakt. Er werd door een zeer aardige chauffeur meteen betaald en ter plekke een vrijwaringsbewijs geleverd.
Zoals het hoor!
Fam. Korevaar

Geven aan gegarandeerd en bod uit te brengen binnen 24 uur
Een bericht gekregen dat ze helaas geen bod kunnen uitbrengen

Besvarelse fra Ikwiljouwautokopen.nl | Ik wil jouw auto kopen
Voor de tweede keer mijn auto verkocht via ikwiljouwautokopen.nl, en ook deze keer was het prima geregeld. Het hele proces is makkelijk: gegevens invullen, je krijgt snel een bod, en als je akkoord gaat, hoef je eigenlijk zelf niks meer te doen.
Wat voor mij echt het verschil maakt is de ophaalservice. Ze komen de auto bij je thuis ophalen, op een moment dat jou uitkomt. Geen gedoe met ergens heen moeten rijden of eindeloos wachten op mensen die misschien niet komen opdagen. Alles werd netjes geregeld, papieren in orde, geld stond direct op mijn rekening.
Tuurlijk, je krijgt misschien niet het allerhoogste bedrag zoals als je hem particulier verkoopt, maar voor mij weegt het gemak en de snelheid zwaarder. Zeker als je niet zit te wachten op marktplaatsafspraken en testpiloten.
Voor de tweede keer goed bevallen en ik zou het zo weer doen.

Besvarelse fra Ikwiljouwautokopen.nl | Ik wil jouw auto kopen
De ervaring met de heren was goed! Een prima bod maar de auto werd thuis opgehaald

Besvarelse fra Ikwiljouwautokopen.nl | Ik wil jouw auto kopen
Ik heb hier mijn auto aangeboden, binnen 48 uur kreeg ik een zeer reëel bod binnen en dit heb ik geaccepteerd.
De auto werd netjes bij mij thuis opgehaald door 2 vriendelijke en correcte mannen.
Er werd niet nog eens onderhandeld oid keurig overgeschreven en betaald.
Ik raad daarom dit bedrijf ten zeerste aan.

Besvarelse fra Ikwiljouwautokopen.nl | Ik wil jouw auto kopen
Vandaag is mijn polo opgehaald. Door mijn eigen stommiteit was ik een deel van het kenteken kwijt. Gelukkig was de chauffeur alleraardigst om mij te assisteren met het aanvragen van een nieuwe. Aardige mensen en totaal geen druk of iets dergelijks. Chapeau!
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.