Ikwiljouwautokopen.nl | Ik wil jouw auto kopen Anmeldelser

TrustScore 4.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snel en goed bod. Heldere uitleg en eenvoudige taxatie aanvraag. Ik heb het uiteindelijk niet gebruikt omdat ik de auto kon inruilen, dat is toch makkelijker, voor dezelfde waarde. Maar deze site is e... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goed contact vriendelijk en open communicatie. De financiële afwikkeling (altijd belangrijk) liep ook op rolletjes. We hebben onze auto in goede handen achter gelaten. Thanks

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Beste prijs geboden, correcte duidelijke afhandeling.. wel wat minder dat het transport ivm drukte wat langer duurde, maar toen bleek dat bij ophalen er een klein lampje brandde en er dus een klein on... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

De prijs kan natuurlijk altijd hoger, maar als je zonder veel gedoe, makkelijk en snel van je auto af wil, is dit “the way to go”. Ik had mij voorbereid op toch nog last minute afdingen, maar niks... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Online markedsplads

Skrevet af virksomheden

Via Ikwiljouwautokopen.nl kan je snel en gratis jouw auto verkopen, het werkt als volgt: 1.Vraag een gratis en vrijblijvend bod aan 2. Ontvang binnen 48 uur een bod op jouw auto 3. Maak je keuze (accepteren of afwijzen) Bij acceptatie nemen we contact op om de verkoop af te ronden. Dus denk je wanneer je van jouw auto af wilt ben je bij Ikwiljouwautokopen.nl aan het juiste adres.

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 48 timer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

15 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Aangename ervaring

Prettige mensen bij dit bedrijf. Zeer kordaat, betrouwbaar, en de afhandeling/verkoop verliep soepel.

De prijs was niet zo hoog als ik gehoopt had maar de service en integriteit vond ik minstens zo belangrijk. Geen gesjoemel en afspraak is afspraak, erg tevreden met deze dienstverlening.

2. december 2020

Goedemiddag Marlies,

Leuke reactie. Fijn dat je onze service weet te waarderen!

Team ikwiljouwautokopen.nl

Helder en behulpzaam

Ik ben erg tevreden met de afhandeling en verkoop van mijn auto. Vriendelijke mensen en alles is volgends afspraak uitgevoerd. De transporteur heeft alles ook netjes geregeld en het geld weer direct overgemaakt. Ik ben gelukkig, dank voor de hulp. Groetjes Roos

23. november 2020

Goedemiddag Roos,

Bedankt voor je reactie en beoordeling!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Vage wijze van zaken doen

Krijg je een bod, wat blijkbaar maar 2 dagen geldig is..? Dan kom je met een tegenbod, zonder enige reactie. Krijg je vervolgens wel een e-mail of je nog in wil gaan op het bestaande bod. Ik en als je dat dan doet, zeggen nee je hebt een tegenbod gedaan, je krijgt nu een nieuw bod..? In mijn geval €450! Lager in nog geen 2 weken. Sorry echt een vage wijze van zaken doen!

20. november 2020

Dag M. Kools,

Zoals duidelijk vermeld op de website en ook telefonisch aangegeven is ons bod 48 uur geldig.

In u geval komt u er twee weken later op terug. Omdat wij de auto kopen voor een derde partij, kunnen wij na het verlopen van het bod niet altijd hetzelfde bieden. Vandaar de 48 uur bedenktijd.

Veel succes met de verkoop van uw Kia en een fijn weekend.

Met vriendelijke groeten,

Doen wat ze beloven!

12. november 2020

Beste Glenn,

Bedankt voor je response.

Vriendelijke medewerker

Vriendelijke medewerker, kwam betrouwbaar over. De prijs voor mijn auto was wel erg laag. Dat is jammer, voor de rest ben ik tevreden

5. november 2020

Beste R ena,

Bedankt voor uw reactie. Fijne dag gewenst.

Betrouwbaar en volgens afspraak

Fijne ervaring vandaag gehad met dit bedrijf. Alles is volgens afspraak gegaan en keurig netjes betaald! Gr Mario

20. oktober 2020

Hallo Mario,

Bedankt voor het delen.

Fijne dag gewenst!

Willy Q.

Mijn auto te koop aangeboden en kreeg netjes een marktconform bod. op de afgesproken tijd was de chauffeur dhr Clemens bij mij thuis. na inspectie werd alles uiterst correct afgehandeld. dhr Clemens was zeer vriendelijk en behulpzaam. Dit adres is zeer zeker uiterst betrouwbaar en handelen hun zaken zeer correct af.

7. oktober 2020

Beste Willy,

Bedankt voor je reactie. Fijn dat we aan je verwachtingen hebben kunnen voldoen!

Goede dienstverlening

Duidelijke website. Heldere communicatie. Wees wel eerlijk over je auto. Hier kijken ze (terecht) goed na. Mijn auto werd (tegen betaling) netjes opgehaald, alles werd direct afgewikkeld en ik had gelijk mijn geld ontvangen. Uitermate tevreden.

2. oktober 2020

Beste Stefan,

Leuke reactie en bedankt.

Vriendelijk en betrouwbaar!

Erg vriendelijk en behulpzaam zowel via de telefoon als ook per mail. Elke keer als ik een vraag had mbt tot de verkoop van mijn auto had ik binnen wen paar minuten een antwoord. Deze werkwijze kreeg een vervolg toen de transporteur de auto bij mij thuis kwam ophalen. Wederom leuke mensen en de het geld werd na een korte controle uitbetaald op mijn bankrekening. Erg fijne ervaring. Dank!

23. september 2020

Beste heer Huizing,

Bedankt voor je bericht en veel plezier met de nieuwe XC60. En hopelijk zien we u over een aantal jaren weer terug.

Niet de hoofdprijs ontvangen

Niet de hoofdprijs ontvangen, wel gevoel van eerlijke handel en zeer nette afwikkeling. Geld staat direct op je rekening. Aan te bevelen als je zonder veel gezeur je auto kwijt wil.

16. september 2020

Beste Bert,

Leuk bericht, daar doen wij het voor.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bedankt voor de goede service en de…

Bedankt voor de goede service en de correcte afhandeling van de verkoop van mijn Up!

Zeker aan te raden en voor herhaling vatbaar. Groetjes Sarah.

15. september 2020

Hoi Sarah,

Leuk dat je een reactie plaatst. Veel plezier met je nieuwe auto.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Correct bedrijf met vriendelijk personeel en reëel bod.

Verademing in autoland.
Een overzichtelijk formulier om alle gegevens in te kunnen vullen en foto’s te uploaden.
Er kwam vrij snel via de mail een reëel bod.
Vriendelijk personeel aan de telefoon en afhaal afspraak kunnen maken. Clemens kwam de auto bekijken, proefrijden en de deal was rond.
Geld en overschrijving meteen geregeld.
Dank voor de prettige ervaring.

4. september 2020

Dag mevrouw Bentvelsen,

Bedankt voor de leuke review.

Fijn om te lezen dat alles goed is bevallen.

Mogelijk tot ziens en een prettig weekend.

Met vriendelijke groeten,

2x goede ervaring

Vorig jaar de auto van mijn vader verkocht en dat verliep allemaal op rolletjes. Dus heb het er nu weer op gewaagd en en het was geen eenmalige actie. Goede service en aardige mensen. Bedankt voor het snelle handelen en de correcte communicatie. Ilse

27. august 2020

Beste Ilse,

Goed om te horen dat we je een tweede keer ook van dienst konden zijn, daar doen wij het zeker voor.

Betrouwbaar!!

Prima geholpen door Ikwiljouwautokopen, binnen 2 dagen nadat ik mijn auto had aangemeld is hij al verkocht. Een fijne service vind ik zelf dat ze de auto bij mij op kantoor hebben opgehaald. Keurig netjes zijn deze mensen mij van dienst gewenst. Erg leuk! Groetjes Merel

24. august 2020

Hoi Merel,

Bedankt voor je response, jij veel plezier gewenst met je nieuwe private lease auto!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Erg handige service en zeer comfortabel…

Erg handige service en zeer comfortabel dat de auto opgehaald werd. Vriendelijke mensen een een reël bod.

14. august 2020

Beste Erwin,

Bedankt voor je response en veel plezier met je nieuwe Volvo!

Eerlijke prijs

Eerlijke prijs, alles zeer netjes afgehandeld. Vriendelijke medewerkers

7. august 2020

Beste mevrouw Verhagen,

Bedankt voor de beoordeling en de groeten aan uw moeder.

In één woord

In één woord: Super! Duidelijk contact via email. Een goed bod ontvangen en er werd ter plekke niet onderhandeld. Wat geboden was is ook werkelijk betaald.
De avond van tevoren heb ik nog een herrinnering email ontvangen. Ze waren ook keurig optijd en zeer vriendelijk. Alles was snel afgehandeld en het geld stond ditect al op mijn rekening.
Ik zou ze iedereen aanbevelen!

4. august 2020

Hoi Corine,

Fijn om te horen!

Netjes en kordaat

Fijne ervaring en alles goed geregeld. Via mijn buren die al eerder een (positieve) ervaring hadden opgedaan met jullie getipt en dat is zo gebleken. Bedankt. Martine

3. august 2020

Beste Martine,

Fijn te horen en veel plezier op vakantie!

Wat je mag verwachten!

Ik ben zeer tevreden over het gehele verkoop traject van mijn auto. Ze waren bij Ikwiljouwautokopen heel helder en duidelijk in de communicatie. De prijs was netjes en de service van het ophalen verliep prima. Van mij krijgen ze een pluim.

30. juli 2020

Hi Jeffrey,

Leuke reactie en veel plezier met je nieuwe Polo! En een fijne vakantie.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Duurt relatief lang voor bod is ontvangen en bod is laag

Ik heb foto's van mijn Skoda Fabia geüpload en alles beschreven, bij diverse websites. Ikwiljouwautokopen.nl deed langer over de 'taxatie' dan de andere websites en kwam vervolgens met het laagste bod.
Ik verkoop mijn auto dus niet aan hen.

30. juli 2020

Beste Lucy,

Bedankt voor je beoordeling. Hopelijk verkoop je de auto tegen een mooie prijs aan een ander bedrijf. Wellicht tot in de toekomst.

Fijne dag.